Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Promosi Shaklee bulan Mei 2015

Promosi menarik bulan ni, sesuai untuk mereka yang nak kurangkan kolesterol dalam badan. Bulan lepas dah kurangkan berat badan kan. Haa…jangan tak tau, orang badan kurus pun ada yang tinggi kolesterol. Jadi, baik berjaga-jaga. Apa pula produk promosinya??

Promosi Shaklee bulan Mei 2015

 

Promosi Shaklee bulan Mei 2015

 

Haaa…inilah dia…

Phytocol-ST buy 6 free 1, buy 2 5% off dan juga Omega Guard buy 6 free 1, buy 2 5% off.

 

Phytocol-ST terbukti menghalang penyerapan kolesterol jahat ke dalam salur darah. Boleh baca lanjut tentang Phytocol-ST DI SINI.

 

Omega Guard pula yang juga adalah minyak ikan bukan sekadar mengurangkan kolesterol jahat tetapi juga meningkatkan kolesterol baik dalam darah. Bukan sahaja sesuai untuk orang dewasa tetapi juga untuk kanak-kanak untuk tumbesaran minda mereka.

 

Baca lanjut tentang Omega Guard DI SINI.

 

Nak dapatkan harga lebih murah? Jom daftar ahli, dan dapatkan keistimewaan harga ahli.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

 

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?