Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Fenomena Shaklee : ESP yang terhangat di pasaran

Assalamualaikum..

Salam Ramadhan hari ke-4. Semalam pengedar Shaklee seluruh Malaysia dapat maklumat, ESP akan berada di Shaklee Online pada jam 12 tengah hari. Memang ramai yang tertunggu-tunggu kehadiran ESP ni. Lebih-lebih lagi di bulan puasa. Maka berlakulah fenomena Shaklee di siang hari.

Tiba-tiba dapat maklumat, website Shaklee tak boleh buka. Ada yang boleh buka tapi tak boleh login. Macam-macam incident dan update dari kawan-kawan. Antaranya :

  • Dah tunggu dari sebelum jam 12, tepat jam 12 website hang. Tak boleh klik apa-apa
  • Buka web shaklee, screen jadi putih. Tak keluar apa-apa
  • Buka website shaklee, keluar coding bermacam-macam. Dah mcm cerita matrix pula.
  • keluar tempat untuk login tapi bila klik login tak jadi apa2.
  • boleh login, bila nak check-out hang, tak jadi apa-apa.

 

Ada juga yang update, di Shaklee HQ pun orang agak ramai nak minta tolong staff orderkan melalui web. Masa ni dalam kepala terbayang, agaknya website Shaklee tu macam orang serbu bila sale tak masuk akal. Macam kes kilang kasut, tudung fareeda dan lain-lain yang kecoh orang beratur panjang dan berebut-rebut nak beli barang tu.

Tiba-tiba dengar berita ESP dah habis stok. Dalam hati, risau juga. Sebab ada yang dah order, tapi saya tak sempat nak online lagi. Dalam pukul 3 petang juga baru sistem menjadi stabil semula. Saya pun cuba login dan order. Eh, ada lagi. Apa yang kecoh kata dah habis.

Rupanya Shaklee dah bagi quota 10 canister sahaja untuk setiap ID. Jadi, siapa yang dah order 10, automatik sistem jadi Insufficient Quantity. Bagus juga buat sistem macam tu, takde la jadi monopoli. Nanti ada pula orang yang beli banyak-banyak kemudian jual harga murah dan merosakkan market. Memang fenomena Shaklee sedang melanda sekarang ni.

Apa yang best sangat dengan ESP ni yang orang nak berebut-rebut sangat ni?

Kebaikan-ESP

ESP ni adalah protein lengkap dengan 9 asid amino dari soya non-GMO. Bila badan kita cukup protein, maka :

  • kulit jadi lebih sihat, kurang berjerawat, warna sekata dan tidak kusam
  • rambut jadi lebih kuat, berkilau dan kurang gugur
  • tanda-tanda strechmark berkurang sedikit demi sedikit
  • badan rasa lebih bertenaga
  • untuk ibu menyusu, penghasilan susu ibu lebih banyak dari biasa
  • semasa berpuasa, mampu membuatkan seseorang tahan lapar lebih dari biasa

Haa…itulah yang orang sibuk berebut-rebut tu. Lagi pula bila dah rasa dan nampak sendiri hasilnya.

Ada yang nak mencuba? Saya masih ada sikit lagi. Cepat-cepat tau!!

p/s – esok bakal masuk ostematrix yang dah lama kehabisan stok juga. Kalau nak order inform cepat-cepat ye.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?