Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

suami isteri

Assalamualaikum..

Untuk ibu menyusu, menjadi perkara biasa sekiranya tidak dikunjungi ‘teman bulanan’ (haid) kita sepanjang tempoh penyusuan. Ada yang cepat dan ada yang lambat. saya sendiri mengalami tempoh yang lama sebelum ‘ia’ datang kembali. Kadang-kala sampai berdebar juga kalau pregnant, tapi bila check tidak pula.

Jadi, saya mula cuba ambil Shaklee GLA Complex. Alhamdulillah, ditakdirkan Allah ‘teman setia’ datang kembali. Pertama kali setelah hampir 2 tahun, saya mengalami senggugut. Saya memang mempunyai sejarah senggugut yang sangat teruk dari kecil lagi. Apa yang saya buat, saya ambil Ostematrix dan GLA. Alhamdulillah, senggugut tak teruk sangat. Masih boleh bekerja seperti biasa.

Saya tak ambil GLA kerap sangat sebab ada masalah sikit. Walaupun begitu, alhamdulillah hormon semakin stabil. Malah GLA sangat membantu dalam hubungan suami isteri. Rasa macam baru kawin pula.   *blush*  Ini kerana dalam GLA tu ada Vitamin E yang memang dikenali sebagai “Vitamin s**”.

Bila hormon stabil, maka lebih mudahlah untuk merancang mendapatkan anak kan. Walau apa pun, jangan lupa, rezeki tu dari Allah, maka berdoa, berdoa dan BERDOALAH. Untuk dapatkan tips kesuburan email saya directly ya.

Apa kebaikan GLA?

  • membantu melicinkan kulit
  • membantu menstabilkan hormon
  • menambahkan kekuatan pelekatan sel(cellular “glue” ) yang dipanggil E-cadherin (mengelakkan kanser)
  • membantu hubungan suami isteri
  • mengurangkan PMS
  • mengurangkan kolesterol
I am so in love with this product…
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Berita baik untuk mereka yang mencari-cari hadiah untuk pasangan tercinta! Pasangan anda sering mengadu keletihan, stress, sukar tidur, sakit pinggang, sakit-sakit badan dan lain-lain lagi?

Jom cuba set “I LOVE U” ini. Ianya sesuai untuk anda dan pasangan supaya kekal sihat dan bertenaga. Ia juga sangat bagus untuk KEINTIMAN anda dan suami selain dapat kulit dan jantung yang sihat.

Set ini sesuai utk dihadiahkan buat suami/pasangan tercinta.
_____________________________

Apa khasiat kedua-dua produk ini?

Vitamin E

  • Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
  • Memperbaiki peredaran darah,utk memperbaiki tisu,
  • Melindungi paru2 dari pencemaran udara.
  • Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan, mengurangkan parut, mengurangkan tekanan darah, membantu dalam pencegahan penyakit katarak, meningkatkan prestasi atlit, dan mengendurkan otot kaki dari kekejangan.
  • Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari.
  • Vitamin E menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat,
  • Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
  • Merendahkan kadar kolesterol.
  • Membantu mencegah kanser.
  • Vitamin E boleh meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki.
  • Vitamin E juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri.

Info tambahan : Kebanyakan lelaki yang mengambil Vitamin E sekurang-kurangnya seminggu sekali akan mempunyai lebih tenaga dan menikmati hubungan suami isteri berbanding yang tidak mengambilnya.Manakala wanita pula yang mengambil sekurang-kurang nya selama tiga bulan, akan membantu meningkatkan “sexual desires dan menikmati hubungan CINTA dengan lebih baik. Antioksidan yang seimbang dalam VITAMIN E bertindak menghalang penghasilan radikal bebas akibat tekanan. Nitrik oksida membantu pelancaran darah di alat sulit lelaki dan membantu ereksi yang lebih baik. Maka VITAMIN-E memang terbukti membantu lelaki terutama yang mengalami tekanan akibat kerja atau masalah kesihatan.(source:Aula)

Ostematrix

  • Membantu mengekalkan tekanan darah yang normal
  • Membantu dalam pengecutan otot dan pelancaran saraf (membantu menetapkan ritma jantung, menyelesaikan masalah insomnia, membantu pengaliran gizi masuk dan keluar daripada membran, dan membantu dalam pembekuan darah dan ia mengurangkan kadar kolestrol dlm darah)
  • Kesihatan tulang dan gigi

Set ni sangat sangat sesuai utk kedua-dua pasangan, baik isteri mahupun suami. Jadi si suami boleh hadiahkan utk isteri.. dan isteri juga boleh belikan utk dihadiahkan utk suami tercinta..

sumber : mamafaiz.com

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


 

 

Assalamualaikum..

*Amaran: Untuk bacaan lelaki dan wanita yang sudah berkahwin sahaja. Kandungan artikel mungkin mengandungi elemen yang tidak sesuai dibaca jika anda masih di bawah umur!

Umum mengetahui bahawa Vitamin E merupakan agen anti-penuaan dan anti-oksida yang sangat berkuasa. Namun, tahukah anda bahawa Vitamin E juga turut dilabelkan sebagai vitamin untuk kesihatan seksual (sex vitamin)? Ini kerana Vitamin E memainkan peranan yang penting untuk menghasilkan hormon seks serta merangsang libido.

Kami selalu kongsikan khasiat Vitamin E terutama untuk kecantikan kulit, kesihatan jantung dan untuk penyembuhan luka. Maka, kali ini kami akan fokus kepada peranan Vitamin E untuk kesihatan seksual, atau lebih spesifik, bantu menghangatkan hubungan intim suami isteri.

Peranan Vitamin E kepada suami:
* Lebih tenaga (seksual)
* Ereksi yang lebih lama
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Orgasma yang lebih kerap dan bersemangat

Peranan Vitamin E kepada isteri:
* Lebih tenaga (seksual)
* Lebih mudah terangsang
* Libido yang lebih kuat
* Untuk menstabilkan hormon seks/ kewanitaan, terutama bagi ibu menyusu yang mempunyai kandungan hormon prolaktin (hormon menyusu) yang tinggi.

sumber

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

 

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?