Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Healthy Weight

Menu Diet Sarapan Pagi Popular

Pepatah inggeris ada mengatakan “Breakfast is a KING!”. Ramai yang skip breakfast kerana berkejar ke sekolah atau tempat kerja. Sebenarnya sarapan ni ssangat-sangat penting untuk jana metabolisma dan tenaga kita seharian. Dengan sarapan yang betul dan berkhasiat, kita akan lebih bertenaga dan sihat sepanjang hari.

1. Telur

Menu Diet Sarapan Pagi Popular

Telur kaya dengan protein dan tinggi kalori. Selain itu, telur juga mengandungi nutrien penting seperti ‘choline’ (penting untuk daya ingat), ‘karoten’ dan ‘zeaxanthin’(baik untuk kesihatan mata) (sumber)

Pelbagai resipi menarik boleh dibuat dengan telur seperti telur rebus, telur hancur, telur dadar dicampur dengan pelbagai sayuran dan lain-lain lagi. Pengambilan telur juga cukup mengenyangkan tetapi elakkan ambil setiap hari ya.

2. Oat

Menu Diet Sarapan Pagi Popular

Read the rest of this entry »

Kurus dengan Cinch Tea

Assalamualaikum…

Nak kurus tapi selalu letih? Nak kurus tapi tak boleh tinggal nasi? Nak kurus tapi malas bersenam? Nak kurus dengan cepat?

Ramai yang nak kurus dengan cara mudah tanpa memikirkan kesan ke atas kesihatan jangka panjang. Nak naik berat badan pun bukan ambil masa sehari dua, takkan nak kurus dalam masa seminggu dua kan. Tapi…ada sesuatu yang istimewa untuk anda! kurus dengan cinch tea

Best sangat ke Cinch Tea ni? Bagaimana boleh kurus dengan Cinch Tea?

kurus dengan cinch tea   Cinch Tea ni mengandungi 3 jenis teh yang membantu meningkatkan metabolisma dan memberi kesegaran. Kalau minum di waktu malam, memang mata terbuntang susah nak tidur. Jadi untuk ibu menyusu, hati-hati ya, risau anak pula yang tak tidur malam, lebih nak melayannya. Tapi kalau nak berjaga malam terutamanya kepada pelajar, memang bagus sangat ambil Cinch Tea ni. Bila metabolisma tinggi, badan mudah mengeluarkan peluh, jadi berat badan lebih cepat berkurangan. Jadi, anda akan lebih mudah kurus dengan Cinch Tea.

Bagaimana cara pengambilan yang berkesan?

Mudah je, ambil je 1 sachet cinch tea dan campur air panas atau sejuk. Nak lagi sedap campur limau atau daun pudina atau madu. Kalau nak berjaga tengah malam, minum lepas makan malam. Kalau nak bertenaga petang, minum tengah hari. Jom cuba dan rasai perbezaannya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor Hanis Amin ♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601 ♥ Shaklee ID : 837662 ♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife ♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Di bulan puasa ni bestnya kalau dapat minum Shake yang sejuk dan segar kan. Tapi takut jumlah kalori yang banyak?

Mari saya kongsikan resipi banana strawberry Shake yang sihat dan membakar kalori. Caranya mudah sahaja.

Resipi Banana Strawberry Shake

Resipi Banana Strawberry Shake

 

Bahan-bahannya mudah sahaja :

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Ada masalah berat badan? Baju banyak dah tak muat? Bila bergerak cepat letih?

Dah cuba pelbagai cara untuk diet tapi tak berhasil? Jom kita tengok diet cara Shaklee. Ops, Shaklee ni bukan ubat magik sekali ambil terus kurus ya. Shaklee adalah supplemen untuk membantu membentuk tubuh badan yang lebih sihat. Jom kita tengok apa supplemen yang ada untuk set slimming ni.

3B

Di Shaklee, penurunan berat badan yang mendadak bukanlah objektif kami. Sebaliknya, kami mengutamakan penurunan berat badan secara sihat dan selamat, tanpa ‘Yo-yo Effect’, dan friendly-pocket anda.

Kami tekankan Konsep 3B dalam pengurusan berat badan, iaitu BAKAR, BUANG & BINA. Hanya lemak dan kolesterol jahat (LDL) sahaja yang dibakar dan dibuang dari badan. Otot yang penting untuk METABOLISME badan tidak akan dibakar sekali, malah Cinch Shake Mix ada teknologi “LEUCINE” yang akan mengekalkan dan memelihara kesihatan otot anda! (sumber)

Bagaimana cara pengambilan set ini?

  1. Mulakan dengan detox badan dengan herb-lax sahaja dalam masa 3-7 hari pertama.
  2. Hentikan pengambilan Herb-Lax dan mulakan supplemen memecahkan kolesterol dan alfalfa.
  3. Sumber Protein sebaiknya diambil semasa perut kosong iaitu sebelum sarapan, minum petang atau sebelum tidur.
  4. Ambil semula herb-lax seminggu 2 kali sahaja. Hari ambil herb-lax tak perlu ambil alfalfa.
  5. Boleh juga tambah pengambilan Cinch Tea untuk memberi tenaga dan meningkatkan metabolisma supaya badan lebih mudah membakar lemak.
  6. Buat senaman ringan pagi-pagi atau petang walaupun hanya lompat bintang atau sit up

slimming-bajet2

Ada kekangan kewangan untuk dapatkan kesemua produk? Paling asas, anda boleh dapatkan 3 produk di atas untuk membantu mengurangkan berat badan secara sihat.

Cara pengambilan yang lengkap dan tersusun beserta tips-tips menarik akan diberikan bersama dengan produk yang dibeli, jika anda membeli dengan saya. Untuk yang lain, sila refer semula kepada pengedar yang telah anda pilih ya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Semalam tiba-tiba baca message dari seorang sahabat dalam group, katanya geram dengan shaklee dan nak stop ambil omega. Waahh..berdebar-debar hati saya baca.

Kenapa pula ni? Healing crisis ke? Tak serasi ke?

image

Bila baca sampai habis baru rasa lega.

Memang ramai yang ‘geram’ manja macam ni, tapi ada juga yang masih belum dapat merasakan geram manja ni. Untuk yang belum berhasil, check semula diet & aktiviti seharian dan check jumlah pengambilan air masak. Tak lupa juga refer semula kepada pengedar anda untuk konsultasi, mana tau dia ada tips dan cara2 lain. (Refer pengedar di mana anda beli produk ya, bukan beli di kedai A, tanya kat kedai B pula ya. tongue  )

Kepada yang berminat nak geram macam ni juga, jangan segan-segan untuk hubungi saya. Jadual pengambilan, tips kalori dan konsultasi khas dari saya.

☎ SMS/WhatsApp : +6010-4289601

atau 

☎ Hubungi pengedar kami di seluruh Malaysia :http://healthy.babykawaiistore.com/hanis-amin-biz-partner/

✔ Register sebagai ahli Shaklee bersama group kami di:
http://healthy.babykawaiistore.com/membership/cara-daftar-keahlian-shaklee/

Assalamualaikum..

Ada setengah-setengah makanan yang kira rasa ok untuk makan benda lain menggantikan nasi kerana nasi menggemukkan. Tapi kadang-kala makanan yang menggantikan nasi tersebut lebih tinggi nilai kalorinya. Jom kita semak…

1 – Sup

Famous-Sup-Kambing-at-Maidin-Restaurant-e1303845160112

Kepercayaan dulu-dulu: Makanan berasaskan sup ini bagus untuk kesihatan, malah mampu menurunkan berat badan. Alah, nama pun sup, apalah yang ada dalam sesebuah sup?

Fakta: Bukan semua sup mengandungi rendah kalori. Sup berasaskan binatang empat kaki (sup daging, sup kambing, sup ekor) mengandungi kalori yang tinggi daripada lemak tepu binatang. Kalori daripada lemak tepu ini tidak menyihatkan, meskipun kamu berniat untuk menaikkan berat badan.

2 – Burger

esq-in-n-out-burger-080709-lg-45867371

Kepercayaan dulu-dulu: Jangan makan nasi, kerana nasi menggemukkan. Beralihlah kepada benda lain untuk makan malam, seperti burger ke. Tak pe, jangan risau, asalkan bukan nasi, awak tak gemuk punya!

Fakta: Tak nak sentuh jauh-jauh, cukuplah fokus kepada daging burger itu sahaja, ok? Sekeping daging burger (lembu) jenama Ramly mengandungi kalori bersih sebanyak 189kcal. Kebanyakan kalori tersembunyi daripada daging burger ini datang daripada lemak tepu (lemak sapi), iaitu kira-kira sebanyak 14g untuk sekeping patty. Kebiasaannya daging burger ini digoreng menggunakan mentega/planta (mentega yang murah juga mengandungi lemak tepu), sekiranya dibeli di luar. Itu belum dicampur dengan mayonis, sos, keju, dan bun burger tu lagi, yang sesetengahnya juga dimasak dan disapu mentega.

3 – Yong Tau Foo

yong tau foo
Kepercayaan dulu-dulu: (Sekali lagi) Asalkan awak tak makan nasi untuk makan malam, awak boleh kurus punya. Makan sesuatu yang rebus-rebus seperti Yong Tau Foo ke, dah cukup…

Fakta: Kalori tersembunyi Yong Tau Foo terletak pada kuahnya; tinggi kandungan gula, dan juga mengandungi minyak (namun ini bergantung kepada resepi yang digunakan si penjual). Bayangkan anda menuang sebotol sos cili keatas sehidangan tauhu rebus, rasa-rasanya berani tak nak menghirup kuah Yong Tau Foo tu? Aku pernah lihat ada individu yang menghirup kuah Yong Tau Foo apabila tauhu-tauhu dan bebola yang lain sudah habis (ini kes Yong Tau Foo kuah banjir).

4 – Makanan ringan

images
Kepercayaan dulu-dulu: Berapa la sangat, setakat satu pek besar Twisties. Dah la tak mengenyangkan, makan sambil tonton TV, sedar-sedar dah habis. Benda kecil je tu. Tak perlu risaulah kawan!

Fakta: Sebungkus pek besar Twisties mengandungi kira-kira 490kcal (suku daripada jumlah kalori purata yang kita perlukan dalam sehari). Dan siapa sangka, separuh daripada nilai kalori tersebut berasal daripada lemak! Oh ya, perumpamaan mudah, disebabkan satu pek besar Twisties mengandungi kira-kira 20g lemak, jumlah tersebut sebenarnya bersamaan dengan kira-kira 2 sudu besar minyak masak. Maka secara teorinya menghabiskan sebungkus besar pek Twisties adalah bersamaan dengan menghirup 2 sudu besar minyak masak. Tak percaya? Terpulanglah.

5 – Capati

capati
Kepercayaan dulu-dulu: Kalau nak sihat ketika makan di kedai mamak, silalah makan capati, kerana capati ni kurang berminyak. Jangan makan roti canai, kerana roti canai banyak minyak. Tak percaya? Tengoklah yang kilau-kilau pada permukaan roti canai tu.

Fakta: Mesti ramai yang tak tahu. Tapi capati sebenarnya adalah ‘pembohongan’ paling berjaya oleh pemilik kedai mamak kepada mereka yang meluahkan kata-kata di atas. Ya, capati sememangnya mengandungi kalori tersembunyi. Sesetengah capati menggunakan minyak sapi (lemak tepu) disamping mentega, dan di situlah terletaknya kalori tersembunyi yang ramai mungkin tidak mengetahuinya. Untuk pengetahuan semua, sekeping capati (100g) mengandungi jumlah kalori yang hampir sama sahaja dengan sekeping roti canai (100g), iaitu 300kcal.

Kredit to Cantik Sihat Semulajadi

Jadi, berhati-hati dan bijak memilih makanan ya, kawan-kawan. Bukan tak boleh makan tapi hadkan pengambilannya. Dan kalau anda benar-benar nak kurangkan berat badan, sukar pengambilan kalori anda setiap hari untuk memudahkan anda menurunkan berat badan.

===========================================

Ingin kurangkan berat badan secara sihat?

3B

LECITHIN : berfungsi sebagai pemecah lemak dan juga berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak2 tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan. Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecithin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan

OMEGA : Asid lemak omega 3 membantu anda mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah dan membantu membakar lemak dan memecahkan lemak berlebihan dalam badan. Mengawal kolesterol dan membuang kolesterol tidak perlu.

2. Buang

HERB-LAX : membantu mencuci usus sepenuhnya dan dapat menangani masalah perut buncit. Disamping itu, kerja2 ‘melabur’ juga akan menjadi lebih mudah.

ALFALFA : membantu membuang lemak yang telah dipecahkan oleh lecithin dan ia merupakan agen penyahtoksin. Alfalfa juga membantu masalah penghadaman dan pencernaan, melegakan sembelit dan membuang angin dalam badan.

3. Bina

Bagaimana Protein membantu anda :

  • Memberi rasa kenyang lebih lama. Pengambilan protein membantu anda untuk menjaga nafsu makan dan dapat mengelakkan makanan ringan yang tidak berkhasiat
  • Membantu membakar lebih 35% kalori dan membantu menjaga otot bagi menghalang semula berat naik dengan mudah
  • Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.
  • Cinch Shake diperkaya dengan leusina bagi membantu menghilangkan dan membakar lemak tetapi tetap memelihara otot anda

Baca lanjut Diet program bersama supplemen Shaklee

p/s – promosi istimewa untuk setiap pembelian Omega Guard sehingga 31 Disember 2013!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Sebut tentang bakar lemak, apa yang terbayang difikiran kita?
Gim? Jogging? Bersenam? Angkat berat? Itu semua aktiviti membakar kalori untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan.

Tahukah anda lemak boleh dibakar dengan suplemen?
Waaahh macam tak percaya kan? Kini anda harus percaya!!

Dalam program penurunan berat badan Shaklee, kami menawarkan dua produk utama untuk membakar lemak iaitu Lecithin dan Omega Guard!

Lecithin
Diekstrak dari kacang soya organik non-GMO. Setiap kapsul mengandungi 520mg lecithin soya termasuk 80mg kolin dan 48mg inositol. Lecithin yang dirembeskan oleh tubuh akan menghasilkan asetilkolin, inositol, fosforus dan lemak tak tepu.

Fungsi Lecithin dalam menurunkan berat badan:
1. Lecithin bertindak sebagai ‘pembersih’ salur darah. Ia membantu memecahkan dan menggunakan lemak (metabolisme), kolesterol dan trigliserida dalam tubuh.

2. Lecithin menghalang obesiti. Pengambilan maksima 6 biji setiap hari mempercepatkan pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan seimbang.

3. Ia juga berfungsi melindungi hati dengan menghalang endapan lemak di hati, sirosis hati dan hati berlemak.

4. Selain itu lecithin mempunyai banyak fungsi lain seperti mencantikkan kulit, mencerdaskan otak, menghalang batu karang, memperbaiki alergi, memperbaiki prostat dan mencegah darah tinggi.

Omega Guard
Minyak ikan terbaik di dunia dengan fungsi lebih hebat berbanding lecithin. Ia ekstrak dari ikan laut air sejuk. ia 3 kali lebih tumpat dari ketumpatan minyak hati ikan. Ia paling tulen di dunia dengan rangkaian penuh asid lemak Omega 3 seperti EPA, DHA, ALA dan banyak lagi.

Omega-3 pula adalah asid lemak penting yang tidak dapat dihasilkan oleh tubuh bermakna kita perlu dapatkan dari makanan.

Omega dan penurunan berat badan
1. Omega-3 berfungsi mencegah penyakit salur darah dan stroke. DHA dan EPA boleh menentang thrombosis, melincirkan salur darah, menurunkan tekanan darah tinggi.

2. Omega-3 juga berfungsi menurunkan kadar kolesterol, menghalang pembekuan darah, membantu mengawal tahap trigliserida dan kolesterol LDL.

3. Ia mencegah obesiti, mencegah arteriosclerosis, myocardial infraction dan mengurangkan risiko sakit jantung.

4. Manfaat lain, ia membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin dan bayi, meningkatkan sistem imun, menyihatkan peparu, menentang kanser, memelihara sendi juga mampu mencegah insomnia.

5. Omega-3 juga sesuai untuk kanak-kanak, pelajar, ibu mengandung, menyusu, dewasa dan warga emas malah seluruh keluarga boleh meggunakannya.

3B

Jika anda salah seorang yang berazam untuk menurunkan berat badan, saya syorkan anda juga mengambil Alfalfa atau Herb-lax untuk detoksifikasi lemak dan kolesterol yang telah dipecahkan oleh Lecithin dan Omega ini.

Semoga azam anda untuk menurunkan berat badan berjaya!!!

credit to Ilham Family Sihat

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Ramai yang tertanya-tanya stok Herb-lax. Alhamdulillah, akhirnya dah sampai pun. Tentunya untuk detox dan kurangkan berat badan.

herb lax

Herb-Lax™
Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-LaxTMyang lembut boleh membantu.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa).  Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

Herb-lax sesuai diambil pada permulaan sebelum yang lain, untuk membuang toksik2 dalam badan dan memudahkan proses pengurusan berat badan.

 

Kenapa perlu detox?

Detox penting untuk mengeluarkan toksin berlebihan dalam badan. Mungkin ada yang pernah berdiet tapi tak nampak kesannya. Puncanya mungkin masalah detox. Bila toksin terlampau banyak, badan akan sukar untuk serap nutrient yang diambil samada daripada supplement atau diet harian.

HerbLax TIDAK DIGALAKKAN untuk IBU MENYUSU jika diambil harian. Cara pemakanan perlu diubahsuai untuk BF mommy dalam 2 kali seminggu sahaja. Begitu juga bagi mereka yang jenis mudah lawas.

Diet yang berjaya bukan bermakna “SAYA TURUN BERAT 10KG DALAM SEBULAN”. Itu sebenarnya diet paling tak berjaya. Saya boleh jamin yang orang tu akan rebound balik.

 

Yang paling famous tentunya SET SLIMMING BAJET ni.

slimming-bajet

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

TAHUKAH ANDA?

Malaysia mendapat tempat pertama dikalangan negara ASEAN yang berdepan dengan masalah obesiti dan tempat keenam dikalangan Negara Asia Pasifik. Timbalan Menteri Kesihatan Datuk Rosnah Abdul Rashid Shirlin berkata perkara ini perlu diberi perhatian semua pihak. -Sumber BERNAMA-

Waahhhh… Terkejut sy dengar berita ni.. Tapi tak hairan juga lah, sebab kat Malaysia ni memang banyak makanan yg sedap2.. Dan makanan yg sedap itu sememangnya tinggi kandungan gula, lemak dan kolestrol.. Bukan setakat sakit mata bila tengok susuk tubuh sendiri kat cermin, susah nak pilih pakaian, malu dan tiada keyakinan diri bila berdepan dengan orang lain, dan yang lebih membimbangkan, masalah berat badan juga boleh mengakibatkan pelbagai penyakit kronik.

Sy yakin, anda yg membaca artikel ni pastinya inginkan hidup yg sihat dan sentiasa tampil berkeyakinan, betul tak? Jom kite tengok perubahan salah seorang pengguna set slimming shaklee.

NADIA

Anda hanya memerlukan 3langkah mudah : BAKAR + BUANG + BINA

3B

  1.  Bakar

Anda boleh memilih antara Lecithin atau Omega (mengikut bajet anda)

LECITHIN : berfungsi sebagai pemecah lemak dan juga berfungsi sebagai pelarut kolestrol dan lemak2 tepu yang lain. Lecithin menyebabkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat semula pada badan. Lecithin mampu membakar lemak lebih cepat jika disertakan dengan senaman yang bersesuaian. Pengambilan Lecithin 4000mg sehari pasti membuahkan hasil yang diidamkan

OMEGA : Asid lemak omega 3 membantu anda mengawal rasa lapar dengan menstabilkan paras gula dalam darah dan membantu membakar lemak dan memecahkan lemak berlebihan dalam badan. Mengawal kolesterol dan membuang kolesterol tidak perlu.

2. Buang

HERB-LAX : membantu mencuci usus sepenuhnya dan dapat menangani masalah perut buncit. Disamping itu, kerja2 ‘melabur’ juga akan menjadi lebih mudah.

ALFALFA : membantu membuang lemak yang telah dipecahkan oleh lecithin dan ia merupakan agen penyahtoksin. Alfalfa juga membantu masalah penghadaman dan pencernaan, melegakan sembelit dan membuang angin dalam badan.

3. Bina

Bagaimana Protein membantu anda :

  • Memberi rasa kenyang lebih lama. Pengambilan protein membantu anda untuk menjaga nafsu makan dan dapat mengelakkan makanan ringan yang tidak berkhasiat
  • Membantu membakar lebih 35% kalori dan membantu menjaga otot bagi menghalang semula berat naik dengan mudah
  • Protein sangat perlu untuk membantu meningkatkan metabolisme tubuh, meningkatkan perkembangan otot, menjaga nafsu makan dan menjaga otot bebas lemak.
  • Cinch Shake diperkaya dengan leusina bagi membantu menghilangkan dan membakar lemak tetapi tetap memelihara otot anda

Jom tengok ape kata pengguna lain tentang set slimming ni..

383485_442997802409908_35747978_n

credit : http://www.mommymiasara.com/2012/11/gemuk-membimbangkan.html

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Seperti yang ditulis pada entry lepas, untuk dapatkan hasil terbaik untuk kurangkan berat badan, sebaiknya ambil Basic course : Detox + Fat Emulsifier + Protein.

Walau bagaimanapun, sekiranya anda mempunyai kekurangan bajet, khas untuk bulan ini sahaja, kami mengadakan promosi istimewa untuk Set Slimming Bajet yang terdiri dari Herb-lax, Lecithin dan Alfalfa.

Mari kita baca peranan dan fungsi vitamin tersebut dalam membantu badan kita untuk “flash out” segala toksin keluar dalam badan.

(1) Herb-lax :
Mengandungi Daun Senna serta herba-herba lain yang bertindak untuk memperbaiki kesihatan usus. Ianya juga dapat mengatasi masalah sembelit serta penting untuk proses detox.

(2) Lecithin : 
Untuk mengelakkan lemak jahat terkumpul di dalam saluran darah atau mana-mana bahagian tubuh kita, lawannya adalah lemak baik. Lecithin adalah sejenis lemak yang menghalang lemak di dalam makanan dengan mengurai serta mengapungkannya di dalam saluran darah.

(3) Alfalfa Complex :
Alfalfa adalah store bagi nutrient. Ianya kaya dengan klorofil, bioflavonoids, vitamin dan juga mineral. Sifatnya yang kaya dengan mutltivitamin membantu untuk badan yang tinggi acid menjadi beralkali. Di samping itu, alfalfa akan meneutralkan toxin dalam badan serta memberikan lebih banyak protein tanpa lemak tepu daripada product berasaskan haiwan.

Secara ringkasnya :

Detox dengan Herblax -> Pecah Lemak dengan Lecithin -> Angkut buang dengan Alfalfa

 

Selain “Set Slim Bajet”, set2 ini juga turut mendapat sambutan hangat sepanjang November:-

♥ Set Feminine : Alfalfa + Vitamin E,
♥ Set Intimasi : Alfalfa + Vitamin E + Zinc,
♥ Set Kecantikan : ESP + Vitamin E,
♥ Set Menyusu Bajet : ESP + Alfalfa.

sumber : FB RahsiaVitamin

Sila dapatkan jadual pengambilan dan konsultasi dengan pengedar anda untuk kesan yang lebih baik. Kami hanya akan memberikan konsultasi dan jadual pengambilan KHASuntuk pelanggan kami sahaja.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?