Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Semakin ramai yang berminat nak mula jana pendapatan dengan Shaklee. Apatah lagi dengan taraf kehidupan yang semakin meningkat (cuma gaji tak meningkat-ningkat T_T) semakin ramai yang mencari jalan untuk jana pendapatan tambahan. Tentunya yang mudah dan pantas. Jadi, nak tahu persoalan-persoalan biasa sebelum anda mendaftar menjadi ahli?

S : Bagaimana saya nak memulakan bisnes Shaklee?

Sebelum memulakan bisness Shaklee, anda wajib mendaftar sebagai ahli shaklee bagi membolehkan anda dipanggil sebagai Shaklee Independent Distributor (SID). Yuran keahlian murah je tak sampai RM100 pun. Boleh baca SINI untuk cara pendaftaran keahlian. Bila dah daftar beritahu upline anda, niat anda untuk bisnes. Biasanya saya akan masukkan dalam group tertutup di FB dan juga group Whatsapp kami  untuk berbincang dan berkongsi idea.

 S : Saya tak pandai bisnes, boleh berjaya ke?

InsyaAllah boleh, asalkan anda sanggup berusaha. Semua bisnes bila tahu caranya ianya akan menjadi lebih mudah. Yang menjadi susah bila kita tiada mentor, tiada guideline, tiada sistem yang betul, tiada tips dan strategi pendek kata banyak buat syok sendiri. Tapi dalam Shaklee dah ada sistem yang kita hanya perlu ikut sahaja. Dan kami akan guide anda sehingga berjaya. Yang penting anda sanggup berusaha dan ingin belajar.

S : Saya ni pemalu, malu nak jumpa-jumpa orang..

Saya pun pada asalnya begitu sebab tu saya lebih suka bisnes secara online. Tak perlu nak bertemu dengan orang. Semuanya hanya share melalui internet sahaja sama ada blog, facebook, twitter dan lain-lain. Lebih mudah lagi, anda boleh bisnes di mana-mana. Semasa dalam kereta, sambil menyusukan anak pun boleh asalkan ada talian internet. Dan lebih mudah lagi bila ada smartphone. Tak perlu nak keluar rumah, jumpa orang perseorangan. Biar orang yang cari kita.

S : Dah ramai yang jadi pengedar, boleh berjaya lagi ke?

InsyaAllah rezeki Allah itu luas. Setiap bulan akan ada sahaja pengedar yang naik rank dan dapat income 4-5 angka dan semakin bertambah. Jadi, tak perlu risau. Asalkan anda rajin berusaha dan tekad berusaha, anda pasti akan berjaya. Malah anda boleh juga mengembang bisnes anda di luar negara seperti China, Jepun, US, Indonesia. Ruang untuk berkembang tu terbuka luas, hanya menunggu anda yang nak bertindak atau tidak!

S : Nak bisnes Shaklee ni kena ada banyak stok ke?

Satu kelebihan bisnes Shaklee ni, pada awalnya jika anda takde modal tak perlu ada stok pun. Bila customer order, anda hanya perlu login sistem shaklee, masukkan details customer dan buat pembelian, Shaklee akan pos terus kepada pelanggan anda. Senangkan.. Ramai yang dah cuba dan buat cara ni dan semakin hari semakin maju. Bila anda dah ada modal, boleh buat stok sikit supaya mudah kalau ada customer yang nak datang beli secara terus dengan anda.

S : Apa kelebihan jika saya serius buat bisnes Shaklee?

Selain dari cash bonus (tunai akan dimasukkan ke dalam bank anda setiap bulan), anda juga berpeluang dapat car bonus dan percutian 5 bintang PERCUMA. Bonus bulanan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda di pertengahan bulan. Biasa tengah bulan orang agak sesak, anda boleh relaks sebab baru dapat bonus. Income yang disediakan oleh shaklee adalah unlimited, bermakna anda boleh push ur potential to the maximum untuk dapat income yang besar. Konsepnya selari dengan apa yang diajar dalam Islam iaitu siapa yang berusaha dia akan dapat. Berada dalam kumpulan family shaklee yang besar juga boleh melebarkan ukhuwah sesama islam. Hubungan dan jaringan yang erat di kalangan ahli adalah sesuatu yang sangat seronok sebab masing2 saling membantu dan memberi idea. Syukur alhamdulillah leader2 kami banyak memberi panduan dan bimbingan untuk berjaya.

S : Apa kelebihan yang saya dapat jika saya berminat untuk menyertai Shaklee di bawah kumpulan Hanis Amin?

Pertama sekali, jika anda benar-benar serius nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama saya, perlu daftar jadi ahli dulu. Caranya boleh refer semua soalan yang pertama.  Setelah selesai mendaftarkan anda, saya akan masukkan ke dalam beberapa group FB dan whatsapp exclusive hanya untuk mereka di bawah jaringan saya. Kami akan berikan segala teknik, panduan, bimbingan motivasi dan ilmu yang berkaitan istimewa hanya untuk mereka yang benar-benar serius. Selain secara online, kami juga memberikan coaching segala offline sambil berukkhuwwah. Jaringan kumpulan kami sentiasa memberi support antara satu sama lain dan sentiasa menaikkan semangat antara satu sama lain. Saya juga akan turut membantu mempromosikan anda. 

 

Jika sekarang anda berada dalam situasi cukup-cukup makan sahaja dengan wang gaji sedangkan perbelanjaan dari tahun ke tahun semakin meningkat, bertindak sekarang! Walau siapa pun anda, jika punya hati yang kental dan semangat untuk berusaha ketahuilah bahawa anda akan berjaya!

 

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?