Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Performance

Set Ramadhan Shaklee

Bulan Ramadhan hampir tiba. Kawan-kawan dah habis ganti puasa? Jangan sampai meringankan hukum ya. Kalau mampu, berpuasalah. InsyaAllah pahala yang besar buat orang-orang yang bersabar. Dalam pada berpuasa, jangan lupa jaga kesihatan. Berpada-pada ketika sahur dan berbuka. Jom kita tengok apa yang ada dalam Set Ramadhan Shaklee.

set ramadhan shaklee

Set Ramadhan Shaklee

ESP – Soy Protein

  • Mempunyai indeks glisemik rendah iaitu memecahkan gula secara perlahan-lahan membuatkan rasa kenyang lebih lama.
  • Diperkaya dengan 5 sumber vitamin B dan 4 mineral yang terdapat dalam soya sendiri.
  • NON-GMO – kacang soya bebas daripada pendedahan perubahan genetik  daripada benih sehingga kepada pengeluaran
  • Mengandungi 9 asid amino penting yang tidak dapat dihasilkan oleh badan

Meal Shakes

  • Membekalkan 19 vitamin dan mineral lengkap
  • Asas nutrisi untuk kekal sihat dan kuat
  • Mengandungi fiber, protein dan kaya dengan kalsium
  • Sesuai untuk kanak-kanak dan dewasa

Performance Drink

  • Memberikan tenaga segera dan berterusan
  • menyokong penghidratan yang optimum – tak rasa kering
  • mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu optilyte yang membekalkan tenaga serta merta. Optilyte ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.

Lecithin

  • Lemak emulsifier semula jadi
  • Membantu mengawal kenaikan berat badan semasa berpuasa
  • Membantu memecahkan lemak & kolesterol
  • Menghalang lemak terkumpul dalam saluran darah
  • Membantu penyerapan nutrien dengan lebih baik

Dapatkan segera!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

**Nak daftar sebagai ahli Shaklee? Hanya dengan SATU KLIK.

Rahsia anak berpuasa dengan cergas

Assalamualaikum..

Bulan puasa ni memang mencabar nak latih anak berpuasa. Sekejap-sekejap mulalah nak merengek dengan pelbagai ujian lagi. Kadang tengok air masak kat dapur pun boleh menggugat keimanan si kecil.

Jom, saya kongsikan rahsia anak berpuasa dengan cergas.

1. Seronok bersahur. Pastikan anak-anak bangun sahur dan seronok untuk bersahur. Masak makanan kegemaran mereka.

2. Berikan semangat dan kata-kata positif. Berikan kata-kata pujian untuk anak-anak.

3. Alihkan perhatian. Berikan aktiviti kepada anak-anak supaya mereka tak tumpukan perhatian pada makanan dan minuman.

4. Galakkan anak minum air masak yang mencukupi sepanjang malam dari berbuka sehingga sahur.

5. Menyediakan makanan tambahan (supplemen) supaya anak tidak lembik ketika berpuasa.

Supplemen puasa untuk anak-anak

Read the rest of this entry »

Supplement ketika puasa

 

Assalamualaikum..

Rasanya belum terlambat lagi untuk saya ucapkan Salam Ramadhan.

Jom raikan Ramadhan bersama Shaklee.

Supplement ketika puasa

3 supplement ini memang wajib ada sebagai supplement ketika puasa. Alhamdulillah, saya pernah berpuasa ketika hamil dan juga ketika menyusukan anak. Malah, tahun ini saya masih menyusukan anak saya yang berusia setahun 7 bulan. Dan pengambilan supplement ketika puasa memang sangat-sangat membantu terutama ketika hamil dan menyusu.

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Ada ahli keluarga anda yang mengalami gout?

gout-of-the-big-toe

 

GOUT berasal dari perkataan Latin ‘Gutta’ yang bermakna setitis, disebabkan kepercayaan ketika itu bahawa gout disebabkan oleh titis humor-humor yang mengerikan dan yang mungkin berkait dengan ketul-ketul mendapan urat. Ia adalah salah satu penyakit yang paling lama dihidapi manusia, sejak zaman dahulu kala lagi.

Mereka yang mengalami gout ini biasanya adalah mereka yang menghasilkan terlalu banyak asid urik atau mereka yang menghadapi kesukaran mengeluarkan asid urik dari tubuh mereka. Ketidakseimbangan pada asid urik boleh disebabkan oleh faktor keturunan, memakan makanan kaya dengan purin, obesiti, pengambilan alkohol berlebihan, masalah pada buah pinggang serta penggunaan ubat-ubatan seperti diuretik dan aspirin. (sumber)

 

Adakah supplemen Shaklee yang dapat membantu?

gout

Alfalfa-bertindak sebagai Agen anti bengkak,ia bertindak dengan meningkatkan pengumpulan asid urik dalam air kencing supaya ia dapat dikumuhkan sebagai bahan buangan. Alfalfa adalah detox semulajadi yang menyingkirkan toksin secara lembut dari badan. Pengamal Alfalfa perlu mengambil air yang banyak untuk melancarkan proses detox ini.
Omega Guard-Mengelakkan keradangan sendi. Ia sangat penting bagi pesakit gout yang teruk.Ia sebagai langkah2 sebelum bengkak itu menjadi lebih teruk. SElain itu, ia juga membantu memelihara fungsi sendi
Performance Drink–  Memelihara kandungan bendalir dalam badan supaya mencukupi untuk mengelakkan dehidrasi. Penting untuk pesakit gout mempunyai bekalan air mencukupi dalam badan untuk proses perkumuhan asid urik. Ia berkaitan dengan pengambilan alfalfa sebagai detox di atas.
Advanced Joint Health – Membantu meningkatkan keselesaan sendi supaya kuat dan flexible serta menyokong pergerakan
Baca juga :

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Ya Allah, rasa risau dan berdebar-debar bila masalah jerebu ni makin lama menjadi semakin teruk. Dah sampai ke tahap darurat pula tu.

Jom baca sikit tentang IPU

Indeks Pencemaran Udara (IPU) merupakan salah satu cara untuk mengetahui tahap teruknya jerebu. Ia melibatkan pengukuran kuantiti zarah halus merbahaya seperti karbon monoksida, sulfur dioksida, nitrogen dioksida dan ozon. Pengelasan tahap kualiti udara mengikut IPU adalah seperti berikut:

Nilai IPU Kualiti udara

0 – 50 Baik
51 – 100 Sederhana
101 – 200 Tidak sihat
201 – 300 Sangat tidak sihat
301 – 400 Berbahaya
401 – 500 Sangat berbahaya
Lebih 501 Darurat

Berita pada 23/06/2013 : Semua sekolah di Daerah Muar dan Ledang ditutup esok sehingga diberitahu kelak selepas IPU cecah 767 hari ini.

Jadi, pastikan anda berhati-hati dan berjaga-jaga ya.

1) Kurangkan aktiviti di luar rumah

2) Pakai penutup hidung dan mulut semasa keluar (mask)

3) Banyakkan minum air masak sekurang-kurangnya 8 gelas sehari

4) Elakkan merokok

5) Basuh muka & tangan selepas pulang dari aktiviti luar

Adakah supplemen shaklee yang boleh membantu?

Ini antara supplemen yang saya cadangkan

Nutriferon – menguatkan sistem imunisasi badan. Cuaca yang kurang bersih menyebabkan badan lebih mudah mendapat penyakit. Jadi, penting untuk kita tingkatkan sistem imunisasi badan.

Performance Drink –  minuman isotonik yang membantu mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi dan memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Vitamin E – antioksidan yang membantu membuang abormal-abnormal dan menentang radikal bebas dalam badan.

jerebu

Sungguh saya sangat-sangat risau. Apatah lagi suami berada di Johor demi tugas, namun saya sudah bekalkan supplemen untuknya. Harap dapat membantu meningkatkan kualiti kesihatannya dengan izin Allah.

Ya Allah, permudahkanlah kami melalui ujianMu ini, jadikanlah kami lebih dekat dan bertaqwa kepadaMu

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Supplemen wajib di bulan puasa

Assalamualaikum…

Bulan Ramadhan dah semakin hampir. Tentu ramai yang mula berpuasa sunat kan. Oh, ya belum habis ganti puasa, jangan lupa ganti ya.

Nak tahu supplemen wajib saya sepanjang bulan puasa, terutama semasa menyusu?

3gem

Inilah mighty 3 gem kegemaran saya. Gabungan Meal shakes, ESP dan Performance Drink.

 

»» Sering LETIH, LESU dan TIDAK BERTENAGA ketika PUASA?
»» Risau TIDAK BERMAYA ketika PUASA kerana anda MENGANDUNG atau MENYUSUKAN ANAK?

Jom dapatkan SET ini sebagai persediaan ketika PUASA nanti!

Jom kita tengok fungsi-fungsi SET PUASA ini…gandingan produk TERLARIS di bulan PUASA!!!

ESP ✿ – Bantu kekal bertenaga sepanjang hari. Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan rasa lapar lebih lama kerana, kadar pencernaan & penyerapan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat. Malah, sumber protein yang baik juga akan bantu menyerap kolesterol, mencantikkan kulit serta menganjalkan payudara. Tidakkah anda mahu tampil jelita di pagi AidilFitri nanti?

Performance Drink ✿ – Bantu mengelakkan dehidrasi, dan dalam masa yang sama mengawal paras cecair di dalam badan sepanjang berpuasa. Setelah berbuka pula, Performance Drink bantu anda untuk menambah semula tenaga. Pasti anda akan kekal ceria sepanjang puasa jika diamalkan sebelum tidur & sewaktu sahur. Rasa Oren yang menyegarkan!

Meal Shakes ✿ – Multivitamin & multimineral, yang dilengkapi dengan sedikit protein & fiber. Sesuai bagi anda yang berasa sukar untuk menelan pelbagai jenis vitamin/ suplemen di sepanjang bulan Ramadhan ini. Fiber membantu sistem penghadaman berfungsi dengan baik, serta membuatkan anda berasa kurang lapar lebih lama. Hanya bancuhkan dengan segelas susu rendah lemak, dan anda boleh kongsikan khasiatnya seisi keluarga!

#NOTE
Ibu-ibu menyusu & mengandung juga boleh mengambil ketiga-tiga produk ini dengan selamat.

✔✔ Terlambat bangun sahur?
Jangan risau. Secawan bancuhan ESP+PD, ditambah dengan beberapa biji kurma akan membantu anda kekal bertenaga sepanjang hari, dan tidak mengganggu jadual “work-and-pump” anda seharian.

credit to RahsiaVitamin.com

order

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, tak lama lagi rombongan-rombongan haji akan mula berangkat ke tanah suci untuk mengerjakan ibadah haji. Sebelum berangkat, persediaan fizikal, emosi & ruhi sangat-sangatlah perlu dijaga. Dengan cuaca yang sangat panas dan suasana yang sesak, memang mudah sangat untuk jatuh sakit di sana.

Saya sendiri pernah mengerjakan umrah dengan keluarga semasa di sekolah menengah. Memang rindu sangat untuk ke sana lagi. InsyaAllah kalau ada rezeki mahu ke sana bersama-sama suami & anak-anak pula.

Untuk bakal-bakal haji & umrah, jom baca antara tips-tips persediaan sebelum ke tanah suci.

Persediaan fizikal :

  • Lakukan pemeriksaan kesihatan
  • Bawa bekal ubat-ubatan yang perlu
  • Bawa bekalan supplemen supaya dapat jalankan ibadah dengan lebih baik dengan kesihatan yang baik
  • bawa pelembap bibir sama ada lelaki mahupun perempuan
  • Bawa krim pelembap untuk kulit terutama bahagian kaki bagi lelaki
  • Menghadiri kursus persediaan untuk jemaah haji & umrah
  • Banyak membaca buku-buku tentang haji & umrah

Persediaan ruhi & emosi : 

  • Banyakkan bersabar & istighfar – keadaan di tanah suci yang panas & sesak memang menguji kesabaran. Jadi, berlatihlah dari di Malaysia, banyakkan bersabar & beristighfar bila berlaku kejadian yang tidak diingini
  • Mendekatkan diri dengan Allah dengan pelbagai ibadah sunat
  • Pasang niat ikhlas untuk beribadah, bukan untuk pergi shopping
  • Banyakkan berdoa supaya mendapat haji mabrur
  • Jaga akhlak
  • Cuba fahami maksud2 bacaan semasa haji/umrah
InsyaAllah apabila kita istiqamah melakukan sesuatu amalan, ia akan menjadi kebiasaan. InsyaAllah walau di mana kita berada ia akan jadi kebiasaan kita.

Selain 3 supplemen asas di atas, mereka yang mudah jatuh sakit boleh ambil Nutriferon sebagai tambahan untuk meningkatkan tahap imunisasi.

Semoga para jemaah haji kita mendapat haji mabrur dan pulang dengan membawa perubahan pada diri dan ummah.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

Hari ni nak berkongsi satu testimonial menarik…

Saya sendiri pun suka minum Performance Drink ni, terutamanya masa puasa, selsema dan masa travel. Sebab masa travel biasanya kurang minum air masak, jadi bila minum performance drink kurang sket rasa kering. Nak tahu lebih lanjut tentang Performance Drink?

 

Shaklee Performance Drink

Minuman Hidrasi Tulen – Sebelum, Semasa dan Selepas latihan

Penghilang Dahaga untuk Si Juara
Penyahhidratan merupakan penyebab biasa bagi kelesuan dan tahap pencapaian yang kurang memberangsangkan bagi para atlet. Shaklee Performance® terbukti secara klinikal untuk menyokong tahap hidrasi berbanding air.  Tambahan pula, Performance mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain.

Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat kami  dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Terbukti secara klinikal
Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:
•    Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan
hidrasi
•    Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk
kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
•    Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan
keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Dapatkan yang Terbaik, Serlahkah yang Terbaik

Nutrisi untuk para atlet sukan Shaklee memberikan apa yang tubuh anda perlukan; sebelum, semasa dan selepas latihan, dengan formula yang terbukti secara klinikal  dapat membantu anda bertahan lebih baik, berlatih lebih lama dan kembali bertenaga dengan lebih cepat.

Jaminan Ketulenan Shaklee
Tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis atau sebarang bahan pengawet tambahan.

Sumber : Shaklee Malaysia

Semasa di Jepun dulu, saya suka minum air isotonik. Tapi air di sana banyak pilihan dan kebanyakannya tidak bergas. Di Malaysia, saya belum jumpa air isotonik tanpa gas kecuali Performance Drink ni. Jadi memang saya pilih Shaklee Performance Drink.  big grin

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

Sejak tahun lepas, Performance Drink menjadi HOT produk di bulan puasa. Ia bukan sahaja membantu ibu-ibu menyusu malah para suami dan juga anak-anak. Performance Drink adalah minuman isotonik perasa oren tanpa gas. Kebanyakan minuman isotonik di Malaysia ni adalah minuman bergas, jadi ianya agak manis dan tidak sesuai diminum ketika perut kosong.

Saya kongsikan pengalaman mereka yang telah mencuba Performance Drink. Testimonial ini adalah pengalaman pengguna sendiri. Kesan mungkin berbeza antara satu sama lain.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

Beberapa hari lepas saya mendapat pertanyaan tentang Gout. Jadi saya kongsikan sama-sama di sini ya. Ayah mertua saya sendiri menghidap Gout dan suami saya pun mempunyai kandungan asid urik yang tinggi. Pernah buat pembedahan buang batu karang.

Apa Itu Sakit Gout?

 

Sakit gout adalah sejenis penyakit sendi yang berpunca daripada pembentukan kristal asid urik di dalam cecair sendi ekoran daripada kandungan asid urik yang tinggi di dalam darah.

Sakit gout akan membawa rasa sakit yang ketara, terutamanya di sendi ibu jari kaki yang bengkak dan merah akibat daripada radang. Jika dibiarkan, ia akan merebak ke sendi-sendi lain sementara menyebabkan hakisan pada permukaan dalaman sendi dan tumbuhnya tophi gout yang keras pada permukaan kulit.

Masalah batu karang pada buah pinggang turut sering berlaku pada penghidap gout. Begitu juga dengan Risiko sakit jantung turut bertambah bagi mereka mempunyai kandungan asid urik darah yang tinggi.

Serangan gout adalah kronik dan berpanjangan. Serangan gout tiba-tiba jenis ini dikenalpasti sebagai jenis sakit gout yang berulang-ulang. Semasa sakit itu, sendi akan menjadi bengkak dan rasa berdenyut-denyut, keadaan ini akan berterusan untuk tempoh lebih kurang satu minggu.

Faktor-faktor berikut juga boleh menyebabkan gout:

1. Diet dan berat badan juga salah satu punca keadaan asid urik gout seperti kegemukan, satu diet protein tinggi, alkohol atau rendah kalori dalam diet.

2. Ubat juga mendatangkan asid urik gout. Ia boleh meningkatkan asid urik dalam darah. Anda perlu berhati-hati apabila menggunakan ubat seperti aspirin, diuretics.

3. Orang yang pernah mengalami penyakit ginjal, tekanan darah, kecederaan dan pembedahan berkemungkinan besar boleh mendapat gout.

Tanda-Tanda Sakit Gout

  • Sakit gout biasanya menyerang ibu jari kaki.
  • Ibu jari yang diserang akan menjadi bengkak kemerahan, panas, dan mengalami sakit yang ketara.
  • Serangan sakit gout biasanya berlaku secara tiba-tiba.
  • Bahagian yang diserang akan menjadi sangat sensitif sehingga tiupan angin pun boleh membawa kesakitan
  • Jika tidak dirawat, bengkat tersebut akan berlarutan berhari-hari sehingga lebih daripada satu minggu.
  • Kemungkinan besar sakit gout akan menyerang kembali selepas beberapa minggu atau bulan.
  • Sakit gout juga boleh menyerang pada sendi-sendi lain seperti lutut, buku lali, pergelangan tangan dan jari-jari.

Antara makanan yang patut di elakkan ialah:-

  • Makanan laut seperti ikan, kerang, sardin dan ikan bilis.
  • Sayur-sayuran seperti asparagus, bunga kobis dan bayam.
  • Organ dalaman haiwan seperti paru, hati dan jantung.
  • Daging merah.
  • Cendawan.
  • Yis (roti putih, roti manis).
Bagaimana Shaklee boleh membantu anda?
Pengambilan beberapa supplemen berikut dapat membantu mengurangkan asid urik dalam badan pesakit Gout.

1. Alfalfa – untuk menyingkirkan toksik secara lembut dari badan. Namun pengambilan alfalfa memerlukan pesakit mengambil air yang banyak.

2. Performance drink– memastikan tubuh pesakit sendiri mempunyai kandungan air dan gula yang cukup agar tidak dehydrate.

3. Fiber – menyerap ke semua lebihan asid urik, gula , lemak dan segala yang tidak diperlukan dari badan disingkirkan melalui perkumuhan.

4. OmegaGuard– Ini sangat penting bagi pesakit yang mengalami gout yang sangat teruk. Omega penting untuk mengelakkan inflamation pada sendi2 pesakit. Ianya sebagai langkah berjaga2 sebelum bengkak itu menjadi lebih teruk.

Nampak banyak? Namun inilah yang paling asas dapat kami bantu. Jika dapatkan konsultasi dari doktor, mereka pasti menyarankan pesakit bergantung dengan ubat selama2nya namun kesan ke atas buah pinggang hanya pesakit yang menanggungnya.

sumber : http://sakitgout.com/2010/11/apa-itu-sakit-gout/http://thetole.org/MalayHerbalMedicine/GoutUricAcidTreatmentCure.htmlhttp://www.anakkuwiraku.com/2009/10/bengkak-gout-bagaimana-nak-atasi.html

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Maklumat lanjut, hubungi hanisamin@gmail.com atau sms ke 010-4289601

 

 

 

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?