Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Healthy Home

Assalamualaikum…

Bagaimana nak dapatkan botol spray basic H Shaklee secara percuma?

EH, botol spray basic H Shaklee tu apa?

Inilah dia…

botol spray basic H Shaklee

Gambar ihsan google

Mudahkan nak guna basic H Shaklee lepas ni. Bancuh siap-siap ke dalam botol dan spray sahaja bila nak guna. Tak perlu nak bancuh setiap kali.

Jadi, bagaimana nak dapatkan botol spray ini?

Mudah sahaja! Dengan setiap pembelian “Get Home Clean Set”, anda layak mendapat Non-Woven Bag + 1 Botol Spray utk Basic H secara PERCUMA! (sementara stok masih ada ya)

Set Basic H

Set Get Home Clean dari Shaklee ini mengandungi :

Satu set ini hanya RM194 dan setiap satu produk boleh guna lebih dari sebulan. Ada yang sampai 3-4 bulan pun tak habis (tengok pada cara penggunaan). Guna sikit sahaja dah mencukupi untuk membersihkan.

Perbezaan produk cucian Shaklee ini, ia :

  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin

Memang selamat untuk kegunaan seisi keluarga. Tak risau lagi, kalau ada bayi yang terjilat lantai atau meja atau menggigit baju.

Jom tukar rumah anda kepada rumah yang lebih sihat dan selamat!!

Dapatkan segera!

 

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Baru nak berubah ke arah Healthy Home dengan Shaklee. Ini yang baru dibeli..

image

Hari ni nak share cerita sikit tentang sabun basuh baju dan softener ni. Baru 2 kali guna tapi bau dia sangat best. Walaupun takde bau bunga2 ke buah2 ke, tapi bau fresh dan segar je. Bila angkat baju pun masih bau segar.

Guna pula sikit je, tak perlu banyak2. Ada yang kata tahan 2-3 bulan. Tapi tengok juga kekerapan basuh baju kan.

Yang paling penting, tentulah ianya lebih selamat, tidak mengandungi bahan-bahan merbahaya. Terasa seperti misi ‘selamatkan bumi kita’.

Jomlah kita berubah sama-sama.

Assalamualaikum…

Baru nak berubah ke arah Healthy Home dengan Shaklee. Ini yang baru dibeli..

image

Hari ni nak share cerita sikit tentang sabun basuh baju dan softener ni. Baru 2 kali guna tapi bau dia sangat best. Walaupun takde bau bunga2 ke buah2 ke, tapi bau fresh dan segar je. Bila angkat baju pun masih bau segar.

Guna pula sikit je, tak perlu banyak2. Ada yang kata tahan 2-3 bulan. Tapi tengok juga kekerapan basuh baju kan.

Yang paling penting, tentulah ianya lebih selamat, tidak mengandungi bahan-bahan merbahaya. Terasa seperti misi ‘selamatkan bumi kita’.

Jomlah kita berubah sama-sama.

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, dah beberapa bulan menggunakan Get Clean Water Pitcher dan memang sangat berpuas hati.

Waterpitcher

Bagaimana saya boleh sangat yakin dengan kebersihan air tapisan Water Pitcher ni?

Bulan lepas secara tidak sengaja suami saya tertinggal beg yang mengandungi botol air di kelas dan dia minta kawannya simpankan begnya. Selepas 2 minggu, dia dapatkan semula begnya dan didapati air dalam botol tetap bersih dan jernih dan kawannya tak usik pun air dalam tu.

Kalau air masak biasa tentu dah berkeladak bawahnya dan berwarna sedikit keruh kan. Maaf saya tidak dapat menyediakan gambar sebelum dan selepas. Terlupa nak ambil gambar.

Apa kata anda cuba sendiri dan rasai perbezaannya?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

 

 

Assalamualaikum..

Sebelum ni saya pernah kongsikan public figure yang menggunakan Shaklee seperti Nani Rostam dan Oprah. Oh ya, mantan Perdana Menteri kita Tun Dr. Mahathir Mohamad juga merupakan salah seorang pengguna Shaklee.

Hari ni, saya nak kongsikan kisah Presiden Barrack Obama, turut meng”hijau“kan White House dengan produk Shaklee!!!

*petikan dari majalah Nurturing Health & Nature Through Shaklee Vol. 10

“In addition, to protect his oldest daughter Malia from ASTHMA ATTACKS, the President said he would select a natural, toxin-free line of cleaning products for the White House staff to use”

Shaklee memang terbukti supplement dan produk terbaik untuk rumah kita. Ia bukan saja organik, malah diperbuat dari bahan semulajadi.

sumber : GenkiMomma

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

MEMPERKENALKAN GET CLEAN® WATER
Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multipaten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurangkan bahan-bahan cemar yang sukar disingkirkan termasuklah kandungan plumbum sehingga 99%.

Shaklee-Get-Clean-Water-262291_image
Get Clean® Water merupakan sistem penuras jag air pertama yang menggunakan blok-karbon yang boleh diisi semula. Jadi, kuranglah botol plastik yang perlu dibuang. Ia juga berupaya menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan.

Air yang lebih bersih dan sihat ataupun bumi yang lebih bersih dah sihat?
Sudah tentu kita boleh menikmati semuanya!

Menandingi Jenama Terkemuka yang Lain!
• Disahkan dapat mengurangkan kandungan plumbum, merkuri, kadmium dan bahan-bahan cemar lain. disamping mengekalkan kandungan mineral air yang sihat!
• Disahkan dapat mengurangkan klorin, jadi ia dapat mengurangkan ancaman kesihatan yang disebabkan oleh bahan sampingan klorin!
• Disahkan dapat menuras 303 liter (80 gelen) air bagi setiap turasan -dua kali ganda lebih daripada jenama terkemuka.
• Sistem Penuras Jag Air berblok- Karbon Isian Semula yang pertama

Pilihan Bijak!
• Hanya beberapa sen bagi seliter air
• Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak
• Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras- tidak memerlukan kuasa elektrik
• Ringan dan mudah dibawa
• Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak

KEISTIMEWAAN SHAKLEE

SELAMAT: “Menyingkirkan kandungan plumbum” dan banyak bendasing lain
Get Clean® Water ini berupaya mengurangkan pelbagai jenis bahan cemar berbahaya yang mungkin terkandung di dalam air. Ia juga diiktiraf oleh Persatuan Kualiti Air (Water Quality Association [WQA]) yang ianya dapat mengurangkan plumbum dan banyak bendasing lain.

PILIHAN BIJAK: Menjimatkan Kos
Rakyat Malaysia banyak membazirkan wang dengan meminum air botol. Dengan hanya berapa sen seliter sahaja, Get Clean® Water dapat memberikan air yang bersih dan rasanya yang enak dengan meter bijak yang menandakan bilakah masanya untuk anda menukar penuras tersebut tanpa perlu mengagaknya.

HANDAL: Lebih banyak air bersih pada setiap masa
Get Clean® Water menghasilkan 303 liter (80 gelen) daripada setiap turasan yang mana dua kali ganda lebih banyak berbanding jenama lain dan mengurangkan bahan cemar yang mungkin wujud dalam air dan berbahaya kepada kesihatan anda.

MESRA ALAM:
Memelihara alam sekitar
Get Clean® Water ini menggunakan sistem Penuras Jag air dengan blok-karbon isian semula yang pertama, di mana ianya dapat mengurangkan timbunan sisa. Dan lagi, setiap penuras diperbuat daripada arang tempurung kelapa yang tahan lasak dan baik terhadap alam sekitar.

penutup

Water Pitcher ini juga mempunyai penunjuk aras supaya mudah kita nak tau bila perlu tukar filter di dalamnya. Nampak tak ada lubang hijau kecil atas tu? Bila nak kena tukar akan bertukar ke warna merah.

sumber : Shaklee Malaysia

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Berminat?
Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

 

 

Assalamualaikum…

Macam yang saya cakap sebelum ni, Shaklee Basic H2 ni ada banyak kegunaan. 1001 kegunaan tau. Oprah yang famous tu pun pakai Basic H2. Di bawah ni saya kongsikan eksperiment yang dia buat dengan Basic H2 ni. Terima kasih kepada Kak Cery yang sudi berkongsi. macam menarik..jom try:

Basic H2 as toothpaste
Do you have problems with bad breath or gum disease? Are you a smoker or coffee drinker? Add a drop or two to your toothbrush, right on top of your normal dab of toothpaste. Watch as your teeth become whiter and your gums healthier. Your breath may even stay fresh longer, as Basic H fights germs of all sorts.

Basic H2 as a glove
Cleaning often leaves your hands with something to be desired. Before you get down and dirty, pour a few drops directly onto your hands. Rub them together to coat both hands. After you are done cleaning, wash your hands with traditional soap to find that scum, smell and overall ickiness are nowhere to be found.

Basic H2 as a pesticide
Growing organic produce does wonders for your health and the enviroment, but pesticide-free can still mean bug-free. Dilute your Basic H2 to a couple of drops per spray-bottle, then spritz your plants as part of your regular routine. Not only will the bugs stay away but you might also find that they are bigger and healthier, as well.

Basic H2 as Miracle-Gro
Add a few drops to warm water, then water your indoor or outdoor plants. The Basic H2 solution will make the ground soluble to the water, thus making your plants much healthier than with regular water.

Basic H2 as a produce wash
Just 1/8tsp. added to a pint of water will make an effective and safe wash for your produce. Grit and dirt on leafy vegetables are easily removed, and you no longer have to worry about a funny taste remaining on the produce.

Basic H2 for sharpening knives
Once again, only a few drops are enough. Place them on your sharpening stone before you sharpen your knives. The stone will stay moist without clogging.

Basic H2 for stamp collecting
If you’ve ever tried removing stamps from an envelope, you know that it can be nearly impossible to preserve the quality of the stamp. Not anymore! Coat the inside of the envelope, just behind the stamp, and wait for a few minutes. Soon, the stamp will lift easily from the envelope, ready to be added to your collection.

Basic H2 as a diaper wash
Coupled with 1/2 tsp of Shaklee Basic G (a germicide), 1/4 tsp of Basic H2 can remove germs and odors from your cloth diapers. Leave a bit in your diaper pail to prevent odors there, as well.

Basic H2 as an insect repellant
You don’t have to sucept yourself or your family to harsh chemicals and strong scents just to avoid bug bits. Rub a bit anywhere that you would put Off! or Skin-so-soft, and forget about it! This is one insect repellant that you can feel good about using for the youngest to the oldest members of your clan.

Basic H2 as Rain-X
Last (for our list, anyway) but not least, pour 3 1/2 tsp of Basic H2 into one quart of water, and use it as your windshield wash. Rain and slush will easily wipe away from your windshield, and bugs will slide away, as well.

waahh..banyak rupanya kegunaan Basic H ni. Setakat ni saya cuma guna untuk :

  1. Basuh botol susu dan peralatan mengepam
  2. mandikan muadz
  3. Untuk jerlum/sponging anak semasa demam
  4. cuci kaki untuk hilangkan gatal kena gigit semut

Saya cuma letak 1-2 titik je setiap kali. Masih nampak tak luak pun basic H tu.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Assalamualaikum…

Hari ni nak perkenalkan produk “Set Kebersihan & Kesihatan Rumah” dari Shaklee. Shaklee bukan sahaja mengandungi supplemen tetapi juga produk kesihatan yang lain. Bukan dalaman sahaja yang perlu sihat, persekitaran pun perlu sihat. Barulah kita turut sihat kan.

Set Get Clean adalah salah satu kategori di bawah Healthy Home, iaitu produk kebersihan rumah, yang merangkumi 4 produk utama iaitu:
1. Basic H² Organic Super Cleaning Concentrate
2. Dish Wash Concentrate
3. Fresh Laundry Concentrate
4. Soft Fabric Concentrate

Shaklee mengandungi produk kesihatan all-in-one. Kami jarang mempromosinya kerana kami mahu lebih menumpukan kepada perkongsian maklumat mengenai vitamin. Namun, kepada anda yang sangat mementingkan tentang alam sekitar, apa kata mari kita bertukar dari menggunakan peralatan biasa, kepada barangan yang lebih mesra alam sekitar seperti rangkaian produk Shaklee ini?

Jika anda tanya saya apakah yang perlu diberi keutamaan selain vitamin? Untuk permulaan, saya amat galakkan anda memiliki Basic H, dahulu. Saya sendiri telah membeli dan mencubanya. Ia memang best dan mempunyai 1001 kegunaan. Saya akan kongsikan kegunaan Basic H sedikit demi sedikit.

Sabar ya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Dish Wash

Product Name : Dish Wash Concentrate
Details :
Servings per Container : 16 oz(473ml)

Tough on Grease for Washing Dishes by Hand
If we hesitate to mention that freshscented Dish Wash is soft on hands and the earth, it’s only because you might think it’s soft on grease. But trust us. You need only a few drops to tackle a pile of greasy dinner aftermath. Really. Just a few. This is an exercise in restraint.

* Mild on your hands
* Natural, sustainably sourced plant-based cleaners
* Long-lasting suds
* Leaves dishes sparkling clean
* Just a few drops to clean a sinkful of dishes

Did you know?
Some dishwashing liquids use petroleum-based surfactants, containing detergents such as diethanolamine (DEA) and sodium dodecylbenzensulfonate. Both ingredients can be skin and eye irritants.

Get Clean Dish Wash Concentrate does not contain these or other hazardous ingredients.

The Shaklee Difference
Safe

* Nontoxic
* Hypoallergenic
* No chlorine
* Mild on your hands
* pH balanced
* No hazardous chemicals

Powerful

* Tough on grease
* Concentrated — wash more dishes with less
* Long-lasting suds

Green

* Natural, sustainably sourced ingredients — derived from corn and coconuts
* Biodegradable
* No phosphates
* No dyes
* Recyclable packaging
* Safe for septic systems and gray water

source : Shaklee Malaysia

Laundry Wash

Product Name : Fresh Laundry Concentrate
Details :
Servings per Container : 2.49kg

Natural Formula for Extra Clean Clothes
You know the deliciousness of clean clothes right out of the wash? Fresh Laundry takes it to the next level. The natural-enzyme formula leaves clothes extra clean while being gentle on the planet. Which means you can bury your nose in a pile of clean laundry and breathe a little easier.

Did you know?
Many laundry powders may contain irritants that can be absorbed through the skin or inhaled – a common cause of allergic response. Triethanolamine dodecylbenzenesulfonate is such an irritant, and is on the EPA and DOT hazardous substances list. Contact can irritate and burn the skin and eyes, breathing it can irritate the nose, throat and lungs causing coughing, wheezing and/or shortness of breath. Repeated skin contact may cause dryness, itching, chronic irritation, and rash.

Fresh Laundry Concentrate does not contain these or other hazardous ingredients.

The Shaklee Difference
Safe

* Hypoallergenic
* No chlorine
* Safe for use on all washable fabrics
* No hazardous chemicals

Powerful

* Superconcentrated
* Just one ounce (11.375 liters) clean a medium load of laundry
* Great in all temperatures, even in cold water
* Help keep your whites white and colors bright

Green

* Natural sustainably sourced ingredients
* Biodegradable surfactants
* No phosphates, borases, iritrates
* Recyclable packaging
* No dyes
* Safe for septic systems and graywater

source : Shaklee Malaysia


Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?