Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Bagaimana Nutriferon berfungsi?

Assalamualaikum…

Azam tahun ni sepatutnya nak kerap update blog. Tengah semangat PC pula rosak. Tergendala segala idea. Jadi, sementara sempat ni nak update PRODUK PROMOSI BULAN FEBRUARI 2016 iaitu Nutriferon. Yeay…saya suka sangat nutriferon ni ada promosi, boleh dapat beli dengan harga lebih murah. Nutriferon ni memang sentiasa standby ada kat rumah.

Bagaimana nutriferon berfungsi

Apa Nutriferon ni?

Nutriferon adalah interferon semulajadi. Interferon buat julung kalinya ditemui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954. Selepas membuat kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis herba yang berlainan, Dr. Kojima telah membangunkan satu-satunya interferon semulajadi dan dipatenkan Eksklusif oleh Shaklee.

Didalam bidang perubatan perubatan, suntikan interferon banyak digunakan untuk merawat penyakit hepaitis,kanser, hidrophobia ( penyakit anjing gila ), herpes dan HIV dlll. Tambahan pula, ia telah terbukti bahawa interferon amat berkesan untuk melindungi kita dari jangkitan influenza dan berbagai jenis penyakit.(sumber) Tapi suntikan interferon tu sangat mahal tau. Satu suntikan sahaja berharga hampir RM1000.

Bagaimana nutriferon berfungsi meningkatkan sistem imun kita?

Saya cuba terangkan dalam bahasa mudah ya. Pernah tak tengok kat TV bomba, tentera atau polis biasa dia macam ada loceng penggera bila ada kecemasan kan? Bila loceng tu berbunyi, bergegas la anggota bomba tu berlari, bersiap dan terus bersedia.

Interferon ni ibarat loceng tu la. Bila ada bendasing (bakteria, kuman, virus), badan kita akan bertindak melawan bendasing tu. Bila kita ambil nutriferon, badan meransang untuk interferon ni membunyikan alarm kejutkan mana-mana antibodi yang masih lena tu suruh bersedia untuk lawan bendasing yang masuk dalam badan kita. Jadi badan kita akan lebih cepat la untuk melawan penyakit dan lebih cepatlah kita sembuh.

bagaimana nutriferon berfungsi

Bestkan? Lagi best sebab bulan ini ada promosi, kalau beli 6 percuma 1 kotak. Kalau beli 2 kotak dapat 5% diskaun. Sekotak berharga RM181.25 (retail price) dan mengandungi 30 sachet. Kalau jadi ahli, dapat harga lebih murah tau.

Jom, cepat dapatkan segera! Sehingga 29 Februari 2016 sahaja tau!!

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

 

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?