Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Membership

Assalamualaikum..

Hari ni kali kedua update blog guna tablet sebab zilal tak bagi ummi pergi mana-mana. Bangun je menangis. Ye lah teman sepermainan dah pergi sekolah. Takde geng nak main. Masak pun kendong, nasib baik ada ring sling. Boleh juga buat kerja dua tangan. Rasa sunyi pula bila Abang Muadz takde. Maaf kalau gambarnya jadi terlampau besar, nanti saya betulkan bila depan pc.

Eh, nak cerita tentang Master Celebration upline saya, Kak Arnie a.k.a GenkiMomma sabtu lepas sebenarnya. Master Coordinator ni adalah rank tertinggi dalam Shaklee dimulai dengan Distributor, Supervisor, Senior supervisor, Coordinator, Senior coordinator, Key Coordinator, Senior Key Coordinator dan akhir sekali Master Coordinator. Kalau kerja biasa, nak naik pangkat kena la tunggu bertahun-tahun, itupun belum tentu. Tapi dengan Shaklee, nak naik rank setiap bulan pun boleh. Dan tentulah bila naik pangkat, bonus pun bertambah la. Tapi kalau dah naik rank tapi tak efektif, bonus pun turun balik lah.

Jadi, bila buat Shaklee ni memang rasa sangat kebergantungan kepada Allah. Sebab hanya Allah yang memberi rezeki, menggerakkan hati pelanggan dan pembaca saya untuk membeli, menggerakkan semangat downline saya untuk berusaha lebih gigih, yang penting kita doa, doa dan doa tanpa mengetepikan usaha, marketing yang berlipat kali ganda.

Berbalik kepada Master Celebration ni, atau biasa kami ringkaskan jadi MasCel, majlis ini ditaja sepenuhnya oleh pihak Shaklee. Shaklee juga menaja Master yang diraikan ini untuk tinggal di hotel yang dipilih sendiri oleh master untuk tinggal satu malam. Bestkan dapat duduk hotel 5 bintang secara percuma. Tarikh, tempat dan konsep dipilih sepenuhnya oleh orang yang diraikan (dalam case ni, kak arnie la. happy  )

image

Kak Arnie sengaja pilih bulan Januari sempena ulang tahun pertama, beliau naik Master Coordinator. Hotel yang dipilih pula Hotel Istana, Kuala Lumpur. Masuk je hotel dah terpegun. Menariknya hotel ni. Konsepnya agak berbeza dengan hotel yang pernah pergi.

image

Acara dimulakan dengan makan tengah hari. Gambar diambil dari tingkat atas, masa nak ke surau. Saya pula yang nervous tak lalu makan banyak. Biasanya saya sangat suka buffet sebab boleh makan banyak.

Kemudian, acara dibuka dengan perarakan masuk Master-master yang hadir dan seterusnya Master yang diraikan diiringi bunga manggar. Minta maaf la, xsempat ambil gambar sebab Zilal tengah menyusu masa tu. Kemudian, dimulakan dengan ucapan oleh Mr Victor Lim, president shaklee malaysia, diikuti ucapan oleh up-up-upline saya, dan seterusnya, up-upline saya, Master Norita.

image

Bersama Kak N tersayang dan downline tersayang, Kak Yus

Kata-kata dan motivasi dari Master Norita atau yang lebih mesra kami panggil Kak N memang menyentuh jiwa. Teringat masa awal-awal sertai Shaklee, suka sangat dengar kak n bercakap.

image

Kemudian, acara penganugerahan. Masa ni dapat pin, bunga dan hadiah. Memang sangat meriah dan diraikan. Seterusnya, giliran Master Arnie bagi ucapan.

image

Kata-kata motivasi dan sharing dari Master Arnie

Teringat kembli sangat awal-awal join Shaklee. Bila kak arnie tunjuk video khas untuk kak n, kami (keluarga genkimomma) mula mengalirkan air mata. Pahit manis bersama, dari jauh datang juga seminar semata-mata untuk tuntut ilmu dan keluar dari kepompong selesa(comfort zone) untuk mencapai sesuatu yang lebih besar.

image

Rakan-rakan seperjuangan. Ada yang jauh dari Penang, datang sorang-sorang naik bas.

Antara rakan seperjuangan. Sebelah saya, berbaju biru tu turun dari penang sorang-sorang naik bas. Sangat kagum dengan semangat dia.

image

Sempat bergambar bersama master yang diraikan.

image

Hadiah istimewa dari kami, Group Kanemochi GenkiMomma Team

image

Acara memotong kek. Suka tengok gambar ni. Nampak natural dan happy family.

Ops, nak pergi ambil anak bujang. Nanti saya touch up entry ni ya..

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, semakin hari semakin ramai yang berminat untuk mendaftar menjadi ahli Shaklee. Sama ada untuk menjana pendapatan tambahan (disebabkan kos sara hidup yang semakin tinggi tapi gaji tak naik-naik) mahupun untuk mendapat harga ahli bagi kegunaan sendiri dan keluarga. Nak tahu kelebihan menjadi ahli Shaklee, boleh baca di sini ya..

Ketahui cara daftar ahli Shaklee

Mudah sahaja cara untuk menjadi ahli sama ada secara

1) Bayar yuran keahlian RM75(SM)/RM85(SS)

Pendafataran dengan yuran sebanyak RM75(SM) dan RM85 (SS)  ini boleh dilakukan bila anda nk jadi ahli shaklee tanpa membuat sebarang pembelian. Pendek kata hanya nak daftar sahaja. Dan juga boleh terus buat pembelian dengan harga ahli. Contoh 1 tin ESP, anda sudah layak untuk dapat harga ahli dan penghantaran akan terus dilakukan oleh pihak SHAKLEE bersama dengan bisnes kit ( buku produk, senarai harga, buku resit dan lain-lain)

2) Keahlian PERCUMA

Keahlian secara percuma boleh didapati sekiranya anda ingin mendafatar sekaligus nak beli barang dalam jumlah 200 UV(point) atau lebih kurang RM660-RM680. Anda boleh juga kumpulkan order anda dan kawan-kawan untuk dapatkan keahlian percuma ni. Selian itu, offer istimewa dari Shaklee seperti di bawah.

cara daftar ahli shaklee

Macam mana nak tahu cukup 200 UV atau tidak? Ok, check senarai di bawah ya. Klik untuk besarkan ya.

pricelist

pricelist cinch

pricelist skincre

Setuju untuk menjadi ahli? Email ke hanisamin@gmail.com dengan tajuk ‘Keahlian Shaklee’. Saya akan berikan borang keahlian dan bantu anda mendaftar ya.

Sebaik selesai mendaftar, anda akan dapat Shaklee ID, password (untuk login ke Shaklee online), beg memberkit yang mengandungi buku-buku panduan seperti di bawah.

memberkit-edit

Mudah, kan? Untuk yang minat nak bisnes, kami akan bantu guide anda untuk bisnes. Untuk yang jadi ahli untuk kegunaan sendiri, kami akan guide anda cara pengambilan dan info tentang supplemen. Oh ya, keahlian Shaklee adalah seumur hidup. Dengan sistem online sekarang ni, lebih mudah nak lihat berapa UV(point) terkumpul anda setiap bulan, bonus bulanan, pemberitahuan (announcement) dari Shaklee, daftar keahlian dan juga membeli-belah secara online. Semuanya di hujung jari kan..

Berminat?

Hubungi kami segera! Email ke hanisamin@gmail.com dengan tajuk ‘Keahlian Shaklee’ atau SMS ke 010-4289601 dan berikan email anda.

Assalamualaikum..

Anda pengguna tegar produk Shaklee? Ahli keluarga anda pun berpuas hati dengan produk Shaklee yang telah membantu taraf kesihatan mereka?

Tawaran Istimewa untuk anda! Anda mesti menjadi ahli Shaklee.

Kenapa??

1. CASH BONUS/REBATE

Selain dapat harga ahli, yang tentulah semua orang pun dah tahu kan. Anda juga layak mendapat Cash Bonus/Rebate. Daripada anda beli dari pengedar, yang tentunya pengedar yang dapat cash rebate tu. Sedangkan anda pengguna tegar, yang memang beli untuk seisi keluarga dan kadang-kala beli untuk kegunaan 4-5 bulan. Jadi memang layaklah anda dapat cash rebate tersebut.

CASH REBATE ni sama jek konsepnya macam Jusco Card, Bonus Link, PETRON station, even macam TESCO CARD dan MESRA Card PETRONAS. Bila beli certain2 amount, korang dapat diskaun dan rebate balik kan? kan? SAMA LAAA SHAKLEE pon. Cuma point Shaklee terkumpul mengikut bulan. Cukup point bulan tersebut, dapatlah bonus. Jadi, siapa yang suka kumpul beli tu memang layak sangat.

Sungguh kemudian, pengguna tegar tadi pula mencari lah pula consultansi macam mana nak makan vitamin-vitamin Shaklee yang dia beli tadi. Sedangkan sepatutnya pengguna Shaklee ni berhak mendapatkan konsultansi terbaik dari pengedar Shaklee yang menjual pada mereka. Akhirnya pengedar Shaklee lain yang jadi mangsa sedangkan satu sen keuntungan pun tidak dapat pada mereka.

Buat pengguna tegar Shaklee, seharusnya bila jadi ahli Shaklee, bukan sahaja membership tak perlu renew setiap tahun, malah anda sepatutnya dapat masuk group2 eksklusif, malah konsultansi juga adalah seumur hidup juga. Sebab itulah amat penting untuk anda mendaftar dengan orang yang betul-betul berkredibiliti dan berada dalam kumpulan sokongan yang betul. Maklumlah kebiasaanya ahli Shaklee yang asalnya nak makan sendiri biasanya end up akan jadi pengedar Shaklee jugak disebabkan terlalu banyak benefit yang mereka boleh dapatkan dengan Shaklee. Sebab ini jugalah pemilihan kumpulan yang berkualiti amat penting sebelum jadi ahli Shaklee. Bukan main pick up the distributor sahaja ya!

2.  SISTEM SHOPPING ONLINE
Sekarang ni produk Shaklee dah boleh dibeli secara online dari website shaklee sendiri. Tak perlu nak bersusah payah ke branch. kalau di kawasan anda takde branch pun takpe, Shaklee akan poskan juga.

Untuk mereka yang dah biasa shopping online, senang aje. klik-klik sahaja. Kalau ada kawan-kawan yang berminat daftar sebagai ahli shaklee pun boleh buat secara online.
So, macam mana? jom jadi ahli Shaklee. Buat apa bg CASH REBATE/BONUS ni kat orang kan. Baik masuk poket sendiri ye tak?

3) PENGHANTARAN DIURUSKAN PIHAK SHAKLEE
Yang ni memang dari dulu dah begini. Itu yang seronoknya berniaga dengan Shaklee ni! Lagi-lagi untuk suri rumah yang tidak bekerja dan bergelumang dengan anak kat rumah tu. Memang syok! Tak payah pergi ke pejabat pos pun! Online jek dari rumah. Belikan barang secara online, dan address penerima terus kepada customer kita! So tidak lah perlu terkejar2 nak ke pejabat opis, dengan nak angkut anak lagi, dengan nak ambil anak kat sekolah lagi. Jangan tak tahu ade juga pengedar Shaklee ni duduk luar negara, tapi sales dia semua kat Malaysia tau!

Untuk yang nak buat part time? Huh! Lagi lah senang! Apa yang anda perlu buat hanyalah marketing jek tau. Buat blog atau Fanpge dan share aje kebaikan produk. Dan tunggu customer datang. Ambil duit customer dan kita transfer kan ke Shaklee pula! Oh, ini menjurus pula kepada next kelebihan!

4) TAK PERLU MODAL JIKA NAK NIAGA! 
Kerana apa? kerana customer dah bayar anda dulu! Barulah anda terus jek online dan terus orderkan terus untuk customer anda. Haa, yang tentang consultation, tentulah pengedar yang orderkan ni kene beritahu. Ops, ini jika untuk siapa yang jana pendapatan dari rumah ya!

**AWAS !!**
TAWARAN coaching dan marketing ini mungkin anda tidak perolehi jika mendaftar dengan orang lain selain HANIS HEALTHY LIFE ya.

 

Credit to Vitamin IbuCergas

Jom sertai kami sekarang!

Apa keistimewaan mendaftar dengan kami? Jom baca di SINI

Sekiranya anda berminat untuk menyertai kami, sila hubungi hanisamin@gmail.com untuk maklumat lanjut. Kami akan berikan panduan untuk anda. Ini bukan skim cepat kaya, yang mana anda hanya goyang kaki dan dapat duit ya! Tetapi dengan usaha dan kesungguhan yang tinggi, tidak mustahil untuk anda memiliki bonus yang anda idamkan. Kalau anda sekadar nak mendaftar keahlian Shaklee untuk kegunaan sendiri dan keluarga pun boleh. Mana tahu, suatu hari nanti anda terbuka hati untuk memulakan bisnes pula. Sekurang-kurangnya, boleh dijadikan back-up plan di tengah-tengah bulan!

Assalamualaikum..

Suatu waktu dahulu, saya tak pernah terfikir akan buat bisnes secara online sepenuh masa. Walaupun saya memang bercita-cita untuk jadi suri rumah tetapi disebabkan latar belakang keluarga saya yang rata-rata bekerja sehingga pencen, saya pun beranggapan akan meneruskan perjalanan seperti itu. Lagi pula dengan kos sara hidup yang semakin tinggi.

Alhamdulillah, dipertemukan dengan Shaklee. Sebelum ini saya memang ada mencuba bisnes online yang lain tetapi tak dapat bertahan. Mungkin kurang serasi dan tak jumpa mentor yang sesuai. Tapi dengan shaklee saya rasa seronok bila dapat kumpulan yang saling menyokong antara satu sama lain. Walaupun kami bukan di tempat yang sama, hanya berhubung melalui email, whatsapp dan facebook tetapi hubungan kami seperti satu keluarga. Ada yang pernah bersua muka, ada yang memang tak pernah langsung pun.

Dan kini, saya sangat-sangat gembira bila bukan sahaja dapat bekerja di rumah bersama anak-anak tetapi juga dapat membantu mereka yang lain menjana pendapatan tambahan dan tentukan menjadi WAHM(Work At Home Mom) seperti saya juga suatu hari nanti. Saat paling menggembirakan tentulah bila bonus Shaklee masuk kan..

asiah

hasanah

laili

Yang lebih menyeronokkan bila Shaklee dah mulakan Online System mereka juga. Segalanya boleh dibuat secara online sama ada membeli, check point, check bonus, daftar keahlian dan sebarang pemakluman. Tak perlu nak keluar rumah lagi serbu branch Shaklee untuk memenuhkan stok di rumah.

 

yuswirda

Kini, kami akan menebarkan sayap untuk membantu ibu-ibu di Indonesia pula.

Nak kaya, biar kaya beramai-ramai. Nak kumpul pahala, biar kumpul pahala beramai-ramai.

Semoga usaha ini diberkati Allah.

Berminat nak sertai kami dan membantu keluarga jana pendapatan?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, Shaklee bukan sahaja mendapat sambutan hangat, malah sudah menular ke negara jiran iaitu Indonesia.

Ramai rakan-rakan di Indonesia mencari-cari dan mendapatkan pakej produk Shaklee yang bersesuaian terutama Pakej untuk Ibu menyusu mendapatkan hasil Air Susu Ibu(ASI) yang lebih baik. Selain itu, ramai juga yang mencari pakej untuk kesihatan dan kecantikan kulit serta kesihatan badan keseluruhannya.

Berita baik buat warga Indonesia, anda kini boleh terus mendapatkan produk Shaklee di cawangan di Jakarta, Indonesia!!

Nutrisi-Kesehatan-Shaklee

Lokasinya :

PT. Shaklee Indonesia
Menara Citicon Lt.12, Jl. Letjen S. Parman Kav 72 Slipi, Jakarta Barat 11410, Indonesia
Tlp. : +6221-29308728 (Layanan Pelanggan)
Fax : +6221-29308729
Email: cs@shaklee.co.id

Waktu Kerja
Senin – Jumat: 10.00 – 19.00
Sabtu: 10.00 – 17.00

Jika anda memilih untuk menjadi Pengedar Shaklee sekarang, anda akan menjadi perintis kepada Shaklee Distributor di Indonesia. Selain menjaga kesihatan dan kecantikan, anda juga dapat berpeluang menjana pendapatan lumayan.

Peluang Bisnis Shaklee merupakan kesempatan bagi Anda untuk mendapatkan kesehatan dan sekaligus stabilitas finansial di masa sulit seperti sekarang. Sistem Shaklee yang telah terbukti seiring waktu, berhasil membawa kesuksesan bagi ribuan keluarga di seluruh dunia melalui situasi ekonomi sulit selama 50 tahun terakhir.

Peluang bisnis yang luar biasa ini dapat menjadi solusi bagi Anda: bebas risiko, hanya membutuhkan modal kecil untuk memulai, namun memiliki potensi pendapatan yang besar.

Dan yang terbaik dari peluang bisnis adalah, Anda sekaligus menjalani hidup yang lebih sehat, mengembangkan jaringan sahabat baru, dan menjalin kemitraan jangka panjang setiap harinya hingga Anda berhasil meraih kebebasan finansial.

~ENLIE WIDJAJA
INDONESIA GENERAL MANAGER

Jadi, ayo ibu-ibu bergabung dengan kami sekarang!!

pioneer

 

Anda juga kini boleh mambaca dan melayari blog kami dalam Bahasa Indonesia sekiranya anda kurang fasih dalam Bahasa Malaysia. Cuma pilih bahasa di ruang sebelah kanan blog ini.

translator

Selain itu, Shaklee juga terdapat di 7 buah negara lain iaitu USA (headquarters), Canada, Japan, Malaysia, Mexico, Taiwan dan China. Jika anda sedang bermastautin di man-mana negara di atas, anda juga boleh mendaftar dan jana pendapatan bersama Shaklee serta mengajak dan membantu rakan-rakan di sana untuk jana pendapatan juga.

Hubungi kami di hanisamin@gmail.com atau WhatsApp 010-4289601(Hanis) untuk maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

Entry yang lepas saya cerita tentang seronoknya bisnes Shaklee dengan anak-anak kan. Hari ni nak share juga, bukan dengan anak-anak je dengan pasangan pun dapat benefit sekali tau. Tapi yang penting kena daftarkan nama pasangan semasa daftar keahlian tersebut. Dalam entry yang lepas pun saya ada letak gambar kami naik pentas kan. Dan sememangnya nama suami disebut sekali.

Oh, kat awards pun ada nama suami sekali tau. Bila naik pangkat supervisor, senior supervisor etc dalam shaklee, seorang satu akan dapat pin.

Antara pin kami

Antara pin kami

Bila dapat percutian pun, dapat pergi bersama suami dengan syarat cukup point. Bestkan.. Tak perlu risau nak pergi jalan sendirian. Dan tentunya percutian secara percuma, yang bukan sekadar percutian biasa tapi di hotel 5-star. Kalau nak pergi sendiri, entah bila la nak dapat kan.

 

Berminat nak sertai kami?

Apa keistimewaan menjadi ahli dengan kami?

  • Menyediakan online training iaitu blog training, email training, group FB tertutup, whatsapp training
  • Kumpulan yang sentiasa berkongsi-kongsi info dan ilmu
  • Berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan cash bonus
  • Berpeluang menikmati car bonus, percutian percuma dan awards dari Shaklee
  • Usaha sama dalam mendekatkan diri dengan Allah di samping menjaga hubungan sesama manusia

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Salah satu faktor yang saya suka tentang bisnes Shaklee ni adalah kerana ia sangat family friendly. Kebanyakan training kami diadakan secara online, jadi untuk ibu-ibu yang sibuk tak perlu nak selalu keluar rumah.

Tapi, sekali-sekala kami juga adakan seminar secara face-to-face. Dah tentu auranya berbeza bila bertemu dan mendengar suara. Lebih-lebih lagi bila mendapat aura dari mereka yang lebih hebat. Dan yang paling menariknya, saya tak pernah tinggalkan anak-anak untuk ke seminar. Memang saya akan angkut semua.

seminar

Antara seminar yang saya ikuti

Tapi sebaiknya sediakanlah mainan, buku atau penjaga untuk anak-anak supaya mereka tidak mengganggu ibu menuntut ilmu. Yang lebih menarik, bukan sahaja seminar atau training boleh bawa anak, naik pentas ambil awards pun boleh angkut anak-anak sekali.

pentas

Kebanyakan ahli kumpulan kami terdiri dari ibu-ibu, jadi agak sukar kalau kena tinggalkan anak, lebih-lebih lagi anak yang masih kecil. Tapi jangan salah faham, ada juga ahli yang lelaki ya. Lelaki pun kami akan bantu guide juga.

 

Apa keistimewaan menjadi ahli dengan kami?

  • Menyediakan online training iaitu blog training, email training, group FB tertutup, whatsapp training
  • Kumpulan yang sentiasa berkongsi-kongsi info dan ilmu
  • Berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan cash bonus
  • Berpeluang menikmati car bonus, percutian percuma dan awards dari Shaklee
  • Usaha sama dalam mendekatkan diri dengan Allah di samping menjaga hubungan sesama manusia

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, Sabtu lepas telah berlangsung Shaklee National Conference 2012/2013. Kepada Pengedar Shaklee yang telah menunjukkan prestasi yang baik sepanjang Mac 2012-Mac 2013 diberi penghargaan berupa trofi dan ada juga yang terima cek duit. Alhamdulillah, saya sendiri menerima 3 buah trofi. Berat juga trofi ni tau.

 

nc

 

Alhamdulillah. Tak sangka diberi peluang menerima trofi. InsyaAllah tahun ni akan berusaha lebih lagi. Apa yang paling saya tertarik dengan bisnes Shaklee ni, upline tak semestinya lebih berjaya dari downline(walaupun saya belum dapat lawan upline saya happy  ). Kalau downline usaha lebih lagi, maka downline akan lebih berjaya. Saya rasa ia adalah plan perniagaan yang sangat adil dan mengikut sunnatullah. Siapa berusaha dia akan berjaya, bukan mengharapkan downline semata-mata. Dan janji Allah juga, sesiapa yang mendekatkan diri kepada Allah, sesungguhnya pertolongan Allah itu sangat dekat.

Terima kasih mentor-mentorku sayang, Masters Arnie & Masters Norita

Terima kasih mentor-mentorku sayang, Masters Arnie & Masters Norita

Berminat nak sertai kami?

Sekiranya anda ingin kebebasan kewangan dan mampu berusaha, insyaAllah, anda juga akan berjaya. Selain dapat bonus dan hadiah-hadiah menarik dari Shaklee, anda juga dapat kesihatan yang baik dengan supplemen Shaklee dan juga menambah kenalan yang lebih ramai dari kalangan customers, upline, sideline, dowline dan lain-lain. Mudahkan. Kini, segalanya di hujung jadi. Tak kira sama ada di utara, selatan, pantai timur, sabah mahupun sarawak, saya akan bantu anda dengan online coaching.

DREAM BIG!!

 

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Ingin menyertai kami di Shaklee tetapi mahu dapatkan keahlian shaklee percuma? Mudah sahaja..

Ketahui cara mendapatkan keahlian Shaklee secara percuma

keahlian shaklee percuma

Oh ya, pembelian melebihi RM800 akan dapat penghantaran percuma.

Apa kelebihan menjadi ahli dengan kami?

  • Kami akan guide anda menjana pendapatan dengan Shaklee sehingga anda berjaya!
  • Berpeluang mendapat 3C iaitu cash(bonus setiap bulan), car bonus dan convention(menyertai trip dalam & luar negara termasuk UMRAH)*
  • Support group untuk membantu anda berbincang, memberi motivasi, berkongsi ilmu dan banyak lagi.
  • Perkongsian pengalaman dari mereka yang berpengalaman lama dalam Shaklee dan mereka yang sudah menjana pendapatan 5-6 angka SEBULAN!!
  • Mengutamakan pengetahuan produk berbanding keuntungan.
  • Mempunyai sumber pengetahuan yang sahih & tepat (bukanhearsay).
  • Tak perlu susah payah keluar rumah untuk promote produk, menyertai apa jua pertemuan di luar (melainkan urusan pengeposan barang & product pick up sahaja), close sales ataupun cari membershipbaru. Hampir 95% masa diperuntukkan di depan komputer & telefon sahaja. Jadi, jika anda seorang suri rumah, maknanya anda juga masih boleh menjalankan bisnes di rumah sambil melakukan urusan harian, tanpa perlu keluar dari rumah dengan kerap!
Jom sertai kami. Saya yakin anda MAMPU!!

KLIK SINI untuk borang keahlian.

Bagaimana nak mendaftar?

Hubungi kami segera!

Email ke hanisamin@gmail.com dengan tajuk ‘Keahlian Shaklee’ atauSMS ke 010-4289601 dan berikan email anda.

Selepas dah mendaftar, bagaimana nak membeli?

Mudah sahaja. Anda hanya perlu login ke ruangan ahli shaklee di shaklee.com.my, jangan tersalah ke website Shaklee US ya. Anda juga boleh ke mana-mana branch shaklee yang berdekatan dengan anda.

Mudah kan..

Jadi, jom daftar sebagai ahli sekarang dan nikmati keistimewaannya

Assalamualaikum..

Apa faedah menjadi ahli Shaklee?

Shaklee menawarkan 3 C buat semua pengedar sah Shaklee yang layak iaitusigh/div>

1. Cash
2. Car [ bonus kereta]
3. Convention [ percutian]

Apa yang dimaksudkan dengan CASH?Shaklee menawarkan 2 jenis bonus tunai. Satu melalui jualan dan satu melalui kepimpinan.

Bonus tunai akan dibayar apabila pengedar mencapai minima syarat belian 150 uv @ point iaitu lebih kurang RM470 pembelian dalam satu-satu bulan. Bonus dibayar berdasarkan point belian. Banyak belian maka banyak bonus yang diperolehi.

Bonus kepimpinan dibayar sekiranya kita mempunyai sebuah organisasi dan telah melahirkan pemimpin yang efektif.

Namun adilnya Shaklee ialah, walaupun kita mempunyai organisasi yang besar namun sekiranya kita tidak membuat sebarang jualan, maka tiada sebarang bonus yang diberikan.
Seorang downline boleh mendapat bonus lebih besar dari uplinenya sekiranya downline itu bekerja lebih keras dari uplinenya.

Jadi, tiada istilah orang di atas akan sentiasa berada di atas kalau tidak berusaha ya.

Adakah Shaklee memberikan sebuah kereta untuk CAR BONUS?

Sebenarnya Car Bonus yang dimaksudkan ialah bayaran tunai untuk membayar duit bulanan kereta sekiranya kita membeli kereta. Namun sekiranya kita tidak membeli apa2 kereta maka duit itu boleh digunakan untuk kegunaan lain. Bagaimana nak dapat bonus kereta ini? Bonus ini boleh diperolehi apabila kita layak dan telah melengkapi syarat jualan yang ditetapkan.  [ Sila refer upline anda untuk lebih lanjut].

Bagaimanakah yang dimaksudkan dengan PERCUTIAN PERCUMA?

Bagi mereka yang serius berbiz dan memastikan mereka layak mendapat pangkat minima Supervisor serta efektif setiap bulan, Shaklee akan memberikan point untuk percutian pula.
Percutian ada untuk dalam negara dan luar negara.

Sebagai contoh percutian percuma yang ditawarkan untuk tahun 2012 ialah Pulau Langkawi (dalam negara), manakala untuk luar negara pula ialah Umrah / London Paris.

Penginapan, pengangkutan dan makan disediakan dengan baik sekali.
[ Sila refer upline untuk mengetahui lebih lanjut]

Mahu menyertai kami ?

Kami memberikan panduan serta tunjuk ajar secara online dan offline. Kami menekankan konsep sejahtera dan harmoni. Usaha adalah sebahagian yang dituntut apabila kita mahu mengubah nasib diri dan keluarga.
Anda boleh baca info lanjut mengenai keahlian Shaklee di sini!

Boleh emailkan kepada saya sekiranya anda ingin menyertai kami.

sumber : http://www.rahsiavitamin.com/2012/05/faedah-3c-buat-ahli-shaklee.html

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?