Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Testi Vivix

Assalamualaikum..

Hari ni nak kongsikan entry dari GenkiMomma..

Pagi tadi saya mendapat panggilan telefon dari seorang customer baru, yang bertanyakan tentang Shaklee Vivix. Sebenarnya Mr. X menghubungi saya bagi pihak ibunya, yang ingin mencari produk Vivix ini untuk suaminya (ayah kepada Mr. X). Ayah beliau mempunyai masalah buah pinggang yang agak kronik sehingga menyebabkan bengkak yang teruk di bahagian perut. Masih boleh berkumuh seperti biasa, namun bahagian dalaman buah pinggang agak teruk sehingga doktor menyarankan untuk menjalani beberapa siri pembedahan.

Kalau boleh mereka sekeluarga ingin mengelaknya kerana faham-fahamlah, untuk isu sebegini bukan sekadar akan berakhir dengan pembedahan begitu sahaja. Pelbagai rawatan susulan diperlukan. Jadi, sebagai inisiatif mereka mencari rawatan alternatif, dan ibu Mr. X mendapat tahu mengenai Vivix, dan meminta anaknya mencari Vivix nie.

Mr. X ingin mengetahui apakah sebenarnya produk Vivix ini, khasiatnya, asal usulnya dan lain-lain lagi. Alhamdulillah, beliau nampaknya berpuas hati dengan penerangan dari saya. Semoga apa yang saya kongsikan sedikit sebanyak dapat memberikan manfaat kepada semua.

Selesai menjawab panggilan, teringat mengenai kiriman e-mail dari salah seorang pembaca GenkiMomma (bukan customer ya) tahun lepas. Ya Allah, hampir setahun berlalu dan saya terlupa untuk kongsikan email nya dengan kalian. Maka cepat-cepat saya search mailbox. Alhamdulillah, masih di dalam simpanan. Jadi, sebelum saya terlupa lagi, ingin benar saya kongsikan dengan kalian.

Email ini saya terima Raya tahun lepas, dan hanya apabila menghampiri Syawal tahun ini baru saya berkesempatan untuk kongsikannya dengan anda…

Salam,

Saya Enie dari Kajang. Jumpa your website once google cari info pasal Vivix. Tau pasal product ni from ofismate yang dengar citer i pasal my fren yg tgh kritikal kat HKL now, lebih kurang sama dgn uncle dia b4.

Nama Shaklee ni dah lama tau, tapi tak penah cuba.

At the moment my fren baru pindah dari ICU ke wad biasa. Mula2 dia komplen migraine. Seminggu sblm raya. Raya pertama dia dah tak kenal org, hanya pandang, tak bercakap, tak nak mkn. 3rd raya dia dah tak boleh jalan, pakai pampers. 4th raya baru family dia bawak gi hospital.. he’s only 28 yrs old..

Doc buat ct scan dan nampak ‘benda’ mcm cincin kat belakang kepala sebelah kiri, tapi x blh confirm ape ke bendanye.. after few days buat MRI pulak, pun x dpt satu confirmation – to us la sb tanya sakit apa from his family, kata jangkitan kuman kat otak.

Situation getting worse. Lepas MRI, dia demam panas. Tak blh mkn, so masuk susu tru tiub kat hidung. A day after that ubat yg masuk smua dimuntahkan keluar, even tru tiub kencing pun keluar benda yg sama. Mcm body dia reject semua benda yg masuk.

Ptgnya dia sesak nafas, dipindahkan ke ICU + guna alat bantuan pernafasan. 2 hari dalam ICU, doc decide tebuk leher utk mudahkan pernafasan + elak kuman merebak cepat. 3rd day dia pindah semula wad biasa. Keadaan mcm separa koma til today.

Doc kata ada 3 jenis kuman dlm badan dia. Tibi, meningitis & a virus dh ada kat paru2(probably dpt sepjg hampir 2 mgu dlm wad). Immune system badan dia mmg dah lemah, of coz kan..

Hasil borak2 dgn mbr ofis la dpt tau pakcik dia pun mcm sama kes. Dia bgtau someone propose Vivix ni & ada improvement. Pakcik dia 3 bln dlm wad dgn keadaan separa koma jugak. Semua ingat thats it, tapi alhamdulillah sampai sekarang ok, sihat walafiat semula.

Btw kita hanya usaha, nak kata product tu miracle tak boleh jugak kan happy smua tu atas kehendak Allah, yg penting kena usaha, selebihnya berdoa pada Allah happy

So really hope can share something with u happy

Regards,
Enie.

Namun, saya agak sedih sebenarnya. Pesakit yang dimaksudkan ini tidak sempat untuk mencuba Vivix, dan telah kembali ke Ramatullah. Hmm, mungkin juga sebab itu saya pending lama email ini dan nyaris terlupa untuk kongsikannya…

Salam,

Thanx coz respons my email happy

Btw my fren dah xde pun… dia meninggal dunia 30hb lepas.. xpe la, xde rezeki dia merasa, lagipun janji Allah dengan dia dah sampai masanya.

Banyak yang bermain di fikiran saya selepas terima email ini sebenarnya. Betapa maut itu tidak mengenal usia. Betapa berapa sihat bagai badang pun kita hari ini, belum tentu kita masih boleh berdiri teguh pada esok harinya. Dan betapa harga sebuah kesihatan itu adalah amat bernilai, dan tidak boleh nak dibandingkan dengan wang ringgit. Setuju, tak?

Dari Allah kita datang, kepadaNya kita kembali. Janji Allah pasti akan tiba tanpa mengenal usia. Sudahkah kita bersedia menghadapinya? Bagaimana keadaan tubuh yang kita nak pulangkan kembali kepadaNya nanti? Adakah dalam keadaan terjaga sehabis baik, digunakan dengan sehabis baik ke jalanNya atau telah dirosakkan oleh nafsu yang tidak dikawal?

Wallahualam.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Assalamualaikum…

 

Hari ni nak share testimonial pengguna Vivix. Asyik cerita tentang SET B aje kan. Hari ni bertukar mood sekejap.

TESTIMONIAL: Setelah Habis Sebotol Vivix – Mak Rasa Lebih SIHAT & KUAT , SAKIT LUTUT pun HILANG, Boleh ANGKUT 4 TANDAN KELAPA SAWIT BERULANG KALI!! Alhamdulillah, Syukur pada Allah kerana beri Kesihatan Buat Bonda Iffa

Iffa memberikan bonda tercinta Iffa satu botol Vivix untuk memastikan beliau kekal sihat. Al maklumlah, usianya hampir menjengah 60 tahun. Di saat ini, beliau menjengah fasa manopause dan perubahan hormon yang drastik mengundang pelbagai masalah kesihatan jika ia diambil mudah. Buat pengetahuan semua, Bonda Iffa ini ada masalah sendi(penyakit keturunan) dan darah tinggi. Ini feedback terbaru yang Bonda Iffa post di Wall FB Iffa..

VIVIX Adalah Jawapan Kepada Sinar Baru Dalam Hidup Anda, InsyaAllah – Tiada Sakit Yang Tiada Penawar, Kecuali MATI

Salam pengikut-pengikut setia fw-shaklee2u. Iffa terharu sangat-sangat bila ada yang text Iffa memberitahu anda semua suka baca blog Iffa, terima kasih yaa.. Andalah sumber kekuatan Iffa untuk terus menulis dan berkongsi ilmu di sini. Hari ini Iffa ingin bercerita tentang satu potion ajaib dari SHAKLEE yang telah Iffa amalkan selama hampir 5 bulan untuk merawat/mengubati masalah SLE/MCTD/RA atau
    • Salamah Hj Abu Bakar Betullah sayang, setelah abeh sebotol vivix,mak rasa bertambah sihat n kuat, sakit lutut pun hilang,dgn izinNYA………baru2 ni mak boleh angkut 4tandan kelapa sawit(tp dlm kete sorong)ketempat pengumpulan, beberapa kali…………bayangkan,dah bersara ni………….hahaha ………..nnt dpt duit kelapa sawit mak nak satu ya…………nak syer dgn ayah.org lelaki pun bolehkn?

      58 minutes ago ·
    • Iffa Anuar Salam Mama…Alhamdulillah.. boleh mama..nnt Ipah belikan.. satu utk mama and satu utk ayah.. vivix mmg bagus sbb ia membaiki sel dan dna dari dalam..dan melambatkan proses peenuaan sel kita..

      5 minutes ago ·
Rupa-rupanya satu family Iffa ambil Vivix. Vivix ni juga dikenali sebagai magic potion.
Apa kandungan Vivix ni?
1- Anggur Muskat
Anggur muskat yang juga dikenali sebagai anggur nombor satu di Amerika menimbulkan kekecohan di kalangan masyarakat kerana kebaikannya yang boleh membuatkan kulit bertambah muda serta memberi kesihatan berpanjangan. Anggur muskat dan bijinya adalah satu daripada sumber terbaik antioksidan dan mempunyai ciri antiradang. Ini kerana sebatian phenolik tertumpu pada bahagian biji. Jika dibandingkan anggur lain, ia mempunyai 40 kali ganda lebih polifenol yang terdapat dalam arak merah yang terbukti berfaedah bagi kesihatan kardiovaskular, menurunkan tahap gula dalam darah selain melambatkan proses penuaan.
2- Elderberi

Selain anggur muskat, tumbuh-tumbuhan lain yang baik untuk kesihatan serta agen penuaan ialah elderberi. Ia adalah tumbuhan lasak tanah lembap di sepanjang tepi jalan dan sungai hanya di Eropah dan Amerika Utara. Elderberi sudah digunakan sekian lama dalam perubatan tradisional bagi mengubati asma, sembelit, artritis dan selesema. Tumbuhan ini adalah antioksidan yang kuat dan melindungi sel daripada kerosakan disebabkan toksin alam sekitar, diet tidak seimbang serta tekanan.

3- Polygonum Cuspidatum

Polygonum cuspidatum sejenis pokok saka terbesar di Asia adalah sumber semula jadi resveratrol sama seperti yang terdapat pada kulit anggur merah dan biji anggur merah. Tumbuhan ini mempunyai banyak faedah kesihatan dan sering terdapat dalam produk antipenuaan. Ini kerana kandungan resveratrol membantu memperlahankan proses penuaan, merendahkan kolesterol, merendahkan tekanan darah dan mengurangkan lebihan lemak yang tidak diperlukan tubuh.

4- Lobak Ungu

Akhir sekali lobak ungu adalah sumber vitamin A terbaik, mengandungi fitokimia yang mengandungi antioksidan, antibakteria, antiradang penyakit serta mengurangkan risiko penyakit jantung.

Amaran!
Produk ini tidak boleh diambil oleh ibu mengandung dan ibu menyusu.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.
Berminat?
Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?