Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Assalamualaikum..

Sabtu lepas saya sempat menghadiri Seminar Pemasaran Online Terbaik. Memang terbaik. Dengan cikgu-cikgu yang hebat dan bersemangat, suasana tempat yang selesa dan kawan-kawan yang sama-sama bersemangat. Kelas ini ditaja sebahagiannya oleh GenkiMomma untuk downline-downlinenya. Haa..nak berniaga kena berilmu tau. Bukan ilmu tentang supplemen sahaja, kena juga tau strategi pemasaran dan lain-lain. Ilmu Allah tu luas, memang tak rugi menuntut ilmu.

Tempat selesa untuk ibu & anak

Yang paling bestnya bila pergi seminar anjuran group Shaklee kami ni, tempatnya sesuai untuk ibu dan anak. Yelah, masing-masing pun ibu-ibu jadi faham keperluan ibu yang lain. Sementara ibu-ibu sibuk menuntut ilmu, anak-anak menonton kartun, main lari-lari dan main bersama-sama. Jadi ibu pun dapatlah fokus sikit nak belajar.

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Nampak tak ada kepala tengah minum susu tu? Sambil menyusu pun boleh menuntut ilmu

Seminar Pemasaran Online Terbaik.

Dah macam tadika jadinya.

Saya pernah hadir satu kelas online marketing juga tapi tempatnya sempit, nak keluar masuk agak susah. Kebetulan pula hari tu aircond rosak. Aduh, memang berpeluh-peluh. Anak-anak pun dah tak selesa sebab tiada tempat bermain. Sudahnya separuh hari sahaja bertahan, saya terus pulang. Nak fokus pun susah bila anak-anak dah mula buat perangai. Jadi, bagi saya tempat yang selesa memang sangat-sangat penting. Memang seminar kali ini Seminar Pemasaran Online Terbaik.

Rakan-rakan yang santai

Lagi satu yang best bila hadir ke Seminar Pemasaran Online Terbaik ni sebab kami semua dah memang macam satu keluarga. Walaupun ada yang baru pertama kali berjumpa. Kebanyakan training kami memang secara online, jadi bila sekali-sekala berkumpul memang havoc. Rasa macam dah lama kenal.

Antara yang hadir owner Miracle Vitamins, MyChibiBox, Kedai Nutrisi, Lovehutlady Vitamin, Celik Nutrisi, My Nutrisi, My Info Vitamin dan Sinergi Vitamin. Memang best bertemu dengan mereka ni. Macam-macam cerita keluar.

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Seronok menjamu selera sambil berbincang

Masing-masing pun tak segan-segan nak bertanya kalau tak faham. Yelah, adat menuntut ilmu kan. Kalau tak faham, tanya. Tak tanya, diri sendiri yang rugi. Yang paling penting sekali, kenalah amalkan apa yang diajar. Sekadar belajar tak berguna kalau tak diamalkan. Harapnya saya sendiri dapat istiqamah amalkan apa yang dipelajari semasa Seminar Pemasaran Online Terbaik.

Cikgu-cikgu  Seminar Pemasaran Online Terbaik pula semua pakar walaupun muda-muda. Layan je kerenah kami mak-mak orang yang pelbagai ni.

Ops..bukan setakat itu sahaja. Dah habis tu di follow-up pula sama ada dah buat atau tidak seperti yang diajar. Dan ada perbincangan serta tips-tips tambahan pula. Alhamdulillah, saya bersyukur saya berada di kumpulan yang betul. Tapi usaha dan keinginan perlu datang dari diri sendiri juga. Kalau upline beriya membantu tapi diri sendiri membatu, memang tak jadi apa. Jadi batu saje la. 

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Dah petang, masing-masing dah penat

Beginilah saya di hujung minggu. Suami sambung belajar di hujung minggu, jadi ke mana-mana pun saya akan bawa kedua-dua anak saya ke mana sahaja. Tapi ia tidak akan menghalang saya untuk terus menuntut ilmu dan memperbaiki diri saya ke arah yang lebih baik. Bak kata orang, nak seribu daya, tak nak seribu satu alasan yang diberikan. Apa-apa pun berbalik pada diri kita sendiri.

 

Tak sabar tunggu hujung minggu untuk menuntut ilmu.

 

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp | Telegram : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

 

One Response to “Seminar Pemasaran Online Terbaik”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?