Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, hari ni dah mula bekerja setelah bercuti ke Langkawi selama 3 hari. Kerja? Bukan cuti Thaipusam ke? oh, cuti saya memang tak ikut cuti orang lain. huhu. Jadi sebagai menunaikan tanggungjawab kerja aje lah. Walaupun rasa macam nak EL je, tapi nanti kena bagi dokumen pula.

Alhamdulillah, dapat bercuti bersama mak ayah, adik beradik dan family masing-masing. Memang riuh rendah. Semua suara tak boleh slow pula tu. Kali terakhir dapat bercuti bersama-sama macam ni masa sekolah menengah rasanya. Seronok sangat dapat menghabiskan masa bersama-sama family walaupun penat.

Sampai rumah mak jam 2 pagi tadi. Pastu jam 7 pagi keluar pegi office. Kesian dengan suami la. Nak juga hantar ke office walaupun penat drive malam tadi. Tak tau la hari ni dia dapat rehat ke tak sebab ada Muadz dan anak-anak buah yang lain.

Oh ya, saya minta maaf banyak-banyak jika tak dapat menjawab email dan lambat jawab sms ya. Sebab ada sms sampai masa tengah mandi laut. Jadi, lambat sikit jawab dan masa pula suntuk nak terkejar-kejar pelbagai aktiviti.

Nanti saya ceritakan pengalaman dalam entry seterusnya ya..

Anda bercuti ke mana?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?