Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Membership

Anda pengamal tegar supplemen Shaklee? Haa…memang wajib jadi ahli Shaklee. Nak daftar keahlian secara berbayar boleh , secara percuma pun boleh. Pilih je mana yang sesuai untuk diri sendiri.

Kenapa sibuk sangat nak jadi ahli? Best sangat ke jadi ahli ni? Hari ni saya kongsikan 5 kelebihan menjadi Ahli Shaklee. Sebenarnya banyak, tapi hari ni share 5 yang utama sahaja. Khas untuk anda yang masih ragu-ragu dan terfikir-fikir sama ada nak jadi ahli ataupun tidak.

5 Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

1. Lebih jimat

Kebanyakan yang membeli Shaklee adalah mereka yang mementingkan kesihatan. Memang tak berkira nak melabur untuk kesihatan. Tapi, lagi best kalau dapat jimat dan dapat kesihatan yang baik kan. Dengan jadi ahli, anda dapat jimat 15%-20%. Banyak tu tau. Kalau nak guna untuk sendiri dan keluarga sahaja pun dah jimat kan.

2. Jana pendapatan

Anda juga berpeluang untuk jana pendapatan sampingan. Yelah, harga minyak naik, automatik harga barang-barang semua naik. Golongan sederhana dan rendah semakin tertekan. Jadi, perlulah cari jalan keluar dan peluang untuk jana pendapatan berlebihan. Bila dah jadi ahli, boleh la dapat untung runcit selain dari bonus yang akan dapat setiap bulan dari Shaklee. Bonus pula tiada limit, boleh sehingga mencecah 5-6-7 angka pun ada tau!

Jika anda tak berminat nak berniaga pun tak mengapa. Ada juga yang memang pengguna tegar, satu keluarga guna Shaklee, tak menjual pun, hanya kegunaan sendiri, tapi layak dapat bonus. Bestkan. Asalnya nak diri sendiri dan keluarga sihat, tapi dapat pula bonus. Dah jimat lagi kat situ.

Read the rest of this entry »

Bila dengar nak dapat sesuatu percuma, mesti suka kan. Lagi pula bila tahu dapat pelbagai manfaat tambahan pula lagi. Nak dapat keahlian Shaklee secara percuma? Di bawah ni saya beri 4 cara dapat keahlian shaklee percuma. Boleh pilih mana yang berkenan.

Cara Dapat Keahlian Shaklee Percuma

1. Beli 2 botol Vivix

Untuk pengguna tegar Vivix memang berbaloi sangat untuk daftar ahli dengan pembelian 2 botol Vivix ni. Terus boleh beli dengan harga ahli yang tentunya lebih murah. Ramai yang dah cuba Vivix ni dan memang berpuas hati. Boleh tengok info tentang Vivix di SINI dan testimonial Vivix di SINI.

2. Beli 3 kotak Collagen Powder

Untuk mereka yang mementingkan kecantikan dan awet muda, dah tentu akan memilih Collagen Powder. Alang-alang ambil sahaja 3 kotak terus, dapat keahlian Shaklee Percuma dan juga harga ahli. 2 kotak untuk sebulan, sekotak lagi boleh buat masker.

Info tentang Collagen Powder di SINI dan testimonial Collagen Powder di SINI

Read the rest of this entry »

Nak dapatkan keahlian Shaklee PERCUMA??

Siapa yang tak nak benda percuma kan. Semua orang (terutama orang perempuan) mesti suka nak dapat benda percuma ni. Apatah lagi bila benda yang dapat percuma tu memang sangat-sangat berbaloi seperti keahlian shaklee percuma ni.

Tawaran istimewa untuk anda bulan ni untuk dapatkan keahlian shaklee percuma dengan mudah. Jangan tunggu-tunggu lagi!

Promosi Vitamin E

Hanya beli 6 botol Vitamin E, anda bukan sahaja dapat keahlian Shaklee PERCUMA tetapi juga dapat sebotol lagi Vitamin E secara PERCUMA juga! Beli 6 dapat 7. Berbaloi kan.

Read the rest of this entry »

Bengkel Nutrisi Shaklee – Menjadi pengedar berilmu…

Assalamualaikum..

Sabtu lalu, saya menghadiri Bengkel Nutrisi anjuran Shaklee. Memang sangat berbaloi. Pelbagai ilmu yang kami dapat. Kami dapat tahu keistimewaan produk-produk shaklee berbanding supplemen di pasaran, kami dapat tahu kandungan dan cara proses produk shaklee yang sangat teliti dan berkualiti dan kami juga dapat live testimonial dari pengedar Shaklee. Rasa macam banyak sangat nak share. InsyaAllah saya berkongsi sedikit demi sedikit.

Bengkel Nutrisi Shaklee

Walaupun perlu bayar RM40 tapi saya rasa nilai yang kami terima tersangatlah tinggi. Bukan sekadar dapat ilmu dan sijil, kami juga dapat mencuba beberapa jenis vitamin secara percuma. Selain dihidangkan makan tengah hari yang sangat mewah. Teringat ada seorang yang semeja dengan saya siap komen, “Ingatkan tak termasuk makan tengah hari sebab harga RM40 je”. Memang sangat murah sebenarnya.

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, saya sudah pun melepasi syarat untuk dapat car bonus dari Shaklee. Tapi ramai yang salah faham ingat Shaklee bagi kereta sebiji. Oh bukan macam tu. Inilah salah satu keistimewaan Shaklee yang saya suka, berbeza dari MLM lain.

Inilah keistimewaan Car Bonus Shaklee Malaysia

Shaklee akan bagi ‘bonus kereta setiap bulan’. Berapa jumlahnya? Mengikut performance kita pada bulan tersebut. Lagi bagus performance, lagi tinggi bonus yang kita dapat. Inilah istimewanya car bonus ni. Sebab tak semua orang perlu beli kereta. Kalau kereta yang ada masih boleh berfungsi boleh bawa kita ke sana ke mari, nak buat apa beli banyak-banyak kereta kan. Lebih baik duit tu digunakan untuk sesuatu yang lebih bermanfaat.

car bonus shaklee Malaysia

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Rata-rata pengedar Shaklee yang layak, dah pun menerima email jemputan ke Shaklee National Conference.

Apa itu Shaklee National Conference?
Hari yang istimewa ini adalah untuk meraikan para pengedar yang telah bertungkus-lumus mengedar produk Shaklee. Ada beberapa syarat dan kriteria perlu dipenuhi sebelum layak terima awards. Kalau kat sekolah tu macam Hari Anugerah akhir tahun la. Tapi biasa shaklee biasa memang buat pertengahan tahun.

Alhamdulillah, untuk tahun ini saya layak terima 5 awards. Bertambah 1 dari tahun lepas. Yang lebih menariknya, kali ni saya dapat penginapan PERCUMA 3 hari 2 malam di hotel tersebut, hasil kumpul point dalam cycle yang lepas.

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Ramai yang salah faham, kalau jadi ahli Shaklee perlu berniaga. Eh, tak perlu pun. Kalau anda nak makan untuk diri sendiri dan ahli keluarga je pun boleh. Macam juga anda daftar keahlian Avon, Cosway, NR, Tupperware. Ada yang daftar memang untuk berniaga, ada pula yang sekadar nak dapatkan harga ahli yang sudah tentu lebih menjimatkan. Anda tak rugi pun mendaftar ahli kerana…

1) Bayaran keahlian sekali seumur hidup. 

Pembayaran keahlian hanya sekali seumur hidup. Tak perlu renew setiap tahun untuk kekalkan keahlian. Jika anda tidak membeli dalam masa setahun akaun anda akan bertukar menjadi ‘tidak aktif’, walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda buat pembelian automatik ia akan menjadi aktif semula. Tak perlu buat apa-apa.  Keahlian hanya RM65 sahaja untuk seumur hidup (sila tambah postage RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk sabah sarawak untuk penghantaran memberkit)

2) Jimat 20-30% dengan setiap pembelian produk

Sekarang ni dengan taraf hidup yang semakin meningkat, sudah tentu segalanya kita nak dengan harga yang murah kan. Dengan mendaftar sebagai ahli, anda berhak mendapat harga ahli yang sudah tentu lebih murah dan menjimatkan. Dan yang lebih jimat lagi produknya memang tahan lama. Ada yang boleh guna sebulan, 2 bulan, 4 bulan sampai 6 bulan pun ada.

3) Pembelian berulang

Kebanyakan yang dah guna shaklee, biasanya akan repeat order sebab tersangatlah berpuas hati dengan hasilnya. Jadi tak rugi pun daftar ahli sebab anda akan membeli lagi dan lagi dengan harga yang jimat. Bila dah sendiri sihat, cantik, seronok takkan tak nak share dengan ahli keluarga kan. Tentu kita nak mak ayah, suami, adik-beradik dan anak-anak kita pun sihat.

4) Berpeluang dapat bonus

Walaupun tak nak buat bisnes, tapi mana tau ada satu bulan anda beli banyak sebab nak beli untuk mak ayah dan ahli keluarga sekali. Untung-untung dapat bonus. Best kan. Beli untuk kesihatan diri tapi dapat pula bonus.

5) Tak perlu riki-riki harga

Tak perlu lagi nak tanya 2-3 pengedar untuk riki-riki harga sebab anda sendiri dah dapat harga ahli. Dan tentunya itu harga yang termurah. Tak perlu lagi nak bertanya sana sini. sekarang pun dah mudah, beli aje secara online dari website shaklee. klik-klik dan shaklee akan pos ke rumah.

Best kan. Tak rugi pun daftar ahli untuk kegunaan sendiri. Kalau nak bisnes pun dialu-alukan. Kami akan berikan guide yang terbaik. Dengan coaching secara online dan offline.

Bagaimana nak mendaftar?

Hubungi kami segera!

Email ke hanisamin@gmail.com dengan tajuk ‘Keahlian Shaklee’ atauSMS ke 010-4289601 dan berikan email anda.

Assalamualaikum..

Petang Ahad yang lepas, Alhamdulillah dapat meluangkan masa menyedut aura Master sambil coaching dan plan strategi bersama-sama. Walaupun pagi tu saya ada meeting lain, tapi lepas tu terus shoot ke office GenkiMomma di Setia Alam.

Nak tuntut ilmu dan berjaya tak perlu berkira. Kita sendiri pilih nak berjaya atau tidak. Turut bersama anak Shaklee dan cucu Shaklee saya.

image

Memang best office ni. Ada ruang kanak-kanak bermain dan menonton. Suka la muadz dapat tengok cerita upin ipin. Zilal pun turut sama-sama dengar tips dan sharing.

Kat belakang tu ada satu lagi group sideline saya dan anak2nya. Nasib ada 2 master, boleh sorang satu. Nak berjaya, follow upline, dekatkan diri dengan upline, insyaAllah boleh berjaya.

Selain menyedut aura bila bertemu ni, ada juga coaching online di FB dan whatsapp. Tapi bila bertemu dapat berpeluk memang terasa lain.

Inilah salah satu keistimewaan group kami, selain ada online dan offline coaching, kami memang menggalakkan keluarga terlibat sama. Sebab kita nak jana pendapatan pun utk keluarga kan, jadi takkan bila perjalanan nak berjaya tu nak ketepikan keluarga.

Oh para suami pun ada sebenarnya. Sorang tukang ambil gambar, sorang jaga anak kecil sambil sekali sekala join dengar juga.

Nak sertai ‘keluarga’ Shaklee kami dan rasai keseronokan?

 

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Baru-baru ni Shaklee dah mengeluarkan Arahan dan Amaran Keras iaitu semua pengedar Shaklee perlu menjual dengan HARGA PASARAN sahaja.

Ya, memang seharusnya begitulah.

Harga Ahli Shaklee – adalah keistimewaan untuk mereka yang telah mendaftar menjadi ahli sama ada untuk kegunaan sendiri mahupun untuk menjual.

Harga Pasaran/Runcit Shaklee – Untuk mereka yang bukan ahli. Sila hormati hak pengedar/penjual produk Shaklee dengan tidak membuat sebarang tawaran harga yang lebih rendah dari HARGA PASARAN yang telah ditetapkan oleh SHAKLEE (M) SDN BHD.

Harapnya selepas ni tak berlaku lagi perang harga. Dan semua boleh menjana pendapatan dengan jujur dan adil.

Anda belum jadi ahli, tapi nak harga ahli?

Mudah sahaja. Jom daftar jadi ahli. Sekiranya anda tak minat berniaga, anda boleh beli dengan harga ahli untuk kegunaan sendiri dan keluarga.

Tapi, jika anda berminat untuk berniaga, kami akan bantu berikan guide dan tips untuk berjaya.

Bagaimana nak mendaftar?

Klik SINI

Selepas dah mendaftar, bagaimana nak membeli?

Mudah sahaja. Anda hanya perlu login ke ruangan ahli shaklee di shaklee.com.my, jangan tersalah ke website Shaklee US ya. Anda juga boleh ke mana-mana branch shaklee yang berdekatan dengan anda.

 

Mudah kan..

 

Jadi, jom daftar sebagai ahli sekarang dan nikmati keistimewaa

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..Semakin ramai yang berminat nak mula jana pendapatan dengan Shaklee. Apatah lagi dengan taraf kehidupan yang semakin meningkat (cuma gaji tak meningkat-ningkat T_T) semakin ramai yang mencari jalan untuk jana pendapatan tambahan. Tentunya yang mudah dan pantas. Jadi, nak tahu persoalan-persoalan biasa sebelum anda mendaftar menjadi ahli?

S : Bagaimana saya nak memulakan bisnes Shaklee?

Sebelum memulakan bisness Shaklee, anda wajib mendaftar sebagai ahli shaklee bagi membolehkan anda dipanggil sebagai Shaklee Independent Distributor (SID). Yuran keahlian murah je tak sampai RM100 pun. Boleh baca SINI untuk cara pendaftaran keahlian. Bila dah daftar beritahu upline anda, niat anda untuk bisnes. Biasanya saya akan masukkan dalam group tertutup di FB dan juga group Whatsapp kami  untuk berbincang dan berkongsi idea.

 S : Saya tak pandai bisnes, boleh berjaya ke?

InsyaAllah boleh, asalkan anda sanggup berusaha. Semua bisnes bila tahu caranya ianya akan menjadi lebih mudah. Yang menjadi susah bila kita tiada mentor, tiada guideline, tiada sistem yang betul, tiada tips dan strategi pendek kata banyak buat syok sendiri. Tapi dalam Shaklee dah ada sistem yang kita hanya perlu ikut sahaja. Dan kami akan guide anda sehingga berjaya. Yang penting anda sanggup berusaha dan ingin belajar.

S : Saya ni pemalu, malu nak jumpa-jumpa orang..

Saya pun pada asalnya begitu sebab tu saya lebih suka bisnes secara online. Tak perlu nak bertemu dengan orang. Semuanya hanya share melalui internet sahaja sama ada blog, facebook, twitter dan lain-lain. Lebih mudah lagi, anda boleh bisnes di mana-mana. Semasa dalam kereta, sambil menyusukan anak pun boleh asalkan ada talian internet. Dan lebih mudah lagi bila ada smartphone. Tak perlu nak keluar rumah, jumpa orang perseorangan. Biar orang yang cari kita.

S : Dah ramai yang jadi pengedar, boleh berjaya lagi ke?

InsyaAllah rezeki Allah itu luas. Setiap bulan akan ada sahaja pengedar yang naik rank dan dapat income 4-5 angka dan semakin bertambah. Jadi, tak perlu risau. Asalkan anda rajin berusaha dan tekad berusaha, anda pasti akan berjaya. Malah anda boleh juga mengembang bisnes anda di luar negara seperti China, Jepun, US, Indonesia. Ruang untuk berkembang tu terbuka luas, hanya menunggu anda yang nak bertindak atau tidak!

S : Nak bisnes Shaklee ni kena ada banyak stok ke?

Satu kelebihan bisnes Shaklee ni, pada awalnya jika anda takde modal tak perlu ada stok pun. Bila customer order, anda hanya perlu login sistem shaklee, masukkan details customer dan buat pembelian, Shaklee akan pos terus kepada pelanggan anda. Senangkan.. Ramai yang dah cuba dan buat cara ni dan semakin hari semakin maju. Bila anda dah ada modal, boleh buat stok sikit supaya mudah kalau ada customer yang nak datang beli secara terus dengan anda.

S : Apa kelebihan jika saya serius buat bisnes Shaklee?

Selain dari cash bonus (tunai akan dimasukkan ke dalam bank anda setiap bulan), anda juga berpeluang dapat car bonus dan percutian 5 bintang PERCUMA. Bonus bulanan dimasukkan terus ke dalam akaun bank anda di pertengahan bulan. Biasa tengah bulan orang agak sesak, anda boleh relaks sebab baru dapat bonus. Income yang disediakan oleh shaklee adalah unlimited, bermakna anda boleh push ur potential to the maximum untuk dapat income yang besar. Konsepnya selari dengan apa yang diajar dalam Islam iaitu siapa yang berusaha dia akan dapat. Berada dalam kumpulan family shaklee yang besar juga boleh melebarkan ukhuwah sesama islam. Hubungan dan jaringan yang erat di kalangan ahli adalah sesuatu yang sangat seronok sebab masing2 saling membantu dan memberi idea. Syukur alhamdulillah leader2 kami banyak memberi panduan dan bimbingan untuk berjaya.

S : Apa kelebihan yang saya dapat jika saya berminat untuk menyertai Shaklee di bawah kumpulan Hanis Amin?

Pertama sekali, jika anda benar-benar serius nak jana pendapatan dengan Shaklee bersama saya, perlu daftar jadi ahli dulu. Caranya boleh refer semua soalan yang pertama.  Setelah selesai mendaftarkan anda, saya akan masukkan ke dalam beberapa group FB dan whatsapp exclusive hanya untuk mereka di bawah jaringan saya. Kami akan berikan segala teknik, panduan, bimbingan motivasi dan ilmu yang berkaitan istimewa hanya untuk mereka yang benar-benar serius. Selain secara online, kami juga memberikan coaching segala offline sambil berukkhuwwah. Jaringan kumpulan kami sentiasa memberi support antara satu sama lain dan sentiasa menaikkan semangat antara satu sama lain. Saya juga akan turut membantu mempromosikan anda. 

 

Jika sekarang anda berada dalam situasi cukup-cukup makan sahaja dengan wang gaji sedangkan perbelanjaan dari tahun ke tahun semakin meningkat, bertindak sekarang! Walau siapa pun anda, jika punya hati yang kental dan semangat untuk berusaha ketahuilah bahawa anda akan berjaya!

 

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?