Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Pengedar Shaklee

Assalamualaikum..

 

Ramai yang mengadu dah beli supplemen shaklee tapi tak tahu cara pengambilan. Bila hubungi pengedar, pengedar cuma jawab refer pada botol. Ada pula pengedar yang beri sampai dos berlebihan seperti Vitamin C 500mg 6 biji sehari! Tepuk dahi saya mendengarnya. Tapi nak buat macam mana, dah mereka yang pilih untuk membeli dari siapa. Jadi sangat-sangat penting untuk pilih pengedar yang berilmu ya.

Hari ni saya nak perkenalkan salah seorang pengedar saya di Kepala Batas, Pulau Pinang. Jadi, sesiapa yang berada di sekitar Kepala Batas, boleh juga hubungi Puan Laili Syahidah, Pengedar Shaklee di Kepala Batas. 

Pengedar Shaklee Kepala Batas

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

 

Nak dapatkan produk Shaklee di sekitar Cheras dan Ampang?

Memperkenalkan VitaMamaHafiz. Menariknya beliau memang dah cuba sendiri dan berpuas hati. Jom tengok sendiri testimonial Mama Hafiz ni

1546134_586445168108383_1027479541_n

Jadi, jika anda berada berhampiran boleh terus hubungi :

Hilna
Email : nabila.mahalko@yahoo.com
No phone : 014-8503477

Boleh juga visit page beliau di VitaminMamaHafiz dan dapatkan konsultasi yang berterusan.

Ingin mencari pengedar berdekatan anda?

☎ Hubungi pengedar kami di seluruh Malaysia :http://healthy.babykawaiistore.com/hanis-amin-biz-partner/

✔ Register sebagai ahli Shaklee bersama group kami di:
http://healthy.babykawaiistore.com/membership/cara-daftar-keahlian-shaklee/

Assalamualaikum..

 

Hari ni nak perkenalkan seorang lagi pengedar Shaklee anda di Melaka. Jadi, orang Melaka..Jom serbu kawan kita ni.

norbaidura

Nama : Wan Norbaidura
Email : norbaidura@gmail.com
No phone : 013-8358503 / 013-6217935

Jadi, warga Melaka, cepat-cepat hubungi Puan Wan Norbaidura untuk dapatkan produk Shaklee anda dan konsultasi ya.

Untuk rakan-rakan di tempat lain, boleh hubungi pengedar di kawasan anda di http://healthy.babykawaiistore.com/hanis-amin-biz-partner/

Ingin menyertai kami dan ingin kami bantu promosikan anda? InsyaAllah dalam bisnes ini, kita akan sama-sama berpimpin tangan, berganding bahu untuk sama-sama saling berjaya.

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Ingin dapatkan produk anda secara direct di kawasan Klang / Padang Jawa / Seksyen 7, Shah Alam?

Jom hubungi Rakan Niaga kami Puan Nurhasanah. Tentunya memberikan konsultasi dan jadual pengambilan yang tepat untuk kesihatan anda.

hasanah

Saya bersama Puan Yuswirda dan Puan Hasanah

Bagaimana nak hubungi beliau?

Nurhasanah (Shaklee ID : 969634)
SMS / WhatsApp : 010-4232492
email : nurhasanah406@gmail.com

Boleh juga layari blog Puan Nurhasanah di http://hasanahealthcare.blogspot.com/

Jemput Like FB Page di https://www.facebook.com/Hasanahealthcare

Ingin mencari wakil jualan di tempat anda? Jom semak SINI

Ingin jadi rakan niaga kami di tempat anda?

Jangan risau, kami akan berikan training dan informasi produk untuk anda.

Apa keistimewaan menjadi ahli dengan kami?

  • Menyediakan online training iaitu blog training, email training, group FB tertutup, whatsapp training
  • Kumpulan yang sentiasa berkongsi-kongsi info dan ilmu
  • Berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan cash bonus
  • Berpeluang menikmati car bonus, percutian percuma dan awards dari Shaklee
  • Usaha sama dalam mendekatkan diri dengan Allah di samping menjaga hubungan sesama manusia

Banyak lagi keistimewaan menjadi ahli. Jom baca lanjut di SINI

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

 

Pengedar Shaklee di Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat

Assalamualaikum…

Masih mencari-cari lagi wakil jualan Shaklee di kawasan anda?

 

Kami kongsikan Wakil Jualan kami di Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat. Oh ya, Beliau juga telah meluaskan sayap sehingga ke Sekinchan, Sabak Bernam, Sungai Besar, Kuala Selangor.

 

Boleh juga layari Blog Puan Yuswirda, www.emakskema.com. Mudah nak ingat kan. Atau hubungi sahaja  seperti details di bawah ni.

yus

Puan Yuswirda ni memang pengedar berpengalaman dan banyak ilmu. InsyaAllah membantu anda dan memberikan konsultasi yang terbaik untuk anda.

Pengedar Shaklee di Setiawangsa, Wangsa Maju, Keramat

Saya bersama Puan Yuswirda

Cari wakil jualan kami di seluruh Malaysia. Klik sini.

Anda berminat nak jadi rakan niaga kami?

Kami bersedia membantu anda menyediakan info-info tentang produk, marketing, cara menjalankan perniagaan dan lain-lain. Kami juga akan bantu mempromosikan anda, dengan SYARAT anda sanggup berusaha.

Jom baca lebih lanjut untuk tahu keseronokan bisnes Shaklee. KLIK SINI

Berminat?

SMS <Saya nak jadi ahli Shaklee> <email anda> ke 010-4289601 atau email ke hanisamin@gmail.com 

Jom Bertindak Sekarang!!

Assalamualaikum..

Hari ni nak kongsikan cerita seorang akak ni, Kak Aya yang ambil set kehamilan dan terus berminat nak jadi ahli. Bila dah rasa keseronokannya, terus rasa nak share dan buat bisnes pula dengan Shaklee.

Pada akhir trimester ke 2, saya akhirnya membuat keputusan untuk mengambil vitamin Shaklee iaitu bermula dengan set kehamilan  yang mengandungi Vitamin C, Vitamin B Complex, Vita Lea, Omega, Ostematrix . 
 
 
2 minggu pertama selepas mengambil set kehamilan tersebut, saya dapat merasakan perubahan utama dari segi kecergasan. Sebelumnya memang terasa lemah badan dan lemah fikiran tetapi Alhamdulillah sangat positif selepas itu. 
 
Bayangkan la saya memandu kereta manual setiap pagi dan petang meredah kesesakan lalulintas ulangalik ke pejabat, menghantar dan menjemput anak-anak dari sekolah, melakukan kerja rumah dengan keadaan sarat mengandung dan badan yang sememangnya original dah berat sebelum tu, orang macam saya ni memang cepat terasa penat dan mengah. 
 
Suami saya menyedari perubahan saya, mungkin biasanya kalau dia balik kerja tu saya terbaring lemah je depan TV, tiba-tiba bila satu hari tu dia balik tengok saya sedang melipat pakaian…lepas tu menggosok pakaian…aikkk terlebih power nampaknya hari ni? Usik suami saya.
 
Saya pun tak perasan keadaan tu, mungkin bila kita bertenaga kita akan lebih senang hati melakukan apa je tugasan…tak merungut , tak komplen…eh saya akui kadang-kadang tu merungut la jugak bila badan dah letih dengan kerja-kerja pejabat bersambung pula dengan tugasan di rumah. Jangan ikut peel buruk saya ni sad
 
Satu lagi, suami saya ada memuji ( eh dia ni sangat susah nak memuji saya, macam akan terluar lantunan emas dari mulut la lebih kurang perumpamaannya)..dia ckp macam nampak berseri-seri je wajah saya sejak akhir-akhir ini ( selepas 2 minggu mengambil vitamin Shaklee , ketika itu).. Nampak cerah je wajah..anak perempuan agaknya kali ni, usik dia lagi. ( Memang anak perempuan pun!)
Hmm yang ni satu perkara memang saya sangat perasan , saya tidak mengalami kekejangan otot ketika sepanjang trimester terakhir kandungan saya. Berbeza dengan 2 kehamilan sebelum ini, time-time trimester ke 3 memang kerap mengalami kekejangan otot atau pun popular dengan panggilan simpul biawak. Sakitnya hanya mereka yang mengalami je yang faham macam mana rasa sakit itu!
 
Eh ada lagi satu, Zahra hanya mengalami demam kuning yang rendah dan singkat je tempohnya iaitu dalam 3 hari je berbanding dengan Nadhirah yang terpaksa masud wad ketika demam kuning dan Umar pula melebihi 2 minggu kuningnya.
Boleh baca kisah lanjut Kak Aya di blognya Naura Fitness. Bagi mereka yang tinggal di kawasan Selayang, Batu Caves dan Gombak, boleh hubungi Kak Aya untuk dapatkan produk Shaklee anda ya.
Oh ya, untuk pengguna tegar produk Shaklee yang nak menjadi ahli, boleh hubungi saya untuk mendaftar ya. Sambil-sambil share dengan kawan-kawan dapat juga jana pendapatan kan.
Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Suatu waktu dahulu, saya tak pernah terfikir akan buat bisnes secara online sepenuh masa. Walaupun saya memang bercita-cita untuk jadi suri rumah tetapi disebabkan latar belakang keluarga saya yang rata-rata bekerja sehingga pencen, saya pun beranggapan akan meneruskan perjalanan seperti itu. Lagi pula dengan kos sara hidup yang semakin tinggi.

Alhamdulillah, dipertemukan dengan Shaklee. Sebelum ini saya memang ada mencuba bisnes online yang lain tetapi tak dapat bertahan. Mungkin kurang serasi dan tak jumpa mentor yang sesuai. Tapi dengan shaklee saya rasa seronok bila dapat kumpulan yang saling menyokong antara satu sama lain. Walaupun kami bukan di tempat yang sama, hanya berhubung melalui email, whatsapp dan facebook tetapi hubungan kami seperti satu keluarga. Ada yang pernah bersua muka, ada yang memang tak pernah langsung pun.

Dan kini, saya sangat-sangat gembira bila bukan sahaja dapat bekerja di rumah bersama anak-anak tetapi juga dapat membantu mereka yang lain menjana pendapatan tambahan dan tentukan menjadi WAHM(Work At Home Mom) seperti saya juga suatu hari nanti. Saat paling menggembirakan tentulah bila bonus Shaklee masuk kan..

asiah

hasanah

laili

Yang lebih menyeronokkan bila Shaklee dah mulakan Online System mereka juga. Segalanya boleh dibuat secara online sama ada membeli, check point, check bonus, daftar keahlian dan sebarang pemakluman. Tak perlu nak keluar rumah lagi serbu branch Shaklee untuk memenuhkan stok di rumah.

 

yuswirda

Kini, kami akan menebarkan sayap untuk membantu ibu-ibu di Indonesia pula.

Nak kaya, biar kaya beramai-ramai. Nak kumpul pahala, biar kumpul pahala beramai-ramai.

Semoga usaha ini diberkati Allah.

Berminat nak sertai kami dan membantu keluarga jana pendapatan?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Anda berada di sekitar KMPP, Kepala Batas dan Bertam di Pulau Pinang? Nak dapatkan produk Shaklee secara direct?

Hubungi pengedar Shaklee anda di sana iaitu

Puan Laili Syahidah
Shaklee ID : 860841
SMS/Whatsapp : 012-6258447
email : lailisyahidah@gmail.com

Boleh juga layari FB page beliau Nurussyifa Estore. Like page tersebut untuk dapatkan info dan promosi terkini ya.

nurussyifa estore

Yang menariknya Puan Laili ni dapat naik pangkat sebagai Supervisor dalam Shaklee walaupun tengah berpantang pada bulan lepas.

TAHNIAH KAK LAILI!

Mudahkan sekarang ni bila segalannya secara online. Dalam pantang pun masih boleh buat sales dan dapat naik pangkat.

Hubungi untuk sebarang temu janji, pembelian produk dan konsultasi.

Inginkan pengedar di kawasan anda? Lihat SINI

 

Masih belum ada wakil kami di tempat anda? Apa kata anda sertai kami dan jadi wakil di kawasan anda.

Jangan risau, kami akan berikan training dan informasi produk untuk anda.

Apa keistimewaan menjadi ahli dengan kami?

  • Menyediakan online training iaitu blog training, email training, group FB tertutup, whatsapp training
  • Kumpulan yang sentiasa berkongsi-kongsi info dan ilmu
  • Berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan cash bonus
  • Berpeluang menikmati car bonus, percutian percuma dan awards dari Shaklee
  • Usaha sama dalam mendekatkan diri dengan Allah di samping menjaga hubungan sesama manusia

Banyak lagi keistimewaan menjadi ahli. Jom baca lanjut di SINI

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Ingin dapatkan produk Shaklee di sekitar UNITEN, kajang dan bangi??

Hubungi rakan niaga kami

Asiah Abdullah (Shaklee ID : 860844)
phone : 016-2337845
email : ummisvitsstore@gmail.com
FB Page : Ummi’s Vits Store  

 

asiah FB page

Hubungi untuk sebarang temu janji, pembelian produk dan konsultasi.

Inginkan pengedar di kawasan anda? Lihat SINI

 

Masih belum ada wakil kami di tempat anda? Apa kata anda sertai kami dan jadi wakil di kawasan anda.

Jangan risau, kami akan berikan training dan informasi produk untuk anda.

Apa keistimewaan menjadi ahli dengan kami?

  • Menyediakan online training iaitu blog training, email training, group FB tertutup, whatsapp training
  • Kumpulan yang sentiasa berkongsi-kongsi info dan ilmu
  • Berpeluang menjana pendapatan sampingan dengan cash bonus
  • Berpeluang menikmati car bonus, percutian percuma dan awards dari Shaklee
  • Usaha sama dalam mendekatkan diri dengan Allah di samping menjaga hubungan sesama manusia

Banyak lagi keistimewaan menjadi ahli. Jom baca lanjut di SINI

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Di Sabah, Branch Shaklee hanya ada di Kota Kinabalu. Walau bagaimanapun, ada ramai pengedar Shaklee di seluruh Sabah. Salah seorang rakan niaga kami berada di Keningau, Sabah iaitu Puan Nadra, pemilik blog , Sihat Ceria.

nadra

Bagi anda yang berada di sekitar Keningau dan ingin ambil produk secara Cash On Delivery mahupun Self Pickup, boleh buat temujanji dengan Puan Nadra dulu ya!

Puan Nadra
Call/SMS/Whatsapp : 013-8713498
email : puannadraamat@gmail.com
Facebook page : Healthy&Happy
Blog : http://nadraamat.blogspot.com/

Dan tentunya penghantaran ke seluruh Malaysia iaitu Semenanjung, Sabah & Sarawak.

Puan Nadra bukan sekadar menjual tetapi juga akan memberikan konsultasi & cadangan terbaik serta jadual pengambilan yang optimum khas untuk mereka yang menjadi pelanggannya.

Boleh juga lihat pengedar Shaklee di seluruh Malaysia di Pengedar Shaklee.

Belum ada wakil jualan di kawasan anda? Berminat untuk menyertai kami dan menjadi wakil di kawasan anda?

 

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?