Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum…

Maaflah lambat sikit review tentang syampu dan conditioner ni. Shaklee bukan sekadar ada supplemen tetapi juga ada set penjagaan wajah, penjagaan rambut dan penjagaan rumah. Semuanya dengan motto Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam.

Ada 2 jenis syampu dan conditioner shaklee. Revitalized shampoo untuk digandingkan dengan lightweight Conditioner dan Purifying Shampoo untuk digandingkan dengan Replenishing Conditioner.

image

Untuk kali ni saya cuba Revitalized shampoo dan Lightweight Conditioner dulu. Apa yang saya perasan bila guna pertama kali, terasa rambut ringan. Air yang turun dari rambut pun tak terasa berminyak.

image

Sebelum ni dengan syampu dan conditioner jenama R, lepas mandi je rambut yang jatuh-jatuh kat bahu membuatkan bahu dan badan terasa berminyak sikit. Kadang baju jadi basah walaupun dan gosok2 rambut bagi kering sikit.

Dengan syampu shaklee ni tak perlu gosok rambut kuat-kuat pun takpe. Senang diuruskan. Takde dah melimpah-limpah air dari rambut.

Rasa seronok bersyampu. Macam nak pakai setiap kali mandi. Oh ye, untuk jenis yampu conditioner yang saya beli ni memang boleh dipakai setiap hari. Untuk gabungan lagi satu, dipakai 3-4 kali seminggu. Kalau nak ambil 1 set semua pun boleh. Satu untuk cucian harian, satu untuk cucian berkala. Tentunya hasil pun lebih mantap kan.

Ada yang rasa nak cuba? Jomlah…

 

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?
Hubungi saya sekarang!!
Your Shaklee Independent Distributor
Hanis Amin
♥ SMS | WhatssApp : 010-4289601
♥ Shaklee ID : 837662
♥ FB Page : http://www.facebook.com/HanisHealthyLife
♥ Email : hanisamin@gmail.com

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?