Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung HUMANITARIAN CARE MALAYSIA BERHAD :
Maybank Islamic : 5515 7500 4299
Bank Islam : 1209 2010 0349 04
CIMB : 8602 135 592
Website: www.mycare.org.my

Assalamualaikum…

Sejak semalam dah cuba ambil shaklee set B. memang dah teruja, rasa nak beli terus Full pack Set B+ESP tapi tunggu fulus masuk dulu la. tongue

saya ambil vitamin B dan vitamin C selepas sarapan. tak lama kemudian terasa macam B membengkak sedikit. tak makan pun lagi alfalfa. mungkin sebab mind-set kot. dah ada dalam mind-set shaklee ni buat susu banyak. by 9.30 dah terasa sakit sikit. biasa pam jam 10.45 pagi. itupun takde rasa sakit.

hasil pamnya, alhamdulillah sama seperti masa baru mula-mula masuk kerja. minggu lepas hasil dah macam berkurangan sedikit. biasa boleh dapat full botol 5oz tu. maknanya dapat lebih sket la dari 5 oz. minggu lepas, tiap kali pam kadang-kadang ada yang dapat 4 oz untuk sebelah. tapi alhamdulillah still supply melebihi dari demand.

tadi lepas lunch baru ambil alfalfa 2 biji dan multivitamin. hasilnya tak tau lagi. biasanya sesi pukul 2.30 petang ni hasil kurang dari sesi pagi. tapi tak tau la hari ni. ada baca yang bila kita ambil semua sekali gus kepekatan darah akan meningkat dan lebih banyak air yang diperlukan. jadi saya bahagikan kepada 2 bahagian untuk mudah larut dalam darah.

Sekarang ni sangatlah supply melebihi demand. baby minum kadang-kadang 3ozx3. paling banyak pun 3ozx4. biasa mesti akan ada lebih 5oz untuk dijadikan stok. Alhamdulillah. Cuma, yang menjadi kerisauan adalah peti ais dah tak muat! hubby pun tanya bila nak guna dalam peti ni. tapi sebab still cukup nak bagi yang fresh, buat apa nak bagi yang frozen.

Kiri : susu sebelum ambil shaklee, kanan : susu selepas ambil shaklee(sedikit kuning)

*7 disember 2010*
sekarang ni baby dah minum banyak. setiap hari, 6x3oz. hari tu try kurangkan, ada yang bagi 2.5oz tapi balik tu cikgu kata baby mengamuk. huhu. makan pun dah bertambah banyak. hasil pam pula makin kurang sebab dapat pam 3 kali sahaja sehari berbanding 4 kali sebelum ni. Menyebabkan setiap hari cukup-cukup untuk keesokannya.

Memikirkan stok yang makin lama makin kena buang (sebab expired) dan tiada stok baru sebab cukup-cukup. saya simpan sedikit untuk jadikan stok dan gunakan 2 botol stok setiap hari. Jadi, stok susu tak membazir di buang dan setiap hari ada stok baru.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Berminat?

Hubungi saya di hanisamin@gmail.com atau SMS ke 010-4289601 (Hanis) untuk konsultasi mahupun maklumat lanjut.


Leave a Reply

CommentLuv badge

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?