Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Announcement

Promosi Omega Guard datang lagi!!!

Promosi Omega

 

Good News! Bulan ini Shaklee menawarkan “PROMOSI Beli 6 PERCUMA 1 OmegaGuard”!!!

Read the rest of this entry »

Cara solat sunat gerhana

Assalamualaikum…

Rasanya ramai yang dah dapat informasi tentang gerhana bulan yang bakal berlaku hari ini.

Cara solat sunat gerhana Kita disunatkan buat solat sunat gerhana semasa berlaku gerhana. Semasa berlaku gerhana juga termasuk waktu-waktu mustajab untuk berdoa. Cara solat sunat gerhana agak berbeza sedikit berbanding solat sunat biasa. Walau bagaimana pun, boleh juga buat cara solat sunat gerhana sebagaimana solat sunat biasa.

 

Untuk hari ini, waktu sunat dilakukan solat sunat gerhana adalah selepas solat maghrib.

 

Cara solat sunat gerhana (secara ringkas)

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Betul ke tajuk tu? ESP Shaklee Murah? Ya, betul. Anda boleh dapatkan ESP Shaklee murah di sini tapi hanya untuk bulan ni sahaja tau. Kenapa? Sebab bulan ni ada promosi Beli 6 PERCUMA 1.

ESP Shaklee Murah

Haaa…memang istimewa kan. Beli 6 dapat percuma 1. Bukan itu sahaja, boleh dapat free membership pula tu. Lepas ni dah boleh la beli supplemen Shaklee dengan harga ahli. Dah tentunya jauh lebih murah. Memang ESP Shaklee Murah bulan ni!!

Asyik cakap ESP Shaklee Murah je, apa kegunaan ESP ni sebenarnya?

Read the rest of this entry »

Promosi istimewa bulan september!!

Assalamualaikum…

Bulan ini promosi istimewa shaklee menanti anda, bukan satu tapi DUA produk promosi berlaku serentak. Jarang-jarang berlaku 2 produk berlaku serentak ni. Memang sesuai sebagai produk ibu dan anak.

Jom kita lihat apa promosi istimewa shaklee bulan ini!

Promosi Istimewa Shaklee

 

Collagen Powder beli 6 dapat 7 kotak!

Meal Shakes beli 3 dapat 4 canister!

Kedua-duanya memang produk HANGAT!

 

Jom dapatkan segera!

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

HQ Shaklee dah berpindah!!

 

Ya, Home Office Shaklee dah berpindah ke tempat yang lebih luas. Dengan Shaklee yang semakin dah dikenali ramai, tentunya Shaklee memerlukan tempat yang lebih luas, selesa dan tersusun.

Alamat baru home office shaklee

 

Alamat Home Office Shaklee yang baru seperti tertera di atas.

Tak sabar nak ke sana minggu depan.

Jom kita terjah….

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Perlukah boikot Shaklee?

Assalamualaikum…

Shaklee semakin hari semakin terkenal di kalangan rakyat Malaysia. Bukan sekadar produknya diketahui ramai, malah siapa CEO, keturunan CEO, apa yang CEOnya buat semua dikorek oleh rakyat Malaysia. Saya belum jumpa lagi mana-mana produk atau brand yang sampai begitu sekali orang nak ambil tahu dan bantu sebarkan (walaupun ada yang kata saya memang tak ambil produk ni, share aje..)

Mungkin ada yang kata sebab saya ni pengedar, jadi sibuk nak mempertahankan Shaklee. Saya mohon pada pembaca budiman, sekiranya ada bukti jelas Shaklee memberi sumbangan pada Israel, silalah kongsikan dengan saya

  • Berapa % yang disumbangkan kepada Israel?
  • Adakah Shaklee terima apa-apa awards/pengiktirafan dari Israel seperti Jubilee Awards?
  • Adakah kenyataan pihak syarikat yang memberitahu Shaklee memberi sumbangan kepada Israel?

Seperti mana yang tertulis secara jelas di laman web Inminds tentang produk-produk yang menyokong Israel.

Selagi belum ada bukti kukuh, saya tak berani nak berkata apa-apa kerana tidak mahu menyebarkan fitnah. Sampai ada yang kata, kami pengedar Shaklee makan duit haram (astaghfirullah). Harap dapat baca & faham isu boikot seperti dalam NOTA BOIKOT.

———————–

Saya kongsikan kenyataan rasmi dari pihak Shaklee.

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Benarkah CEO Shaklee Yahudi? Adakah Yahudi = Zionis/Israel?

Satu lagi isu yang keluar adalah kerana ada yang mengatakan Roget Barnett, CEO dan pemilik Shaklee adalah bangsa Yahudi berdasarkan artikel di bawah.

ceo shaklee yahudi

 

Hasil carian saya di beberapa tempat, tak jumpa kaitan Roger Barnett dengan Yahudi selain artikel di atas. Cuma ada jumpa nama Barnett adalah berasal dari Irish. Boleh baca di SINI. Mungkin ada campuran bangsa, yang itu saya tak pasti.

Tapi sekali lagi saya nyatakan

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, saya mula sedar isu palestine ni pada tahun 2007, di tahun akhir universiti di Jepun. memang masa tu sangat2 terkesan dan rasa macam nak boikot semua produk yang menyumbang kepada israel dan yang berkaitan dengan israel macam US tu. Tengah semangat berkobar-kobar kan. Akhirnya makin lama semakin faham, antara tujuan utama kempen boikot dibuat adalah untuk

  1. Melemahkan ekonomi lawan (Israel)
  2. Melemahkan pegangan pihak lawan (Produk2 yang menyumbang supaya tidak menyumbang lagi pada israel)

Untuk lebih faham isu boikot ni, boleh baca banyak artikel Aqsa Syarif dan website inmind untuk maklumat lebih lanjut dan terkini.

Oh, ini ada satu lagi artikel yang saya rasa sangat mudah difahami tentang isu boikot ni ditulis oleh Angel Pakai Gucci

Saya pernah bertanya dengan kawan yang bekerja dengan Aqsa Syarif sebab Aqsa Syarif hanya fokus pada 4 brand sahaja (McD, Coca Cola, Loreal, Nestle). Seperti dlm blog Angel Pakai Gucci ni, sebab 4 ni penyumbang terbesar. Dan kalau diorg bankrupt pun, diorg tak boleh saman org yg boikot sbb mmg terbukti dia bagi dana pada israel. Dan jika mereka mengambil keputusan untuk menarik diri dari menyumbang pada Israel, kemungkinan brand/syarikat lain akan turut serta menarik diri. 

Benarkah Shaklee menyumbang kepada Israel?

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Nak dapatkan untung berganda di bulan Ramadhan?

Kali ni saya nak ajak pembaca semua sambut Ramadhan di Palestine. Bagaimana caranya?

Tak perlu beli tiket flight dan pertaruhkan nyawa untuk ke sana. Caranya mudah sahaja.

Aqsa Syarif telah melancarkan kempen Ramadhan buat tahun keempat pada tahun ini bertemakan “Ibadah kita, Kegembiraan Mereka”.

Aqsa Syarif mengajak rakyat Malaysia untuk membantu perjuangan ini dengan menyumbang kepada rakyat Palestin yang berada di Gaza, Baitul Makdis, kem pelarian di Lubnan dan juga Syria.

Read the rest of this entry »

Nak dapatkan keahlian Shaklee PERCUMA??

Siapa yang tak nak benda percuma kan. Semua orang (terutama orang perempuan) mesti suka nak dapat benda percuma ni. Apatah lagi bila benda yang dapat percuma tu memang sangat-sangat berbaloi seperti keahlian shaklee percuma ni.

Tawaran istimewa untuk anda bulan ni untuk dapatkan keahlian shaklee percuma dengan mudah. Jangan tunggu-tunggu lagi!

Promosi Vitamin E

Hanya beli 6 botol Vitamin E, anda bukan sahaja dapat keahlian Shaklee PERCUMA tetapi juga dapat sebotol lagi Vitamin E secara PERCUMA juga! Beli 6 dapat 7. Berbaloi kan.

Read the rest of this entry »

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?