Order sekarang!


atau SMS/WhatsApp/Telegram :

010-4289601 (Hanis)

Best selling!!
Dapatkan info terkini segera..

* Setiap testimoni yang tertulis dalam laman web ini adalah pengalaman dari pelanggan sendiri dan hasil dari setiap pelanggan mungkin berbeza antara satu sama lain. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila konsult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.

PERHATIAN : Konsultasi selepas pembelian produk dan jadual pengambilan adalah khas untuk pelanggan kami sahaja. Sila rujuk pengedar anda untuk jadual pengambilan & kosultasi selepas pembelian. Terima kasih.
Free Palestine, Pray 4 Syria
Tabung Kecemasan Gaza Aqsa Syarif di sini :
http://on.fb.me/1jlP2li
Akaun Maybank Islamic : 551575-004299
akaun Bank Islam : 1209-20100-34904
email : projects@aqsasyarif.org.my

Tabung Kasih Ummah Syria
Bank Islam Malaysia Berhad
120290 100 63512
(Pertubuhan IKRAM Malaysia)
email : i4syria315@gmail.com

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, 25hb Disember 2012 jam 8.30 malam, saya selamat melahirkan seorang bayi perempuan. Terima kasih atas doa semua. Maaf juga jika saya terlambat balas sms, email dan ada juga order yang saya terpaksa pass kepada business partner saya sebab tak mampu handle pada saat2 kecemasan tersebut. hehehe.

Baby Shaklee dan abang Muadz

Baby kali ni betul-betul baby shaklee, dari merancang (ops), mengandung sehingga tengah berpantang kini. Sepatutnya baby due 19 Disember, tapi masa tu kan gaji baru masuk, jadi agak busy dengan banyak order dan macam-macam lagi. Alhamdulillah, baby macam tau2 je, bagi ummi peluang settlekan business dulu. Sempat ummi tukar layout blog dan buat page baru Facebook.

Alhamdulillah, hari ni hari ke-5 berpantang. Badan rasa sihat je. Cuma ada la juga lenguh-lenguh sebab belum sempat urut. Tukang urut minggu depan baru free untuk datang. Saya mula ambil supplemen (Set C + ostematrix) sehari selepas keluar hospital. Sehari je duduk hospital,esoknya dah boleh keluar.

Alhamdulillah, tiada masalah membuang walaupun masa mula-mula tu takut juga nak meneran. Setakat ni setiap pagi membuang walaupun makan nasi dengan lauk kering je. Ikut mak saya 2 minggu pertama makan nasi dan lauk bakar je(ikan bakar, ayam bakar, daging bakar) yang digaul lada hitam dengan nasi lembik sikit. Tapi alhamdulillah, tiada masalah sembelit.

Hari ke-4 berpantang dah terasa reflex down, susu keluar mencurah walaupun takde la memancut-mancut. Tapi boleh terasa susu penuh. Macam dah nak kena pam. Tak pasti berapa oz boleh dapat tapi bukan itu yang penting buat masa ni. Yang penting, baby menyusu kenyang dan kerap susukan baby serta enjoy masa berpantang…

Comments are closed.

Translator
Translator Plugin
Ayat seribu dinar
Ahlan wasahlan…
Assalamualaikum & selamat sejahtera

Selamat datang ke Hanis Healthy Life. Hanis Amin adalah pengedar Shaklee yang sah, yang juga pengguna kepada produk Shaklee.

Untuk sebarang pertanyaan, hubungi kami di
email : hanisamin@gmail.com
sms/WhatsApp : +6010-4289601

Terima kasih.

Hazu Enterprise (SA0175455-W)

Set Istimewa untuk anda!

Breastfeeding Set
(Set Penyusuan)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Confinement Set
(Set Berpantang)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Skin Care Set
(Set Penjagaan Kulit)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Healthy Weight Set
(Set Berat Badan Sihat)

Testimonial : KLIK SINI

==========================

Baby & Children Health
(Kesihatan Bayi & Kanak-kanak)

Informasi


Sertai kami di Facebook!


Ada pertanyaan atau komen?