Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

7 sebab kenapa saya pilih Shaklee

1. Terbukti berkesan

Bermula dengan sekadar mencuba, Alhamdulillah seronok bila badan jadi lebih sihat dan bertenaga. Bukan sekadar dengar cakap orang tapi diri sendiri dah merasainya. Lagi pula bila dah semakin lama dengan Shaklee, baru tahu rupanya memang Shaklee ada buat kajian mendalam dan teliti tentang keberkesanannya.

Kenapa Saya Pilih Shaklee

2. Semulajadi

Saya memang sedang ke arah kehidupan yang lebih alami. Saya pilih menyusukan anak dengan susu ibu, pakaikan anak dengan lampin kain (cloth diapers) dan tanam sayuran sendiri (baru je nak mula). Saya percaya bila kita kembali semula kepada sesuatu yang semula jadi yang Allah jadikan, ianya akan lebih dekat dan berkesan untuk kita. Dah tentu bumi kita pun lebih selamat.

3. Membantu penyusuan

Ok, ini sebenarnya sebab utama pilih masa awal-awal dulu. Excited bila orang cerita Shaklee bantu penyusuan kan. Jadi kita pun nak cuba. Alhamdulillah, memang membantu penyusuan sehingga anak kedua sekarang. Tapi bukan sekadar itu sahaja tau, membantu juga ibu yang menyusu ni sebab nutrien badan kita memang lebih cepat hilang bila menyusu.

4. Pelbagai pilihan

Produk Shaklee ni bukan ada satu je tapi ada pelbagai jenis untuk kegunaan tertentu. Kalau rasa tak perlu, tak payah ambil, ambil mana yang perlu sahaja. Tapi memang rasa teruja nak cuba semua sebab nak lihat hasilnya. Bila satu-satu produk tu lebih fokus untuk kegunaan tertentu, maka keberkesanannya pun tentulah lebih lagi sebab tak gaduh nak selesaikan semua masalah.

5. MLM yang berbeza dengan yang lain

Asal saya kenal Shaklee, saya tak tau pun ianya MLM. Lepas daftar ahli pun, masih tak rasa ianya MLM. Sebab kami ditekankan untuk share kebaikan produk dan bantu orang. Bukan sekadar cari ahli lepas tu minta ahli beli barang. Bila dah rasa faedah Shaklee, automatik memang rasa nak share dengan orang lain sebab nak orang lain pun rasa faedahnya.

Kenapa Saya Pilih Shaklee

Shaklee perniagaan yang mementingkan kekeluargaan

6. Harga mampu milik

Kalau nak dibandingkan dengan harga di pasaran, sebenarnya Shaklee jauh lebih murah. Biasanya produk organik mesti mahal sebab guna bahan semulajadi kan. Tapi harga Shaklee ni harga mampu milik, sebotol ada yang boleh tahan sampai 4 bulan pula tu. Memang rasa berbaloi.

7. Sumber pendapatan

Daripada sekadar menjadikan Shaklee part-time, kini saya buat Shaklee sepenuh masa. Ianya bukan sesuatu yang mustahil. Alhamdulillah, sumber pendapatan dapat, jaga anak sendiri pun dapat. Maka nikmat Tuhan yang manakah Kau dustakan?

Ini sebab kenapa saya pilih Shaklee. Anda pula bagaimana? Belum pilih Shaklee? Apa kata cuba dulu dan rasai perbezaannya. InsyaAllah tak menyesal.

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, Celik Nutrisi, Vitamin Kita& Dhiya Vitamins.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601(Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

9 Responses to “7 Sebab Kenapa Saya Pilih Shaklee”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?