Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum..

Rasanya setiap tahun mesti keluar isu Halal Haram Shaklee. Alhamdulillah, menunjukkan rakyat Malaysia ni memang sangat prihatin dengan isu Halal Haram. Bukan sekadar Halal Haram makanan tetapi juga halal haram pergaulan, pemakaian, pekerjaan dan lain-lain harapnya. Kuliah ustaz-ustaz pun dah semakin ramai yang hadir hampir menyamai konsert-konsert hiburan. Alhamdulillah, semoga Islam yang sebenar terus berkembang mekar di bumi Malaysia. Islam bukan sekadar nama tapi pada penghayatan dan amalan, insyaAllah.

Cuma yang dikesalkan bila maklumat tak dapat dengan tepat dan disebarkan pula sehingga menjadi fitnah. Jadi sebelum menyebarkan apa-apa adalah lebih baik semak terlebih dahulu supaya kita tidak menambah dosa menfitnah.

Eh..tapi betul. Saya check kat website JAKIM takde Shaklee. Dah sms JAKIM pun JAKIM kata takde. Macam mana tu?

Ya, kerana produk Shaklee semuanya dihasilkan di USA dan telah disahkan HALAL oleh Islamic Services of America (ISA).

Eh, boleh ke macam tu? Sah ke kat Malaysia? Bukan JAKIM kena luluskan juga ke?

Ada beberapa badan luar negara yang JAKIM telah iktiraf sebagai badan khas luar negara yang diyakini status HALAL nya. Kalau JAKIM nak pergi check semua kilang di luar negara, tak cukup tenaga la pula.

Oh, untuk lebih lanjut, boleh baca ini ya
http://www.hdcglobal.com/upload-web/cms-editor-files/21bc5b40-5eff-40e8-b4ff-5b6a20931fed/file/rib-jul2013.pdf
buka terus muka surat 18 untuk lebih cepat.

ifanca-isa

Ini pula sijil halal Shaklee

Sijil Halal 2013

Sijil Halal 2013

Untuk 2014 harap dapat bersabar ya. Masih dalam proses. Saya akan terus kongsikan bila dah keluar yang baru.

Jom tengok dulu apa kata pegawai JAKIM.
image

Jadi, tak perlu ragu-ragu untuk membeli kerana telah terbukti keberkesanan dan status HALALnya!

Baca lagi pelbagai isu Halal Haram Shaklee di SINI

Berminat?

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?