Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Cinch Energy Tea

Kurus dengan Cinch Tea

Assalamualaikum…

Nak kurus tapi selalu letih? Nak kurus tapi tak boleh tinggal nasi? Nak kurus tapi malas bersenam? Nak kurus dengan cepat?

Ramai yang nak kurus dengan cara mudah tanpa memikirkan kesan ke atas kesihatan jangka panjang. Nak naik berat badan pun bukan ambil masa sehari dua, takkan nak kurus dalam masa seminggu dua kan. Tapi…ada sesuatu yang istimewa untuk anda! kurus dengan cinch tea

Best sangat ke Cinch Tea ni? Bagaimana boleh kurus dengan Cinch Tea?

kurus dengan cinch tea   Cinch Tea ni mengandungi 3 jenis teh yang membantu meningkatkan metabolisma dan memberi kesegaran. Kalau minum di waktu malam, memang mata terbuntang susah nak tidur. Jadi untuk ibu menyusu, hati-hati ya, risau anak pula yang tak tidur malam, lebih nak melayannya. Tapi kalau nak berjaga malam terutamanya kepada pelajar, memang bagus sangat ambil Cinch Tea ni. Bila metabolisma tinggi, badan mudah mengeluarkan peluh, jadi berat badan lebih cepat berkurangan. Jadi, anda akan lebih mudah kurus dengan Cinch Tea.

Bagaimana cara pengambilan yang berkesan?

Mudah je, ambil je 1 sachet cinch tea dan campur air panas atau sejuk. Nak lagi sedap campur limau atau daun pudina atau madu. Kalau nak berjaga tengah malam, minum lepas makan malam. Kalau nak bertenaga petang, minum tengah hari. Jom cuba dan rasai perbezaannya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor Hanis Amin ♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601 ♥ Shaklee ID : 837662 ♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife ♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Anda suka minum teh? Nak rasa teh putih, teh hijau dan teh merah sekaligus?

Jom cuba Cinch Enery Tea Mix!

Cinchtea1

Seperti entry saya semalam, saya janjikan untuk share tentang 3 jenis teh dalam Cinch Enery Tea Mix ni. Istimewanya Cinch Energy Tea Mix ini kerana ia mengandungi campuran ekslusif T-Lift iaitu campuran Rooibos Red Tea , White Tea Extract dan Matcha Green Tea Powder.

1. Teh Hijau Matcha

Matcha adalah serbuk teh hijau premium dari Jepun yang digunakan untuk minum teh atau sebagai bahan dalam resipi. Satu cawan Matcha adalah bersamaan dengan sepuluh cawan teh hijau biasa dari segi nilai pemakanan. Matcha adalah teh unik dan istimewa untuk orang Jepun. Ia dihasilkan dari keseluruhan dauh teh dan bukan sekadar rebusan daunnya. (sumber)

Shaklee menyediakan teh hijau yang ditanam secara semulajadi untuk menyimpan semua nutrien yang terdapat dalam dauh teh termasuk serat, mineral dan antioksidan

Antara kebaikan Teh Hijau Matcha :

  • Mengandungi antioksidan EGCg (epigallocatechin gallate) iaitu antara kelas antikoksidan kuat
  • Mengandungi Asid Amino unik iaitu L- Theanine yang menggalakkan keadaan relaks dan tenang
  • Meransang tenaga (energy booster)
  • Pembakar Kalori dan tingkatkan metabolisma
  • Penyahtoksin (detox) semula jadi

(sumber)

 

2. Teh Merah Rooiboi

Rooiboi adalah tumbuhan unik yang berasal dari Afrika Selatan yang bermaksud “belukar merah(red bush)”. Warna asalnya adalah hijau tetapi menjadi merah selepas dioksidakan. Proses ini menghasilkan warna perang kemerah-merahan yang tersendiri dan meningkatkan rasa. (sumber)

Antara kebaikan Teh Merah Rooiboi :

  • Mengandungi polifenol – antara antioksidan yang dikenali sebagai pejuang kanser yang kuat
  • Tidak mengandungi kafein
  • Mencegah kerosakan DNA
  • Merendahkan tekanan darah
  • Menghalang pengoksidaan lipid dan penuaan otak

(sumber)

3. Teh Putih

Teh putih adalah teh yang tidak teroksida ditanam dan dituai terutamanya di China, kebanyakannya di wilayah Fujian dan Zhejiang. Teh putih diperbuat daripada daun teh yang tidak matang yang dipilih tidak lama sebelum tunas telah dibuka sepenuhnya . Teh ini mendapat namanya daripada bulu halus perak yang masih meliputi tunas , yang bertukar putih apabila teh itu kering. Minuman itu sendiri tidak putih atau tidak berwarna tetapi berwarna kuning pucat .

Satu kajian 2004 di Pace University membuat kesimpulan bahawa teh putih boleh membantu sistem imun badan anda melawan virus dan jangkitan bakteria berbahaya. Kajian yang sama menyimpulkan bahawa teh putih kaya  fluorida membantu menghalang pertumbuhan plak gigi iaitu punca utama kerosakan gigi. (sumber)

 

Nak tahu lebih lanjut tentang jenis-jenis teh? Boleh baca di SINI

Waahhh…3 jenis teh yang istimewa dari 3 buah negara. Harga masing-masing pun bukan calang-calang, dengan pemprosesan yang sangat teliti dan khasiat yang pelbagai. Tapi kini, anda boleh nikmatinya dalam 1 produk iaitu Cinch Energy Tea Mix.

3 teh

Macam mana cara nak minum?

Macam minum teh biasa. Boleh dibancuh panas atau sejuk. Nak letak ais, perahan limau, madu, halia pun boleh. Mengikut kegemaran anda.

 

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

 

Bila check balik saya jarang rupanya cerita tentang Cinch Energy Tea Mix ni. Walaupun saya suka bagi orang cuba terutama mereka yang kerap letih dan yang nak kurangkan berat badan. (Kalau ada yang nak cuba percuma, meh bagitau ye)

Apa Cinch Energy Tea Mix ni?

sumber : Shaklee Malaysia

sumber : Shaklee Malaysia

Haa..menariknya ia gabungan 3 jenis teh iaitu teh hijau, teh putih dan teh merah. Waahh.. berwarna-warni. Kita pun tahu teh ni banyak khasiatnya terutama teh yang asli. Cinch Energy Tea Mix ini juga mengandungi Taurina iaitu yang berperanan penting dalam mencerna lemak, meningkatkan metabolisma dan meningkatkan tenaga. Sebab itu Shaklee cadangkan Cinch Energy Tea Mix ni dalam Set Healthy Weight.

Satu kotak mengandungi 28 sticks untuk 28 hari. Harga pasaran RM131 (Nak harga istimewa? Jom bisik-bisik..)

Memang berbaloi dengan khasiat yang banyak. Nanti saya akan sambung kelebihan setiap satu teh tersebut ya.  Jom, kita baca dulu testimonial terbaru..

testi

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Product Name : Cinch Energy Tea Mix
Servings per Canister : Unsweetened 28 sticks.

Tingkatkan Tenaga Anda

Lupakan kopi, soda dan snek manis kerana kini terdapat pilihan yang tepat untuk anda yang sering memerlukan tenaga supaya sentiasa bersedia. Pilihan eksklusif, campuran teh yang kaya dengan bahan antioksida yang mengandungi matcha (pilihan teh hijau yang terdapat dalam istiadat Jepun), teh putih (pilihan yang hebat dan luar biasa), teh hijau dan merah (dari Afrika Selatan) serta taurina. Sesuai untuk meningkatkan tenaga secara semulajadi sama ada di waktu pagi, petang, diminum secara panas ataupun sejuk.

  • Selamat, peningkatan tenaga secara semulajadi
  • Taurina, kajian secara meluas untuk meningkatkan ketahanan badan dan tenaga
  • Pilihan yang terbaik untuk menggantikan manisan dan kopi bagi mengekalkan kecergasan tubuh
  • Dihidang semasa panas atau sejuk
  • Bungkusan kecil yang mudah dibawa
  • Eksklusif T-Lift Tanpa gluten, tidak mengandungi perisa tiruan, pewarna dan bahan pemanis.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

sumber : Shaklee Malaysia

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?