Himpunan testimoni Collagen Powder

Assalamualaikum..

Hari ni nak share testimonial Collagen Powder. Dah banyak share di FB terlupa nak share di sini.

Testimonial Pertama

collagen powder shaklee-testi

 

Minggu Pertama: Muka kurang kusam
Minggu Kedua: Jerawat makin kurang
Minggu Ketiga: Muka dah mula nampak merah- merah pink (wowwwwww!!)
 
BONUS: 
#1: Bekas parut jerawat dah makn kurang. Oh memang masa COD Collagen ni saye sendiri tengok muka dia banyak jerawat dan bekas jerawat
#2: Eyebag dah improve
#3: Badan bertambah CERGAS & KURANG LETIH!!
Testimonial Kedua
Mula2 berminat dgn Shaklee sbb nk banyakkan susu badan n nk bg susu ada kualiti..beli BF set n ESP dlu. Alhamdulillah membantu walau x konsisten mkn. 

 

Lepas tu perasan yg muka makin kusam n slalu letih..pastu jerawat lak menjadi2..eyebag lak makin teruk sbb baby mmg slalu bgn malam. Kebetulan kwn2 yg wat Shaklee promote Collagen gle2 sbb musim promotion Collagen. Ingat nk try sbb cosmetics no longer works.

 

Alhamdulillah dlm seminggu start nampak hasil sbb muka dh kurang kusamMinggu kedua jerawat dh makin kurang. Minggu ketiga muka nampak merah2 pink macam dlm gamba. Bekas parut jerawat dlu pun dh makin hilang. Eyebag dh improve. Badan makin cergas n kurang letih berbanding dlu.
Please note that saya mkn 1 paket utk 2-3 hari..and slalu x konsisten. Dh almost sebulan mkn, satu kotak Collagen x abes separuh pun lg =p
Sekarang saya aim nk hilangkn eyebag terus, Insya Allah =)
Testimonial Ketiga
testi-3
Assalamualaikum semua icon smile Collagen Powder Shaklee, 1000 Dalton? Nad nak share hasil mkn collagen selama 2 weeks. Selain dari description kat gamba ni, nad lupa nak add. Pori2 kat hidung nad dh makin kecil juga. Sblm ni besar skit sbb kat hidung sll ada white heads so nad sll buang pki besi tu. now dah tak besar lagi icon smile Collagen Powder Shaklee, 1000 Dalton?Alhamdulillah.
Pic belah kiri tu adik tlg ambilkn gmbr Nad 2 minggu lps sblm start try Collagen Shaklee. Pic belah kanan ni ambik pagi td oleh hubby. Blur skit compared to belah kiri. Rasa cam xpercaya pun ada gak sbb nmpk cerah skit. Dh pki tudung yg sama, angle yg sama, dan di bawah lampu kalimantang yg sama. Hehe. Kalau tgk skin texture rasanya xbyk beza sbb Alhamdulillah kulit xde prob sgt cuma now kalau sentuh mmg rasa halusss sgt. Nad mkn collagen ni 2 sachet every day for the first 1 week. Dan lepastu 1 sachet sehari. Selain tu nad konsisten minum ESP skali ngan Collagen, pakai pencuci muka Nutriwhite Shaklee dan Overnight Renewal Cream Nutriwhite Shaklee jgk. Will continue for another 6 weeks (clinical studies menunjukkan kesan kulit lebih gebu selepas penggunaan 8 minggu).
Testimonial 4
testi-yana
Testimonial lain :
Tak percaya lagi? Jom cuba sendiri!!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com