Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum..

 

Sebelum ni saya ada ceritakan entry tentang OmegaGuard yang membantu mengurangkan berat badan. Jadi apa beza OmegaGuard dan lecithin??

Kedua-duanya membantu meningkat LEMAK BAIK dalam badan dan membantu mengurangkan kolesterol. Ibaratnya, satu naik kereta dan satu naik kapal terbang untuk ke tempat yang jauh, contohnya dari KL ke Kedah. Naik kereta dapat jimat kos sedikit tetapi perjalanannya mungkin ambil masa (LECITHIN), berbanding dengan naik kapal terbang, lebih cepat tetapi kosnya pun tinggilah sedikit (OMEGAGUARD). Jadi terpulang kepada anda untuk memilih yang mana satu sesuai dengan anda.

Sekiranya dah cuba Lecithin tetapi kurang berkesan, mungkin masanya untuk anda cuba OmegaGuard pula. Lebih-lebih lagi sekiranya anda tidak menyusukan anak. Penurunan berat badan akan sedikit perlahan.

Jom ikuti apa kata customer KAK N

“Alhamdulillah, saya dah dapat bentuk badan spt before. Sangat happy la kak! Omega tu rasanya lagi bagus dari Lecithin. Berbaloi la walau mahal tapi result dia superb! Lecithin slow pada saya. Nasib akak suggest omega dan herblax…memang cepat la slim! Suka!!!! Saya kurangkan lecitin cuma maintan alfalfa mcm akak ajarkan. Anyway! Thank you so much akak! Saya na order lg dua botol omega tau! Suami pulak nak!” 

 Alhamdulillah, beliau dah cuba Lecithin dan merasakan kesannya lambat dan tidak seperti yang diharapkan dan saya sarankan beliau menambah Omega dan Herb Lax dan selepas 4 minggu, selain dari terus amalkan Lecithin dan Alfalfa. Saya juga pesan agar beliau terus bersenam, minum banyakkkkkkkkkkk [ nak menunjukkan banyak] air masak, makan banyak buah potong setiap hari. Alhamdulillah, beliau telah berjaya.

Ini pula dari Kak N sendiri

Nak cuba herb-lax+alfalfa+omega pula?

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

 

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?