Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..
Laman web lain
* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Set D (Skin Care)

Assalamualaikum…

INGINKAN KULIT GEBU & CERAH? INGIN ATASI MASALAH PARUT, KUSAM DAN TONA KULIT TIDAK SEKATA? ATASI DENGAN ESP, VITAMIN E DAN BCOMPLEX

Nak tahu bagaimana supplemen berfungsi mencantikkan wajah anda?

Bagaimana ESP membantu untuk kulit yang gebu, cerah dan pudarkan parut jerawat?
ESP adalah sumber protin, diperlukan untuk menghasilkan sel-sel baru bagi kulit. ESP memang satu cadangan terbaik untuk merawat kulit kerana sel kulit akan mati dalam masa 21 hari. Jika sel kulit itu tidak diganti maka perkara itulah yang menyebabkan kulit menjadi kusam dan tidak bermaya. Lama kelamaan kulit akan menjadi bertompok2 dan tidak sekata.

Bagaimana Vitamin E membantu untuk kulit lebih segar?
Vitamin E plak adalah vitamin antioksidan. Penting untuk menjaga sel-sel agar tidak dirosakkan oleh radikal bebas. Kita memang tak nampak radikal bebas ni. Tapi kalau kita selalu terdedah kepada pencemaran, asap kenderaan, asap rokok maka kt situ la badan kita akan diserang radikal bebas. Sel-sel yang diserang radikal bebas ni akan menjadi tua dengan lebih cepat. Tu yang timbul istilah penuaan sebelum tiba masa sepatutnya.

Bagaimana Bcomplex bantu untuk meratakan tona kulit
Bcomplex penting bagi memperbaiki peredaran darah dalam badan dan meratakan warna tona kulit pada wajah. Tidak timbul lagi masalah kulit wajah yang bertompok-tompok. Yang menarik, B Complex juga membantu dalam menstabilkan hormon badan kita;jd sesuai lah untuk mengurangkan rasa marah atau stress.

vitamin kulit

credit to Super Vitamin Store

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Vitamin untuk kulit cantik – bebas jerawat dan kusam

Assalamualaikum…

Pernah cuba belek pencuci muka anda? Atau barang penjagaan badan mahupun shampoo?? Mesti anda perasan di label ada perkataan VITAMIN C atau VITAMIN E. Betul tak?? Malah jika kita pergi ke spa pasti ada rawatan vitamin c, kolagen atau masker vitamin E.

Vitamin C dan Vitamin E adalah antioksidan yang bagus untuk kulit cantik kerana kita sering terdedah dengan persekitaran alam sekitar yang tercemar, sinaran UV yang memancar terik, asap-asap daripada kenderaan serta pencemaran udara lain.
Kenapa perlu mengambil antioksidan ini?
Penuaan kulit muka bermula daripada radikal bebas yang kerjanya merosakkan kulit. Radikal bebas ini terhasil daripada persekitaran yang kotor terutama sinaran UV. Jadinya untuk lebih mudah faham, saya umpamakan radikal bebas sebagai anasir jahat dan ANTIOKSIDAN sebagai WIRA yang bertindak memusnahkan radikal bebas. Ala-ala cam jadi perisai kulit la.
Hebatkan fungsi antioksidan. Anda boleh mendapatkannya daripada buah-buahan serta kekacang.
Cranberries, blueberries, and blackberries were ranked highest among the fruits studied. Beans, artichokes, and Russet potatoes were tops among the vegetables.
Pecans, walnuts, and hazelnuts were the winners in the nut category, and ground cloves, cinnamon, and oregano were the top three antioxidant-rich spices. [ Source : webmd.com ]
Persoalannya ialah adakah badan kita dapat menyerap semua kandungan antioksidan yang terdapat di dalam buah dan kekacang ini?
Menurut penyelidik Ronald Prior, PhD seorang ahli kimia dan pakar nutrisi dengan the USDA’s Arkansas Children’s Nutrition Center di Little Rock, Ark, “ Faktor major yang memainkan peranan adalah apa yang berlaku dalam proses pencernaan dan penyerapan ke dalam badan. Walaupun bahan-bahan itu mengandungi kapasiti antioksidan yang tinggi, ianya mungkin tidak dapat diserap”
Penyelidik juga mendapati cara penyediaan makanan juga akan menyebabkan kandungan antioksidan berkurangan.
Sudah pening untuk mendapatkan antioksidan yang insya Allah badan kita akan mampu serap tanpa risau kandungan antioksidan berkurang?? Kami ada penyelesaiannya.
EuphoriaSet Skincare yang merangkumi B-complex, Vitamin C dan juga Vitamin E.

Vitamin untuk kulit

B-complex – Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.
Vitamin C – antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E – Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya.[Sumber: webmd]

Selain 3 vitamin di atas, pengambilan set ini bersama-sama dengan GLA complex dan Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan.
ESP – diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.
Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.
GLA complex – Gamma-Linolenic Acid adalah asid lemak omega-6 di mana badan akan menukar kepada bahan untuk mengurangkan inflamasi (keradangan) [ Source : emedicinehealth ] Berdasarkan testimony pengguna, kulit mereka menjadi lebih lembab dan masalah jeragat juga berkurangan.**
sumber : MyChibiBox
Ada promosi istimewa untuk set skin care bulan ini (Jun 2012). Jom dapatkan sekarang!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

 

Ramai antara kita terutama mereka yang terdedah dengan matahari secara langsung tanpa apa-apa krim perlindungan mudah mendapati wajah mereka ditumbuhi jeragat. Tidak kurang ibu-ibu yang mendapat jeragat selepas proses kelahiran. Ini biasanya berkaitan dengan perubahan hormon.

Apakah perkara yang dapat kita lakukan untuk mengurangkan ianya dari terus merebak dan hilang?

Melalui penjagaan kulit wajah.
Pastikan kita membasuh muka kita minima 2 kali sehari. Cucilah dengan pembersih wajah yang sesuai dengan keadaan kulit kita. Elakkan menggunakan pencuci yang menyebabkan kulit wajah mencari kering. Pastikan memakai toner dan pelembap. Jika memang terdedah dengan matahari pastikan memakai krim pelindung kulit yang mempunyai SPF yang tinggi.

Melalui pemakanan harian.
Banyakkan mengambil sayur dan buah-buahan segar setiap hari. Ini membantu kulit mendapatkan vitamin C dari sumber yang segar walau sedikit. Minumlah air kosong sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari. Ia bagus untuk kelancaran darah dan penyingkiran toksin dari tubuh.

Melalui supplement
Antara supplement yang membantu mengurangkan jeragat dari terus merebak ialah
Energizing Soy Protein- ini kerana ia memastikan sel kita sentiasa sihat dan berganti setiap 21 hari.
Vitamin B dan C - dua vitamin ini sangat penting untuk pembinaan kolagen.
Vitamin A dan E - sebagai antioksidan yang penting selain anti penuaan dan membantu pengawalan pertumbuhan abnormal sel.
GLA - ia membantu keseimbangan hormon dalam badan kita.

Bagi yang kurang berkemampuan, kami juga ada menyediakan set bajet untuk penjagaan kulit yang terdiri dari ESP dan GLA. Usaha yang istiqamah akan berhasil. 

Bagaimana nak dapatkan kesan yang betul?
Amalkan pengambilan supplement yang konsisten selama 90-120 sehingga mendapatkan ton kulit yang sekata, insyaALLAH kesannya ialah kepuasan kerana kecantikan itu adalah milik setiap insan.

 

sumber : http://www.anakkuwiraku.com/2012/05/kulit-sihat-dan-cantik-mahu.html

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, kebelakangan ini ramai yang mencari set penjagaan kulit. Seperti set penyusuan, kami menyediakan beberapa pilihan untuk set penjagaan kulit.

Vitamin asas untuk penjagaan kulit adalah Protein (ESP), Vitamin C, B complex dan Vitamin E. Namun, sekiranya anda mempunyai kekangan kewangan boleh cuba Set D sahaja dulu yang terdiri dari vitamin gabungan BCE.

Jom kita lihat apa kelebihan setiap produk ini untuk kulit.

Protein adalah makanan asas kepada sel yang mana akan membantu membina sel2 baru untuk kulit yang lebih sihat dan cantik.

Parut jerawat di muka lambat hilang adalah salah satu tanda anda mempunyai sel yang ‘kurang sihat’ di mana memerlukan masa yang lama untuk menggantikan ‘sel mati’ dengan sel sihat yang baru.

Istimewanya ESP SHAKLEE, ia lengkap dengan 9 essential Amino Asid yang tidak boleh dibuat oleh badan iaitu Histidine, Lysine, Threonine, Isoleusine, Methionine, Tryptophan, Leucine, Phenylalanine dan Valine. 9 Asid Amino inilah yang penting untuk penghasilan sel yang sihat dan membantu antibodi tubuh melawan penyakit dengan baik. Badan kita boleh menghasilkan protien namun 9 ini tidak boleh dibuat oleh badan dan perlu diambil dari luar.

Protien perlu untuk keanjalan tubuh badan terutama di bahagian punggung, payudara dan wajah. Pengambilan protien dengan seimbang [ non-essential and essensial] sangat membantu mendapatkan bentuk badan yang menawan. * sumber

B Complex : Vitamin B3 yang terdapat dalam B complex membantu melembapkan dan memberi perlindungan kepada kulit. Ia juga membantu mengurangkan kegatalan dan merah-merah akibat kulit kering.

Vitamin C : Sebagai anti-oksida yang melawan radikal bebas yang menyebabkan kerutan, kulit bergelambir, dan tanda-tanda penuaan lainnya. Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle )

Vitamin E : Vitamin larut lemak yang berfungsi sebagai anti-oksida. Agen anti-penuaan yang membantu mengurangkan garis-garis halus. Ia juga berfungsi meransang kelembapan kulit semula jadi dan membantu mencegah kanser kulit.

Jika anda mempunyai masalah kulit muka yang kronik, boleh mencuba ‘vitamin booster’ untuk kulit iaitu vitamin 3 serangkai di atas yang di tambah dengan pengambilan Protein (ESP) dan GLA Complex.

Menariknya vitamin semulajadi Shaklee ini boleh diambil oleh lelaki mahupun perempuan. Boleh dikongsi suami isteri mahupun seisi keluarga. Jimat kan.

sumber :

http://creampemutihwajah.com/serum-vitamin-c-dan-e-untuk-kulit-lebih-cantik/

http://infomanfaat.com/117/manfaat-vitamin-e-untuk-kulit-dan-tubuh/vitamin

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

 

Assalamualaikum…

Mempersembahkan, 3 Produk paling laris sepanjang bulan Februari ni.

1. Shaklee GLA Complex

GLA atau nama penuhnya Gama Linolenik Asid adalah kandungan penting dalam EPO. Walau bagaimanapun, Shaklee telah pun mengekstrakkan GLA daripada EPO untuk terus digunakan oleh badan, jadi ia lebih cepat berkesan. Shaklee GLA juga mengandung vitamin E & minyak biji bunga matahari yang membantu mencantikkan kulit si pengamalnya.

Setelah Ambil GLA, hormon saya bertambah stabil, memang sesuai untuk mereka yang merancang untuk mendapatkan anak. Selain itu, ramai yang tambah GLA dengan pengambilan Set D (skin care) untuk melicinkan wajah.

2. Shaklee OsteMatrix

Shaklee OsteMatrix bukan hanya mengandungi kalsium-magnesium yang penting untuk tubuh, tetapi juga mengandungi Vitamin D yang penting untuk penyerapan kalsium.

Antara kebaikan Shaklee OsteMatrix ialah,

(1) Bantu tidur lena sepanjang malam.
(2) Badan terasa bertenaga & mudah bangun pagi keesokan harinya, terutama apabila digabung dengan pengambilan Shaklee B-Complex.
(3) Menghilangkan lenguh-lenguh & bisa-bisa badan.
(4) Mengurangkan rasa sakit pinggang & kejang kaki terutama buat ibu hamil .
(5) Melawaskan sistem penghadaman – mudah ‘membuang’ keesokan harinya (bukan cirit birit).

3. Shaklee OmegaGuard

Bulan ni promosi OmegaGuard, jadi memang ramailah yang mengambil peluang untuk cuba membeli. Selain sesuai untuk anak-anak yang mudah selsema, sesuai juga untuk menurunkan berat badan. Penemuan baru kami membuktikan OmegaGuard lebih cepat membakar lemak berbanding lecithin. Walau bagaimanapun, perlu pengambilan air masak yang sangat banyak. Kalau tak cepat dahaga.

Oh ya, tak lupa 3 set HOT bulan ini.

1. Set D (skin care)

2. Set B (Set penyusuan asas)

3. Set weight management

Nampaknya dah semakin ramai yang mencuba shaklee, bukan sahaja ibu menyusu tau. Vitamin Shaklee ni sesuai untuk semua lapisan usia, tak kira lelaki, perempuan mahupun kanak-kanak.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Satu lagi testimonial pengguna GLA. Customer ini mengambil Set D + GLA.

Apa kata pengedar wanita ini?

Alhamdulillah. Yang penting kena istiqamah ambil vitamin dan minum banyak air masak ya. Setiap orang mungkin mengambil masa yang berbeza untuk nampak perbezaan. Yang penting, anda tetap bersabar dan berusaha.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

Anda dah cuba Shaklee Set D – Skin Care Set kami, namun masih mempunyai jerawat-jerawat degil? Parut-parut hitam dan himpunan jerawat yang tidak berkurangan?

Memang benar, ada yang berjaya dengan Shaklee Skin Care Set yang asas sahaja – B-Complex, Vitamin C & Vitamin E. Ada yang memerlukan tambahan Energizing Soy Protein (ESP) sebagai booster, terutama bagi mereka yang kesan hitam parutnya lambat hilang. Dan, jika telah mengambil air kosong secukupnya pun kesan jerawat masih banyak, inilah masanya untuk anda double-booster dengan Shaklee GLA Complex pula!

Ini pula testimoni dari kawan, merangkap biz partner GenkiMomma. Walaupun dah mengamalkan vitamin-vitamin asas yang diperlukan oleh kulit (B-Comp, Vita-C, Vita-E & ESP), beliau masih diserang oleh jerawat yang besar di sebabkan oleh stress harian yang tak dapat dielakkan.

Jadi, saya telah mencadangkan tambahan GLA Complex kepadanya

Selepas seminggu mencuba..


Alhamdulillah, akhirnya ada jalan penyelesaian untuk beliau, dan pastinya buat anda yang berada di luar sana juga. Vitamin Shaklee ini berasal dari sumber semulajadi, dan jika diambil dengan jumlah yang berpatutan, cara yang betul, dan makan dengan ILMU, pastinya akan memberi kebaikan kepada semua individu.

sumber

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Tahukah anda, Vitamin E selain elok dimakan untuk kesihatan dan kecantikan kulit ia juga boleh disapu. Jom, ikuti testiomonial seorang sahabat.

 

Nak jugak share testimonial sendiri. Sebulan yang lalu, saya mengalami nipple crack. Pedih sangat setiap kali pam dan bila menyusu. Setiap kali sebelum pam saya akan sapukan linoline dan buat paling rendah.

Tiba-tiba terfikir nak sapukan Vitamin E. Sebelum tidur saya sapukan Vitamin E dan malam tu terpaksa puasakan Muadz dari sebelah yang luka. Susukan dengan sebelah satu lagi sahaja. Pagi esoknya masa nak pam, alhamdulillah dah tak rasa sakit walaupun still ada crack.

Apa kata pengguna lain pula?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Saya terbaca dalam sebuah blog bahawa seorang warga tua telah memberitahu, walaupun produk Shaklee ini bagus, tapi pil2nya bersaiz besar dan agak sukar untuk ditelan oleh orang tua sepertinya. Tetapi sebenarnya ada lagi pil jenama lain yang lebih besar.

Sebenarnya, rangkaian produk Shaklee menyediakan prasarana untuk setiap lapisan umur dan situasi. Kalau tak boleh nak telan pil, ada alternatif lain.

Di sini saya kongsikan antara cadangan pengambilan vitamin mengikut kesesuaian.

Bayi 0-2 tahun : Pemberian susu ibu adalah vital. Untuk membekalkan nutrient yang secukupnya, tidak memerlukan sebarang supplement, cukuplah si ibu yang mengambil set Breastfeeding dengan tambahan seperti Ostematrix, Omega dan Soy Protein. Insya-Allah air susu yang lebih bernutrisi untuk bayi anda.

2-4 tahun : Meal Shake, Omega.

4-12 tahun : Chewable Vita-C 100mg, Chewable Vita Lea, Meal Shake, Omega

12 tahun ke atas (pelajar) : Set A, Omega

Wanita dewasa : Set F, Set A, Set E

Ibu hamil : Set A, Soy Protein, Ostematrix, Omega

Ibu dalam pantang : Set D, Vita-E, Soy protein, Omega

Ibu menyusukan : Set B, Soy Protein, Ostematrix, Omega

Lelaki dewasa : Set A, Vita-E

Mereka yang mengalami masalah menelan pil : Meal shake, Vivix, Nutriferon

Untuk imuniti : Nutriferon

Untuk antioksidan : Vivix

*senarai di atas cuma cadangan, untuk produk/vitamin yang lebih sesuai boleh consult terlebih dahulu, sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Shaklee sebenarnya produk untuk seisi keluarga. Ia lebih menjimatkan berbanding produk2 lain kerana:-

1) Hanya mengandungi vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh, bukan bahan2 penggalak lain seperti steroid dan sebagainya.
2) Sesuai diambil oleh seisi keluarga dan tiada bahan2 hanya khas untuk wanita/lelaki sahaja. Shaklee sesuai untuk semua, yang di atas itu cuma cadangan saja, ye la takkan nak makan semua sekali kan.
3) Mengandungi wide-range produk pemakanan untuk seisi keluarga.

 

sumber : Mommy Lyna

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Assalamualaikum…

Di Shaklee, kami cadangkan agar anda consume sekurang-kurangnya B-Complex, Vitamin-C dan Vitamin-E untuk penjagaan kulit lebih berseri dan menawan. Lebih umphhh kalau dapat consume sekali dengan Energizing Soy Protein (ESP).

Namun buat permulaan, 3 vitamin yang asas ini pun sudah mencukupi.

Jom ikuti kisah penjagaan kulit Shaklee yang dikongsikan oleh Ilyana…

“saya beli set ni atas cadangan kawan. (Suriawati)
selepas setahun (kami berjumpa kembali) baru saya perasan perubahan pd wajah beliau.

jadi saya tak harap perubahan yg besar untuk bulan pertama ni :)
menurut beliau sendiri, perubahan terasa pd wajah lebih flawless hanya selepas setahun mencuba. “

Owh ya, merujuk kepada soalan Ilyana di atas, sel kulit memerlukan 21 hari untuk di ganti dengan sel baru. Maka, dalam masa sebulan belum pasti akan nampak perubahan yang ketara. Walaubagaimanapun, tetap akan terdapat perubahan, antara anda sedar atau tidak. Yang pasti, wajah muka akan kelihatan berseri (tidak kusam) apabila anda mula mengambil Shaklee Set D ini.

Bagi sesiapa yang ingin mencuba Vitamin semulajadi dari Shaklee untuk penjagaan kulit muka anda, bagi yang mempunyai masalah kulit berjerawat, jeragat atau berparut, saya amat menyarankan untuk mencuba Shaklee Set D (Set wajah berseri) ini.

Kecantikan, bukan sahaja di luar, namun dari dalam juga, kan? winking

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Translator
Translator by Yellingnews
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?