Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Hubungi kami di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601.

Boleh juga isi borang di bawah.

Terima kasih

[si-contact-form form=’1′]

4 Responses to “Hubungi kami”

  • nieza:

    Salam..
    k.hanis, saya nieza..kouhai hiroshima. kite pernah jumpe dlu masa kak hanis datang hiroshima and tumpang umah saye. ingat tak? hhu..

    firstly tahniah2 dah ber-biz besar2an nampaknye..moga terus maju dan rezki melimpah-ruah iA happy

    saye br bersalin bln lps.bby baru 1mo. bace2 kat tenet, dah ramai org pakai produk shaklee. tapi saya tengok n baca ade banyak sangat la..ttau mana satu yg bagus dan diperlukan. kak hanis ade susume mana2 tak?

    saya ingat nak amik ESP. sekali beli boleh tahan bape lame ek? ESP ni bagus untuk banyakkn susu ke? saye bace testi, org kata pekatkan susu n bby cepat kenyang. betul ke? bape ek harga esp kalo nak order kat akak? termasuk pos ke

    sory ek bnyk tanye..cm xckp ms nak explore blog ni..lama2 dpn pc kang anak nangis dahh…

    henji mattemasu ne..arigatou!

  • ely zulina:

    asslmkm akk..
    sy preggy 6 weeks…sy nk tye set yg simple n sesuai utk sy n baby..
    sekarang sy alami alah yg teruk..muntah,loya,xlalu mkn…perut msk angin jer..
    bpe harga yer…
    trima kasih akk

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?