Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya? Semua vitamin Shaklee saya suka. Lagi pula sebab saya tahu keistimewaan setiap satunya. Memang rasa nak ambil semua. Rasa susah nak pilih satu sahaja sebab memang ada beberapa yang saya sentiasa konsisten. Jadi, saya senaraikanlah semua Vitamin Shaklee Kesukaan Saya.

1) Ostematrix

Kalau diminta pilih satu, ini yang pertama. Kenapa saya suka Ostematrix? Boleh baca :

Shaklee Effect : Kenapa saya suka Ostematrix?

Shaklee Effect : Kenapa saya suka Ostematrix? – Bah. 2

2) Vitamin C

Dari dulu lagi sistem imuniti saya memang agak rendah. Mudah berjangkit bila ada orang sekeliling saya yang tak sihat. Baru baik tapi kalau ada kawan yang selsema, akan berjangkit sekali lagi. Jadi Vitamin C ni memang teman baik saya. Alhamdulillah, saya dah jarang sakit sejak ambil supplemen. Ops, bukan tak pernah sakit ya cuma dah berkurangan. Kalau sakit pun jarang berpanjangan.

Vitamin C Shaklee, Bukan Sekadar Vitamin C. Memang banyak kegunaannya dan berbeza dengan Vitamin C yang lain. Semasa tak sihat, saya akan ambil 2-4 biji sehari untuk membantu menguatkan lagi sistem imun saya secara intensif.

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya

3) B Complex

Satu lagi vitamin Shaklee kesukaan saya ialah B complex. Menjadi ibu memang kadang-kala cepat stress dan letih. Mana nak uruskan anak-anak, rumah, suami ditambah lagi dengan bisnes. Saya juga mengalami masalah tidak boleh berdiri terlalu lama atau terlalu banyak berjalan. Mulalah sakit dari tumit sehingga ke pinggul. Kalau sakit sangat memang sampai susah nak tidur dan berjalan. Pernah nak jejak lantai pun tak boleh. Mungkin kesan sebab pernah jatuh terduduk semasa belajar dulu. Bila ke klinik doktor beri vitamin B Complex, katanya ada berkaitan dengan saraf dan vitamin B membantu saraf. Jadi, sekarang bila mula nak rasa sakit tu saya akan ambil 2-3 biji B complex sehari.

B complex juga boleh membantu mengurangkan sakit tau. Memang banyak kebaikan B complex ni. Boleh baca lanjut di SINI. Vitamin C dan B ini larut air tau, jadi memang perlu ambil setiap hari untuk kesihatan badan yang optimum.

4) Nutriferon

vitamin Shaklee kesukaan saya yang terakhir, Nutriferon. Tidak seperti yang lain, yang mana memang saya ambil setiap hari, Nutriferon ni tak perlu diambil setiap hari tapi memang first aid kit yang sentiasa ada dalam handbag saya. Ia disedakan dalam peket kecil atau sachet, jadi memang mudah sangat nak bawa berjalan. Kalau keluar berjalan dan rasa tak  sihat, saya akan ambil 1 sachet. Nak bancuh dalam air boleh, nak masuk terus dalam mulut kemudian minum air pun boleh. Mudahkan. Kalau dah 2-3 hari tak sihat, saya akan terus ambil dengan 2 biji vitamin C sehari. Mungkin sistem imun belum dikejutkan sepenuhnya, jadi kena bagi booster lebih lagi.

Vitamin Shaklee Kesukaan Saya

Inilah semua Vitamin Shaklee kesukaan saya. Jom kongsikan apa pula Vitamin Shaklee kesukaan anda?

Cabaran Blogging bersama GenkiMomma, Kedai Nutrisi, Awesome Vitamins & AieSarang

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601(Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

8 Responses to “Vitamin Shaklee Kesukaan Saya”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?