Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Nak menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan modal serendah RM75 *? Mustahil?

Tiada yang mustahil dalam dunia ini dengan izin Allah. Alhamdulillah, saya sendiri dapat menjana pendapatan 4 angka sebulan dengan Shaklee. Masa mula-mula dapat 3 angka pun dah rasa seronok. Bila dapat 4 angka bertambah lagilah seronok!!

Oh, tapi ini bukanlah skim cepat kaya atau duduk goyang kaki dan duit masuk ya. Apa-apa yang dilakukan perlu dengan usaha dan tawakkal. Allah tak suka orang yang malas berusaha ya.

Apa uniknya Shaklee dan kenapa saya memilih Shaklee?

1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga.

2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin [ bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.

3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai bukan voucher ya. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.

4. Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silikan gel di dalam botol vitamin Shaklee.

5. Bonus dibayar di tengah bulan. Alhamdulillah, baru semalam bonus masuk, di kala duit gaji semakin menipis.

Anda mahu menyertai kumpulan perniagaan Euphoria?
Apa kelebihan daftar menjadi ahli Shaklee @ Euphoria Shaklee?

1. Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.

2. Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention. Dah ramai ahli Euphoria dah menikmati kelebihan ini.

3. Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.

4. Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.

5. Modal serendah RM75 untuk pendaftaran ahli. [RM85 bagi Sabah Sarawak].

Sekiranya berminat sila pm saya. Saya mencari wakil Shaklee untuk setiap daerah dalam Malaysia happy

Gambar seminar tertutup kami pada bulan May 2011

Bestnya seminar ni selain dapat berkongsi maklumat dan pengetahuan serta berkenalan, boleh juga bawa baby. Nampak tak gambar saya bertudung purple tengah dukung muadz, baju oren putih tu? Ada games dan free gift juga. DAN, masa ni la nak korek rahsia mereka yang lebih berjaya.

Apa kata salah seorang peserta Seminar kami?

“Pengalaman saya?. Secara jujurnya… seminar tak rasmi pertama tahun lepas (dec 2010) dan seminar kedua (may 2011).. telah membantu saya secara tak langsung utk income STABIL 5 angka sebulan….kalau kiyosaki kata dia pergi course $385 dpt income 2juta.. hmm so saya register course RM120 ni sbb nak dpt income stabil at least 100k/mthly.. aci takk…. hehhe”

* Credit to AnakkuWiraku

Anda bagaimana? Mahu mengubah nasib anda? Jom sertai kami di Euphoria !!!!

Jujurnya, saya sangat gembira berada di kumpulan ini. Bukan sahaja berkongsi maklumat tetapi juga semangat. Bila berniaga ni banyak juga cabaran rupanya. Tapi bila berkongsi cerita alhamdulillah, semangat pun kembali meningkat. Lebih-lebih lagi bila lihat rakan-rakan yang bersama-sama maju ke depan.

Jika anda berminat, boleh emailkan kepada saya di hanisamin[@]gmail.com untuk maklumat lebih lanjut bagaimana hendak menyertai Euphoria Shaklee.

2 Responses to “Jana Income 4-5 Angka Sebulan Dengan Shaklee!”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?