Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Adakah anda tahu cara pakai toner yang betul?

Sebelum ni saya selalu culas pakai toner. Yang rajinnya cuci muka, terus pakai krim atau bedak. Baru tahu toner ni rupanya sangat penting untuk kesihatan kulit.

Antara fungsi toner :

• Menyegarkan kulit
• Membantu meremajakan kulit.
• Melembabkan kulit.
• Melindungi kulit.
• Membuang sel kulit mati & menutup liang roma.
• Menyeimbangkan pH kulit.

Ok, macam mana cara yang betul untuk pakai toner?

Mula-mula sekali kita cuci muka dengan pencuci muka. Pencuci muka tu fungsinya untuk membuang kotoran di bawah kulit, jadi ia akan membuka pori-pori kulit muka. Jadi, penting pula untuk gunakan toner untuk menutup pori tersebut.

Cuba bayangkan dengan ruang pori terbuka, anda pakai krim atau bedak. Sudah tentu krim atau bedak tersebut akan masuk terus ke dalam kulit. Maka, timbullah jerawat halus, jerawat batu dan segala macam penyakit kulit kerana ada bendasing masuk dalam kulit.

Toner ni pula tak perlu ditenyeh atau gosok kuat-kuat pada kulit kerana ia untuk menutup liang roma muka. Cara memakai yang dicadangkan

1. Letakkan pada kapas muka dan dab atau tepuk-tepuk pada seluruh muka. 

2. letak sikit toner pada tapak tangan dan tepuk-tepuk ke seluruh muka.

Bila toner dah menyerap baru sapukan krim dan bedak. Mudahkan…

 

Saya sendiri memilih toner Shaklee yang dipanggil Soothing Radiance Whitening Softener

cara pakai toner yang betul

  • Ia lembut dan mengembalikan kulit pada pH yang seimbang
  • Kulit berasa lebih segar dan tegang dengan Rosemary
  • Kudzu menegangkan dan mencerahkan
  • Marshmallow melembapkan
  • Ianya sangat berkesan

Seperti namanya, ia memang menyegar dan melembutkan kulit. Toner ini dari rangkaian Nutriwhite.

Nak cuba? Saya cadangkan untuk permulaan boleh ambil set di bawah

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

One Response to “Cara pakai toner yang betul”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?