Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Seperti yang dijanjikan, saya akan kongsikan pengalaman saya ke National Conference Shaklee 2014. Berbeza dengan tahun lepas NC hanya diadakan sehari , kali ini bukan sahaja 2 hari tetapi juga digabungkan sekali dengan percutian percuma untuk mereka yang layak. Alhamdulillah saya layak untuk kedua-duanya, jadi bila penat ada la tempat untuk suami dan anak-anak berehat.

Tak mahu bercerita panjang, nanti jadi macam syok sendiri pula. Tapi sebenarnya semua orang pun berpeluang untuk dapat apa yang kami dapat ni. Teringat kata-kata seorang Master “Memang susah kalau kita tak buat, kalau kita buat insyaAllah ia akan datang sendiri”. Allah pun janjikan kita kena berusaha dan bertawakkal kan. Bukan sekadar berangan dan menunggu.

Suasana ketika pendaftaran dan sekitar dewan

Suasana ketika pendaftaran dan sekitar dewan

Hari penyampaian anugerah selama 2 hari dan ada 1 malam istimewa untuk meraikan mereka yang terima anugerah dan dapat percutian percuma.  Masa ni juga nak ambil peluang bergambar dengan orang-orang hebat yang telah mencapai rank tertinggi iaitu Presidential Master dan juga staff Shaklee yang telah banyak berusaha. Tak dilupakan juga bergambar bersama downline tersayang. InsyaAllah tahun depan kami naik pentas bersama-sama.

National Conference Shaklee 2014

Masa ni juga saya ambil peluang berkumpul dengan rakan-rakan, berkongsi pengalaman, rahsia, bertukar-tukar idea.

National Conference Shaklee 2014

Kumpulan GenkiMomma under Master Arnie

Percutian pula kami dapat untuk 3 hari 2 malam. Jadi hari yang terakhir tu kami manfaatkan untuk bagi anak-anak bermain-main air. Oh ya, kalau lihat Shaklee memang event keluarga. masing-masing naik pentas usung anak. Selain tu Shaklee juga ada sediakan bilik khas bersama aktiviti untuk anak-anak mewarna dan bermain belon. Jadi anak-anak bebas bermain.

National Conference Shaklee 2014

Ini adalah awards yang kami dapat. Selain awards, dapat juga hadiah-hadiah lain dari pihak Shaklee. Ada yang dapat sebagai sebahagian dari percutian percuma, dan ada yang dapat untuk Star Awards.

National Conference Shaklee 2014

Ingin rasa kegembiraan seperti ini? Anda juga layak! Ya, betul. Masing-masing dalam gambar-gambar di atas bermula dengan 0. Ada yang engineer, ada yang cikgu, ada yang surirumah. Ada yang tak pandai bercakap, ada yang tak pandai marketing. Tapi atas usaha tekad untuk mengubah nasib diri sendiri, kami berusaha, kami belajar dan akhirnya kejayaan datang dengan sendiri.

Saya juga ada kongsikan kisah NC ni di blog peribadi saya.

Berminat nak sertai kami dan capai kejayaan?

Bagaimana nak mendaftar?

Hubungi kami segera!

Email ke hanisamin@gmail.com dengan tajuk ‘Keahlian Shaklee’ atauSMS ke 010-4289601 dan berikan email anda.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?