Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Set F (Feminine)

Supplemen untuk wanita

Wanita dan supplemen memang tak dapat dipisahkan. Wanita sering mengalami ‘kehilangan’ nutrisi dalam melalui tempoh kedatangan haid, mengandung, bersalin, menyusu dan menopous.

Sejak dari zaman dulu wanita sering ambil jamu dan akar kayu sebagai supplemen untuk kesihatan dan kecantikan dalaman dan luaran. Dengan peredaran masa dan kajian terperinci, kita didedahkan dengan apa sebenarnya nutrisi yang perlu dan penting untuk wanita.

Sebagai menghargai wanita, sepanjang bulan Julai hingga September 2016, Shaklee memberikan tawaran istimewa supplemen untuk wanita.


Haa…ini dia 4 set istimewa supplemen untuk wanita.

1. Gorgeous Set

Khas untuk wanita muda sama ada yang sudah berkahwin ataupun belum, yang bekerja ataupun suri rumah. Membantu menstabilkan hormon dan memberikan tenaga. Dan juga bonus, dapat kulit yang lebih cantik, sihat dan bersih.

Set ini mengandungi 4 produk iaitu ESP, Vita-lea, Sustained release Vita-C dan GLA complex dengan harga hanya RM447.85

2. Prenatal Set

Seperti namanya, set ini khas untuk ibu hamil yang mementingkan kesihatan diri dan juga bayi dalam kandungan. Biasa kalau ibu hamil mesti doktor akan bagi supplemen kan? Sebab semasa hamil ni sangat banyak nutrisi diperlukan dan lebih banyak kehilangan nutrisi berlaku buat si ibu. Pengambilan pemakanan seharian sahaja mungkin tidak mencukupi. Lebih-lebih lagi ada ibu yang tak boleh makan kerana mual, kurang selera dan kerap muntah. Set ini juga membantu ibu-ibu lebih bertenaga dan kurangkan strech mark!

Set ini mengandungi 6 produk iaitu ESP, Vita-lea, B complex, Vita-C, Ostematrix dan Omega Guard dengan harga RM616.92.

3. Postnatal Set

Seperti juga namanya, set ini sesuai untuk ibu selepas melahirkan sama ada dalam pantang atau terus sehingga sesi penyusuan bayi 2 tahun. Ibu menyusu memerlukan lebih banyak nutrisi untuk ibu dan bayi. Proses penyusuan memang meletihkan dan menggunakan banyak tenaga dan nutrisi ibu. Jadi, jangan lupa ambil supplemen. Dengan pengambilan set ini, ibu-ibu juga dapat bonus iaitu penghasilan susu yang lebih banyak selari dengan kekerapan susu dikeluarkan sama ada melalui pam atau penyusuan direct.

Set ini mengandungi 6 produk iaitu ESP, Vita-lea, Vita-C, Ostematrix, Omega Guard dan Alfalfa dengan harga RM616.92.

4. Amazing Golden Set

Set ini sesuai untuk wanita-wanita senior yang lebih berusia sama ada yang sudah menopous mahupun belum. Set ini membantu untuk mencegah dari penyakit-penyakit merbahaya, membantu kesihatan sendi dan juga ingatan. Set ini juga membantu memberikan tenaga setanding dengan wanita muda.

Set ini mengandungi 6 produk iaitu Vivix, ESP, Vita-lea, Ostematrix, Omega Guard dan GLA complex dengan harga RM1062.12. Extra bonus untuk set ini, anda layak menjadi ahli Shaklee secara PERCUMA dan layak dapat cash rebat pada bulan berikutnya.

Dengan pembelian set-set istimewa ini juga, anda layak membeli Eco-friendly Jute Bag dengan harga hanya RM12.72 (50% diskaun). Beg ni mudah dibawa berjalan. Nak bawa shopping utk isi barang shopping pun boleh(jimat plastik) atau letak barang semasa pulang ke kampung.

Haa…apalagi, jomlah beli.

P/S – kalau nak dapat harga ahli, boleh daftar ahli dan terus dapat harga ahli. Lagi jimat!!

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

**Nak daftar sebagai ahli Shaklee? Hanya dengan SATU KLIK.

Assalamualaikum…

Bulan ini kami menawarkan tawaran istimewa untuk set KHAS UNTUK SUAMI yang mengandungi vitamin E dan ostematrix.

Jom kita tengok kebaikannya :

Apa kebaikan Ostematrix?
Ostematrix adalah kalsium, magnesium yang lengkap dengan vitamin D. Ia diperlukan oleh tubuh untuk membina darah, saraf serta pembentukan tulang dan gigi yang kuat. Apabila badan cukup kalsium, kita akan mudah bangun dari tidur malah tidur kita juga lebih nyenyak dan berkualiti. *Boleh diambil oleh para suami yang terpaksa memandu jauh berulang-alik ke tempat kerja setiap hari.

Apa pula kepentingan Vitamin E?
Kita biasa dengar Vitamin E sebagai anti penuaan. Ianya juga dikenali sebagai vitamin awet muda kerana vitamin E dikatakan membantu melambatkan proses penuaan. Namun vitamin E yang bagus adalah vitamin E asli yang boleh dilihat pada botolnya tertulis d-alpha tocopherol. Ia juga akan lebih berkesan apabila ianya dilengkapi dengan selenium yang bertindak senergi apabila diambil bersama.

Pengambilan vitamin E dikatakan dapat membantu kesihatan prostat*, membantu mengekalkan tekanan darah* , membantu menurunkan trigliceride, serta membantu mendapatkan kulit yang cantik dan muda*. Pada saya, vitamin E ini ibarat tonik untuk para lelaki. Sebab itulah ada yang menggelarkan vitamin E sebagai sex vitamin! Ada juga pendapat yang mengatakan suami mereka lebih bertenaga selepas pengambilan vitamin ini. Berbeza mengikut tubuh badan masing-masing. Dah cuba baru tau!

*credit to RahsiaVitamin

Untuk isteri pula, apa kata dapatkan SET Feminin, khas untuk wanita yang mengandungi Alfalfa & Vitamin E.

Alfalfa bukan sahaja bertindak sebagai milk booster, malah banyak khasiatnya buat kaum hawa terutamanya.
  • Milk booster*
  • Mengatasi masalah keputihan*
  • Mengetatkan vagina*
  • Mengurangkan masalah sembelit*
  • Mengurangkan masalah alergi*
  • dan banyak lagi….
Jom dapatkan HARGA ISTIMEWA untuk bulan ini (Jun 2012) sahaja!
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Asma dan bronchitis seringkali menjadi penyebab seorang anak tidak sihat. Adakah selama-lamanya anak itu bergantung kepada ubat-ubatan? Mari kita selami pengalaman Puan Lia.

Kawan-kawan yang baca blog saya ni tentu tahu anak saya Irfan is suffering of bronchitis problem which eventually will leads to asthma. Dah banyak produk saya cuba tapi most of it tak serasi dengan Irfan. So, saya bagi Irfan try Mealshake. Mula-mula tu Irfan nampak ada selera makan balik. Sebab before this dia memang skinny and saya masak ape pun dia taknak makan. After few days trying, nampak dia active, tak cepat letih dan tidur malam pun taklar sharp kol 8mlm dah. If not tak sempat nak main2 dengan Irfan dah dia nak tidur.

Then, after that, Irfan demam 2 hari, tapi saya tanya Cery sebab ape dia demam after consume Mealshake, Cery kata, body dia tengah create antibodi tu pasal dia demam tapi teruskan bg Mealshake. 2 hari demam plus dengan batuk asthma Irfan, cukup merisaukan saya. Saya teruskan bagi Mealshake, masuk hari ke-3 Irfan dah tak demam and batuk2 asthma dia terus hilang. Irfan kembali aktif (actually aktif lagi dr biasa..hehe..) dan makan pun nak sahaja. If not, kalau dulu kena asthma attack, dah baik pun taknak makan, minum susu je. Risau Ummi tau..! Sekarang ni, Irfan makan pun dah start with those contain cow’s milk. AlhamduLILLAH. Mealshake ni senang je nak bagi Irfan sbb boleh bancuh dalam susu dia. Sehari sekali, satu sudu teh campurkan dalam susu dia. But, what are the nutrition facts in Mealshake? haaa.. ni diaaa…

mealshake
Functions of Meal Shake :
Shaklee Meal Shakes can be used as supplements for added nutritional insurance, delicious between-meal snacks, or beverages with meals. It provides 30% of the Daily Value (DV) for protein and 35% or more of the DVs for 19 essential vitamins and minerals. It is good sources of dietary fiber.

AlhamduLILLAH, Irfan makin sihat dan saya SANGAT bersyukur atas perubahannya.So, untuk saya, saya cuba Set F consists of Vitamin E and Alfalfa. Before this saya ada masalah lenguh2 leher sebab duduk lama depan pc kat ofis tu and bila malam kadang2 saya cepat rasa sejuk (tak kiralar suhu malam tu panas ke ape ke..) dan tidur mesti selimut dan pakai socks. Kadang2 rasa lenguh sangat especially dari pinggang ke kaki (maybe ni sebab saya lahirkan Irfan secara Csect). Bila dah lenguh2 tu mulalar badan pun cepat letih. Kalau Irfan tidur kol 8mlm, setengah jam lepas tu saya pun tidur. As if like rehat panjang tapi rasa macam tak cukup je. Lepas tu bila dah baca segala testimoni and recommendation kat blog Cery, tu yang beli set F ni.AlhamduLILLAH, lepas a week consume those two vitamins, hilang dah lenguh2 kat leher ni, badan rasa ringan, mood pun tak swing (eheks..!), dan yang paling best malam takde rasa sejuk2 lagi. Sekarang ni time tidur socks tah ke mana, selimut dah tak guna dah. Tidur pun dalam kol 10 ke atas. So, ada masa lebih nak buat keja2 rumah. Lepas ni ingat nak continue Set F tu and add-on VitaLea laks.

Pada saya harga vitamin2 ni murah.Sangat berbaloi sebab boleh beli online, payment online dan tunggu je barang2 tu sampai. Sangat mudah dan jimat masa, tenaga dan duit. So, this is the beginning of our healthy and happy life .. InshaALLAH.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Assalamualaikum..

Saya terbaca dalam sebuah blog bahawa seorang warga tua telah memberitahu, walaupun produk Shaklee ini bagus, tapi pil2nya bersaiz besar dan agak sukar untuk ditelan oleh orang tua sepertinya. Tetapi sebenarnya ada lagi pil jenama lain yang lebih besar.

Sebenarnya, rangkaian produk Shaklee menyediakan prasarana untuk setiap lapisan umur dan situasi. Kalau tak boleh nak telan pil, ada alternatif lain.

Di sini saya kongsikan antara cadangan pengambilan vitamin mengikut kesesuaian.

Bayi 0-2 tahun : Pemberian susu ibu adalah vital. Untuk membekalkan nutrient yang secukupnya, tidak memerlukan sebarang supplement, cukuplah si ibu yang mengambil set Breastfeeding dengan tambahan seperti Ostematrix, Omega dan Soy Protein. Insya-Allah air susu yang lebih bernutrisi untuk bayi anda.

2-4 tahun : Meal Shake, Omega.

4-12 tahun : Chewable Vita-C 100mg, Chewable Vita Lea, Meal Shake, Omega

12 tahun ke atas (pelajar) : Set A, Omega

Wanita dewasa : Set F, Set A, Set E

Ibu hamil : Set A, Soy Protein, Ostematrix, Omega

Ibu dalam pantang : Set D, Vita-E, Soy protein, Omega

Ibu menyusukan : Set B, Soy Protein, Ostematrix, Omega

Lelaki dewasa : Set A, Vita-E

Mereka yang mengalami masalah menelan pil : Meal shake, Vivix, Nutriferon

Untuk imuniti : Nutriferon

Untuk antioksidan : Vivix

*senarai di atas cuma cadangan, untuk produk/vitamin yang lebih sesuai boleh consult terlebih dahulu, sila hubungi saya untuk maklumat lanjut.

Shaklee sebenarnya produk untuk seisi keluarga. Ia lebih menjimatkan berbanding produk2 lain kerana:-

1) Hanya mengandungi vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh, bukan bahan2 penggalak lain seperti steroid dan sebagainya.
2) Sesuai diambil oleh seisi keluarga dan tiada bahan2 hanya khas untuk wanita/lelaki sahaja. Shaklee sesuai untuk semua, yang di atas itu cuma cadangan saja, ye la takkan nak makan semua sekali kan.
3) Mengandungi wide-range produk pemakanan untuk seisi keluarga.

 

sumber : Mommy Lyna

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Assalamualaikum…

Satu lagi berita baik istimewa buat rakan-rakan yang bergelar isteri, ibu & wanita!!!

Set ini dikenali sebagai Set F (Feminine/ Kewanitaan), dan sangat-sangat di syorkan untuk rakan-rakan yang telah bergelar isteri, ibu, mahupon yang bakal bergelar raja sehari. Pakej ini adalah untuk pemakanan selama 4 bulan, dan dijual pada harga yang sangat berbaloi.

Kandungan Euphoria Set F (Kewanitaan)  :

Cara pengambilan ialah :

  • 1 biji sehari untuk Vitamin E.
  • 3 biji sehari untuk Alfalfa.

p/s : Pakej ini bukan sahaja sesuai untuk di ambil oleh wanita yang sudah bergelar isteri dan ibu, malah amat sesuai di ambil oleh si gadis manis, terutama yang bakal melangsungkan perkahwinan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?