Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..
Laman web lain
* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Dapatkan SET puasa hari ini!!

Vitamin E

Pengalaman cabut gigi bongsu

Assalamualaikum…

4 hari sebelum umat Islam mula berpuasa, saya telah pergi ke klinik pergigian untuk cabut gigi bongsu. Setelah baca banyak pengalaman cabut gigi bongsu di internet, akhirnya saya buat keputusan untuk cabut juga setelah beberapa kali sakit disebabkan gigi tak muat keluar. Sebelumnya, saya pernah ke klinik gigi di dalam UiTM tapi katanya kena tunggu waiting list lebih kurang dalam 6 bulan. Akhirnya saya buat keputusan untuk ke Klinik Pergigian Siti Fauzian di seksyen 7. Doktornya memang sangat baik dan ceria. pengalaman cabut gigi bongsu   Alhamdulillah, saya punya keluar secara vertical dan dah keluar separuh. Cuma tak muat tempat untuk keluar lagi separuh, jadi kena buat minor operation untuk potong gusi dan keluarkan gigi tersebut. Semasa proses, diberi bius jadi memang tak rasa sakit. Dengar doktor kata, gigi pun mudah keluar. Proses jahit pun mudah. Alhamdulillah. Balik bius masih tak hilang, jadi masih boleh makan bubur dengan berhati-hati. Hilang je bius bari terasa sakit sangat-sangat. Terus ambil pain killer 2 biji. Sepanjang hari memang tak berapa ada mood dan banyak rehat je. Darah mengalir memang banyak.

Read the rest of this entry »

Assalamualaikum..

Hari ni saya nak kongsikan satu testimoni Vit E Shaklee. Vitamin E Shaklee ni bukan sekadar boleh dimakan tau, tetapi juga boleh dibuat sapuan. InsyaAllah, kulit lebih cepat sembuh dari luka. Jom ikuti apa kata Puan Aini

Bermula dgn 1 biji air gatal di lengan yg menjadi kudis, kemudian merebak ke beberapa bahagian badan si kecil. Ia amat membimbangkan saya sbg ibunya. Memandangkan anak masih menyusu bdn, sy ambil peluang consume nutriferon utk kuatkan sistem imunnya. Selain itu, saya sapukan luka dgn krim yg dibeli di farmasi. Ada bahagian tertentu yg lukanya beransur pulih. Tapi luka yg besar jadi semakin teruk! Silap saya tak teringat pula vita E shaklee bagus utk bantu baikpulih luka! Slps 5 hari (11/6), saya hentikan sapuan krim farmasi dan mula sapukan vita E shaklee pada luka2 tersebut. Syukur padaNya.. luka beransur kering dan kini tinggal parut yg semakin pudar.. Tq Allah..Tq Shaklee! 

 

Read the rest of this entry »

Nak dapatkan keahlian Shaklee PERCUMA??

Siapa yang tak nak benda percuma kan. Semua orang (terutama orang perempuan) mesti suka nak dapat benda percuma ni. Apatah lagi bila benda yang dapat percuma tu memang sangat-sangat berbaloi seperti keahlian shaklee percuma ni.

Tawaran istimewa untuk anda bulan ni untuk dapatkan keahlian shaklee percuma dengan mudah. Jangan tunggu-tunggu lagi!

Promosi Vitamin E

Hanya beli 6 botol Vitamin E, anda bukan sahaja dapat keahlian Shaklee PERCUMA tetapi juga dapat sebotol lagi Vitamin E secara PERCUMA juga! Beli 6 dapat 7. Berbaloi kan.

Read the rest of this entry »

Set kesuburan lelaki Shaklee

Assalamualaikum..

Tahukah anda, kebanyakan lelaki tidak mengambil peduli tentang tahap kesuburan sendiri dan hanya menyalahkan isteri jika sukar dapat anak. Walau bagaimanapun, kini lebih ramai yang sedar dan memberi perhatian kepada masalah ini. Ini kerana hal mendapatkan anak ini memerlukan usaha dari kedua belah pihak suami dan isteri.

Jumlah air mani yang tidak normal dan sperma yang cacat antara punca ketidaksuburan dari pihak lelaki.

Kualiti sperma

World Health Organization (WHO) telah menetapkan beberapa syarat untuk mendianosa air mani itu sihat.

  1. Jumlah spermanya tidak kurang 20 juta dalam 1 mililiter (ml)
  2. Jumlah air mani sekurang-kurangnya 2ml
  3. Total sperma yang dikeluarkan sekurang-kurangnya 40 juta
  4. Sekurang-kurangnya 60% dalam bentuk normal
  5. Sekurang-kurangnya 75% sperma mesti hidup
  6. Sekurang-kurangnya 50% yang aktif bergerak (sama ada ke depan atau ke belakang)
  7. Sekurang-kurangnya 25% aktif bergerak ke hadapan

sumber : Dr Zubaidi

Set Kesuburan Lelaki Shaklee

Bagaimana supplemen dapat membantu tahap kesuburan lelaki?

1. CoQHealth

Mengandungi COQ10, Vit E dan ekstrak teh hijau. Memberikan tenaga berlebihan kepada tubuh badan termasuk sperma. Umpamanya kita bagi bot laju kepada sperma untuk bergerak lebih pantas dan bertenaga. Menurut kajian, bilangan sperma dan bilangan sperma yang aktif juga bertambah dengan pengambilan CoQ10 (sumber)

Kelajuan sperma

 

2. Vitamin E dengan Selenium

Ada sperma yang tidak bergerak ke hadapan, sebaliknya berpusing pada dalam satu pusingan sahaja. Vitamin E dan selenium membantu sperma untuk bergerak maju ke hadapan untuk disenyawakan.

Pergerakan sperma

 

3. Zinc Complex

Zinc sangat penting untuk kesihatan prostat dan penting bagi pembentukan sperma yang normal dan sihat. Sperma yang cacat atau abnormal mungkin mengakibatkan keguguran sekiranya percantuman berlaku.

sperma cacat

 

Ikhtiar hamil dengan Shaklee

set kesuburan lelaki shaklee

Set ini mengandungi 30 biji CoQHealth, 120 biji Vitamin E dan 120 biji Zinc Complex.Berharga hanya RM306.75.

Pengambilan berterusan selama sekurang-kurangnya 3 bulan menghasilkan keputusan yang lebih baik.

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

 

Assalamualaikum…

Banyak dalam blog ni asyik cerita untuk perempuan dan ibu-ibu sahaja kan. Sebenarnya semua supplemen pun boleh untuk lelaki dan perempuan. Tiada masalah. Kerana lelaki dan perempuan sama-sama perlukan nutrisi penuh dalam kehidupan seharian. Tetapi hari ini saya nak share artikel dari Majalah iSihat pada bulan Jun khas untuk lelaki

men-health-edit

Sila klik gambar di atas untuk membaca dengan lebih jelas ya.

men vital health

Oh ya, ada promosi istimewa sepanjang bulan Disember ini untuk set ini. Jadi, kalau berminat, cepat-cepat hubungi saya ya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

INGINKAN KULIT GEBU & CERAH? INGIN ATASI MASALAH PARUT, KUSAM DAN TONA KULIT TIDAK SEKATA? ATASI DENGAN ESP, VITAMIN E DAN BCOMPLEX

Nak tahu bagaimana supplemen berfungsi mencantikkan wajah anda?

Bagaimana ESP membantu untuk kulit yang gebu, cerah dan pudarkan parut jerawat?
ESP adalah sumber protin, diperlukan untuk menghasilkan sel-sel baru bagi kulit. ESP memang satu cadangan terbaik untuk merawat kulit kerana sel kulit akan mati dalam masa 21 hari. Jika sel kulit itu tidak diganti maka perkara itulah yang menyebabkan kulit menjadi kusam dan tidak bermaya. Lama kelamaan kulit akan menjadi bertompok2 dan tidak sekata.

Bagaimana Vitamin E membantu untuk kulit lebih segar?
Vitamin E plak adalah vitamin antioksidan. Penting untuk menjaga sel-sel agar tidak dirosakkan oleh radikal bebas. Kita memang tak nampak radikal bebas ni. Tapi kalau kita selalu terdedah kepada pencemaran, asap kenderaan, asap rokok maka kt situ la badan kita akan diserang radikal bebas. Sel-sel yang diserang radikal bebas ni akan menjadi tua dengan lebih cepat. Tu yang timbul istilah penuaan sebelum tiba masa sepatutnya.

Bagaimana Bcomplex bantu untuk meratakan tona kulit
Bcomplex penting bagi memperbaiki peredaran darah dalam badan dan meratakan warna tona kulit pada wajah. Tidak timbul lagi masalah kulit wajah yang bertompok-tompok. Yang menarik, B Complex juga membantu dalam menstabilkan hormon badan kita;jd sesuai lah untuk mengurangkan rasa marah atau stress.

vitamin kulit

credit to Super Vitamin Store

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Ya Allah, rasa risau dan berdebar-debar bila masalah jerebu ni makin lama menjadi semakin teruk. Dah sampai ke tahap darurat pula tu.

Jom baca sikit tentang IPU

Indeks Pencemaran Udara (IPU) merupakan salah satu cara untuk mengetahui tahap teruknya jerebu. Ia melibatkan pengukuran kuantiti zarah halus merbahaya seperti karbon monoksida, sulfur dioksida, nitrogen dioksida dan ozon. Pengelasan tahap kualiti udara mengikut IPU adalah seperti berikut:

Nilai IPU Kualiti udara

0 – 50 Baik
51 – 100 Sederhana
101 – 200 Tidak sihat
201 – 300 Sangat tidak sihat
301 – 400 Berbahaya
401 – 500 Sangat berbahaya
Lebih 501 Darurat

Berita pada 23/06/2013 : Semua sekolah di Daerah Muar dan Ledang ditutup esok sehingga diberitahu kelak selepas IPU cecah 767 hari ini.

Jadi, pastikan anda berhati-hati dan berjaga-jaga ya.

1) Kurangkan aktiviti di luar rumah

2) Pakai penutup hidung dan mulut semasa keluar (mask)

3) Banyakkan minum air masak sekurang-kurangnya 8 gelas sehari

4) Elakkan merokok

5) Basuh muka & tangan selepas pulang dari aktiviti luar

Adakah supplemen shaklee yang boleh membantu?

Ini antara supplemen yang saya cadangkan

Nutriferon - menguatkan sistem imunisasi badan. Cuaca yang kurang bersih menyebabkan badan lebih mudah mendapat penyakit. Jadi, penting untuk kita tingkatkan sistem imunisasi badan.

Performance Drink –  minuman isotonik yang membantu mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi dan memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

Vitamin E – antioksidan yang membantu membuang abormal-abnormal dan menentang radikal bebas dalam badan.

jerebu

Sungguh saya sangat-sangat risau. Apatah lagi suami berada di Johor demi tugas, namun saya sudah bekalkan supplemen untuknya. Harap dapat membantu meningkatkan kualiti kesihatannya dengan izin Allah.

Ya Allah, permudahkanlah kami melalui ujianMu ini, jadikanlah kami lebih dekat dan bertaqwa kepadaMu

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum..

Bagi mereka yang mementingkan kecantikan luaran & dalaman, semestinya pengambilan Vitamin E tidak akan diabaikan dan tidak hairan kalau dikatakan bahawa Vitamin E merupakan vitamin wajib yang perlu diambil. Namun haruslah berhati2 dengan Vitamin E yang dipilih kerana terdapat pelbagai jenis, jenama Vitamin E dipasaran yang sedia ada. Semestinya Vitamin E semulajadi dan berkualiti adalah pilihan yang terbaik berbanding Vitamin E sintetik.
Berdasarkan kepentingan itu, Shaklee sentiasa menjalankan ujian dan kajian untuk memastikan setiap produk keluarannya sentiasa diperbaiki dan memberikan kebaikan yang optimum kepada pengamalnya. Terbaru, Shaklee telah mengeluarkan Vitamin E dengan formula terbarunya, Vita-E Complex with grape seed extract.

Perbezaan dengan Vitamin E yang lama

Sudah tentu kandungannya, kini mengandungi ekstrak biji anggur. Dan warnanya lebih kehitaman berbanding Vitamin E yang lama yang lebih kekuningan.  (sumber)

KELEBIHAN GRAPE SEED EXTRACT :-

  • Mengikut… kajian saintifik Minyak Biji Anggur terbukti amat berkesan untuk membantu mengatasi masalah KANSER serta amat baik untuk awet muda dan memelihara kecantikan badan jika mengamalkn secara konsisten.
  • Grape Seed Extract juga terbukti berkesan untuk menguatkan system imun badan, menurunkan paras kolestrol, menghalang pembentukan darah beku, melegakan masalah berpunca daripada urat timbul, serta merencat pembengkakan dan keradangan.
KENAPA GRAPE SEED OIL? 
  1. Sebabnya dalam Minyak Biji Anggur terdapat Oligomeric Proantho Cyanidin(OPC) yang lebih tulin berbanding kumpulan fitonutrien yang lain.
  2. OPC pula merupakan anti pengoksidaan yang paling berkesan dan mampu melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengosidaan.
  3. OPC (Oligomerc Procyanidolic Complexes) iaitu unsur aktif ekstrak biji anggur adalah 50x lebih kuat dari Vitamin E dan 20x lebih kuat dari Vitamin C
  4. OPC berfungsi memusnahkan ‘radikal bebas’ yang boleh memusnahkan badan manusia. Dalam erti kata lain, OPC inilah yang bertindak MEMBANTU MENGATASI MASALAH KANSER bagi mereka yang sedang mengalami masalah penyakit kanser atau bertindak sebagai benteng daripada serangan penyakit yang ditakuti itu.
  5. Di samping itu, OPC yang amat kaya dengan protein terutamanya kalogen serta lebih kuat dari Vitamin E (50 kali ganda) dan C (20 kali ganda) menjadikannya sebagai makanan yang paling baik terhadap pembentukan sel dan tisu.
  6. Sekaligus ia juga baik untuk AWET MUDA dan tentunya sangat baik untuk memelihara KECANTIKAN.
  7. Selain daripada kehebatan Minyak Biji Anggur dari sudut kajian saintifiknya, kelebihan anggur juga turut termuat di dalam At-Tibb An Nabawi (Perubatan Nabi), yang menyatakan bahawa anggur adalah sebaik-baik buah dan yang paling banyak manfaatnya.
  8. Ianya berfungsi sebagai buah, minuman dan juga ubat. Tidak hairanlah jika di dalam Al-Quran disebut sebanyak 11 tempat mengenai buah anggur.
Yang lebih menariknya, ia masih dijual dengan harga yang sama.
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

 

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Vitamin untuk kulit cantik – bebas jerawat dan kusam

Assalamualaikum…

Pernah cuba belek pencuci muka anda? Atau barang penjagaan badan mahupun shampoo?? Mesti anda perasan di label ada perkataan VITAMIN C atau VITAMIN E. Betul tak?? Malah jika kita pergi ke spa pasti ada rawatan vitamin c, kolagen atau masker vitamin E.

Vitamin C dan Vitamin E adalah antioksidan yang bagus untuk kulit cantik kerana kita sering terdedah dengan persekitaran alam sekitar yang tercemar, sinaran UV yang memancar terik, asap-asap daripada kenderaan serta pencemaran udara lain.
Kenapa perlu mengambil antioksidan ini?
Penuaan kulit muka bermula daripada radikal bebas yang kerjanya merosakkan kulit. Radikal bebas ini terhasil daripada persekitaran yang kotor terutama sinaran UV. Jadinya untuk lebih mudah faham, saya umpamakan radikal bebas sebagai anasir jahat dan ANTIOKSIDAN sebagai WIRA yang bertindak memusnahkan radikal bebas. Ala-ala cam jadi perisai kulit la.
Hebatkan fungsi antioksidan. Anda boleh mendapatkannya daripada buah-buahan serta kekacang.
Cranberries, blueberries, and blackberries were ranked highest among the fruits studied. Beans, artichokes, and Russet potatoes were tops among the vegetables.
Pecans, walnuts, and hazelnuts were the winners in the nut category, and ground cloves, cinnamon, and oregano were the top three antioxidant-rich spices. [ Source : webmd.com ]
Persoalannya ialah adakah badan kita dapat menyerap semua kandungan antioksidan yang terdapat di dalam buah dan kekacang ini?
Menurut penyelidik Ronald Prior, PhD seorang ahli kimia dan pakar nutrisi dengan the USDA’s Arkansas Children’s Nutrition Center di Little Rock, Ark, “ Faktor major yang memainkan peranan adalah apa yang berlaku dalam proses pencernaan dan penyerapan ke dalam badan. Walaupun bahan-bahan itu mengandungi kapasiti antioksidan yang tinggi, ianya mungkin tidak dapat diserap”
Penyelidik juga mendapati cara penyediaan makanan juga akan menyebabkan kandungan antioksidan berkurangan.
Sudah pening untuk mendapatkan antioksidan yang insya Allah badan kita akan mampu serap tanpa risau kandungan antioksidan berkurang?? Kami ada penyelesaiannya.
EuphoriaSet Skincare yang merangkumi B-complex, Vitamin C dan juga Vitamin E.

Vitamin untuk kulit

B-complex – Mengandungi 8 kumpulan vitamin B yang melengkapi antara satu sama lain. Ianya membantu untuk mengekalkan tona kulit yang sihat. Umum mengetahui yang B-complex sangat berguna untuk mengawal stress dan membuatkan kita jadi gembira serta tenang. Jangan lupa yang stress adalah punca kepada masalah serius kulit berjerawat.
Vitamin C – antikoksidan yang berfungsi untuk melindungi antioksidan lain. Ianya juga bertindak melambatkan proses kerosakan oleh radikal bebas yang menjadi punca kemusnahan kolagen serta masalah kulit kering, kedut serta garis penuaan.Vitamin C juga bertindak melindung dan membaiki kulit. Selain itu, Vitamin C adalah bahan utama dalam sintesis kolagen.

Vitamin E – Merupakan antioksidan yang powerful dan tidak dapat dihasilkan oleh badan. Bertindak meneutralkan radikal bebas serta mencegah proses penuaan daripada berlaku. Kajian menunjukkan pengambilan vitamin E untuk jangka panjang akan dapat mengurangkan sunburn akibat dedahan kepada sinaran UVB. Oppss, jangan salah sangka yang anda akan selamat daripada dibakar matahari dengan mengambil vitamin E atau lotion mengandungi Vitamin E. Cuma ianya akan membantu untuk mendapatkan kulit yang sihat jika mengambil vitamin antioksidan secukupnya.[Sumber: webmd]

Selain 3 vitamin di atas, pengambilan set ini bersama-sama dengan GLA complex dan Energizing Soy Protein (ESP) sangat disarankan.
ESP – diperbuat daripada non-GMO (genetically modified organism) soya yang lengkap dengan 9 asid amino penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan. Sel kita diperbuat daripada protein dan ESP membantu untuk menghasilkan sel yang sihat, menggantikan sel kulit yang sudah mati serta membaiki struktur kulit semula.
Nota : ESP membantu penyerapan vitamin lain dengan LEBIH CEPAT berbanding tanpa pengambilannya.
GLA complex – Gamma-Linolenic Acid adalah asid lemak omega-6 di mana badan akan menukar kepada bahan untuk mengurangkan inflamasi (keradangan) [ Source : emedicinehealth ] Berdasarkan testimony pengguna, kulit mereka menjadi lebih lembab dan masalah jeragat juga berkurangan.**
sumber : MyChibiBox
Ada promosi istimewa untuk set skin care bulan ini (Jun 2012). Jom dapatkan sekarang!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Assalamualaikum…

Bulan ini kami menawarkan tawaran istimewa untuk set KHAS UNTUK SUAMI yang mengandungi vitamin E dan ostematrix.

Jom kita tengok kebaikannya :

Apa kebaikan Ostematrix?
Ostematrix adalah kalsium, magnesium yang lengkap dengan vitamin D. Ia diperlukan oleh tubuh untuk membina darah, saraf serta pembentukan tulang dan gigi yang kuat. Apabila badan cukup kalsium, kita akan mudah bangun dari tidur malah tidur kita juga lebih nyenyak dan berkualiti. *Boleh diambil oleh para suami yang terpaksa memandu jauh berulang-alik ke tempat kerja setiap hari.

Apa pula kepentingan Vitamin E?
Kita biasa dengar Vitamin E sebagai anti penuaan. Ianya juga dikenali sebagai vitamin awet muda kerana vitamin E dikatakan membantu melambatkan proses penuaan. Namun vitamin E yang bagus adalah vitamin E asli yang boleh dilihat pada botolnya tertulis d-alpha tocopherol. Ia juga akan lebih berkesan apabila ianya dilengkapi dengan selenium yang bertindak senergi apabila diambil bersama.

Pengambilan vitamin E dikatakan dapat membantu kesihatan prostat*, membantu mengekalkan tekanan darah* , membantu menurunkan trigliceride, serta membantu mendapatkan kulit yang cantik dan muda*. Pada saya, vitamin E ini ibarat tonik untuk para lelaki. Sebab itulah ada yang menggelarkan vitamin E sebagai sex vitamin! Ada juga pendapat yang mengatakan suami mereka lebih bertenaga selepas pengambilan vitamin ini. Berbeza mengikut tubuh badan masing-masing. Dah cuba baru tau!

*credit to RahsiaVitamin

Untuk isteri pula, apa kata dapatkan SET Feminin, khas untuk wanita yang mengandungi Alfalfa & Vitamin E.

Alfalfa bukan sahaja bertindak sebagai milk booster, malah banyak khasiatnya buat kaum hawa terutamanya.
  • Milk booster*
  • Mengatasi masalah keputihan*
  • Mengetatkan vagina*
  • Mengurangkan masalah sembelit*
  • Mengurangkan masalah alergi*
  • dan banyak lagi….
Jom dapatkan HARGA ISTIMEWA untuk bulan ini (Jun 2012) sahaja!
* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Translator
Translator by Yellingnews
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?