Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Alhamdulillah, saya sudah pun melepasi syarat untuk dapat car bonus dari Shaklee. Tapi ramai yang salah faham ingat Shaklee bagi kereta sebiji. Oh bukan macam tu. Inilah salah satu keistimewaan Shaklee yang saya suka, berbeza dari MLM lain.

Inilah keistimewaan Car Bonus Shaklee Malaysia

Shaklee akan bagi ‘bonus kereta setiap bulan’. Berapa jumlahnya? Mengikut performance kita pada bulan tersebut. Lagi bagus performance, lagi tinggi bonus yang kita dapat. Inilah istimewanya car bonus ni. Sebab tak semua orang perlu beli kereta. Kalau kereta yang ada masih boleh berfungsi boleh bawa kita ke sana ke mari, nak buat apa beli banyak-banyak kereta kan. Lebih baik duit tu digunakan untuk sesuatu yang lebih bermanfaat.

car bonus shaklee Malaysia

Terpulang pada kita nak guna untuk beli kereta ke rumah ke. Tapi nilai duit yang dapat tu minima memang boleh untuk bayar duit kereta bulanan. Kalau tak nak beli kereta pun takpe. Duit yang dapat tu boleh dilaburkan, nak beli emas ke masuk dalam tabung haji ke unit trust ke.. Atau beli apa-apa yang lebih diperlukan. Sebab Car Bonus tu akan dapat dalam bentuk CASH dan secara bulanan(mengikut performance).

 

Tapi semakin meningkat performance, car bonus pun akan semakin tinggi. Sampai satu tahap nak beli sebiji kereta secara CASH terus pun boleh. Tiada yang mustahil kan. Jadi, jangan salah faham ya..

 

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?