Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Announcement

Promosi bulan Ogos 2016

Saya seronok sangat dengan promosi bulan Ogods 2016 ni. Sebab apa? sebab produk kegemaran saya ada promosi!! Boleh la beli dengan harga diskaun. Jimat sikit.Kesihatan memang sangat penting, tapi kalau dapat berjimat lagi bagus kan.

Eh, produk apa yang best sangat masa promosi bulan Ogos 2016 ni?

Promosi bulan ogos 2016

Promosi bulan ogos 2016

Haa..inilah dia OSTEMATRIX. Kenapa saya suka ostematrix? Boleh baca di Bahagian 1 dan bahagian 2 ni.

Ostematrix ni memang sesuai sangat dengan wanita tau terutama ibu hamil dan menyusu. Sebab masa tu badan perlukan banyak kalsium-magnesium. Siapa yang perlu ambil Ostematrix?

  • Wanita hamil
  • Wanita menyusukan bayi
  • Wanita yang sering alami senggugut
  • Lelaki/wanita yang kerap sakit belakang
  • Lelaki/wanita yang sukar tidur lena
  • Mereka yang tak minum susu dan tak makan sayur

oh ye, selain tu, ada satu lagi produk yang juga dapat diskaun sepanjang bulan ni

Promosi bulan ogos 2016

Vita-lea for children ni sesuai untuk kanak-kanak. Kunyah2 aje. Bagi memenuhi nutrisi si manja.

Jangan lupa, Promosi Set Kesihatan Wanita masih berlangsung tau. Dari Julai hingga September. Jangan lepaskan peluang.

 

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

**Nak daftar sebagai ahli Shaklee? Hanya dengan SATU KLIK.

Supplemen untuk wanita

Wanita dan supplemen memang tak dapat dipisahkan. Wanita sering mengalami ‘kehilangan’ nutrisi dalam melalui tempoh kedatangan haid, mengandung, bersalin, menyusu dan menopous.

Sejak dari zaman dulu wanita sering ambil jamu dan akar kayu sebagai supplemen untuk kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran. Dengan peredaran masa dan kajian terperinci, kita didedahkan dengan apa sebenarnya nutrisi yang perlu dan penting untuk wanita.

Sebagai menghargai wanita, sepanjang bulan Julai hingga September 2016, Shaklee memberikan tawaran istimewa supplemen untuk wanita.


Haa…ini dia 4 set istimewa supplemen untuk wanita.

1. Gorgeous Set

Khas untuk wanita muda sama ada yang sudah berkahwin ataupun belum, yang bekerja ataupun suri rumah. Membantu menstabilkan hormon dan memberikan tenaga. Dan juga bonus, dapat kulit yang lebih cantik, sihat dan bersih.

Set ini mengandungi 4 produk iaitu ESP, Vita-lea, Sustained release Vita-C dan GLA complex dengan harga hanya RM447.85

2. Prenatal Set

Seperti namanya, set ini khas untuk ibu hamil yang mementingkan kesihatan diri dan juga bayi dalam kandungan. Biasa kalau ibu hamil mesti doktor akan bagi supplemen kan? Sebab semasa hamil ni sangat banyak nutrisi diperlukan dan lebih banyak kehilangan nutrisi berlaku buat si ibu. Pengambilan pemakanan seharian sahaja mungkin tidak mencukupi. Lebih-lebih lagi ada ibu yang tak boleh makan kerana mual, kurang selera dan kerap muntah. Set ini juga membantu ibu-ibu lebih bertenaga dan kurangkan strech mark!

Set ini mengandungi 6 produk iaitu ESP, Vita-lea, B complex, Vita-C, Ostematrix dan Omega Guard dengan harga RM616.92.

3. Postnatal Set

Seperti juga namanya, set ini sesuai untuk ibu selepas melahirkan sama ada dalam pantang atau terus sehingga sesi penyusuan bayi 2 tahun. Ibu menyusu memerlukan lebih banyak nutrisi untuk ibu dan bayi. Proses penyusuan memang meletihkan dan menggunakan banyak tenaga dan nutrisi ibu. Jadi, jangan lupa ambil supplemen. Dengan pengambilan set ini, ibu-ibu juga dapat bonus iaitu penghasilan susu yang lebih banyak selari dengan kekerapan susu dikeluarkan sama ada melalui pam atau penyusuan direct.

Set ini mengandungi 6 produk iaitu ESP, Vita-lea, Vita-C, Ostematrix, Omega Guard dan Alfalfa dengan harga RM616.92.

4. Amazing Golden Set

Set ini sesuai untuk wanita-wanita senior yang lebih berusia sama ada yang sudah menopous mahupun belum. Set ini membantu untuk mencegah dari penyakit-penyakit merbahaya, membantu kesihatan sendi dan juga ingatan. Set ini juga membantu memberikan tenaga setanding dengan wanita muda.

Set ini mengandungi 6 produk iaitu Vivix, ESP, Vita-lea, Ostematrix, Omega Guard dan GLA complex dengan harga RM1062.12. Extra bonus untuk set ini, anda layak menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA dan layak dapat cash rebat pada bulan berikutnya.

Dengan pembelian set-set istimewa ini juga, anda layak membeli Eco-friendly Jute Bag dengan harga hanya RM12.72 (50% diskaun). Beg ni mudah dibawa berjalan. Nak bawa shopping utk isi barang shopping pun boleh(jimat plastik) atau letak barang semasa pulang ke kampung.

Haa…apalagi, jomlah beli.

P/S – kalau nak dapat harga ahli, boleh daftar ahli dan terus dapat harga ahli. Lagi jimat!!

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

**Nak daftar sebagai ahli Shaklee? Hanya dengan SATU KLIK.

Salam Aidilfitri

 

Alhamdulillah, dah sebulan berpuasa, kini Syawal menjelang tiba. Terima kasih kepada semua sahabat handai dan para pelanggan yang terus menyokong kami.

Salam Aidilfitri

Salam Aidilfitri dari Hanis Healthy Life. Kami mohon maaf jika ada kesilapan dalam menguruskan order, membalas whatsApp dan lain-lain. Sekiranya ada yang tidak berpuas hati dengan perkhidmatan kami, harap dapat inform ya. Sama-sama kita perbaiki.

 

Raya..raya juga. Kesihatan jangan dilupa. Supplemen jangan lupa. Makan berpada-pada tau. Kepada yang perlu memandu jauh, berhati-hati di jalan raya. Jangan asyik fikir nak cepat sampai je. Oh ya, sedikit tips, jika berjalan jauh dengan anak-anak kecil, pastikan bawa sesuatu untuk mereka beraktiviti di dalam kereta seperti permainan, buku, alat tulis dan apa-apa yang sesuai. Sediakan juga makanan dan minuman secukupnya untuk mereka.

 

Akhir kata, Salam aidilfitri sekali lagi dari kami. Maaf Zahir dan Batin. Kami akan bercuti 10 Jun 2016 dan mungkin tidak dapat dihubungi (kat kampung takde line). Kami akan beroperasi semula pada 11 Jun 2016, insyaAllah.

 

**Entry ini adalah scheduled post. Admin kini berada di kampung. Yeay, jom raya!!

 

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

**Nak daftar sebagai ahli Shaklee? Hanya dengan SATU KLIK.

Vitamin C murah!!

 

Dapatkan vitamin C dengan harga yang lebih murah dan penjimatan berganda. Hanya sepanjang bulan ini. Tinggal 4 hari je lagi tau. Rugi kalau tak ambil.

Apa promosinya?

Apa yang jimatnya?

Mana vitamin C murah?

vitamin C murah

 

vitamin c murah

 

Haaa…murahkan..

 

Beli 6 dapat percuma satu, kalau beli 2 dapat 5% diskaun. Kalau daftar ahli, dapat harga lebih menjimatkan tau!!

Semua orang pun tahu, vitamin C ni penting untuk kesihatan dan kecantikan kita.

Apa keistimewaan sustained release Vita-C Shaklee?

1. Vita-C 500mg ni adalah Vitamin C berbentuk tablet. Setiap tablet mempunyai kepekatan 500mg Vitamin C bersamaan 7.5 biji oren segar

2. Ianya diberi nama ‘Sustained Release’ kerana setiap tablet dicipta untuk membebaskan 1.5 Vitamin C buah secara berterusan perlahan-lahan ke dalam badan.

3. Ujian klinikal menunjukkan Vitamin C dalam 2 tablet mampu bertahan selama lebih kurang 5 jam dan mampu kekal dalam plasma darah kita sehingga 24 jam!

4. Dengan kata lain, 2 tablet Vitamin C boleh melindungi badan kita selama sehari suntuk! Berbanding dengan tablet yang tidak diperbuat daripada teknologi ‘Sustained Release’, Vitamin C akan terus dihadam oleh usus dengan cepat dan sebahagian Vitamin C akan terus dibuang dan dibazirkan sebab usus tak dapat menyerap sepenuhnya Vitamin C tersebut. Rugi kan?

5. Mengandungi Bio-flavonoid yang meningkatkan penyerapan Vitamin C menghalang daripada dirosakkan oleh pengoksidaan dalam badan

6. Dari bahan semulajadi tanpa perasa dan pewarna tiruan.

 

Jom, dapatkan vitamin C murah dengan segera!! Bukan sahaja murah tapi juga berkualiti tinggi dan dari bahan semulajadi.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Promosi Shaklee Oktober 2015

 

Ada yang tertunggu-tunggu promosi Shaklee Oktober 2015?? Shaklee menawarkan promosi produk menarik bulan ini!! Sahabat baik wanita dan juga mereka yang mengalami tinggi kolesterol. Apa tu?

Promosi Shaklee Oktober 2015

 

Ya, GLA Complex dan Omega Guard. Dapatkan 7 botol dengan harga 6 botol sahaja. Sebotol lagi dapat percuma. Boleh kongsi bersama keluarga dan rakan-rakan. Pengamal tegar GLA dan Omega memang berbaloi sangat ambil promosi ni.

Banyak sangat nak beli 6 botol? Jangan risau, anda masih boleh dapatkan promosi seperti di bawah pula.

Read the rest of this entry »

Promosi Shaklee bulan Mei 2015

Promosi menarik bulan ni, sesuai untuk mereka yang nak kurangkan kolesterol dalam badan. Bulan lepas dah kurangkan berat badan kan. Haa…jangan tak tau, orang badan kurus pun ada yang tinggi kolesterol. Jadi, baik berjaga-jaga. Apa pula produk promosinya??

Promosi Shaklee bulan Mei 2015

 

Promosi Shaklee bulan Mei 2015

 

Haaa…inilah dia…

Phytocol-ST buy 6 free 1, buy 2 5% off dan juga Omega Guard buy 6 free 1, buy 2 5% off.

 

Phytocol-ST terbukti menghalang penyerapan kolesterol jahat ke dalam salur darah. Boleh baca lanjut tentang Phytocol-ST DI SINI.

 

Omega Guard pula yang juga adalah minyak ikan bukan sekadar mengurangkan kolesterol jahat tetapi juga meningkatkan kolesterol baik dalam darah. Bukan sahaja sesuai untuk orang dewasa tetapi juga untuk kanak-kanak untuk tumbesaran minda mereka.

 

Baca lanjut tentang Omega Guard DI SINI.

 

Nak dapatkan harga lebih murah? Jom daftar ahli, dan dapatkan keistimewaan harga ahli.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

 

 

Nutriferon & Collagen Powder kini kembali!!!

 

Alhamdulillah, setelah setahun lebih menghilangkan diri, akhirnya Nutriferon & Collagen Powder kini kembali. Kualiti Shaklee memang ketat, selagi tiada bahan mentah yang terbaik, produk tidak akan diproses. Kenalah tunggu walaupun lama.

Nutriferon & Collagen Powder kini kembali!!!

 

Alhamdulillah, kini ia telah kembali.

Nutriferon ni memang menjadi First Aid Kit saya di rumah. Kalau demam atau selsema berlanjutan, ambil 1-2 sachet alhamdulillah dah reda. Untuk anak-anak pun kadang saya bagi juga sikit untuk bantu kuatkan sistem badan mereka. Lagipun ia mudah ditelan, cuma bancuh air. Vit C chew, anak-anak makan juga tapi ada mood. Kalau ada mood baru nak ambil. Jadi nutriferon ni memang saya suka sangat. Suami pun suka.

Baca tentang Nutriferon DI SINI

 

Collagen Powder pula memang menjadi rebutan ramai untuk mereka yang inginkan kulit yang cantik, sihat luar dan dalam. Memang terbukti dalam masa 8 minggu (ada yang lebih awal lagi). Bukan sahaja baik untuk kulit, tetapi juga untuk rambut, kuku, sendii dan bentuk badan.

Baca tentang Collagen Powder DI SINI

Jadi, Jom dapatkan segera!!

 

Apa tunggu lagi??

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Promosi April 2015 : Kurus cara Sihat!!

 

Bulan ni memang bulan terbaik untuk kita kurangkan berat badan dengan cara sihat. Promosi semua menarik dan berkaitan!!

 

Promosi April 2015

 

Promosi April 2015

 

Biar gambar berbicara…

 

Lecithin dah memang terkenal sebagai pemecah lemak. DTX memang bagus untuk mereka yang kerap tidur lewat dan juga alami masalah perut buncit. Cinch Shake membakar lemak sambil membina otot.  Mempunyai Glisemik Index yang sangat rendah iaitu antara 16-22 sahaja.

 

oh ye, GLA juga bila diambil sebelum tidur mampu membantu kurangkan berat badan tau.

 

Jom, dapatkan sekarang!!

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Promosi Shaklee Mac 2015

Assalamualaikum..

Terlambat sikit update promosi bulan ni, sebab diri yang tak berapa nak sihat ni. Tapi promosi Shaklee Mac 2015 ni memang best. Apa lagi kalau bukan HOT PRODUCT Shaklee iaitu ESP.

Promosi Shaklee Mac 2015

 

Siapa yang perlukan ESP?
+ Ibu menyusu, ibu hamil, ibu pantang
+ Mereka yang ingin kulit sihat dan bersih
+ Mereka yang ingin kesihatan optimum
+ Mereka yang cepat lapar

 

Baca juga : Kenapa anda WAJIB dapatkan Shaklee ESP?

Read the rest of this entry »

Promosi Akhir Tahun 2014 datang lagi!!

Kali ini Promosi Akhir Tahun Shaklee memberikan PENJIMATAN  untuk pembelian 2 jenis produk iaitu Vitamin C 500mg dan juga Vitamin E dengan 2 JENIS PROMOSI.

 

Promosi Pertama, seperti biasa BELI 6 PERCUMA 1. Jimat harga sebotol Vit C dan sebotol Vit E.

Promosi Akhir Tahun 2014

Read the rest of this entry »

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?