Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Business

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, Sabtu lepas telah berlangsung Shaklee National Conference 2012/2013. Kepada Pengedar Shaklee yang telah menunjukkan prestasi yang baik sepanjang Mac 2012-Mac 2013 diberi penghargaan berupa trofi dan ada juga yang terima cek duit. Alhamdulillah, saya sendiri menerima 3 buah trofi. Berat juga trofi ni tau.

 

nc

 

Alhamdulillah. Tak sangka diberi peluang menerima trofi. InsyaAllah tahun ni akan berusaha lebih lagi. Apa yang paling saya tertarik dengan bisnes Shaklee ni, upline tak semestinya lebih berjaya dari downline(walaupun saya belum dapat lawan upline saya happy  ). Kalau downline usaha lebih lagi, maka downline akan lebih berjaya. Saya rasa ia adalah plan perniagaan yang sangat adil dan mengikut sunnatullah. Siapa berusaha dia akan berjaya, bukan mengharapkan downline semata-mata. Dan janji Allah juga, sesiapa yang mendekatkan diri kepada Allah, sesungguhnya pertolongan Allah itu sangat dekat.

Terima kasih mentor-mentorku sayang, Masters Arnie & Masters Norita

Terima kasih mentor-mentorku sayang, Masters Arnie & Masters Norita

Berminat nak sertai kami?

Sekiranya anda ingin kebebasan kewangan dan mampu berusaha, insyaAllah, anda juga akan berjaya. Selain dapat bonus dan hadiah-hadiah menarik dari Shaklee, anda juga dapat kesihatan yang baik dengan supplemen Shaklee dan juga menambah kenalan yang lebih ramai dari kalangan customers, upline, sideline, dowline dan lain-lain. Mudahkan. Kini, segalanya di hujung jadi. Tak kira sama ada di utara, selatan, pantai timur, sabah mahupun sarawak, saya akan bantu anda dengan online coaching.

DREAM BIG!!

 

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Ingin menyertai kami di Shaklee tetapi mahu dapatkan keahlian shaklee percuma? Mudah sahaja..

Ketahui cara mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma

keahlian shaklee percuma

Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.

Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?

  • Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
  • Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
  • Support group untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
  • Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
  • Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
  • Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
  • Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar (melainkan urusan pengeposan barang & product pick up sahaja), close sales ataupun cari membershipbaru. Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!
Jom sertai kami. Saya yakin anda MAMPU!!

KLIK SINI untuk borang keahlian.

Bagaimana nak mendaftar?

Hubungi kami segera!

Email ke hanisamin@gmail.com dengan tajuk ‘Keahlian Shaklee’ atauSMS ke 010-4289601 dan berikan email anda.

Selepas dah mendaftar, bagaimana nak membeli?

Mudah sahaja. Anda hanya perlu login ke ruangan ahli shaklee di shaklee.com.my, jangan tersalah ke website Shaklee US ya. Anda juga boleh ke mana-mana branch shaklee yang berdekatan dengan anda.

Mudah kan..

Jadi, jom daftar sebagai ahli sekarang dan nikmati keistimewaannya

Assalamualaikum…

Hari ni saya nak memperkenalkan, Biz Partner kami. Untuk mendapatkan produk Shaklee dan konsultasi yang berterusan, anda juga boleh menghubungi mana-mana wakil biz partner kami (Shaklee Independent Distributor) yang berdekatan dengan anda seperti berikut:

1) Hanis Amin
No tel : 010-4289601 (SMS/WhatsApp)
Kawasan : Bandar Saujana Putra

2) Norlili Omar
NO tel : 012-9017887
Kawasan : Kuala Terengganu

3) Norhedayah Razali
No Tel : 017-3540926
Kawasan : Cyberjaya, Kota Damansara

4) Liyana Gopog Abdullah
No Tel : 019-3592336
Kawasan : Sungai Buloh

5) Noor Syaheedah Zakaria
No Tel : 013-3853085
Kawasan : Kuala Lumpur

6) Laili Syahidah
No Tel : 012-6258447
Kawasan : Pulau Pinang

Berminat ingin meyertai kami dan bersama-sama menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee secara separuh masa atau pun sepenuh masa?

Kami akan memberikan panduan & training dari semasa ke semasa walau di mana sahaja anda berada. Kini segalanya di hujung jari. Dengan kerajinan, usaha, semangat & doa yang berterusan, anda juga boleh berjaya!

 

Sekiranya anda berminat untuk menyertai Hanis Amin Biz Partner, sila hubungi hanisamin@gmail.com untuk maklumat lanjut. Kami akan berikan panduan untuk anda. Ini bukan skim cepat kaya, yang mana anda hanya goyang kaki dan dapat duit ya! Tetapi dengan usaha dan kesungguhan yang tinggi, tidak mustahil untuk anda memiliki bonus yang anda idamkan.

Kalau anda sekadar nak mendaftar keahlian Shaklee untuk kegunaan sendiri dan keluarga pun boleh. Mana tahu, suatu hari nanti anda terbuka hati untuk memulakan bisnes pula. Sekurang-kurangnya, boleh dijadikan back-up plan di tengah-tengah bulan!

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

Nak menjana pendapatan 4-5 angka sebulan dengan modal serendah RM75 *? Mustahil?

Tiada yang mustahil dalam dunia ini dengan izin Allah. Alhamdulillah, saya sendiri dapat menjana pendapatan 4 angka sebulan dengan Shaklee. Masa mula-mula dapat 3 angka pun dah rasa seronok. Bila dapat 4 angka bertambah lagilah seronok!!

Oh, tapi ini bukanlah skim cepat kaya atau duduk goyang kaki dan duit masuk ya. Apa-apa yang dilakukan perlu dengan usaha dan tawakkal. Allah tak suka orang yang malas berusaha ya.

Apa uniknya Shaklee dan kenapa saya memilih Shaklee?

1. Shaklee adalah syarikat vitamin yang telah lama berada dalam pasaran. Produknya yang asli dan semulajadi benar-benar menawan hati saya ditambah ia memberi kesan yang hebat pada taraf kesihatan saya dan keluarga.

2. Ia antara syarikat MLM yang adil. Once dah bergelar pemimpin [ bermula tahap Supervisor] bermakna kita dah break dari upline kita. Oleh kerana Shaklee tidak mengamalkan skim piramid maka bonus kita dibayar mengikut usaha yang kita letakkan. Dalam Shaklee pendapatan kita boleh melebihi pendapatan upline apabila kita berusaha dengan lebih baik. Bukan sahaja pendapatan, malah kita mampu melangkaui pangkat upline kita sekiranya kita rajin berusaha.

3. Bonus dibayar tidak melalui upline atau mereka yang sponsor kita tetapi ianya langsung dari syarikat. Bonus juga diberi dalam bentuk tunai bukan voucher ya. Tidak perlu downline untuk mendapat bonus dari syarikat.

4. Harga produknya sangat berpatutan dan setanding dengan kualiti yang kita bayar. Produk asli dan semulajadi terbukti apabila tiada silikan gel di dalam botol vitamin Shaklee.

5. Bonus dibayar di tengah bulan. Alhamdulillah, baru semalam bonus masuk, di kala duit gaji semakin menipis.

Anda mahu menyertai kumpulan perniagaan Euphoria?
Apa kelebihan daftar menjadi ahli Shaklee @ Euphoria Shaklee?

1. Anda boleh membeli produk FullPack dengan harga ahli serta MENIKMATI ganjaran dalam bentuk point seterusnya boleh dikumpul dalam masa sebulan dan jika layak akan menerima bonus tunai dari Syarikat.

2. Shaklee menawarkan 3 C: Cash, Car & Convention. Dah ramai ahli Euphoria dah menikmati kelebihan ini.

3. Anda boleh menjadikan Shaklee sebagai salah satu sumber untuk menjana pendapatan sampingan sehingga 5 angka dan tiada yang mustahil.

4. Kami memberikan training tertutup sekiranya anda berminat menjadikan Shaklee sebagai sumber pendapatan sampingan anda.

5. Modal serendah RM75 untuk pendaftaran ahli. [RM85 bagi Sabah Sarawak].

Sekiranya berminat sila pm saya. Saya mencari wakil Shaklee untuk setiap daerah dalam Malaysia happy

Gambar seminar tertutup kami pada bulan May 2011

Bestnya seminar ni selain dapat berkongsi maklumat dan pengetahuan serta berkenalan, boleh juga bawa baby. Nampak tak gambar saya bertudung purple tengah dukung muadz, baju oren putih tu? Ada games dan free gift juga. DAN, masa ni la nak korek rahsia mereka yang lebih berjaya.

Apa kata salah seorang peserta Seminar kami?

“Pengalaman saya?. Secara jujurnya… seminar tak rasmi pertama tahun lepas (dec 2010) dan seminar kedua (may 2011).. telah membantu saya secara tak langsung utk income STABIL 5 angka sebulan….kalau kiyosaki kata dia pergi course $385 dpt income 2juta.. hmm so saya register course RM120 ni sbb nak dpt income stabil at least 100k/mthly.. aci takk…. hehhe”

* Credit to AnakkuWiraku

Anda bagaimana? Mahu mengubah nasib anda? Jom sertai kami di Euphoria !!!!

Jujurnya, saya sangat gembira berada di kumpulan ini. Bukan sahaja berkongsi maklumat tetapi juga semangat. Bila berniaga ni banyak juga cabaran rupanya. Tapi bila berkongsi cerita alhamdulillah, semangat pun kembali meningkat. Lebih-lebih lagi bila lihat rakan-rakan yang bersama-sama maju ke depan.

Jika anda berminat, boleh emailkan kepada saya di hanisamin[@]gmail.com untuk maklumat lebih lanjut bagaimana hendak menyertai Euphoria Shaklee.

Assalamualaikum..

Dalam kehidupan yang semakin maju dan mencabar ni, ramai yang cuba mencari peluang untuk menambah pendapatan sampingan. Berminat mencari pendapatan sampingan dengan kami?

 

Ada 3 pilihan untuk anda :

  1. Hanya bermodalkan RM75 – jadi ahli Shaklee dan saya akan berikan tawaran istimewa untuk anda
  2. Bermodalkan produk Shaklee RM700 – beli produk Shaklee bernilai RM700 dan dapatkan keahlian percuma. Seterusnya, saya akan bantu anda satu persatu

 

Sila hubungi kami di hanisamin@gmail.com untuk mengetahui lebih lanjut ya!


Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?