Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Assalamualaikum..

Tentu rakan-rakan semua sedang seronok menyambul hari raya kan. Harapnya dalam kegembiraan, tak lupa menjaga kesihatan. Dah elok2 jaga kesihatan masa bula Ramadhan, jangan overload pula ya. Oh ya, lagi best kalau ada sepeket dua nutriferon dalam handbag, in case kalau tak sihat lepas banyak berjalan ke sana sini kan.

Di kesempatan ini, saya nak ucapkan Salam Aidilfitri maaf zahir batin pada semua ya. Maaflah jika ada terlambat balas email, sms atau kadang2 tak dapat angkat phone. Ribuan maaf saya ucapkan. Saya ada poskan kad raya utk pelanggan-pelanggan saya tersayang. Tak tahu lah sempat sampai atau tidak. Ada yang dihantar ke alamat pejabat, mungkin tak sempat dapat sebelum raya sebab dah bercuti.

InsyaAllah tahun depan saya hantar awal sikit ya..

Untuk semua, terimalah kad raya dari kami sekeluarga

Kad raya ini di design oleh http://www.printsini.com. Ribuan terima kasih saya ucapkan ya.

Oh ya, untuk pengetahuan, ini adalah schedule entry. Semasa entry ini dipublishkan mungkin saya sedang menikmati hidangan raya bersama keluarga. Alhamdulillah, tahun ni tak perlu fikir-fikir sama ada dapat cuti raya atau tidak. Tak perlu fikir yang kemungkinan akan beraya di pejabat. Dan dapat cuti raya lebih panjang sesuka hati!!

Alhamdulillah, saya tidak menyesal berhenti kerja untuk fully buat Shaklee walaupun ada yang kata rugi sebab saya ada kelulusan luar negara. Alhamdulillah, kini saya lebih tenang (tenang ke?) bekerja di rumah walaupun kadang-kala di ganggu di kecil. hehe.

Nak bersama saya berjaya dalam Shaklee? Jom sertai kami! Oh ya, anda tak perlu berhenti kerja. Ramai je yang buat part time tapi masih berjaya.

Klik sini untuk sertai kami!

Sekali lagi, Salam Aidilfitri. semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keinsafan, dan Syawal kali ini memberi seribu kesyukuran.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?