Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum..

Petang Ahad yang lepas, Alhamdulillah dapat meluangkan masa menyedut aura Master sambil coaching dan plan strategi bersama-sama. Walaupun pagi tu saya ada meeting lain, tapi lepas tu terus shoot ke office GenkiMomma di Setia Alam.

Nak tuntut ilmu dan berjaya tak perlu berkira. Kita sendiri pilih nak berjaya atau tidak. Turut bersama anak Shaklee dan cucu Shaklee saya.

image

Memang best office ni. Ada ruang kanak-kanak bermain dan menonton. Suka la muadz dapat tengok cerita upin ipin. Zilal pun turut sama-sama dengar tips dan sharing.

Kat belakang tu ada satu lagi group sideline saya dan anak2nya. Nasib ada 2 master, boleh sorang satu. Nak berjaya, follow upline, dekatkan diri dengan upline, insyaAllah boleh berjaya.

Selain menyedut aura bila bertemu ni, ada juga coaching online di FB dan whatsapp. Tapi bila bertemu dapat berpeluk memang terasa lain.

Inilah salah satu keistimewaan group kami, selain ada online dan offline coaching, kami memang menggalakkan keluarga terlibat sama. Sebab kita nak jana pendapatan pun utk keluarga kan, jadi takkan bila perjalanan nak berjaya tu nak ketepikan keluarga.

Oh para suami pun ada sebenarnya. Sorang tukang ambil gambar, sorang jaga anak kecil sambil sekali sekala join dengar juga.

Nak sertai ‘keluarga’ Shaklee kami dan rasai keseronokan?

 

Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

One Response to “Menyedut aura Master”

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?