Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Pengalaman diri

Bercerita tentang kebaikan Set Penyusuan Shaklee ni memang saya suka sebab saya bermula dengan Shaklee disebabkan oleh Set Penyusuan Shaklee. Namun, memang banyak salah faham yang berlaku dengan Set Penyusuan Shaklee ni. Set ini bukan ubat mahupun sesuai yang magik, ambil terus susu mencurah-curah macam air paip. Ia hanyalah supplemen biasa ataupun dalam kata lain makanan tambahan sama seperti madu, susu, kurma dan lain-lain makanan tambahan yang bukan makanan utama kita.

Untuk ibu-ibu yang benar-benar faham asas penyusuan, biasanya takkan timbul salah faham. Yang menjadi masalah bila mereka yang tidak faham terus mencari milk booster tanpa faham konsep supply and demand. Hari ni saya nak share kebaikan Set Penyusuan Shaklee yang saya sendiri dah rasa. (Best pula tulis dalam bentuk point form, mudah nak baca)

Kebaikan Set Penyusuan Shaklee

Kebaikan Set Penyusuan Shaklee

1. Susu lebih banyak & pekat

Ini yang paling utama saya rasa. Betul, memang tak tipu. Melimpah ruah susu bila ambil Set Penyusuan Shaklee ni. Antaranya adalah sebab adanya Alfalfa yang memang terkenal sebagai Milk Booster turun temurun, ditambah pula dengan ESP yang memang sangat membantu penghasilan susu ibu. Tapi sekali lagi, of course la kena konsisten pam/menyusu dan juga banyakkan minum air masak. Hasil pam juga menunjukkan susu lebih pekat dari sebelumnya.

Jom baca kisah saya di bawah:

Read the rest of this entry »

ESP sebagai milk booster

Assalamualaikum…

Bila sebut milk booster ni memang pelbagai isu yang timbul. Ramai yang marah bila kata ESP sebagai milk booster no 1. Ada yang mengatakan tiada milk booster di dunia ni.  Orang di Afrika pun masuk boleh menyusukan anak dengan kekurangan nutrisi. Benar, memang benar. Tidak salah sama sekali. Allah dah ciptakan manusia ni dengan sangat hebat.

Yang penting seseorang ibu tu perlu faham asas penyusuan iaitu semakin kerap susu dikeluarkan, semakin banyak susu yang terhasil. Atau dalam kata mudahnya disebut supply and demand. Untuk ibu bekerja, yang anak tidak sentiasa berada di depan mata dan tak boleh pam dengan kerap, memang lama-kelamaan masalah kurang susu akan berlaku. Macam saya sekarang, walaupun zilal dah 1 tahun 8 bulan, alhamdulillah masih menyusukan dia sepenuhnya dengan susu ibu. Cuma bila dah semakin besar, dah semakin banyak makan benda lain, demand semakin kurang. Dah tak kerap bengkak susu seperti dulu. Cuma kalau ada majlis dan dia sibuk bermain sampai terlupa susu, memang akan bengkak juga.

Tapi, saya bukan ambil supplemen semata-mata untuk banyakkan susu. Tetapi juga untuk membantu saya lebih cergas, lebih bertenaga dan lebih sihat. Memang letih bila anak kerap mengempeng, di samping sibuk menguruskan rumah. Jadi, bagi saya, supplemen memang banyak membantu saya.

Lagi satu, kena ingat penyusuan berkait rapat dengan perasaan ibu dan mempunyai proses yang kompleksProses itu dipengaruhi oleh hormon dan hormon adalah sejenis protein. Kalau diet ibu kurang protein?


Penyusuan juga dipengaruhi oleh emosi ibu. Ibu yang gembira & tenang akan menghasilkan susu yang banyak. Ramai tak tahu kekurangan vitamin tertentu boleh menyebabkan stress dan penat. Mungkin kekurangan nutrisi setiap ibu berbeza, sebab itu ada yang berjaya dengan longan kering, pucuk ubi, lobak putih dan ada yang tidak. (sumber)

Read the rest of this entry »

Shaklee Effect : Kenapa saya suka Ostematrix? – Bah. 2

Assalamualaikum..

Semalam saya dah cerita sikit kenapa saya suka ostematrix kan. Hari ni, nak sambung lagi. Memang saya jarang tinggalkan supplemen kesayangan saya ni.

Semalam saya dah share 3 sebab saya suka ostematrix iaitu membantu pelawasan, membantu legakan sakit badan dan membantu legakan senggugut. Hari ni kita sambung lagi kenapa saya suka ostematrix.

4. Kaki kurang kejang semasa hamil

kenapa saya suka ostematrix

Read the rest of this entry »

Shaklee Effect : Kenapa saya suka Ostematrix?

Assalamualaikum…

Sejak saya cuba Ostematrix, jarang-jarang saya tinggal produk istimewa ini. Saya mula ambil sejak menyusukan anak pertama iaitu Muadz. Mula-mula ambil set asas penyusuan je. Lepas Muadz dah setahun baru ambil set 3M dan terus jatuh cinta dengan ostematrix ni. Masa mengandungkan Zilal, memang langsung tak tinggal sampailah ke hari ini.

 

Nak tau ostematrix ni apa?

kenapa saya suka ostematrix

Read the rest of this entry »

Pengalaman cabut gigi bongsu

Assalamualaikum…

4 hari sebelum umat Islam mula berpuasa, saya telah pergi ke klinik pergigian untuk cabut gigi bongsu. Setelah baca banyak pengalaman cabut gigi bongsu di internet, akhirnya saya buat keputusan untuk cabut juga setelah beberapa kali sakit disebabkan gigi tak muat keluar. Sebelumnya, saya pernah ke klinik gigi di dalam UiTM tapi katanya kena tunggu waiting list lebih kurang dalam 6 bulan. Akhirnya saya buat keputusan untuk ke Klinik Pergigian Siti Fauzian di seksyen 7. Doktornya memang sangat baik dan ceria. pengalaman cabut gigi bongsu   Alhamdulillah, saya punya keluar secara vertical dan dah keluar separuh. Cuma tak muat tempat untuk keluar lagi separuh, jadi kena buat minor operation untuk potong gusi dan keluarkan gigi tersebut. Semasa proses, diberi bius jadi memang tak rasa sakit. Dengar doktor kata, gigi pun mudah keluar. Proses jahit pun mudah. Alhamdulillah. Balik bius masih tak hilang, jadi masih boleh makan bubur dengan berhati-hati. Hilang je bius bari terasa sakit sangat-sangat. Terus ambil pain killer 2 biji. Sepanjang hari memang tak berapa ada mood dan banyak rehat je. Darah mengalir memang banyak.

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Jumaat lepas saya berpeluang untuk buat health check yang dibuat oleh shaklee. Percuma sahaja untuk ahli Shaklee. Cuma hubungi nombor yang diberikan dan buat appointment.

Alhamdulillah, tarikh dan masa yang saya minta tak ramai orang. Mungkin kerana masih ramai yang bercuti disebabkan khamis cuti hari pekerja.

Menariknya, mesin yang digunakan bukan sekadar boleh timbang berat badan, tetapi juga berat otot, berat lemak, peratus mineral dalam badan, kadar metabolisma dan macam2 lagi.

image

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

Sejak saya kenal dan bercinta dengan Shaklee, ostematrix memang supplemen yang saya xpernah tinggal. Memang suka sangat dengan ostematrix sejak cuba ambil dan setelah mengenalinya.

Apa yang best sangat ostematrix ni? Haaa…meh saya cerita..

Biasalah, kita hujung minggu ni kadang-kadang bermacam-macam aktiviti, kadang sampai tak sempat nak duduk nak baring. Lagi pula dengan kena kendong si kecil ke sana ke mari.

image

Menghias dewan untuk program IKRAM. Berjaya juga buat spiral ballon tu.

image

Muadz dapat hadiah sertai acara kanak-kanak

Bila balik rumah je, start baring baru terasa sakit-sakit badan. Nak meluruskan badan pun rasa tak selesa. Kaki dah start rasa sengal-sengal. Malam tadi sebelum tidur, macam biasa ambil 4 biji ostematrix.

Alhamdulillah, pagi ni bangun dengan segar walaupun malam tadi banyak kali juga Zilal bangun menyusu. Sakit-sakit badan dah tiada. Dan yang best, pagi-pagi dah selesai melawat encik tandas membuang apa yang perlu.

Masa pantang dulu pun seronok je ambil ostematrix sebab dah tak takut nak ke tandas selepas bersalin. Tak perlu nak meneran sangat, ia keluar secara natural (maaf ya kalau ada yang geli tapi penting tau jaga sistem penghadaman kita ni. Kat situ la kebanyakan punca penyakit.)

Memang saya fall in love dengan ostematrix. Rasa badan dan jiwa tak tenang kalau tertinggal. Lagi best sebab bulan ni bulan promosi. Beli 6 dapat tambahan 1 lagi secara PERCUMA!

Sebotol ada 120 biji, hanya RM61 je sebotol, Memang berbaloi-baloi.

Shaklee Ostematrix

Ostematrix Kalsium-Magnesium

Eh, ostematrix ni bukan sekadar kalsium tau. (Bahaya tau kalau ambil kalsium SAHAJA!) Ia dilengkapi dengan magnesium dan vitamin D untuk membantu penyerapan kalsium. Selain tu ada juga beberapa mineral seperti zink dan boron untuk membantu membina tulang-tulang dari kalsium-magnesium tadi. Kalau ambil nutrien tapi tak dapat diserap dan digunakan oleh badan nak buat apa kan, membazir je.

Eh, dah excited nak beli? Boleh..boleh..

☎ SMS/WhatsApp : +6010-4289601

atau

☎ Hubungi pengedar kami di seluruh Malaysia :

http://healthy.babykawaiistore.com/hanis-amin-biz-partner/

✔ Register sebagai ahli Shaklee bersama group kami untuk dapatkan harga ahli di:
http://healthy.babykawaiistore.com/membership/cara-daftar-

Assalamualaikum..

 

Masih terkenang-kenang dan teringat-ingat master celebration sabtu yang lalu. Nak kongsikan video yang mommy saya, Master Arnie buat untuk granny saya, Master Norita.

Sangat terharu. Mungkin kerana saya pun ada terlibat masa awal-awal zaman Kak Arnie dulu(walaupun tak aktif sangat). Untuk mereka yang tak terlibat mungkin tiada perasaan pun lihat video ini. Dan yang lebih mengharukan saya, video ini adalah hasil Kak Arnie sendiri, ikhlas untuk uplinenya. Walaupun amatur tapi memang terasa kesungguhan untuk berikan yang terbaik untuk uplinenya. Ini tulisan Kak Arnie..

Alhamdulillah, JUTAAN TERIMA KASIH buat semua anak2 didim & ahli keluarga GENKIMOMMA yang sudi hadir memeriahkan Majlis Shaklee Master Celebration kami semalam di Hotel Istana, Kuala Lumpur. Kami sangat2 menghargai & terharu dengan kehadiran anda. Yes, EACH and EVERYONE of you! Thank you very much!!!   

Dalam kehidupan kita, sedari lahir, pasti ada seorang GURU yang menjadi SIFU untuk mendidik kita dalam mendalami sesuatu ilmu, kan?

Bayi yang baru lahir pun bukan terus berlari. Apatah lagi terus pandai berkata-kata dengan bijaknya. Maka, adalah mustahil seorang anak murid pandai dengan sendiri, tanpa perlu merujuk kepada seorang GURU! Pendek kata, kita pasti perlukan seorang GURU untuk mahir dalam sesuatu perkara, hatta ‘GURU’ tersebut adalah sebuah buku! Setuju tak?

Begitu juga di dalam Bisnes Shaklee. Sudah pasti akan ada seorang MENTOR (atau dalam biz term dipanggil Upline), yang membimbing kita tentang selok-belok Biz Marketing, mahupun product knowledge. Jika anda tak mahu berbisnes sekalipun, pastinya anda mahu tahu cara pengambilan suplemen yang betul, dan orang yg perlu anda rujuk ialah MENTOR. Jika anda berhasrat mahu berbisnes, sudah pastilah anda perlu sentiasa mendapatkan guidance dari MENTOR tadi, sehingga anda sudah benar-benar boleh berlari (run your own Shaklee biz).

Adakala, mungkin terdetik dalam hati anda bahawa UPLINE (mommy) anda tidak hebat, tidak cukup baik buat anda. Anda lebih selesa untuk merujuk kepada SUPER UPLINE (granny), ataupun SUPER DUPER UPLINE (great-granny). Ianya tidak salah, selagi masih di dalam susur galur yg sama. Namun, jangan lupa, tanpa UPLINE anda tadi, anda juga tidak mungkin akan kenal dengan Super Upline, Super Duper Upline, dan tak kisahlah sehingga ke level berapa Upline anda. 

Jadi, hargai & hormatilah SEMUA MENTOR/UPLINE anda sama-rata. Masih terngiang-ngiang ucapan Master Law masa NC last year, “Always respect & remember your Upline, your biz Mentor, eventhough one day your income will become bigger than your upline and your upline is not as famous as you. But, without your upline, you will not be joining as Shaklee member today”.

Ok, bagi yang tak dapat hadir ke majlis semalam, saya kongsikan video yg kami buat sendiri special untuk kak N, upline kami. In case ada yg tak tahu siapa Upline-kepada-Upline mereka. Dan, sedikit sebanyak mengenai “sejarah awal” bagaimana tertubuhnya group Euphoria, dan lambakan pengedar Shaklee online sekarang ini. Kamilah antara pengasas awal nya…

http://www.youtube.com/watch?v=FAJHvPwWhgY

Again, terima kasih kepada SEMUA yang sudi luangkan masa dan hadir ke Hotel Istana semalam. Semoga semua dapat serap banyak AURA POSITIF di sepanjang majlis, dan Insya Allah, satu hari nanti KAMI pula yang akan menghadiri MASCEL anda pula. Pasti!!! 

Alhamdulillah, saya rasa seronok dengan kumpulan kami yang sederhana dan merendah diri. Walaupun Kak N dan Kak Arnie dah pangkat Master dalam Shaklee tapi mereka tak gemar orang panggil mereka Master, cukup sekadar Kak N dan Kak Arnie. Lebih mesra dan lebih dekat gitu. Tidak terlampau mengagungkan.

Kumpulan kami juga memberikan kebebasan untuk leader berdiri sendiri. Kumpulan di bawah Kak N dinamakan Euphoria, kumpulan Kak Arnie dinamakan Kanemochi. InsyaAllah suatu hari nanti saya juga ingin berdiri atas kaki sendiri mencipta nama kumpulan saya sendiri tanpa bergantung pada nama upline-upline saya. Saya mahu orang kenali diri saya dan identiti saya sendiri tapi tidaklah sampai melupakan guru-guru saya tersayang tu happy . InsyaAllah, itu impian saya.

Oh, jika anda sertai kami sebenarkan saya dah ada pun nama kumpulan. Yang harapnya memberi semangat kepada ‘anak-anak’. Namun, biarlah saya simpan menjadi rahsia dulu. happy

 

P/S – Jom berangan bagaimana Master Celebration saya nanti..

 

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Suatu waktu dahulu, saya tak pernah terfikir akan buat bisnes secara online sepenuh masa. Walaupun saya memang bercita-cita untuk jadi suri rumah tetapi disebabkan latar belakang keluarga saya yang rata-rata bekerja sehingga pencen, saya pun beranggapan akan meneruskan perjalanan seperti itu. Lagi pula dengan kos sara hidup yang semakin tinggi.

Alhamdulillah, dipertemukan dengan Shaklee. Sebelum ini saya memang ada mencuba bisnes online yang lain tetapi tak dapat bertahan. Mungkin kurang serasi dan tak jumpa mentor yang sesuai. Tapi dengan shaklee saya rasa seronok bila dapat kumpulan yang saling menyokong antara satu sama lain. Walaupun kami bukan di tempat yang sama, hanya berhubung melalui email, whatsapp dan facebook tetapi hubungan kami seperti satu keluarga. Ada yang pernah bersua muka, ada yang memang tak pernah langsung pun.

Dan kini, saya sangat-sangat gembira bila bukan sahaja dapat bekerja di rumah bersama anak-anak tetapi juga dapat membantu mereka yang lain menjana pendapatan tambahan dan tentukan menjadi WAHM(Work At Home Mom) seperti saya juga suatu hari nanti. Saat paling menggembirakan tentulah bila bonus Shaklee masuk kan..

asiah

hasanah

laili

Yang lebih menyeronokkan bila Shaklee dah mulakan Online System mereka juga. Segalanya boleh dibuat secara online sama ada membeli, check point, check bonus, daftar keahlian dan sebarang pemakluman. Tak perlu nak keluar rumah lagi serbu branch Shaklee untuk memenuhkan stok di rumah.

 

yuswirda

Kini, kami akan menebarkan sayap untuk membantu ibu-ibu di Indonesia pula.

Nak kaya, biar kaya beramai-ramai. Nak kumpul pahala, biar kumpul pahala beramai-ramai.

Semoga usaha ini diberkati Allah.

Berminat nak sertai kami dan membantu keluarga jana pendapatan?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Persoalan Susu Ibu dan Vitamin

Saya kongsikan Q&A dari Kak N yang biasa ditanya oleh ibu-ibu…

Orang tanya, benarkah pengambilan vitamin Shaklee boleh buat susuibu pekat?
Memang benar kerana pengambilan vitamin sendiri akan meningkatkan kepekatan darah si ibu maka sebab itu la si ibu perlu mengamalkan pengambilan air kosong yang seimbang dan tidak kurang 3L sehari jika amalkan vitamin.

Mengapa bila susu pekat anak minum sedikit, adakah benar anak mudah kenyang?
Samakah bila kita minum milo pekat dengan milo cair? Pasti tidak …cuma nama minuman itu tetap milo. Jika baby terbiasa dengan susuibu yang sedikit cair dan bila tiba-tiba berubah menjadi pekat, anak hanya akan minum sedikit sahaja untuk membiasakan dengan rasa baru tersebut. Jika selepas minum anak tak mudah merengek atau nangis, insyaALLAH ia puas walaupun hanya dengan minum sedikit.

Benarkah susu pekat itu bermakna susu mengandungi banyak vitamin?
Tiada kajian yang saintifik dilakukan namun yang pasti apa jua si ibu makan akan disalurkan kepada si anak melalui susuibu. Hanya melalui pengalaman saya dan pemerhatian ke atas ibu2 yang mengamalkan pengambilan vitamin mendapati perubahan yang ketara kepada pertumbuhan si anak di mana 6 bulan pertama perkembangan sangat2 mengalakkan selain bayi dikatakan mempunyai tahap kesihatan yang baik berbanding sebelum si ibu itu mengamalkan pengambilan vitamin.

Apakah fungsi utama pengambilan vitamin sepanjang mengandung dan sepanjang penyusuan?
Ibu mengandung diwajibkan mengambil vitamin b, folic asid, obimin (multivitamin) serta tablet zat besi jika didapati kekurangan darah. Ini demi mengurangkan risiko kematian si ibu apabila melahirkan anaknya.

Namun selepas melahirkan si ibu itu mempunyai pilihan untuk menyusukan anaknya dengan susuibu atau susu formula. Maka kepentingan vitamin ini tidak dipentingkan seperti masa mengandung. Namun untuk ibu yang menyusukan anaknya dengan susuibu dan  bagi yang sedar tentang cara hidup yang terkejar2, masakan yang ringkas dan tidak mengikut panduan piramid makanan, faktor persekitaran yang sangat tercemar, pasti meneruskan pengambilan vitamin demi kesihatan diri. Vitamin ini hanya membantu agar si ibu itu sustained bertenaga, energetic, ceria dan bersemangat sepanjang hari. Bila si ibu itu sihat dan bersemangat, pasti matlamat penyusuan 2 tahun menjadi sasaran walau apapun dugaan yang datang.

Pengalaman sendiri menyusukan anak dengan vitamin?
Saya sendiri tidak tahu pada awalnya sepanjang menyusu bahawa vitamin akan disalurkan kepada bayi melalui susuibu. Namun apabila satu hari saya ke klinik Haizam untuk membuat check up bulanan untuk anak saya, doc mula menegur terutama apabila berat Addin yang berumur 5 bulan telah mencecah 10kg!

Masih ingat lagi Doc Haizam bertanya “Sihat baby ni! Dia ada makan apa ibu?”
Saya menjawab “Tak de lagi doc sebab belum 6 bulan kan? Saya hanya bagi dia susubadan sahaja”
Doc Haizam “Ibu ada makan vitamin apa2 ke?”
Saya menjawab “Ada, vitamin Shaklee”
Doc Haizam “Vitamin Shaklee bagus tapi mahal, but you pay for the quality off course”.
So bila time Nasa pun, Doc Haizam akan sebut, “Bagus minum susuibu, anak sihat”….masakan tidak, Nasa lahir 3.3kg, bulan pertama 5.3kg, bulan kedua 7.3kg dan bulan ketiga 8.9kg……so benarlah vitamin ibu makan disalurkan kepada mereka kan?

Satu kepuasan keluar dari bilik Doc. Abah pun tersenyum sebab satu pelaburan yang berbaloi apabila melihat anak sihat dan pertumbuhan yang sihat. Tapi mereka mula membesar seperti biasa apabila mereka mula aktif. Tiada istilah overweight jika anak minum susuibu sebab kandungan susuibu tidak seperti susu formula.

Benarkah hanya Shaklee yang memberi kesan yang baik pada penyusuan?
Tidak sama sekali. Bagi yang berkemampuan boleh mendapatkan vitamin yang berbayar seperti Shaklee dan berjenama seangkatan dengannya. Bagi yang kurang berkemampuan, boleh mendapatkan di klinik kerajaan. Ianya balik pada kemampuan masing-masing. Ada ibu yang suka melahirkan di klinik swasta dan ada di klinik kerajaan. Tiada masalah sama sekali. Cuma kalau si ibu mampu keluarkan duit beli handbag , handphone dan tudung berjenama mahal…tak salah keluarkan sedikit belanja untuk diri sendiri dan berikan hak di klinik kerajaan yang kita boleh amik free tu kepada yang lebih layak.

Pam susu
Masa zaman Addin ibu mula pam dan susuibu hanya tersimpan dalam peti beku. Namun sebab tak kerja, dan tiada banyak maklumat yang ibu belajar tentang susu beku, maka abah mencadangkan susu tersebut disiram sahaja pada pokok bunga. Masa tu tak de forum susuibu atau apa jua kumpulan sokongan macam sekarang.  Masa Nasa pula sama juga, pam juga masa pantang aje tapi lepas niat nak cuti tanpa gaji sebab nak susukan sepenuhnya dengan susuibu, ditambah Nasa tak nak minum guna botol….maka susu beku tu pun menjadi air siraman pokok buah aje ditepi rumah. Sebab itu ibu sangat bangga bila ada kawan penyusuan yang cekal dan kuat semangat yang tetap konsisten membuat perahan susu dikala mereka dipejabat demi memastikan si kecil mereka mendapat nikmat minum susuibu.

Dua tahun tu tak lama….satu kepuasan bila kita menjayakannya. Bagi yang belum pernah, teruskan usaha. Doa ibu sentiasa mengiringi kalian!

Ini pilihan saya..

Set Penyuan Set 3M

Anda bagaimana?

Jom baca pengalaman saya sebelum ini :

Shaklee menguruskan badan?

Testimonial : Susu bertambah dengan ESP

Benarkah susu saya tidak banyak?

Mengimbau kenangan….

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?