Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Cuti-cuti Keluarga

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Assalamualaikum..

Sabtu lepas saya sempat menghadiri Seminar Pemasaran Online Terbaik. Memang terbaik. Dengan cikgu-cikgu yang hebat dan bersemangat, suasana tempat yang selesa dan kawan-kawan yang sama-sama bersemangat. Kelas ini ditaja sebahagiannya oleh GenkiMomma untuk downline-downlinenya. Haa..nak berniaga kena berilmu tau. Bukan ilmu tentang supplemen sahaja, kena juga tau strategi pemasaran dan lain-lain. Ilmu Allah tu luas, memang tak rugi menuntut ilmu.

Tempat selesa untuk ibu & anak

Yang paling bestnya bila pergi seminar anjuran group Shaklee kami ni, tempatnya sesuai untuk ibu dan anak. Yelah, masing-masing pun ibu-ibu jadi faham keperluan ibu yang lain. Sementara ibu-ibu sibuk menuntut ilmu, anak-anak menonton kartun, main lari-lari dan main bersama-sama. Jadi ibu pun dapatlah fokus sikit nak belajar.

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Nampak tak ada kepala tengah minum susu tu? Sambil menyusu pun boleh menuntut ilmu

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Seperti yang dijanjikan, saya akan kongsikan pengalaman saya ke National Conference Shaklee 2014. Berbeza dengan tahun lepas NC hanya diadakan sehari , kali ini bukan sahaja 2 hari tetapi juga digabungkan sekali dengan percutian percuma untuk mereka yang layak. Alhamdulillah saya layak untuk kedua-duanya, jadi bila penat ada la tempat untuk suami dan anak-anak berehat.

Tak mahu bercerita panjang, nanti jadi macam syok sendiri pula. Tapi sebenarnya semua orang pun berpeluang untuk dapat apa yang kami dapat ni. Teringat kata-kata seorang Master “Memang susah kalau kita tak buat, kalau kita buat insyaAllah ia akan datang sendiri”. Allah pun janjikan kita kena berusaha dan bertawakkal kan. Bukan sekadar berangan dan menunggu.

Suasana ketika pendaftaran dan sekitar dewan

Suasana ketika pendaftaran dan sekitar dewan

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, hari ni dah mula bekerja setelah bercuti ke Langkawi selama 3 hari. Kerja? Bukan cuti Thaipusam ke? oh, cuti saya memang tak ikut cuti orang lain. huhu. Jadi sebagai menunaikan tanggungjawab kerja aje lah. Walaupun rasa macam nak EL je, tapi nanti kena bagi dokumen pula.

Alhamdulillah, dapat bercuti bersama mak ayah, adik beradik dan family masing-masing. Memang riuh rendah. Semua suara tak boleh slow pula tu. Kali terakhir dapat bercuti bersama-sama macam ni masa sekolah menengah rasanya. Seronok sangat dapat menghabiskan masa bersama-sama family walaupun penat.

Sampai rumah mak jam 2 pagi tadi. Pastu jam 7 pagi keluar pegi office. Kesian dengan suami la. Nak juga hantar ke office walaupun penat drive malam tadi. Tak tau la hari ni dia dapat rehat ke tak sebab ada Muadz dan anak-anak buah yang lain.

Oh ya, saya minta maaf banyak-banyak jika tak dapat menjawab email dan lambat jawab sms ya. Sebab ada sms sampai masa tengah mandi laut. Jadi, lambat sikit jawab dan masa pula suntuk nak terkejar-kejar pelbagai aktiviti.

Nanti saya ceritakan pengalaman dalam entry seterusnya ya..

Anda bercuti ke mana?

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?