Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Testi skin care

Jerawat memang masalah utama kulit wajah. Ada yang kulit wajahnya penuh jerawat sehingga menyebabkan malu untuk keluar rumah. Dah selesai masalah jerawat, parut-parutnya pula tertinggal. Setiap hari cuci muka pun parut jerawat masih tak hilang. Bagaimana cara hilangkan parut jerawat dengan mudah? Bagi saya yang penting, cara hilangkan parut jerawat ni perlu bermula dari dalam. Bila dalam kulit kita sihat, dah tentu di peringkat luar pun akan nampak sihat. Kali ini saya tak mahu bercerita panjang, saya nak terus kongsikan testimonial sahaja.

 

Cara Hilangkan Parut Jerawat

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum…

ESP bukan sekadar boleh diminum, boleh juga dibuat aiskrim/kuih/biskut, malah boleh dibuat masker juga tau.

esp-masker

Cuma campurkan 1 sudu ESP dengan 1 sudu yogurt. Dah ada yang cuba dan dapat hasilnya!

Selain ESP, ada juga produk-produk yang lain yang boleh dijadikan masker iaitu Vivix, Collagen Powder, Vit E dan Vit C. Produknya yang mudah menyerap dan meresap ke dalam kulit dan sel-sel badan, membuatkan ia sesuai untuk kegunaan dalaman mahupun luaran.

Lagi best bila dicampur dengan soothing radiance ni. Rasa segar je..

Lagi best bila dicampur dengan soothing radiance ni. Rasa segar je..

Jom kita cuba!!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Punca masalah jerawat memang sentiasa dikaitkan dengan pelbagai elemen dan salah satu daripadanya ialah hormon yang dihasilkan oleh tubuh penghidap masalah jerawat itu sendiri. Walaupun jerawat bukanlah sejenis penyakit yang boleh membahayakan nyawa, tetapi untuk perkongsian kali ini, saya akan menerangkan kepada anda bagaimana hormon boleh menyebabkan berlakunya masalah jerawat ke atas anda.

Walaupun remaja yang selalu mengalami masalah hormon tidak stabil disebabkan proses tumbesaran, ketidakseimbangan hormon juga berlaku kepada orang dewasa. Secara umumnya, pertumbuhan jerawat berpunca daripada pengeluaran hormon androgen yang menstimulasikan kelenjar Sebaceous dan menyebabkan kelenjar tersebut membesar atau mengembang. Penghasilan hormon androgen menghasilkan sebum yang menjadikan kulit kita lembut dan kalis air. Sebum yang terkumpul dan tersumbat di dalam liang roma kulit akan dijangkiti bakteria dan sel kulit mati. Maksudnya, lebih banyak sebum yang dihasilkan oleh hormon androgen, lebih tinggi potensi untuk kulit seseorang itu ditumbuhi jerawat.

Gambarajah Liang yang tersumbat akibat pengumpulan sel mati dan sebum

Gambarajah Liang yang tersumbat akibat pengumpulan sel mati dan sebum

Apabila peningkatan pengeluaran hormon androgen berlaku, kelenjar Sebaceous dan lapisan kulit di dalam liang roma turut berubah. Remaja lelaki dan perempuan yang mengalami perubahan hormon juga akan berganti kulit dengan kerap sewaktu akil baligh. Dalam tempoh inilah kita kerap jumpa remaja yang mengalami masalah jerawat sama ada serius atau tidak.

Seperti yang saya nyatakan sebelum ini, bukan remaja sahaja yang mengalami masalah jerawat, orang dewasa juga mempunyai peluang untuk menghidap penyakit kulit berjerawat ini. Namun, bagi orang dewasa, masalah ketidakseimbangan hormon ini berlaku secara sementara dan tidak berlarutan dalam jangka masa yang lama tetapi masih berpotensi untuk terpaksa mendapatkan rawatan ke atas masalah jerawat tersebut.

Antara masalah lain yang turut menyebabkan ketidakseimbangan hormon kepada orang dewasa ialah:

1. Pertumbuhan semula jerawat buat pertama kali setelah sekian lama kulit tidak berjerawat boleh disebabkan oleh PMS, Peri Menopause dan juga Menopause.

2. Kelainan pengeluaran hormon dalam tempoh kehamilan atau sewaktu kitaran menstrual.

3. PCOS ( Polycyctic Ovarian Syndrome ) dimana pesakit mengalami masalah petumbuhan atau keguguran rambut, kulit di sekeliling ketiak atau lipatan-lipatan kulit pada tubuh menjadi lebih gelap, dan kegemukan pada kawasan perut .

Gambarajah ovari yang mengalami PCOS

Gambarajah ovari yang mengalami PCOS

 

credit to drhasseenah

***************************

Shaklee GLA Complex

glaComplex

Minyak Borage, Minyak Bunga Matahari dan Vitamin E

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Menggalakkan rasa kelegaan semasa kitaran haid bulanan
Biasanya, asid gamma linolenik digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakitan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putusnya haid. *

Tiada perisa, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

 

 

Gamma Linoleik Asid(GLA) membantu menstabilkan hormon wanita, sekaligus membantu mengurangkan pengeluaran sebum yang menyebabkan jewarat. 

Fungsi & khasiat GLA Complex:
# Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
# Membantu meningkatkan kesuburan – for those trying to conceive baby!
# Melegakan PMS (sindrom pra-haid) – abdominal pain, breast pain
# Membantu dalam menangani menopus
# Menguatkan kuku dan rambut
# Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
# Membantu menangani ekzema
# Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
# Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
# Menguatkan imuniti tubuh
# Memperlahankan proses penuaan
# Untuk fungsi saraf

Apa kata yang telah mencubanya?

testi-gla

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Raya dah nak dekat, ramai yang berlumba-lumba mencari set penjagaan kulit untuk kelihatan anggun di hari raya. Alternatif kepada Euphoria Set Skin Care Set D, anda juga kini boleh mencuba Collagen Powder, produk terbaru dari Shaklee. Sebelum tu, jom saya kongsikan panduan untuk memilih kolagen.

credit to : Aula

Panduan memilih kolagen

  1. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (or cecair) berbanding yg kolagen yg disuntik. Ini utk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dlm tubuh badan
  2. Pilih size kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine size mmbantu penyerapan yang baik kerana size ini adalah paling optimum diserap oleh sel, maka setiap kolagen yang di ambil up to 100% diserap dan memberi efect lebih cepat.
  3. Pastikan setiap pemilihan kolagen mempunyai emolient yang unggul dan boleh mengunci kelempaban yang berpanjangan.
  4. Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan
  5. Pastikan supplemen itu mempunyai elemen vitamin B-Complex untuk membantu sintesis atau pembentukan kolagen dari tubuh kita sendiri
  6. Kolagen juga penting utk kekal cantik tapi pastikan ia ada kandungan glucosamine utk kesihatan sendi. (bonus point)
  7. Pastilkan setiap kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin.
  8. Last but not least, pastikan ia selamat dan tidak bertoxin
Oh ya, untuk ibu menyusu dan hamil, kami tak cadangkan untuk ambil Collagen Powder ni. Walau bagaimanapun, anda boleh menggunakan sebagai masker muka. 1 peket boleh membuat 4 kali bancuhan. Hasil lebih menarik sekiranya dibancuh dengan Nutriwhite Soothing Radiance.
Saya tak pernah pakai masker tapi teruja juga nak mencuba setelah membaca banyak testimonial. Nak minum tak boleh sebab tengah mengandung. Jom baca dulu kata-kata mereka yang dah mencuba.
Jom mulakan cabaran hari raya! Mahal nak beli sekotak? email ke hanisamin@gmail.com untuk perbincangan. :)
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

 

Ramai antara kita terutama mereka yang terdedah dengan matahari secara langsung tanpa apa-apa krim perlindungan mudah mendapati wajah mereka ditumbuhi jeragat. Tidak kurang ibu-ibu yang mendapat jeragat selepas proses kelahiran. Ini biasanya berkaitan dengan perubahan hormon.

Apakah perkara yang dapat kita lakukan untuk mengurangkan ianya dari terus merebak dan hilang?

Melalui penjagaan kulit wajah.
Pastikan kita membasuh muka kita minima 2 kali sehari. Cucilah dengan pembersih wajah yang sesuai dengan keadaan kulit kita. Elakkan menggunakan pencuci yang menyebabkan kulit wajah mencari kering. Pastikan memakai toner dan pelembap. Jika memang terdedah dengan matahari pastikan memakai krim pelindung kulit yang mempunyai SPF yang tinggi.

Melalui pemakanan harian.
Banyakkan mengambil sayur dan buah-buahan segar setiap hari. Ini membantu kulit mendapatkan vitamin C dari sumber yang segar walau sedikit. Minumlah air kosong sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari. Ia bagus untuk kelancaran darah dan penyingkiran toksin dari tubuh.

Melalui supplement
Antara supplement yang membantu mengurangkan jeragat dari terus merebak ialah
Energizing Soy Protein– ini kerana ia memastikan sel kita sentiasa sihat dan berganti setiap 21 hari.
Vitamin B dan C – dua vitamin ini sangat penting untuk pembinaan kolagen.
Vitamin A dan E – sebagai antioksidan yang penting selain anti penuaan dan membantu pengawalan pertumbuhan abnormal sel.
GLA – ia membantu keseimbangan hormon dalam badan kita.

Bagi yang kurang berkemampuan, kami juga ada menyediakan set bajet untuk penjagaan kulit yang terdiri dari ESP dan GLA. Usaha yang istiqamah akan berhasil. 

Bagaimana nak dapatkan kesan yang betul?
Amalkan pengambilan supplement yang konsisten selama 90-120 sehingga mendapatkan ton kulit yang sekata, insyaALLAH kesannya ialah kepuasan kerana kecantikan itu adalah milik setiap insan.

 

sumber : http://www.anakkuwiraku.com/2012/05/kulit-sihat-dan-cantik-mahu.html

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Ramai yang risaukan side effect negatif sekiranya mencuba sesuatu yang baru. Maka hari ni saya ingin kongsikan side effect pengguna shaklee yang mencuba set ckin care. Walau bagaimanapun, dia mendapat side effect yang positif.

Testimonial adalah dari costumer GenkiMomma.

Puan Hasni, yang asalnya mengambil set penjagaan kulit untuk masalah jerawat nya. Bukan sahaja masalah jerawatnya bertambah baik, beliau mendapat 4 lagi ‘kesan istimewa’ yang lain.

In total, 5-in-1 gitu!
Testimoni Shaklee dari Puan Hasni:
a’kum..saja nak kongsi. saya ms mengandung muka naik jerawat punya banyak. lepas bersalin jerawat xnak surut2. pastu skrg anak dah umur 1 tahun 8 bulan.saya still menyusu. saya betul2 fully breastfeed sampai ank umur 1 thn 4 bln.lepas tu kat rmh mmg menyusu sepenuhnya cuma kat taska saya bekalkan dgn susu formula. dah lama saya x pam susu.

baru2 ni saya ambil B-complex, Vita-C, Vita-E dan GLA untuk merawat jerawat dimuka. tup2 kesan lain plak yang dapat. masalah jerawat makin ok.susu bertambah. saya dah start balik pam susu.wlupun sbenarnya dah malas nak pam, tp dah rasa bengkak susu pam juga la.susu dah jd pekat pastu yang best slalunya tiap2 malam baby bangun 3 kali menyusu. sejak makan vitamin shaklee baby minum sekali saja masa mula2 nak tidur pastu x jaga langsung sampai ke pagi..

syoknya tidur malamku x terganggu. bangun pagi badan pun segar dah tidur ckp. – Hasni
Alhamdulillah, sangat seronok membaca perkongsian dari Puan Hasni, nie. Terima kasih kerana beri keizinan kepada GenkiMomma untuk berkongsi dengan rakan-rakan lain di luar sana.Tujuan asal Puan Hasni ambil Set Skin Care Booster (B-Com, Vita-C, Vita-E & GLA Complex) ialah untuk merawat masalah jerawat sejak mengandung dan selepas melahirkan bayi. Namun, jom lihat apalagi ‘side effects’ yang Puan Hasni perolehi, wlaupun bayinya dah berumur 1 tahun 8 bulan:
(1) Masalah jerawat bertambah baik.
(2) Sudah berhenti mengepam sepenuhnya tatkala baby berusia 1 tahun 4 bulan, direct feeding malam sahaja. Namun, selepas mengamalkan set Skin Care, susu semakin bertambah, sehingga perlu mengepam susu semula walaupun baby dah berusia 1 tahun 8 bulan, kerana mengalami BENGKAK SUSU.
(3) Susu bertambah dan semakin pekat.
(4) Baby mudah kenyang, dan hanya bangun sekali sepanjang malam. Biasanya baby bangun 3 kali.
(5) Kesan dari No.4, ibu juga dapat tidur dengan lena tanpa gangguan, dan badan terasa lebih segar keesokan harinya.
Ya, inilah di antara “SIDE EFFECTS” (postif, ya!) yang anda akan perolehi apabila mengamalkan vitamin Shaklee dengan konsisten. Vitamin nie bukan ubat ya, hanyalah pemakanan tambahan yang akan mengisi ruang-ruang kosong di dalam badan.
Apabila anda cukup nutrisi, makronutrien & mikronutrien, tak perlu pening-pening dah carimilk booster. Pengaliran susu akan berlaku dengan lancar sekali, Insya Allah…

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Berminat?

Sila emailkan kepada hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 untuk mendapatkan harga istimewa bagi setiap produk di bahagian Senarai Harga!!

Kami juga menyediakan pek mini kepada mereka yang mempunyai kekangan kewangan untuk membeli vitamin yang disertaikan penghantaran & hadiah percuma.

Walau bagaimanapun semua tawaran dan pek mini ini hanya boleh di dapati secara esklusif dari saya dan jaringan saya iaitu Euphoria GBS. Ia TIDAK di tawarkan/ di jual / di sediakan oleh mana-mana cawangan Shaklee di Malaysia. Sebarang penolakan dari Shaklee (M) tidak menjadi tanggungjawab kami. Harap Maklum.

Isikan borang di “How To Order” sekarang!
Jangan lupa baca “Terma & Syarat” dulu ye.

Happy Shopping winking

Assalamualaikum..

Satu lagi testimonial pengguna GLA. Customer ini mengambil Set D + GLA.

Apa kata pengedar wanita ini?

Alhamdulillah. Yang penting kena istiqamah ambil vitamin dan minum banyak air masak ya. Setiap orang mungkin mengambil masa yang berbeza untuk nampak perbezaan. Yang penting, anda tetap bersabar dan berusaha.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum…

Anda dah cuba Shaklee Set D – Skin Care Set kami, namun masih mempunyai jerawat-jerawat degil? Parut-parut hitam dan himpunan jerawat yang tidak berkurangan?

Memang benar, ada yang berjaya dengan Shaklee Skin Care Set yang asas sahaja – B-Complex, Vitamin C & Vitamin E. Ada yang memerlukan tambahan Energizing Soy Protein (ESP) sebagai booster, terutama bagi mereka yang kesan hitam parutnya lambat hilang. Dan, jika telah mengambil air kosong secukupnya pun kesan jerawat masih banyak, inilah masanya untuk anda double-booster dengan Shaklee GLA Complex pula!

Ini pula testimoni dari kawan, merangkap biz partner GenkiMomma. Walaupun dah mengamalkan vitamin-vitamin asas yang diperlukan oleh kulit (B-Comp, Vita-C, Vita-E & ESP), beliau masih diserang oleh jerawat yang besar di sebabkan oleh stress harian yang tak dapat dielakkan.

Jadi, saya telah mencadangkan tambahan GLA Complex kepadanya

Selepas seminggu mencuba..


Alhamdulillah, akhirnya ada jalan penyelesaian untuk beliau, dan pastinya buat anda yang berada di luar sana juga. Vitamin Shaklee ini berasal dari sumber semulajadi, dan jika diambil dengan jumlah yang berpatutan, cara yang betul, dan makan dengan ILMU, pastinya akan memberi kebaikan kepada semua individu.

sumber

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Tahukah anda, Vitamin E selain elok dimakan untuk kesihatan dan kecantikan kulit ia juga boleh disapu. Jom, ikuti testiomonial seorang sahabat.

 

Nak jugak share testimonial sendiri. Sebulan yang lalu, saya mengalami nipple crack. Pedih sangat setiap kali pam dan bila menyusu. Setiap kali sebelum pam saya akan sapukan linoline dan buat paling rendah.

Tiba-tiba terfikir nak sapukan Vitamin E. Sebelum tidur saya sapukan Vitamin E dan malam tu terpaksa puasakan Muadz dari sebelah yang luka. Susukan dengan sebelah satu lagi sahaja. Pagi esoknya masa nak pam, alhamdulillah dah tak rasa sakit walaupun still ada crack.

Apa kata pengguna lain pula?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Assalamualaikum..

Credit to MommyLyna for info

Bibir kering, pecah dan mengelupas biasanya dikaitkan dengan kekurangan air, namun tahukah anda bahawa air tidak semestinya penyebab bibir kering, pecah dan mengelupas?

Salah satu penyebab bibir kering dan pecah ialah kerana kekurangan vitamin-vitamin dan mineral di bawah:

– kurang vitamin B terutama asid folik dan riboflavin
– kurang vitamin C
– kurang vitamin E
– kurang zat besi

Bibir kering dan pecah juga antara tanda-tanda anemia. Ia juga boleh jadi akibat dari pengambilan antibiotik yang kerap. Malah juga boleh jadi kerana tindakan sinaran matahari.

Jadi, apa yang boleh anda buat sekiranya menghadapi masalah bibir kering, pecah dan mengelupas ialah:

– Pastikan pengambilan air secukupnya (2L atau 8 gelas sehari sekiranya tidak mengambil supplement dan 3L sehari jika mengambil supplement).
– Menggunakan pelembab bibir yang mengandungi SPF 15 atau SPF 20 untuk melindungi bibir dari sinaran matahari.
– Mengambil vitamin Vitalea, B Complex, Vitamin C (ketiga-tiganya terkandung dalam set A kami), dan juga Vitamin E.
– Mendapatkan tidur dan rehat yang cukup.
– Menjauhi rokok dan sebagainya.
– Kurangkan pengambilan ubat-ubatan, cubalah beralih kepada natural remedy.

———————————————————

Saya sendiri memang mengalami masalah bibir kering dan pecah yang serius dari dulu lagi. Tersilap pakai lip gloss atau lipstick, memang akan luka2 bibir. Akhirnya saya cuma pakai vaselin sahaja dan memang sangat kerap kena sapu. Kalau tak memang menggelupas. Suami kerap tepuk tangan saya bila saya pegang bibir sebab biasanya saya akan tanggalkan kulit kering tersebut dan menyebabkan luka.

Bila baca info MommyLyna ni baru saya perasan, dah lama saya tak sapu vaselin dan saya tiada masalah bibir kering lagi sejak saya ambil Set B yang turut mengandungi Vita-lea, b complex dan vitamin C. Walaupun kadang-kadang ada kering sikit tapi tak seteruk dulu. Ditambah lagi dengan pengambilan ESP, alhamdulillah bibir saya terasa licin dan rata.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?