Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

keistimewaan produk shaklee

Kenapa Pengedar Shaklee taksub dengan Landmark Study?

Assalamualaikum…

Mungkin ada yang tertanya-tanya, betul ke produk Shaklee ni Semulajadi, Selamat dan Berkesan. Ada bukti ke? Ada! Salah satu buktinya Landmark Study ni. Sebelum ni ada juga cerita tentang Landmark Study dalam entry yang lepas masa Dr Daggy datang ke Malaysia.

Ada juga yang kata kenapalah pengedar shaklee taksub dengan Landmark Study. Asyik2 cerita pasal Landmark Study. Bagus sangat ke kajian ni. Entah2 Shaklee buat sendiri je kajian. Ok jom kita tengok, apa yang menarik tentang Landmark Study ni.

Kenapa Landmark Shaklee penting?

  • Kajian unggul dalam journal nutrisi
    Kajian ini adalah kajian unggul iaitu satu-satunya syarikat yang buat kajian tentang keberkesanan supplemennya. Kalau cari memang takde syarikat lain yang buat kajian ini.
  • Kajian jangka masa panjang : 20-30 tahun
    Kajian ni bukan jangka masa pendek tapi kajian ke atas pengguna yang dah ambil Shaklee selama 20-30 tahun. Banyak kajian yang buat jangkamasa pendek. Mungkin dalam 5 tahun dia sihat, lepas 20 tahun apa jadi? Kebanyakan penyakit ambil masa lebih 10 tahun untuk berkembang dan dapat dikesan. Jadi kajian Shaklee ni mengambil kira untuk penggunaan jangka masa panjang.
  • Dijalankan oleh universiti berkeley California – Dr gladys block
    Kajian ini bukan kajian yang dilakukan oleh Shaklee sendiri. Tapi dilakukan oleh Universiti Berkeley California dan Dr Gladys ni memang sangat famous. Dia mengkaji kaitan nutrisi dengan kesihatan badan. Dan dia yang approach Shaklee untuk buat kajian ni. Banyak syarikat lain yang dia approach menolak untuk buat kajian ini. Tapi saintis Shaklee semua bersetuju bila pemilik Shaklee minta pendapat sama ada untuk bekerjasama atau tidak dalam kajian ni. Sebab saintis Shaklee tahu dan yakin dengan keupayaan produk Shaklee.
  • Subject kajian luas > 1,000 orang
    Kebanyakan kajian kaji pengguna tak begitu ramai, dalam 20-30 orang sahaja. Tapi kajian ini mengambil subjek lebih dari 1000 orang. Biasanya kajian yang mengambil subjek lebih 1000 orang adalah kajian yang penting dan popular.

Keputusan Landmark Study

1) Paras nutrisi dalam darah lebih tinggi
Kajian mendapati paras nutrisi dalam darah lebih tinggi. Maksudnya bio-availability dalam produk Shake sangat tinggi. Dalam bahasa mudah, ia menyerap dengan lebih baik dan lebih berkesan. Kebanyakan produk dipasaran mengandungi vitamin yang tinggi tapi penyerapannya kurang dan dibuang melalui sistem perkumuhan. Ujian ini dibuat dengan mengambil sampel darah. Jadi tak boleh nak tipu tau.

2) Bacaan darah lebih baik
Jom tengok hasil ujian darah. Homocysteine adalah keradangan badan. Selalunya jika tinggi otak dan jantung akan terjejas. Keputusan menunjukkan kumpulan Shaklee mempunyai homocysteine yang rendah berbanding kumpulan lain.
Triglycerides rendah menunjukkan lemak makanan tidak diserap dalam darah dan risiko kolesterol dapat dikurangkan(mungkin sebab ambil lecithin happy ).
HDL (kolesterol baik) tinggi. HDL tinggi membantu kurangkan LDL(kolesterol jahat) dalam darah.
C-Reactive protein menunjukkan kerosakan organ atau sel dalam badan. Kalau tinggi bermaksud sel-sel badan sedang menua dan mungkin berlaku banyak kerosakan organ.

3) Kes risiko penyakit lebih rendah
Bila tengok hasil risiko penyakit untuk kumpulan pengguna Shaklee lebih rendah. Menarikkan? Risiko untuk diabetes, stroke, kesihatan jantung dan jangkitan paru2 dapat dikurangkan.

4) Pengguna shaklee rasa lebih baik
Untuk hasil yang ini, Shaklee buat kajian melalui soal jawab atau questionnaire. Kebanyakan mereka menjawab soalan ni mengatakan mereka rasa lebih bertenaga, lebih sihat dan lebih positif setelah ambil supplemen Shaklee. Jadi, nak hidup lebih hebat dan lebih ceria, kenalah badan pun lebih sihat kan.

5) Risiko rendah
Kumpulan Shaklee takde yang mempunyai nutrisi yang overdose. Menunjukkan supplemen Shaklee sangat selamat. Nutrisi yang tidak diperlukan akan terus dikeluarkan. Ini sangat penting sebab ada sesetengah supplemen yang jika diambil berlebihan akan tertinggal dalam badan dan mungkin akan menyebabkan berlakunya penyakit.

Jadi, logik la kalau pengedar Shaklee taksub dengan Landmark Study ni kan. Takde lah taksub pun tapi bangga sebab produk yang kita guna, kita kongsi dan kita jual ada kajian klinikal dan membawa lebih banyak kebaikan kepada pengguna.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Shaklee Landmark Study

Assalamualaikum…

Ahad lepas saya ke satu kelas shaklee untuk belajar tentang Landmark Study. Shaklee bawakan khas Dr Bruce Daggy iaitu Naib Presiden, Penyelidikan & Pembangunan dan Ketua Pegawai Sains Shaklee, ke Malaysia untuk bercerita tentang Landmark Study ni. Tak taulah berapa umur Dr Daggy ni tapi nampak sihat dan muda je.

Dr Daggy ada Ph.D. dalam Nutritional Biochemistry dari Cornell University dan B.A. dalam Biology dari University of Virginia. Dia telah mengarang 80 penerbitan dan abstrak dan juga telah mempunyai 13 paten produk.

Ambil peluang bergambar bersama Dr Daggy

Ambil peluang bergambar bersama Dr Daggy

Apa itu Landmark Study?

Landmark Study ni satu kajian yang dijalankan oleh pihak ketiga (dalam kes Shaklee ni Universiti of California) untuk menguji taraf kesihatan mereka yang ambil Supplemen Shaklee vs mereka yang tidak mengambil sebarang supplemen vs mereka yang ambil supplemen jenama lain. Kajian ini telah dijalankan oleh Dr Glady Block yang mengusulkan kepada Shaklee untuk menguji keberkesanan dan keselematan pengambilan suplemen secara menyeluruh bagi tempoh waktu yang panjang.

Bila kita baca tentang sesuatu kajian, penting untuk tahu siapa yang buat kajian dan di mana. Sebabnya bila ia dibuat oleh sesuatu universiti walaupun kajian ini ditaja oleh syarikat tertentu tetapi universiti ada hak untuk meluluskan atau publish kajian tersebut sama ada resultnya baik untuk syarikat tersebut ataupun tidak. Dan nak lulus tu pun bukan mudah. Kalau siapa yang ada PhD tentu tahu, selain buat kajian kena present paper di beberapa tempat lepas tu ada viva lagi. Jadi, bila keputusan Landmark study ni bagus untuk Shaklee dah tentulah Shaklee pun berbangga untuk menggunakannya sebagai bukti bahawa supplemen Shaklee ni bagus. Dan sebagai pengedar dan juga mengguna, saya pun bertambah yakin dengan supplemen Shaklee ni.

landmark

Bagaimana Landmark Study dijalankan?

Ia telah dijalankan selama 3 tahun (2004-2007) ke atas 3 kumpulan iaitu:

  1. Golongan yang ambil supplemen Shaklee
  2. Golongan yang ambil multivitamin dari syarikat lain
  3. Golongan yang tidak mengambil sebarang supplemen

(sumber)

Mengapa Landmark Study ni penting?

  • Kajian dibuat ke atas pengguna Shaklee yang telah ambil Shaklee dalam tempoh 20-43 tahun (hampir kesemua ambil multivitamin)
  • Kajian ini menunjukkan :
    • Tahap nutrisi
    • Tahap risiko terhadap penyakit
    • Taraf penyakit yang lazim
    • Taraf kesihatan menyeluruh

ke atas kumpulan sasaran.

Hasil Landmark Study?

Haa…ni yang best nak tau kan. Apa hasil dia..

landmark-study4

Kajian menunjukkan, pengamal shaklee tiada masalah buah pinggang. Darah pengamal shaklee mengandungi vitamin yang paling banyak, kerana vitamin Shaklee mudah di serap, berbanding vitamin lain. Walau bagaimanapun, kajian ini tidak menunjukkan makan suplemmen bukannya satu BULLETPROOF kepada penyakit kronik, cumanya risiko penyakit seperti diabetes dapat dikurangkan.(sumber)

Saya sangat yakin dengan produk Shaklee dan bersemangat nak kongsikan dengan semua supaya kawan-kawan saya juga punya taraf kesihatan yang lebih baik.

p/s – oh ya, hari tu ada tanya nutritionist Shaklee, katanya mereka mengalu-alukan jika ada universiti tempatan nak buat kajian tentang Shaklee. Boleh tulis surat kepada pihak Shaklee. Cuma mungkin perlu ke Shaklee US sbb produk dibuat di sana.

 

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

**Nak daftar sebagai ahli Shaklee? Hanya dengan SATU KLIK.

Assalamualaikum…

Sempena promosi Meal Shakes bulan ni, saya nak cerita tentang keistimewaan produk Shaklee yang satu ni.

Meal Shakes Shaklee

Kenapa ia berbeza dengan multivitamin yang lain?

  1. Ianya dalam bentuk serbuk – mudah di hadam oleh kanak-kanak mahupun orang dewasa
  2. Ia turut dilengkapi fiber dan protein
  3. Rasa Vanillanya yang lazat, mudah diterima semua orang.
  4. Ia diperbuat dari bahan semulajadi – buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lactalbumin(sejenis susu) dan lain-lain.
  5. Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi protein yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam tubuh dari peringkat bayi hingga dewasa. Ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobulin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya.
  6. Ia boleh dijadikan makanan segera sekiranya tak sempat bersarapan di waktu pagi.

Meal Shakes Shaklee

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Di sana sini ramai yang menceritakan bahaya soya. Ada yang benar dan ada yang sekadar mitos. Samakah semua jenis soya ini? Mengapa anda WAJIB dapatkan ESP Shaklee ni?

 

Jom kita tengok dulu apa yang best sangat dengan shaklee ni sampai jadi HOT PRODUCT?

Shaklee ESP istimewa

 

Shaklee merupakan syarikat pertama yang mencipta makanan tambahan protin berasaskan kacang soya. Hakikatnya, pengasingan protin yang pertama ini dicipta oleh Dr Shaklee pada awal 70-an. Kini, banyak ujian klinikal telah membuktikan bahawa protin soya adalah faktor utama dalam penjagaan kesihatan unggul. ESP atau kini diberi nama Soy Protein Isolate Powder diiktiraf seluruh dunia dengan mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan kiomprehensif serta memiliki kualiti protin yang tinggi yang pernah dihasilkan.

Ciri-ciri keistimewaa ESP :

  1. Kacang soya yang digunakan oleh Shaklee adalah non-GMO (non-Genetically Modified Organism).
    Secara mudahnya, Shaklee TIDAK menggunnakan sebarang baja kimia atau sintetik yang menyebabkan tumbuhan membesar lebih cepat dari sepatutnya, saiz lebih besar dari sepatutnya atau menjadi cantik dari sepatutnya. Ianya dibiarkan membesar dan hidup secara semula jadi tanpa gangguan.
  2. Protein Soya ESP diproses menggunakan air dan bukan alkohol. Ini sangat penting!! Sesetengah Soy Protein diproses menggunakan alkohol, ini akan menyebabkan isoflavon yang sangat penting dan bermanfaat HILANG. Tanpa ISOFLAVON, Soya mungkin menjadi sesuatu yang merbahaya kepada tubuh manusia.
  3. Mempunyai Indeks Glisemik yang rendah iaitu 39. Indeks Glisemik (GI) menempatkan kedudukan karbohidrat berdasarkan impaknya terhadap paras gula dalam darah. Bahasa mudahnya, jika GI tinggi, gula dalam makanan tersebut akan cepat membebaskan glukos dalam sistem badan. GI rendah pula memecahkan gula secara perlahan-lahan membuatkan rasa kenyang lebih lama.
  4. Diperkaya dengan 5 sumber vitamin B dan 4 mineral yang terdapat dalam soya sendiri.
  5. Bahan anti-thyroid dan anti-pertumbuhan disingkirkan untuk memastikan ia selamat digunakan oleh manusia dan memberikan khasiat optimum
  6. 1 canister ESP dihasilkan dari 30kg kacang soya untuk mendapatkan ketumpatan dan khasiat yang optimum
  7. Mengandungi 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan iaitu Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Methionine, Phenylalanine, Threonine, Tryptophan, Valine. Protin terdiri daripada lebih 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protein yang berbeza mengikut keperluan protein dan enzim yang diperlukan oleh tubuh. Walau bagaimanapun, terdapat 9 jenis asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan perlu didapatkan melalui makanan. Shaklee ESP menyediakan kesemua 9 asid amino tersebut.

Shaklee juga menggunakan proses pensijilan tersendiri yang dikenali Identity Preserved Program(IPP). Ia memastikan kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik  daripada benih sehingga kepada pengeluaran. ESP juga TIDAK mengandungi kolestetrol dan asid lemak trans.

Siapa yang PERLU ambil ESP?

Manfaat Utama ESP :

  • Awet Muda – Asid Amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
  • Baik untuk hormon – Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kata dengan isoflavones. Fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol dan mencegah risiko osteoporosis.
  • Baik untuk prostat – Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopos dan pembesaran prostat.
  • Pembekal Tenaga – Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem mun.
  • Penyusuan – sumber utama susu adalah protein dan kalsium. Dengan protein dan kalsium yang mencukupi, badan ibu lebih mudah menghasilkan susu untuk bayi.

ESP juga boleh digabungkan dengan pelbagai vitamin lain untuk kesihatan optimum.

Jom tengok pelbagai resipi ESP dan gunakan kreativiti anda untuk cipta resipi yang baru.

Selain dari diminum, ia juga boleh dibuat masker.

 

Nak cuba keistimewaan ESP?

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Sekarang ni dah makin banyak produk alfalfa di pasaran. Ada yang buat jus, ada yang buat pil, alfalfa mentah pun ada dijual di pasar malam. Ada orang buat masak lemak, ulam dan lain-lain. Tapi..apa beza Alfalfa dari Shaklee ni dengan alfalfa lain di pasaran? Dah tentulah kami ada keistimewaan kami sendiri.

beza-alfalfa

 

Keistimewaan Shaklee Alfalfa

  1. Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral dan vitamin
  2. Shaklee hanya menggunakan daun alfalfa tanpa akar dan batang
  3. Alfalfa Shaklee ditanam tanpa semburan bahan kimia
  4. Pil boleh ditelan ataupun dihancurkan dan dibancuh menjadi air herba
  5. Disediakan dalam 2 saiz iaitu 330 biji (Alfalfa S) atau 700 biji (Alfalfa L)
  6. Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet tiruan.

sumber

alfalfa

 

Untuk anda yang tak biasa ambil supplemen, mulakan dengan dos yang kecil dahulu iaitu 2-3 biji sehari. Alfalfa ni mengandungi serat jadi WAJIB ambil banyak air masak ya.

PERHATIAN!
Pesakit SLE, Ibu Hamil dan pesakit G6PD tidak digalakkan ambil alfalfa.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..   Hari ni nak cerita apa keistimewaan Omega Guard Shaklee ni berbanding supplemen minyak ikan jenama lain. 1) Shaklee OmegaGuard dihasilkan daripada seluruh ikan, bukan hati ikan.

minyak hati ikan

Kebanyakan supplemen Omega-2 diambil dari minyak hati ikan. Baca lanjut info di bawah :

1. Minyak Ikan VS Minyak Hati Ikan

2. Minyak Ikan VS Minyak Hati Ikan – bah. 2

2) Shaklee OmegaGuard dihasilkan daripada ikan kecil di dasar rantai makanan

Ikan-ikan yang lebih besar seperti salmon dan tuna memang lebih tinggi kandungan EPA dan DHAnya, walau bagaimanapun ia juga mengandungi lebih banyak merkuri dan plumbum dan juga lebih banyak toksin.

3) Shaklee OmegaGuard menggunakan ikan-ikan dari lautan sejuk.

Ikan yang hidup dilautan bebas mempunyai kandungan Omega-3 yang lebih tinggi. Kajian juga menunjukkan bahawa ikan air laut sejuk mengandungi asid lemak tidak tepu yang sangat tinggi berbanding ikan lain

Jom baca : Sejarah Omega 3

4) Melalui proses penyulingan proprietari tiga molekul yang dapat memekatkan asid lemak Omega3 paling tulen.

Teknologi ini dapat menyingkirkan bahan2 berbahaya yg terdapat dlm ikan seperti plumbum, arsenik, merkuri,etc. Kebanyakan brand lain hanya menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi utk mengekstrak minyak ikan. kaedah ini bukan hanya memusnahkan sesetengah nutrient malah tidak boleh menapis kandungan logam yg membahayakan kesihatan seperti plumbun,merkuri,etc .

Tak semua pengeluar minyak ikan menggunakan penyulingan proprietari tiga molekul, Kalau ada pun hanya penyulingan 1x atau2x. Kenapa? sebab penyulingan proprietari tiga molekul ni merupakan satu proses yang mahal. Shaklee sahaja yg melalui penyulingan 3x untuk menghasilkan produk yang terbaik.

Omega Guard

5) Lengkap dgn 7 jenis asid lemak omega 3 yg perlu oleh badan iaitu DHA, EPA, HPA, ETA, SDA, DPA. (sumber)

Badan kita tak mampu menghasilkan asid lemak perlu ni untuk proses metabolisme dan lain-lain.  Jadi kena dapatkan dari sumber makanan dan suplemen

6) Satu sajian Omega guard Shaklee (Recommended daily serving is 3 capsules) membekalkan 900mg asid lemak omega 3 yg perlu iaitu EPA dan DHA. Berdasarkan jadual dibwh, kandungan EPA dan DHA didalam Omega Shaklee antara yg tertinggi berbanding jenama lain

perbandingan

lemak ikan

Shaklee memang terbaik. Sebab tu harganya setara dengan kualiti tapi tidaklah terlampau mahal. Masih mampu milik.

Kegunaan Omega Guard

1.  Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2.  Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3.  Mencegah salur darah dari tersumbat
4.  Omega 3 dapat mengelakkan strok
5.  Mengekalkan tekanan normal darah
6.  Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7.  Mengurangkan sakit kepala
8.  Merendahkan kolestrol
9.  Omega 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti dan mengurangkan berat badan
12. Mengurangkan risiko penyakit jantung
13. Sangat bagus untuk ibu hamil – membantu tumbesaran dan perkembangan        otak janin
15. Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
16. Membantu menyihatkan paru-paru
17. Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
      (lupus erythematosus)
19. Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
20. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
21. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
22. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
23. Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis)
24. Mencegah penyakit gout
25. Membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti:-
– Mencegah insomnia
– Mengurangkan tekanan emosi
– Mengurangkan kemurungan dan kebimbangan
– Membantu memperbaiki masalah autism
– Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
– Mengurangkan masalah schizophrenia
 Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak
26. berfungsi seperti steroid iaitu mengurangkan sakit

Siapakah yang perlukan Omega Guard?
1) Kanak-kanak usia 1 tahun ke atas (Usia 0-6tahun adalah peringkat umur yg sangat kritikal dimana pertumbuhan otak yg yg pintar perlukan makanan yg kaya dgn asid lemak Omega 3, DHA dan EPA. dan bagus utk sistem imunisasi kanak2,asma,eczema)

2) Ibu menyusu dan ibu hamil(2nd&3rd trimester) (perkembangan otak bayi, kurangkan risiko lahir pramatang, dan mengurangkan alahan bayi slepas bayi dilahirkan)

3) Lelaki dan wanita yang mengalami sakit sendi, gout, arthrithis

4) Mereka yang ingin kurangkan berat badan (omega 3 meningkatkan hormone Leptine yg mengawal selera makan dan membakar lemak lebih cepat)

5) mereka yang alami stroke & athma

6) Mereka yang ingin turunkan paras kolesterol

7) Mengurangkan selsema & batuk (memanaskan badan)

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?