Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Testi Collagen Powder

Assalamualaikum..

Hari ni nak share testimonial Collagen Powder. Dah banyak share di FB terlupa nak share di sini.

Testimonial Pertama

collagen powder shaklee-testi

 

Minggu Pertama: Muka kurang kusam
Minggu Kedua: Jerawat makin kurang
Minggu Ketiga: Muka dah mula nampak merah- merah pink (wowwwwww!!)
 
BONUS: 
#1: Bekas parut jerawat dah makn kurang. Oh memang masa COD Collagen ni saye sendiri tengok muka dia banyak jerawat dan bekas jerawat
#2: Eyebag dah improve
#3: Badan bertambah CERGAS & KURANG LETIH!!
Testimonial Kedua
Mula2 berminat dgn Shaklee sbb nk banyakkan susu badan n nk bg susu ada kualiti..beli BF set n ESP dlu. Alhamdulillah membantu walau x konsisten mkn. 

 

Lepas tu perasan yg muka makin kusam n slalu letih..pastu jerawat lak menjadi2..eyebag lak makin teruk sbb baby mmg slalu bgn malam. Kebetulan kwn2 yg wat Shaklee promote Collagen gle2 sbb musim promotion Collagen. Ingat nk try sbb cosmetics no longer works.

 

Alhamdulillah dlm seminggu start nampak hasil sbb muka dh kurang kusamMinggu kedua jerawat dh makin kurang. Minggu ketiga muka nampak merah2 pink macam dlm gamba. Bekas parut jerawat dlu pun dh makin hilang. Eyebag dh improve. Badan makin cergas n kurang letih berbanding dlu.
Please note that saya mkn 1 paket utk 2-3 hari..and slalu x konsisten. Dh almost sebulan mkn, satu kotak Collagen x abes separuh pun lg =p
Sekarang saya aim nk hilangkn eyebag terus, Insya Allah =)
Testimonial Ketiga
testi-3
Assalamualaikum semua icon smile Collagen Powder Shaklee, 1000 Dalton? Nad nak share hasil mkn collagen selama 2 weeks. Selain dari description kat gamba ni, nad lupa nak add. Pori2 kat hidung nad dh makin kecil juga. Sblm ni besar skit sbb kat hidung sll ada white heads so nad sll buang pki besi tu. now dah tak besar lagi icon smile Collagen Powder Shaklee, 1000 Dalton?Alhamdulillah.
Pic belah kiri tu adik tlg ambilkn gmbr Nad 2 minggu lps sblm start try Collagen Shaklee. Pic belah kanan ni ambik pagi td oleh hubby. Blur skit compared to belah kiri. Rasa cam xpercaya pun ada gak sbb nmpk cerah skit. Dh pki tudung yg sama, angle yg sama, dan di bawah lampu kalimantang yg sama. Hehe. Kalau tgk skin texture rasanya xbyk beza sbb Alhamdulillah kulit xde prob sgt cuma now kalau sentuh mmg rasa halusss sgt. Nad mkn collagen ni 2 sachet every day for the first 1 week. Dan lepastu 1 sachet sehari. Selain tu nad konsisten minum ESP skali ngan Collagen, pakai pencuci muka Nutriwhite Shaklee dan Overnight Renewal Cream Nutriwhite Shaklee jgk. Will continue for another 6 weeks (clinical studies menunjukkan kesan kulit lebih gebu selepas penggunaan 8 minggu).
Testimonial 4
testi-yana
Testimonial lain :
Tak percaya lagi? Jom cuba sendiri!!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

 

Tentu kecewa bila kita nak urgent, nak buat urusan penting, bila scan cap jari MyKad asyik reject kan. cap jari tak dapat detect sebab basah. Dah la kadang kita bukan punya banyak masa nak ke pejabat-pejabat kerajaan untuk urusan rasmi ni, jadi pula masalah begini. Jom baca perkongsian seorang pengguna Shaklee Collagen Powder

[Testimoni] Kolagen Shaklee dan problem Thumb Print.

Saya memang menghadapi masalah dengan tapak tangan sejak kecil, samada ianya terlalu kering, atau terlalu basah. Losyen memang jadi teman setia sejak kecil lagi. Tangan terlalu kering sampai rasa tak selesa, kasar & adakala pecah2 kalau tak pakai losyen. Bila berpeluh pula, tangan akan jadi terlalu basah sampai perlu lapik tangan dgn kertas atau sapu tangan waktu sekolah dulu, kalau tak koyak kertas tue sbb basah. Adakala tangan boleh diperah2 dan air peluh mengalir mcm air paip je.

Sebab dah terbiasa dari kecil, pada saya nie bukanlah isu besar, sehinggalah kerajaan mula memperkenalkan MyKad dan electronic thumbprint scanner untuk urusan rasmi. Serious BIG PROBLEM! Both thumbprint saya selalu fail untuk semua urusan banking, government, buat passport, kwsp etc. Kebanyakan officer akan suruh saya tukar MyKad, dan saya pun malas nak cerita yg sebenarnya tangan saya yang problem. Dah tukar MyKad pun still problem, so obviously bukan MyKad yang unreadable, tapi my hands yang problem!

Tahun lepas, MyKad hilang, jadi kena buat baru di JPN Sepang. Selepas beberapa kali cuba pun still unreadable, failed to match, rasanya kepadanan tue below 20%. Camner nak buat MyKad nie? Pakai losyen tak jalan, tangan makin berpeluh, makin tak boleh baca. Then, hubby gie beli Teh Ais sebungkus, sebenarnya nak sejukkan tangan guna ais tue, nak mintak ais je segan pulak. Lepas dalam 2 minit sejukkan ibu jari dgn ais, cuba semula, Alhamdulillah lepas. Nightmare tak berakhir di situ je, bila nak pick up MyKad yg dah siap pun problem juga. Tak lepas2 langsung my thumbprint. Akhirnya, hubby yang kena wakilkan ambil sebab thumbprint dia lepas, kiranya MyKad tue di collect oleh wakil gitu, eventho saya ada di situ!

Since then mmg elakkan apajua urusan yg perlukan thumbprint. Until recently, nak taknak kena juga ke bank atas urusan bisnes. Rabu lepas, perlu collect sesuatu dari bank, berjaya at first attempt guna Right Thumbprint. Speechless! The next day ke Bank lagi atas urusan lain, 2x failed guna tangan kanan, tapi berjaya at first attempt guna Left Thumbprint. Syukur! Sempena promo Kolagen bulan nie, saya mula makan kolagen awal bulan nie, dan mmg notis yang tapak tangan semakin lembut & lembap tanpa perlu bergantung dgn handcream sangat. Ambil kolagen asalnya untuk kulit, tapi tak sangka beri efek positif pada masalah thumbprint saya, Alhamdulillah!

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Ada lagi yang share testimonial Collagen Powder. Tentunya sebab dah dapatkan Collagen Powder dengan harga promosi kan. Jadi, berkumba-lumba la nak share pengalaman sendiri.

testi-arnie

[TESTIMONI] Sebulan lepas jari manis diserang ulat air. Mula2 hanya beberapa biji mata air sahaja. Lama kelamaan biji2 ini menjadi banyak, tumbuh rapat2, dan kulit seakan menggerutu. Saya mula menggaru kerana rasa gatal & tidak selesa. Tanpa disedari, ia berjangkit ke jari tengah pula. Keadaan menjadi menjadi teruk bila biji2 air nie pecah, dan menyebabkan kulit luka berlubang. Rasa pedih tiap kali basuh pinggan, especially bila potong bawah (memasak)!
Banyak kali ajak hubby ke klinik, tapi tak pergi2 sbb tak tau nak ke klinik mana atau jumpa specialist mana.

Awal bln nie mula ambil kolagen. Lps 2 sachet kolagen memang rasa tapak tangan makin lembut. Tapi tak sangka ada efek pada jari nie juga – kulit yg rosak menjadi kering dan boleh dikopek, tapi tiada kulit rosak di bawahnya, diganti dgn kulit baru. Tak seperti sblm nie, makin dikopek makin berlubang ke dalam lapisan kulit. Saya tak sangka kolagen beri efek positif yg cepat pada serangan ulat air nie, maka tak sempat ambil gambar sebelum. Hanya sempat ambil gambar lepas sachet ke-2 shj. Yg nie pun teruk kan? Bayangkan jari saya sebelum tue?

Kini sisa serangan ulat air tue masih ada. Tapi dah tak sakit, dan kulit jari bertambah baik. Syukur!

Shaklee Exclusive Pitstop adalah Group FB tertutup kami khas untuk para pelanggan. Pelbagai info, tips, sharing menarik di dalamnya. Sekiranya anda pelanggan Hanis Healthy Life, sila request untuk saya masukkan dalam kumpuan tertutup tersebut ya.

Psst…Ada promosi istimewa juga untuk anda di sana tau!! Jom jadi pelanggan kami dan nikmati pelbagai keistimewaan.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

 

Assalamualaikum…

Promosi Collagen Powder hampir sampai ke penghujungnya. Rugi siapa yang masih belum mencuba sempena harga runtuh ini.

Puas hati dapat hasil walaupun baru cuba 2 sachet kan. Siap hubby terus nak sponsor 1 box setiap bulan lagi.

testi-yana

Promosi ini sehingga 31 OKTOBER 2013 sahaja tau!! Jom dapatkan cepat-cepat.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Raya dah nak dekat, ramai yang berlumba-lumba mencari set penjagaan kulit untuk kelihatan anggun di hari raya. Alternatif kepada Euphoria Set Skin Care Set D, anda juga kini boleh mencuba Collagen Powder, produk terbaru dari Shaklee. Sebelum tu, jom saya kongsikan panduan untuk memilih kolagen.

credit to : Aula

Panduan memilih kolagen

  1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (or cecair) berbanding yg kolagen yg disuntik. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dlm tubuh badan
  2. Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine size mmbantu penyerapan yang baik kerana size ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.
  3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelempaban yang berpanjangan.
  4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan
  5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri
  6. Kolagen juga penting utk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi. (bonus point)
  7. Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.
  8. Last but not least, pastikan ia selamat dan tidak bertoxin
Oh ya, untuk ibu menyusu dan hamil, kami tak cadangkan untuk ambil Collagen Powder ni. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan sebagai masker muka. 1 peket boleh membuat 4 kali bancuhan. Hasil lebih menarik sekiranya dibancuh dengan Nutriwhite Soothing Radiance.
Saya tak pernah pakai masker tapi teruja juga nak mencuba setelah membaca banyak testimonial. Nak minum tak boleh sebab tengah mengandung. Jom baca dulu kata-kata mereka yang dah mencuba.
Jom mulakan cabaran hari raya! Mahal nak beli sekotak? email ke hanisamin@gmail.com untuk perbincangan. :)
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?