Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Assalamualaikum..

 

Dah lama tak dapat update blog ni sebab ada beberapa masalah peribadi sikit. Tapi jangan risau, saya masih terus menjual Shaklee. Malah, walaupun tak sempat update blog, masih ramai lagi yang mencari untuk membeli Shaklee. Alhamdulillah. Sudah tentu setiap pembelian diiringan dengan konsultasi dan doa semoga semua yang menggunakan Shaklee terus kekal sihat. Semoga dengan kesihatan yang diberi dapat meningkatkan lagi semangat kita untuk lebih lagi melakukan amal ibadah.

Ok, sebelum berceloteh lebih panjang, mari kita tengok apa promosi bulan ni?

MEAL SHAKES BUY 6 FREE 1

MealShake1

Tentunya berita gembira buat saya, sebab inilah sarapan ringkas saya setiap hari. Cukup dengan sumber nutrien lengkap, fiber dan protein. Lebih sedap lagi bila dicampur dengan ESP dan Performance Drink. Atau minum sahaja dengan susu segar. Ini sarapan segera bila tak sempat bersarapan.

Berita gembira juga buat anak saya. Alhamdulillah, anak yang hampir setiap bulan selsema dan kena ambil nebulizer, kini dah bebas selsema. Kalau demam dan selsema pun, dengan izin Allah cepat je sembuh.

Untuk anda yang bijak, jangan lepaskan peluang ini!!

Baca lebih lanjut tentang Meal Shakes di SINI.

1 canister hanya RM113.75 SAHAJA!

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?