Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Motivasi

Certified Shaklee Product Trainer

 

Alhamdulillah, secara rasminya saya telah mendapat sijil dan diiktiraf sebagai Ceritified Shaklee Product Trainer oleh Shaklee University. Memang excited dapat pengiktirafan dalam majlis konvo yang gilang-gemilang ni. Dulu semasa habis belajar degree, tak dapat konvo pakai jubah macam ni sebab di Jepun kelayakan degree macam dipandang sebelah mata je. Kalau PhD, baru dapat naik pentas dan pakai jubah macam ni. Kami juga diberi peluang untuk berucap selepas itu.

Certified Shaklee Product Trainer

Makan malam pun disediakan di tingkat 14. Di mana kami dapat menikmati makan malam sambil menghirup udara segar dan menikmati pemandangan sekitar bandar sunway sambil melihat matahari terbenam. Cheewaahh.. memang best. Anak2 seronok nak berlari kat tempat makan tu. Makanan pun sedap2 (tak sempat pula nak ambil gambar sebab dah lapar tongue). Muadz tambah mihun goreng sampai 3 kali.

Read the rest of this entry »

7 sebab kenapa saya pilih Shaklee

1. Terbukti berkesan

Bermula dengan sekadar mencuba, Alhamdulillah seronok bila badan jadi lebih sihat dan bertenaga. Bukan sekadar dengar cakap orang tapi diri sendiri dah merasainya. Lagi pula bila dah semakin lama dengan Shaklee, baru tahu rupanya memang Shaklee ada buat kajian mendalam dan teliti tentang keberkesanannya.

Kenapa Saya Pilih Shaklee

2. Semulajadi

Saya memang sedang ke arah kehidupan yang lebih alami. Saya pilih menyusukan anak dengan susu ibu, pakaikan anak dengan lampin kain (cloth diapers) dan tanam sayuran sendiri (baru je nak mula). Saya percaya bila kita kembali semula kepada sesuatu yang semula jadi yang Allah jadikan, ianya akan lebih dekat dan berkesan untuk kita. Dah tentu bumi kita pun lebih selamat.

Read the rest of this entry »

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Assalamualaikum..

Sabtu lepas saya sempat menghadiri Seminar Pemasaran Online Terbaik. Memang terbaik. Dengan cikgu-cikgu yang hebat dan bersemangat, suasana tempat yang selesa dan kawan-kawan yang sama-sama bersemangat. Kelas ini ditaja sebahagiannya oleh GenkiMomma untuk downline-downlinenya. Haa..nak berniaga kena berilmu tau. Bukan ilmu tentang supplemen sahaja, kena juga tau strategi pemasaran dan lain-lain. Ilmu Allah tu luas, memang tak rugi menuntut ilmu.

Tempat selesa untuk ibu & anak

Yang paling bestnya bila pergi seminar anjuran group Shaklee kami ni, tempatnya sesuai untuk ibu dan anak. Yelah, masing-masing pun ibu-ibu jadi faham keperluan ibu yang lain. Sementara ibu-ibu sibuk menuntut ilmu, anak-anak menonton kartun, main lari-lari dan main bersama-sama. Jadi ibu pun dapatlah fokus sikit nak belajar.

Seminar Pemasaran Online Terbaik

Nampak tak ada kepala tengah minum susu tu? Sambil menyusu pun boleh menuntut ilmu

Read the rest of this entry »

Benarkah dalam MLM, upline goyang kaki, downline perlu berusaha keras?

 

Assalamualaikum…

Betul ke dalam MLM, upline goyang kaki? Kaut keuntungan dari kerja keras downline je?

Saya tak pasti tentang sistem MLM lain, tapi setakat ni dalam Shaklee saya tak pernah nampak mana-mana leader yang goyang kaki. Walaupun nampak mereka ada yang suka mengembara, bercuti, membeli-belah tapi disebalik itu

  • Ada yang siang malam buat online coaching
  • Ada yang hujung minggu tak lekat di rumah pergi berjumpa donwline
  • Ada yang berhabis duit beli buku motivasi dan perniagaan untuk kongsi dengan downline
  • Ada yang sentiasa fikir strategi bagaimana nak bantu kumpulan
  • Ada yang pergi kursus berbayar sana sini tapi share secara PERCUMA dengan downline

Lagi satu istimewanya sistem Shaklee, siapa yang usaha lebih, mereka yang akan dapat lebih. Tak mustahil downline akan rank lebih tinggi dan dapat bonus lebih tinggi dari upline. 

 

Tapi, point dari downline akan tetap masuk dalam point upline kan?

Read the rest of this entry »

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?