Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Certified Shaklee Product Trainer

 

Alhamdulillah, secara rasminya saya telah mendapat sijil dan diiktiraf sebagai Ceritified Shaklee Product Trainer oleh Shaklee University. Memang excited dapat pengiktirafan dalam majlis konvo yang gilang-gemilang ni. Dulu semasa habis belajar degree, tak dapat konvo pakai jubah macam ni sebab di Jepun kelayakan degree macam dipandang sebelah mata je. Kalau PhD, baru dapat naik pentas dan pakai jubah macam ni. Kami juga diberi peluang untuk berucap selepas itu.

Certified Shaklee Product Trainer

Makan malam pun disediakan di tingkat 14. Di mana kami dapat menikmati makan malam sambil menghirup udara segar dan menikmati pemandangan sekitar bandar sunway sambil melihat matahari terbenam. Cheewaahh.. memang best. Anak2 seronok nak berlari kat tempat makan tu. Makanan pun sedap2 (tak sempat pula nak ambil gambar sebab dah lapar tongue). Muadz tambah mihun goreng sampai 3 kali.

Certified Shaklee Product Trainer

Untuk dapatkan Sijil Shaklee Product Trainer ni, kami bukan sekadar belajar tentang produk dan bagaimana menjual produk tau. Tapi kami juga belajar tentang sistem badan manusia, bagaimana penyakit terjadi, apa kaitan nutrisi dengan sistem badan manusia dan bagaimana supplemen dapat membantu sistem badan manusia. Kami juga kena menduduki ujian bertulis dan ujian oral dengan membuat presentation. Jadi, sijil ini bukan sijil kosong tau.

Yang penting, matlamat kami bukan sekadar menjual produk tetapi yang lebih penting adalah membantu kesihatan manusia dengan produk semulajadi ini.

Certified Shaklee Product Trainer

Oh ya, kami juga diajar asas membaca journal yang berkaitan dengan kesihatan dan Shaklee. Shaklee ada landmark study di mana sebuah universiti di US membuat perbandingan kesihatan ke atas mereka yang mengambil multivitamin Shaklee, multivitamin produk lain dan yang tidak mengambil mana-mana multivitamin. Ternyata mereka yang ambil Shaklee lebih baik taraf kesihatannya.

 

Jika ada universiti di Malaysia yang nak buat kerjasama dengan Shaklee dan buat kajian produk pun boleh. Saya tak pasti jika ada syarat tertentu, tetapi anda boleh terus menulis surat dan menghubungi pihak Shaklee Malaysia secara terus untuk bertanya.

Certified Shaklee Product Trainer

Jadi, anda tak perlu risau. Produk Shaklee ni memang telah dibuat kajian dengan sangat teliti dan ada yang dah digunakan selama 100 tahun. Dan kami sebagai Shaklee Independent Distributor terlatih, bukan sekadar untuk menjual produk tetapi kami juga diisi dengan ilmu-ilmu berkaitan nutrisi dan tubuh badan manusia suapaya kami dapat memberikan anda konsultasi terbaik. Sebab tu walau pelbagai tohmahan tentang Shaklee timbul, kami tetap yakin sebab kami tahu apa yang kami ambil. Pihak Shaklee pula bukan sekadar berdiam diri tapi turut menghubungi pihak yang terlibat untuk membetulkan salah faham dan membantu jika perlu.

 

Berminat untuk sertai kami? Atau membeli produk & dapatkan konsultasi dari kami?

Kami ialah PENGEDAR SAH SHAKLEE anda di Bandar Saujana Putra! Sila SMS/ WhatsApp ke +6010-4289601 (Hanis) untuk self pick-up di Bandar Saujana Putra.

Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

One Response to “Certified Shaklee Product Trainer”

Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?