Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Rahsia anak berpuasa dengan cergas

Assalamualaikum..

Bulan puasa ni memang mencabar nak latih anak berpuasa. Sekejap-sekejap mulalah nak merengek dengan pelbagai ujian lagi. Kadang tengok air masak kat dapur pun boleh menggugat keimanan si kecil.

Jom, saya kongsikan rahsia anak berpuasa dengan cergas.

1. Seronok bersahur. Pastikan anak-anak bangun sahur dan seronok untuk bersahur. Masak makanan kegemaran mereka.

2. Berikan semangat dan kata-kata positif. Berikan kata-kata pujian untuk anak-anak.

3. Alihkan perhatian. Berikan aktiviti kepada anak-anak supaya mereka tak tumpukan perhatian pada makanan dan minuman.

4. Galakkan anak minum air masak yang mencukupi sepanjang malam dari berbuka sehingga sahur.

5. Menyediakan makanan tambahan (supplemen) supaya anak tidak lembik ketika berpuasa.

Supplemen puasa untuk anak-anak

Rahsia anak berpuasa dengan cergas

Supplemen penting bukan sahaja untuk kanak-kanak tetapi juga untuk orang dewasa. Supplemen membantu memenuhi nutrisi seharian dan membantu tubuh menjadi TIDAK LETIH dan LEBIH SIHAT. Sebaik-baiknya beri supplemen semasa sahur dan berbuka puasa supaya mereka lebih bertenaga. (sumber)

Supplemen yang sesuai untuk anak anda:

Performance Drink – mengelakkan badan terhidrat. Penyahhidratan menyebabkan badan menjadi cepat letih. Performance Drink mempunyai lebih banyak elektrolit dan menyalurkan lebih banyak tenaga berbanding jenama minuman hidrasi yang lain. Campuran Elektrolit OPTI-LTYE™ proprietari   dengan campuran unik karbohidrat dapat memberikan tenaga segera dan berkekalan bagi menyokong hidrasi optimum.

Terbukti secara klinikal

Ujian makmal terhadap atlet dengan pencapaian cemerlang menunjukkan yang Performance Shaklee dapat:
  • Mengurangkan kehilangan bendalir bagi meningkatkan hidrasi
  • Memberikan spektrum elektrolit yang menyeluruh termasuk kalsium dan magnesium (bukan untuk jenama unggul)
  • Memelihara tahap gula dalam darah bagi mengekalkan keupayaan tenaga dalam meningkatkan stamina.

(sumber)

Meal Shakes – serbuk minuman yang lengkap dengan multivitamin, multimineral, protein dan fiber. Berperisa vanilla yang sedap dan boleh dicampur dengan susu mahupun air apa-apa sahaja.

Khasiat Meal Shakes kepada Anak

  • Nutrien asas untuk tumbesaran kanak-kanak
  • Memberi tenaga secara konsisten
  • Menyokong sistem imun
  • Kekalkan kesihatan keseluruhan

(sumber)

 

Jom lihat apa kata mereka yang telah mencuba

Rahsia anak berpuasa dengan cergas

Rahsia anak berpuasa dengan cergas

 

 

order

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?