Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Business

Bila dengar nak dapat sesuatu percuma, mesti suka kan. Lagi pula bila tahu dapat pelbagai manfaat tambahan pula lagi. Nak dapat keahlian Shaklee secara percuma? Di bawah ni saya beri 4 cara dapat keahlian shaklee percuma. Boleh pilih mana yang berkenan.

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

1. Beli 2 botol Vivix

Untuk pengguna tegar Vivix memang berbaloi sangat untuk daftar ahli dengan pembelian 2 botol Vivix ni. Terus boleh beli dengan harga ahli yang tentunya lebih murah. Ramai yang dah cuba Vivix ni dan memang berpuas hati. Boleh tengok info tentang Vivix di SINI dan testimonial Vivix di SINI.

2. Beli 3 kotak Collagen Powder

Untuk mereka yang mementingkan kecantikan dan awet muda, dah tentu akan memilih Collagen Powder. Alang-alang ambil sahaja 3 kotak terus, dapat keahlian Shaklee Percuma dan juga harga ahli. 2 kotak untuk sebulan, sekotak lagi boleh buat masker.

Info tentang Collagen Powder di SINI dan testimonial Collagen Powder di SINI

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Nak cerita lagi kisah bawa anak-anak ke seminar. Sebenarnya kalau seminar selain yang Shaklee atau upline (kumpulan kami) buat, memang tak berapa rajin nak bawa ke seminar. Sebab kebanyakannya memang tak kid’s friendly. Yelah, masing-masing pergi nak serius belajar untuk bisnes, tak nak anak-anak ganggu. Tapi saya ni memang ke mana-mana pun akan bawa anak-anak sebab takde orang lain nak jaga. Pernah sekali dua je tinggalkan anak dengan parents, itupun sebab seminar separuh hari.

Sabtu lepas saje bawa anak-anak ke seminar tentang pemasaran FB. Memandangkan tempatnya pun tak berapa jauh dan seminar pun setengah hari je, mungkin ok. Biasa pagi-pagi anak-anak berkelakuan baik sikit.

Bawa anak-anak ke seminar

Sebelum acara bermula. Bila dah mula dan penuh, anak-anak terpaksa duduk bawah dengan ummi sekali.

Read the rest of this entry »

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Assalamualaikum..

Sabtu lepas saya sempat menghadiri Seminar Pemasaran Online Terbaik. Memang terbaik. Dengan cikgu-cikgu yang hebat dan bersemangat, suasana tempat yang selesa dan kawan-kawan yang sama-sama bersemangat. Kelas ini ditaja sebahagiannya oleh GenkiMomma untuk downline-downlinenya. Haa..nak berniaga kena berilmu tau. Bukan ilmu tentang supplemen sahaja, kena juga tau strategi pemasaran dan lain-lain. Ilmu Allah tu luas, memang tak rugi menuntut ilmu.

Tempat selesa untuk ibu & anak

Yang paling bestnya bila pergi seminar anjuran group Shaklee kami ni, tempatnya sesuai untuk ibu dan anak. Yelah, masing-masing pun ibu-ibu jadi faham keperluan ibu yang lain. Sementara ibu-ibu sibuk menuntut ilmu, anak-anak menonton kartun, main lari-lari dan main bersama-sama. Jadi ibu pun dapatlah fokus sikit nak belajar.

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Nampak tak ada kepala tengah minum susu tu? Sambil menyusu pun boleh menuntut ilmu

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Seperti yang dijanjikan, saya akan kongsikan pengalaman saya ke National Conference Shaklee 2014. Berbeza dengan tahun lepas NC hanya diadakan sehari , kali ini bukan sahaja 2 hari tetapi juga digabungkan sekali dengan percutian percuma untuk mereka yang layak. Alhamdulillah saya layak untuk kedua-duanya, jadi bila penat ada la tempat untuk suami dan anak-anak berehat.

Tak mahu bercerita panjang, nanti jadi macam syok sendiri pula. Tapi sebenarnya semua orang pun berpeluang untuk dapat apa yang kami dapat ni. Teringat kata-kata seorang Master “Memang susah kalau kita tak buat, kalau kita buat insyaAllah ia akan datang sendiri”. Allah pun janjikan kita kena berusaha dan bertawakkal kan. Bukan sekadar berangan dan menunggu.

Suasana ketika pendaftaran dan sekitar dewan

Suasana ketika pendaftaran dan sekitar dewan

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Semakin ramai yang berminat nak mula jana pendapatan dengan Shaklee. Apatah lagi dengan taraf kehidupan yang semakin meningkat (cuma gaji tak meningkat-ningkat T_T) semakin ramai yang mencari jalan untuk jana pendapatan tambahan. Tentunya yang mudah dan pantas. Jadi, nak tahu persoalan-persoalan biasa sebelum anda mendaftar menjadi ahli?

S : Bagaimana saya nak memulakan bisnes Shaklee?

Sebelum memulakan bisness Shaklee, anda wajib mendaftar sebagai ahli shaklee bagi membolehkan anda dipanggil sebagai Shaklee Independent Distributor (SID). Yuran keahlian murah je tak sampai RM100 pun. Boleh baca SINI untuk cara pendaftaran keahlian. Bila dah daftar beritahu upline anda, niat anda untuk bisnes. Biasanya saya akan masukkan dalam group tertutup di FB dan juga group Whatsapp kami  untuk berbincang dan berkongsi idea.

 S : Saya tak pandai bisnes, boleh berjaya ke?

InsyaAllah boleh, asalkan anda sanggup berusaha. Semua bisnes bila tahu caranya ianya akan menjadi lebih mudah. Yang menjadi susah bila kita tiada mentor, tiada guideline, tiada sistem yang betul, tiada tips dan strategi pendek kata banyak buat syok sendiri. Tapi dalam Shaklee dah ada sistem yang kita hanya perlu ikut sahaja. Dan kami akan guide anda sehingga berjaya. Yang penting anda sanggup berusaha dan ingin belajar.

S : Saya ni pemalu, malu nak jumpa-jumpa orang..

Saya pun pada asalnya begitu sebab tu saya lebih suka bisnes secara online. Tak perlu nak bertemu dengan orang. Semuanya hanya share melalui internet sahaja sama ada blog, facebook, twitter dan lain-lain. Lebih mudah lagi, anda boleh bisnes di mana-mana. Semasa dalam kereta, sambil menyusukan anak pun boleh asalkan ada talian internet. Dan lebih mudah lagi bila ada smartphone. Tak perlu nak keluar rumah, jumpa orang perseorangan. Biar orang yang cari kita.

S : Dah ramai yang jadi pengedar, boleh berjaya lagi ke?

InsyaAllah rezeki Allah itu luas. Setiap bulan akan ada sahaja pengedar yang naik rank dan dapat income 4-5 angka dan semakin bertambah. Jadi, tak perlu risau. Asalkan anda rajin berusaha dan tekad berusaha, anda pasti akan berjaya. Malah anda boleh juga mengembang bisnes anda di luar negara seperti China, Jepun, US, Indonesia. Ruang untuk berkembang tu terbuka luas, hanya menunggu anda yang nak bertindak atau tidak!

S : Nak bisnes Shaklee ni kena ada banyak stok ke?

Satu kelebihan bisnes Shaklee ni, pada awalnya jika anda takde modal tak perlu ada stok pun. Bila customer order, anda hanya perlu login sistem shaklee, masukkan details customer dan buat pembelian, Shaklee akan pos terus kepada pelanggan anda. Senangkan.. Ramai yang dah cuba dan buat cara ni dan semakin hari semakin maju. Bila anda dah ada modal, boleh buat stok sikit supaya mudah kalau ada customer yang nak datang beli secara terus dengan anda.

S : Apa kelebihan jika saya serius buat bisnes Shaklee?

Selain dari cash bonus (tunai akan dimasukkan ke dalam bank anda setiap bulan), anda juga berpeluang dapat car bonus dan percutian 5 bintang PERCUMA. Bonus bulanan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda di pertengahan bulan. Biasa tengah bulan orang agak sesak, anda boleh relaks sebab baru dapat bonus. Income yang disediakan oleh shaklee adalah unlimited, bermakna anda boleh push ur potential to the maximum untuk dapat income yang besar. Konsepnya selari dengan apa yang diajar dalam Islam iaitu siapa yang berusaha dia akan dapat. Berada dalam kumpulan family shaklee yang besar juga boleh melebarkan ukhuwah sesama islam. Hubungan dan jaringan yang erat di kalangan ahli adalah sesuatu yang sangat seronok sebab masing2 saling membantu dan memberi idea. Syukur alhamdulillah leader2 kami banyak memberi panduan dan bimbingan untuk berjaya.

S : Apa kelebihan yang saya dapat jika saya berminat untuk menyertai Shaklee di bawah kumpulan Hanis Amin?

Pertama sekali, jika anda benar-benar serius nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama saya, perlu daftar jadi ahli dulu. Caranya boleh refer semua soalan yang pertama.  Setelah selesai mendaftarkan anda, saya akan masukkan ke dalam beberapa group FB dan whatsapp exclusive hanya untuk mereka di bawah jaringan saya. Kami akan berikan segala teknik, panduan, bimbingan motivasi dan ilmu yang berkaitan istimewa hanya untuk mereka yang benar-benar serius. Selain secara online, kami juga memberikan coaching segala offline sambil berukkhuwwah. Jaringan kumpulan kami sentiasa memberi support antara satu sama lain dan sentiasa menaikkan semangat antara satu sama lain. Saya juga akan turut membantu mempromosikan anda. 

 

Jika sekarang anda berada dalam situasi cukup-cukup makan sahaja dengan wang gaji sedangkan perbelanjaan dari tahun ke tahun semakin meningkat, bertindak sekarang! Walau siapa pun anda, jika punya hati yang kental dan semangat untuk berusaha ketahuilah bahawa anda akan berjaya!

 

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

 

Masih terkenang-kenang dan teringat-ingat master celebration sabtu yang lalu. Nak kongsikan video yang mommy saya, Master Arnie buat untuk granny saya, Master Norita.

Sangat terharu. Mungkin kerana saya pun ada terlibat masa awal-awal zaman Kak Arnie dulu(walaupun tak aktif sangat). Untuk mereka yang tak terlibat mungkin tiada perasaan pun lihat video ini. Dan yang lebih mengharukan saya, video ini adalah hasil Kak Arnie sendiri, ikhlas untuk uplinenya. Walaupun amatur tapi memang terasa kesungguhan untuk berikan yang terbaik untuk uplinenya. Ini tulisan Kak Arnie..

Alhamdulillah, JUTAAN TERIMA KASIH buat semua anak2 didim & ahli keluarga GENKIMOMMA yang sudi hadir memeriahkan Majlis Shaklee Master Celebration kami semalam di Hotel Istana, Kuala Lumpur. Kami sangat2 menghargai & terharu dengan kehadiran anda. Yes, EACH and EVERYONE of you! Thank you very much!!!   

Dalam kehidupan kita, sedari lahir, pasti ada seorang GURU yang menjadi SIFU untuk mendidik kita dalam mendalami sesuatu ilmu, kan?

Bayi yang baru lahir pun bukan terus berlari. Apatah lagi terus pandai berkata-kata dengan bijaknya. Maka, adalah mustahil seorang anak murid pandai dengan sendiri, tanpa perlu merujuk kepada seorang GURU! Pendek kata, kita pasti perlukan seorang GURU untuk mahir dalam sesuatu perkara, hatta ‘GURU’ tersebut adalah sebuah buku! Setuju tak?

Begitu juga di dalam Bisnes Shaklee. Sudah pasti akan ada seorang MENTOR (atau dalam biz term dipanggil Upline), yang membimbing kita tentang selok-belok Biz Marketing, mahupun product knowledge. Jika anda tak mahu berbisnes sekalipun, pastinya anda mahu tahu cara pengambilan suplemen yang betul, dan orang yg perlu anda rujuk ialah MENTOR. Jika anda berhasrat mahu berbisnes, sudah pastilah anda perlu sentiasa mendapatkan guidance dari MENTOR tadi, sehingga anda sudah benar-benar boleh berlari (run your own Shaklee biz).

Adakala, mungkin terdetik dalam hati anda bahawa UPLINE (mommy) anda tidak hebat, tidak cukup baik buat anda. Anda lebih selesa untuk merujuk kepada SUPER UPLINE (granny), ataupun SUPER DUPER UPLINE (great-granny). Ianya tidak salah, selagi masih di dalam susur galur yg sama. Namun, jangan lupa, tanpa UPLINE anda tadi, anda juga tidak mungkin akan kenal dengan Super Upline, Super Duper Upline, dan tak kisahlah sehingga ke level berapa Upline anda. 

Jadi, hargai & hormatilah SEMUA MENTOR/UPLINE anda sama-rata. Masih terngiang-ngiang ucapan Master Law masa NC last year, “Always respect & remember your Upline, your biz Mentor, eventhough one day your income will become bigger than your upline and your upline is not as famous as you. But, without your upline, you will not be joining as Shaklee member today”.

Ok, bagi yang tak dapat hadir ke majlis semalam, saya kongsikan video yg kami buat sendiri special untuk kak N, upline kami. In case ada yg tak tahu siapa Upline-kepada-Upline mereka. Dan, sedikit sebanyak mengenai “sejarah awal” bagaimana tertubuhnya group Euphoria, dan lambakan pengedar Shaklee online sekarang ini. Kamilah antara pengasas awal nya…

http://www.youtube.com/watch?v=FAJHvPwWhgY

Again, terima kasih kepada SEMUA yang sudi luangkan masa dan hadir ke Hotel Istana semalam. Semoga semua dapat serap banyak AURA POSITIF di sepanjang majlis, dan Insya Allah, satu hari nanti KAMI pula yang akan menghadiri MASCEL anda pula. Pasti!!! 

Alhamdulillah, saya rasa seronok dengan kumpulan kami yang sederhana dan merendah diri. Walaupun Kak N dan Kak Arnie dah pangkat Master dalam Shaklee tapi mereka tak gemar orang panggil mereka Master, cukup sekadar Kak N dan Kak Arnie. Lebih mesra dan lebih dekat gitu. Tidak terlampau mengagungkan.

Kumpulan kami juga memberikan kebebasan untuk leader berdiri sendiri. Kumpulan di bawah Kak N dinamakan Euphoria, kumpulan Kak Arnie dinamakan Kanemochi. InsyaAllah suatu hari nanti saya juga ingin berdiri atas kaki sendiri mencipta nama kumpulan saya sendiri tanpa bergantung pada nama upline-upline saya. Saya mahu orang kenali diri saya dan identiti saya sendiri tapi tidaklah sampai melupakan guru-guru saya tersayang tu happy . InsyaAllah, itu impian saya.

Oh, jika anda sertai kami sebenarkan saya dah ada pun nama kumpulan. Yang harapnya memberi semangat kepada ‘anak-anak’. Namun, biarlah saya simpan menjadi rahsia dulu. happy

 

P/S – Jom berangan bagaimana Master Celebration saya nanti..

 

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Hari ni kali kedua update blog guna tablet sebab zilal tak bagi ummi pergi mana-mana. Bangun je menangis. Ye lah teman sepermainan dah pergi sekolah. Takde geng nak main. Masak pun kendong, nasib baik ada ring sling. Boleh juga buat kerja dua tangan. Rasa sunyi pula bila Abang Muadz takde. Maaf kalau gambarnya jadi terlampau besar, nanti saya betulkan bila depan pc.

Eh, nak cerita tentang Master Celebration upline saya, Kak Arnie a.k.a GenkiMomma sabtu lepas sebenarnya. Master Coordinator ni adalah rank tertinggi dalam Shaklee dimulai dengan Distributor, Supervisor, Senior supervisor, Coordinator, Senior coordinator, Key Coordinator, Senior Key Coordinator dan akhir sekali Master Coordinator. Kalau kerja biasa, nak naik pangkat kena la tunggu bertahun-tahun, itupun belum tentu. Tapi dengan Shaklee, nak naik rank setiap bulan pun boleh. Dan tentulah bila naik pangkat, bonus pun bertambah la. Tapi kalau dah naik rank tapi tak efektif, bonus pun turun balik lah.

Jadi, bila buat Shaklee ni memang rasa sangat kebergantungan kepada Allah. Sebab hanya Allah yang memberi rezeki, menggerakkan hati pelanggan dan pembaca saya untuk membeli, menggerakkan semangat downline saya untuk berusaha lebih gigih, yang penting kita doa, doa dan doa tanpa mengetepikan usaha, marketing yang berlipat kali ganda.

Berbalik kepada Master Celebration ni, atau biasa kami ringkaskan jadi MasCel, majlis ini ditaja sepenuhnya oleh pihak Shaklee. Shaklee juga menaja Master yang diraikan ini untuk tinggal di hotel yang dipilih sendiri oleh master untuk tinggal satu malam. Bestkan dapat duduk hotel 5 bintang secara percuma. Tarikh, tempat dan konsep dipilih sepenuhnya oleh orang yang diraikan (dalam case ni, kak arnie la. happy  )

image

Kak Arnie sengaja pilih bulan Januari sempena ulang tahun pertama, beliau naik Master Coordinator. Hotel yang dipilih pula Hotel Istana, Kuala Lumpur. Masuk je hotel dah terpegun. Menariknya hotel ni. Konsepnya agak berbeza dengan hotel yang pernah pergi.

image

Acara dimulakan dengan makan tengah hari. Gambar diambil dari tingkat atas, masa nak ke surau. Saya pula yang nervous tak lalu makan banyak. Biasanya saya sangat suka buffet sebab boleh makan banyak.

Kemudian, acara dibuka dengan perarakan masuk Master-master yang hadir dan seterusnya Master yang diraikan diiringi bunga manggar. Minta maaf la, xsempat ambil gambar sebab Zilal tengah menyusu masa tu. Kemudian, dimulakan dengan ucapan oleh Mr Victor Lim, president shaklee malaysia, diikuti ucapan oleh up-up-upline saya, dan seterusnya, up-upline saya, Master Norita.

image

Bersama Kak N tersayang dan downline tersayang, Kak Yus

Kata-kata dan motivasi dari Master Norita atau yang lebih mesra kami panggil Kak N memang menyentuh jiwa. Teringat masa awal-awal sertai Shaklee, suka sangat dengar kak n bercakap.

image

Kemudian, acara penganugerahan. Masa ni dapat pin, bunga dan hadiah. Memang sangat meriah dan diraikan. Seterusnya, giliran Master Arnie bagi ucapan.

image

Kata-kata motivasi dan sharing dari Master Arnie

Teringat kembli sangat awal-awal join Shaklee. Bila kak arnie tunjuk video khas untuk kak n, kami (keluarga genkimomma) mula mengalirkan air mata. Pahit manis bersama, dari jauh datang juga seminar semata-mata untuk tuntut ilmu dan keluar dari kepompong selesa(comfort zone) untuk mencapai sesuatu yang lebih besar.

image

Rakan-rakan seperjuangan. Ada yang jauh dari Penang, datang sorang-sorang naik bas.

Antara rakan seperjuangan. Sebelah saya, berbaju biru tu turun dari penang sorang-sorang naik bas. Sangat kagum dengan semangat dia.

image

Sempat bergambar bersama master yang diraikan.

image

Hadiah istimewa dari kami, Group Kanemochi GenkiMomma Team

image

Acara memotong kek. Suka tengok gambar ni. Nampak natural dan happy family.

Ops, nak pergi ambil anak bujang. Nanti saya touch up entry ni ya..

Assalamualaikum..

Suatu waktu dahulu, saya tak pernah terfikir akan buat bisnes secara online sepenuh masa. Walaupun saya memang bercita-cita untuk jadi suri rumah tetapi disebabkan latar belakang keluarga saya yang rata-rata bekerja sehingga pencen, saya pun beranggapan akan meneruskan perjalanan seperti itu. Lagi pula dengan kos sara hidup yang semakin tinggi.

Alhamdulillah, dipertemukan dengan Shaklee. Sebelum ini saya memang ada mencuba bisnes online yang lain tetapi tak dapat bertahan. Mungkin kurang serasi dan tak jumpa mentor yang sesuai. Tapi dengan shaklee saya rasa seronok bila dapat kumpulan yang saling menyokong antara satu sama lain. Walaupun kami bukan di tempat yang sama, hanya berhubung melalui email, whatsapp dan facebook tetapi hubungan kami seperti satu keluarga. Ada yang pernah bersua muka, ada yang memang tak pernah langsung pun.

Dan kini, saya sangat-sangat gembira bila bukan sahaja dapat bekerja di rumah bersama anak-anak tetapi juga dapat membantu mereka yang lain menjana pendapatan tambahan dan tentukan menjadi WAHM(Work At Home Mom) seperti saya juga suatu hari nanti. Saat paling menggembirakan tentulah bila bonus Shaklee masuk kan..

asiah

hasanah

laili

Yang lebih menyeronokkan bila Shaklee dah mulakan Online System mereka juga. Segalanya boleh dibuat secara online sama ada membeli, check point, check bonus, daftar keahlian dan sebarang pemakluman. Tak perlu nak keluar rumah lagi serbu branch Shaklee untuk memenuhkan stok di rumah.

 

yuswirda

Kini, kami akan menebarkan sayap untuk membantu ibu-ibu di Indonesia pula.

Nak kaya, biar kaya beramai-ramai. Nak kumpul pahala, biar kumpul pahala beramai-ramai.

Semoga usaha ini diberkati Allah.

Berminat nak sertai kami dan membantu keluarga jana pendapatan?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Anda berada di sekitar KMPP, Kepala Batas dan Bertam di Pulau Pinang? Nak dapatkan produk Shaklee secara direct?

Hubungi pengedar Shaklee anda di sana iaitu

Puan Laili Syahidah
Shaklee ID : 860841
SMS/Whatsapp : 012-6258447
email : lailisyahidah@gmail.com

Boleh juga layari FB page beliau Nurussyifa Estore. Like page tersebut untuk dapatkan info dan promosi terkini ya.

nurussyifa estore

Yang menariknya Puan Laili ni dapat naik pangkat sebagai Supervisor dalam Shaklee walaupun tengah berpantang pada bulan lepas.

TAHNIAH KAK LAILI!

Mudahkan sekarang ni bila segalannya secara online. Dalam pantang pun masih boleh buat sales dan dapat naik pangkat.

Hubungi untuk sebarang temu janji, pembelian produk dan konsultasi.

Inginkan pengedar di kawasan anda? Lihat SINI

 

Masih belum ada wakil kami di tempat anda? Apa kata anda sertai kami dan jadi wakil di kawasan anda.

Jangan risau, kami akan berikan training dan informasi produk untuk anda.

Apa keistimewaan menjadi ahli dengan kami?

  • Menyediakan online training iaitu blog training, email training, group FB tertutup, whatsapp training
  • Kumpulan yang sentiasa berkongsi-kongsi info dan ilmu
  • Berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan cash bonus
  • Berpeluang menikmati car bonus, percutian percuma dan awards dari Shaklee
  • Usaha sama dalam mendekatkan diri dengan Allah di samping menjaga hubungan sesama manusia

Banyak lagi keistimewaan menjadi ahli. Jom baca lanjut di SINI

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Tercari-cari Pengedar Shaklee di Bandar Saujana Putra. Jom, jemputlah hubungi saya untuk urusan pick-up atau COD ya. Rasa yang tinggal di Bandar Saujana Putra tentu tahu, nak keluar masuk bandar ni kena lalu tol. Urusan penghantaran pula kadang-kadang lambat. Jadi, lebih mudah kalau dapat ambil terus kan.

Hubungi saya dulu untuk tahu harga dan sama ada stok ada atau tidak ya.

 

family

Bandar Saujana Putra pun sekarang dah semakin maju. Kedai makin banyak naik, harga rumah pun makin mahal. Harapnya nanti akan ada pejabat pos kat sini.

oh, tapi jangan risau, untuk mereka yang berpuas hati dengan konsultasi dan khidmat kami, kami akan uruskan penghantaran ke seluruh Malaysia. Boleh juga hubungi rakan-rakan business saya seperti tertera di SINI

 

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?