Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Ramai yang salah faham, kalau jadi ahli Shaklee perlu berniaga. Eh, tak perlu pun. Kalau anda nak makan untuk diri sendiri dan ahli keluarga je pun boleh. Macam juga anda daftar keahlian Avon, Cosway, NR, Tupperware. Ada yang daftar memang untuk berniaga, ada pula yang sekadar nak dapatkan harga ahli yang sudah tentu lebih menjimatkan. Anda tak rugi pun mendaftar ahli kerana…

1) Bayaran keahlian sekali seumur hidup. 

Pembayaran keahlian hanya sekali seumur hidup. Tak perlu renew setiap tahun untuk kekalkan keahlian. Jika anda tidak membeli dalam masa setahun akaun anda akan bertukar menjadi ‘tidak aktif’, walau bagaimanapun, sebaik sahaja anda buat pembelian automatik ia akan menjadi aktif semula. Tak perlu buat apa-apa.  Keahlian hanya RM65 sahaja untuk seumur hidup (sila tambah postage RM10 untuk semenanjung dan RM20 untuk sabah sarawak untuk penghantaran memberkit)

2) Jimat 20-30% dengan setiap pembelian produk

Sekarang ni dengan taraf hidup yang semakin meningkat, sudah tentu segalanya kita nak dengan harga yang murah kan. Dengan mendaftar sebagai ahli, anda berhak mendapat harga ahli yang sudah tentu lebih murah dan menjimatkan. Dan yang lebih jimat lagi produknya memang tahan lama. Ada yang boleh guna sebulan, 2 bulan, 4 bulan sampai 6 bulan pun ada.

3) Pembelian berulang

Kebanyakan yang dah guna shaklee, biasanya akan repeat order sebab tersangatlah berpuas hati dengan hasilnya. Jadi tak rugi pun daftar ahli sebab anda akan membeli lagi dan lagi dengan harga yang jimat. Bila dah sendiri sihat, cantik, seronok takkan tak nak share dengan ahli keluarga kan. Tentu kita nak mak ayah, suami, adik-beradik dan anak-anak kita pun sihat.

4) Berpeluang dapat bonus

Walaupun tak nak buat bisnes, tapi mana tau ada satu bulan anda beli banyak sebab nak beli untuk mak ayah dan ahli keluarga sekali. Untung-untung dapat bonus. Best kan. Beli untuk kesihatan diri tapi dapat pula bonus.

5) Tak perlu riki-riki harga

Tak perlu lagi nak tanya 2-3 pengedar untuk riki-riki harga sebab anda sendiri dah dapat harga ahli. Dan tentunya itu harga yang termurah. Tak perlu lagi nak bertanya sana sini. sekarang pun dah mudah, beli aje secara online dari website shaklee. klik-klik dan shaklee akan pos ke rumah.

Best kan. Tak rugi pun daftar ahli untuk kegunaan sendiri. Kalau nak bisnes pun dialu-alukan. Kami akan berikan guide yang terbaik. Dengan coaching secara online dan offline.

Bagaimana nak mendaftar?

Hubungi kami segera!

Email ke hanisamin@gmail.com dengan tajuk ‘Keahlian Shaklee’ atauSMS ke 010-4289601 dan berikan email anda.

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?