Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Jerawat memang masalah utama kulit wajah. Ada yang kulit wajahnya penuh jerawat sehingga menyebabkan malu untuk keluar rumah. Dah selesai masalah jerawat, parut-parutnya pula tertinggal. Setiap hari cuci muka pun parut jerawat masih tak hilang. Bagaimana cara hilangkan parut jerawat dengan mudah? Bagi saya yang penting, cara hilangkan parut jerawat ni perlu bermula dari dalam. Bila dalam kulit kita sihat, dah tentu di peringkat luar pun akan nampak sihat. Kali ini saya tak mahu bercerita panjang, saya nak terus kongsikan testimonial sahaja.

 

Cara Hilangkan Parut Jerawat

Cara Hilangkan Parut Jerawat

 

Cara Hilangkan Parut Jerawat

Cara Hilangkan Parut Jerawat

Kesimpulannya, antara vitamin dan supplemen yang biasa diambil untuk membantu menghilang parut jerawat adalah

  1. Set D yang mengandungi B complex, Vitamin C dan Vitamin E
  2. ESP
  3. Shaklee Collagen Powder

Walau bagaimanapun, pengambilan supplemen ni perlu konsisten. Dan jangan lupa pengambilan air masak yang mencukupi. Kulit wajah kita ambil masa lebih kurang 120 hari untuk diperbaharui. Jadi perlulah bersabar. Bayangkan kulit kita dah bertahun-tahun bermasalah dan berjerawat, takkan dalam masa seminggu je dah boleh selesai semuanya. Takut pula jika betul-betul pulih dalam masa yang singkat, masalah lain pula yang timbul dalam jangka masa panjang.

Untuk anda yang kekurangan bajet, boleh mula ambil ESP dan Vitamin C sahaja dahulu. Ada pelbagai lagi testimonial yang boleh anda lihat sekiranya masih ragu-ragu Ataupun cuba terus sendiri dan rasai perbezaannya.

 

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, Sinergi Vitamin, Ummi’s Vits Store & MyNutrisi

 

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601(Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

6 Responses to “Cara Hilangkan Parut Jerawat”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?