Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Assalamualaikum..

 

Selamat Tahun Baru 2016!! Ok, dah 7 Januari baru nak ucap selamat tahun baru.  Lepas je habis pantang dan balik ke rumah sendiri, terus kelam-kabut nak membiasakan diri jadi Mak Anak Tiga. Mujur juga bulan 12 ada 2 minggu Muadz duduk dengan Tok Mak dan Tok Ayah dia. Jadi saya ambil masa untuk potty train Zilal. Risau pula dia nak pergi tadika nanti macam mana.

 

tahun baru 2016

Macam ibu bapa lain, hujung tahun memang sibuk sikit nak uruskan pembelian barang-barang untuk anak ke sekolah/tadika. Tahun ni Zilal mula ke tadika. Kalau ikut umur sebenar, baru je 3 tahun sebab dia lahir 25 disember. Tapi kalau ikut tahun kira 4 tahun la. Tahun ni sekurang-kurangnya ada abangnya di tadika yang sama boleh temankan. Kalau tahun depan, takut dia susah nak biasakan diri sebab sorang-sorang.

Alhamdulillah, hari ni dah hari keempat ke tadika, Zilal dah tak menangis pagi-pagi. Dari rumah seronok je nak pergi tadika, sampai depan tadika terus meraung nak balik. Bila tanya ‘kenapa kakak nangis pagi-pagi?’ ‘Kakak malu la dengan cikgu dengan kawan-kawan.’ Macam-macam anak-anak ni. Tapi hari ni tak lagi. Ceria je dia sampai masuk dalam tadika. Alhamdulillah.

tahun baru 2016

Tapi jangan risau, walaupun saya tak update blog, bisnes masih berjalan. Saya masih buat order dan consult anda sebagai pelanggan saya. Banyak saya nak update sebenarnya. Tentang promosi bulan ni, tips untuk potty training dan macam-macam lagi. Tapi kena ikut mood si kecil. Masa dia tak nak tidur dan asyik nak ummi layan, tak dapat la nak berblog. Tapi segala update boleh ikuti di Facebook saya atau Facebook Page saya. Update di facebook mudah sikit sebab sambil menyusu boleh update guna phone. Blog ni saya perlukan konsentrasi dan lagi suka menaip di komputer.

Apa pun ia tak menghalang kita untuk teruskan apa yang kita cita-cita dan ingin usahakan, betul? Jadi apa azam anda untuk tahun baru 2016 ni? Jangan azam tinggal azam sehingga ketinggalan zaman. Usahakan dengan sungguh-sungguh, banyakkan berdoa dengan bersungguh-sungguh supaya apa yang diimpikan menjadi kenyataan.

 

Semoga kita semua mendapat apa yang diimpikan.

 

Salam sayang dari saya…

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?