Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Kesan ESP yang saya alami

Assalamualaikum..

Kebaikan-ESP

Hari ni saya nak share kesan ESP yang saya alami. Ini yang saya alami sendiri dengan pengambilan secara konsisten sebanyak 3 scoop setiap hari. Orang lain mungkin ada rasa kesan yang lain lagi.

1. Strechmark masa mengandung anak pertama hilang

 

Masa mengandung anak pertama strechmark memang teruk dan hodoh. Dah lepas pantang pun kesan strechmark masih tak hilang walaupun dah dapat berat badan lagi kurang dari sebelum hamil. Masa anak dah setahun lebih baru mula ambil ESP. Itupun sebab nak puasa. Makin lama baru perasan strechmark makin pudar. Memang bukan dalam masa sebulan dua. Yelah, nak dapat strechmark tu pun makan masa lama kan. Takkan nak hilang sekelip mata. Sekarang memang dah makin hilang.

2. Susu ibu lebih banyak

Yang ni rasa memang dah ramai pun alami. Memang ada peningkatan susu ibu. Bila ambil masa pantang pula, terlebih-lebih susu. Sampai seawal hari kedua dah terpaksa pam dan buat stok. Alhamdulillah, rezeki..

3. Kulit lebih cerah, sekata, bersih dan sihat

Haa..tu dia. macam iklan plak banyak betul tagline. Tapi memang betul. Bila tengok gambar lama baru perasan sebelum ni kulit gelap dan tak sekata. Ada part yang gelap sikit, ada part yang cerah sikit.

4. Tahan lapar semasa puasa & menyusu

Masa menyusu memang kerap lapar sebab kalori banyak dibakar setiap kali pam atau menyusukan bayi. Jadi, memang badan cepat lapar. Tapi bila ambil ESP, bukan tak lapar langsung ye, tapi kuranglah sikit rasa asyik lapar dan nak mengunyah tu. Bertahan la lama sikit. Masa puasa pun alhamdulillah dapat bertahan sampai ke petang dengan hasil pam yang sama.

5. Rambut kurang gugur selepas bersalin

Tahu tak, semasa hamil hormon kita menyebabkan rambut kita lebih lebat dan selepas bersalin, perubahan hormon tersebut menyebabkan rambut tersebut gugur. Tapi kadang-kadang terlebih gugur dari yang sepatutnya sampai boleh nampak kulit kepala. Ini yang terjadi selepas saya bersalinkan anak pertama. Bila ikat rambut boleh nampak kulit kepala dengan jelas, rambut pun nipis sangat. Alhamdulillah, semasa anak kedua dengan pengambilan ESP secara konsisten, rambut kurang gugur. Masih ada juga gugur sebab memang perubahan hormon kan, tapi tak seteruk masa anak sebelumnya. Tidak la sampai nampak kulit kepala. happy

 

Nak cuba juga ESP?

 

Bulan ni memang bulan terbaik nak cuba? Kenapa?

Sebab bulan ni kalau beli 2 canister dapat 5% off. Kalau nak beli 6 canister, boleh dapat 1 PERCUMA, Siap dapat keahlian percuma sekali. Memang tak rugi pun. 

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

One Response to “Kesan ESP yang saya alami”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?